Αυτοκτονήστε (06.12.07)

«Αν πάμε έτσι με το ασφαλιστικό, θα χάσουμε τις εκλογές…» είπε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Να τις χάσετε! Ρυθμίστε κάτι σωστά, μεταρρυθμίστε προς το καλύτερο και – ΧΑΣΤΕ ΤΙΣ!

Αλλιώς, στην αναθεώρηση του συντάγματος, αλλάξτε τα βασικά άρθρα και βάλετε αυτό:

«Μόνο και ύψιστο καθήκον κάθε κυβέρνησης είναι να διατηρείται επ’ αόριστον στην εξουσία».

Διότι αυτό κάνετε. Πολιτικό κόστος εδώ, πολιτικό κόστος εκεί, μας αρμέγουν όλους ΟΣΕ και Ολυμπιακή.

Δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσουν αυγά. Όλα αυτά που επαγγέλλεστε (και ΔΕΝ κάνετε) όπως η επανίδρυση του κράτους, το ασφαλιστικό, η εξυγίανση των ΔΕΚΟ, οι ΧΥΤΑ, τα αυθαίρετα, η αναδιάρθρωση και βελτίωση της υγείας και της παιδείας – έχουν πολιτικό κόστος.

Αλλά ο λόγος που σας ψηφίσαν δεν ήταν για να επανεκλεγείτε, αλλά για να κάνετε έργο. ΕΡΓΟ!

Ζητείται πρωθυπουργός και κυβέρνηση που να θέλουν να αυτοκτονήσουν πολιτικά. Μόνο μία τέτοια κυβέρνηση καμικάζι θα σώσει τον τόπο από την κατρακύλα.

Κύριε Καραμανλή, δεν θέλετε να μείνετε στην ιστορία; Τολμήστε! Προς το παρόν το μόνο που θα γράψει η ιστορία για σας είναι η επαίσχυντη υπογραφή σας για τις ταυτότητες. (Όταν ξέρατε πως η αναγραφή είχε ήδη κριθεί αντισυνταγματική και παράνομη – εξ ου και δεν την εφαρμόσατε όταν ήρθατε στα πράγματα).

Τολμήστε λοιπόν να συγκρουστείτε με τις συντεχνίες. Διότι το «πολιτικό κόστος» είναι ψευδεπίγραφο. Δεν προκύπτει από την σύγκρουση με το λαό, αλλά με τους εργατοπατέρες (τους μηδέποτε εργασθέντες). Ο λαός μπορεί και να σας χειροκροτήσει αν πάψει να πληρώνει τα χαράτσια για να διατηρεί στην ζωή πεθαμένες επιχειρήσεις και φαύλους θεσμούς.

Αλλά έστω ότι θα έρθετε σε αντίθεση και με τον λαό, όπως το έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος και  ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τολμήστε το! Οι επόμενες γενεές θα σας ευγνωμονούν. Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα σας επαινέσουν. Σπάστε τον φαύλο κύκλο του λαϊκισμού. Αυτοκτονήστε πολιτικά – για να ζήσει η χώρα!