Send As SMS

nikosdimou

Τα "Επίκαιρα" από το ndimou.gr σε άλλη παράλληλη έκδοση. The "Epikaira" posts from ndimou.gr in a parallel publishing format.

My Photo
Name:Nikos Dimou
Location:Athens, Greece

This blog belongs to my cat Don. I am his guest. I am now posting not only from my computer doncat but also from my mobile phone! doncatmobile

Τρίτη, Ιανουάριος 24, 2006

sextus for sexΗ φωτογραφία δείχνει το πρώτο σώμα που αγάπησα (σώμα - όχι άνθρωπο). Την έβγαλα ένα χειμωνιάτικο πρωί, αυγή, χαράματα, στο φοιτητικό μου δωμάτιο. Μόναχο 1955. Τo όνομά της, Margot.

Πενήντα χρόνια μετά, στους "Δρόμους" έγραφα: Δεν γίνεται να αποσιωπήσω αυτό που ήταν πάντα το πιο σημαντικό στην ζωή μου – με μεγάλη απόσταση από ο,τιδήποτε άλλο. Κανείς δεν μπορεί να με καταλάβει αν δεν ξέρει ότι για μένα το «πρώτο κινούν» ήταν το πάθος και η ερωτική έλξη.

Ας γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος: όταν μιλάω για έρωτα εννοώ το σεξ. Τα συναισθήματα τα γνωρίζω σαν εποικοδόμημα. Στην βάση υπάρχουν οι αισθήσεις – και (για να παραφράσω το παλιό λατινικό) τίποτα δεν είναι στο νου που δεν ήταν πριν στις αισθήσεις.

Μα, η αγάπη, η συντροφικότητα, η φιλία; Υπέροχα και σημαντικά συναισθήματα, τα ζω τώρα κάθε μέρα σε μία σχέση όπου είμαι παιδί και πατέρας, σύντροφος και συνένοχος, φίλος και παρέα. Αλλά όλα αυτά μπορεί να συνυπάρχουν με αυτό που ονομάζω έρωτα – μπορεί και όχι. Δεν διαφοροποιούν την ύπαρξή του – εκτός κι αν την αποδυναμώνουν.

Αν προσπαθούσα να εκφράσω με φιλοσοφικούς όρους την βιοθεωρία μου θα την ονόμαζα αισθησιαρχία. Γιατί τα δύο πράγματα που με κινητοποιούσαν, ο έρωτας και η τέχνη, ήταν και τα δύο αισθησιακής προέλευσης. Βέβαια, μετά τις αισθήσεις δραστηριοποιούσαν και όλες τις άλλες ψυχικές και νοητικές λειτουργίες. Αλλά από την αίσθηση ξεκινούσαν και σε αυτήν κατέληγαν.


Εδώ και 15 χρόνια, το δικτυακό μου ID είναι sextus. Προς τιμήν του Sextus Empiricus (Σέξτος Εμπειρικός, σκεπτικός φιλόσοφος) που ήταν ο πρωταγωνιστής της διδακτορικής μου διατριβής. (Στα ελληνικά κυκλοφόρησε με τον τίτλο: "Το Απόλυτο και το Τάβλι"). Ο σκεπτικισμός μου έχει πολύ να κάνει με τον αισθησιασμό - όσο περισσότερο δυσπιστείς στις ιδέες, τόσο οξύνεις τις αισθήσεις.

Και πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο πως μέσα στο όνομα Sextus (που τότε σήμαινε "έκτος") υπάρχει η λέξη sex.

531 Comments:

orlando said...

Καλησπέρα και πάλι... Απίστευτο το τι έγινε χθες και σήμερα όλη μέρα με το προηγούμενο παίγνιον.. Αισθήσεις..Θυμάμαι αμυδρά ομολογουμένως μια αποστροφή από το Αδριανού απομνημονεύματα όπου διατυπωνόταν το εξής απλό σε σχέση με τον αισθησιασμό της γεύσης και τον αισθησιασμό του έρωτα: Θα με έπειθε κάποιος ότι η λαγνεία των αισθήσεων είναι ίδια στις δύο περιπτώσεις αν έβλεπα έναν λάτρη των λεπτών γεύσεων να κλαίει από συγκίνηση πάνω από το πιάτο του όπως κλαίει ο εραστής στον ώμο του λατρεμένου του προσώπου...Καλή αρχή

Τρι Ιαν 24, 07:02:19 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Συγγνώμη - από ένα δικτυακό ατύχημα το post βγήκε κουτσουρεμένο και χωρίς την φωτογραφία - επανόρθωσα.

Τρι Ιαν 24, 07:07:00 μμ 2006  
harry said...

Το θεμα μπορουμε να το δουμε σαν διλημμα, δηλαδη το σεξ/ερωτας ανταγωνιστικα με την αγαπη ή σαν δισυποστατη ενοτητα οπου το ενα παθος συμπληρωνεται απο το αλλο. Η ουσια ειναι να μην βαρυνουμε τη γνωμη μας υπερ του ενος ή του αλλου & εχουμε παλι ατερμονες αντιπαλοτητες των 300 σχολίων,αλλα ο καθενας να προσδιορισει την ιδιοσυγκρασια του πλησιεστερα προς το ενα ή προς το αλλο. Νομιζω οτι ειναι γενικος κανονας ο παραγοντας διακρισης να ειναι ο πανδαματωρ χρονος. Στα νιατα μας,κυριαρχει το παθος του σεξ/ερωτα,στην ωριμοτητα η σαρκα παραδιδει τη σκυταλη στο πνευμα . Ο χρονος & η εμπειρια ειναι οι καταλυτες της μεταβασης,μιας μεταβασης...που δεν θελουμε...

Τρι Ιαν 24, 07:18:18 μμ 2006  
Vpar said...

ωραία γκόμενα κε Δήμου.

Ελπίζω να μη ζηλεύετε εμάς τους νεότερους ποιυ χαιρόμαστε τέτοιες και καλύτερες σήμερα!

Τρι Ιαν 24, 07:24:34 μμ 2006  
Marialena said...

Καλησπέρα και από μένα! Γι' αυτό και ο Έρωτας στην αρχαιότητα είχε μορφοποιηθεί ως Θεός. Ήταν κάτι το ανώτερο από τους θνητούς. Η σαρξ ήταν το μέσο, το αίσθημα ο απώτερος σκοπός. Μ΄αρέσει αυτή η οπτική των προγόνων μας, δεν το κρύβω και γι' αυτό και την υποστηρίζω. Είμαστε και για τις δύο λειτουργίες προγραμματισμένοι γι' αυτό και τόσο τυχεροί σε αντίθεση με το ζωικό βασίλειο.

Τρι Ιαν 24, 07:29:30 μμ 2006  
Yannis H said...

Κάποτε είπατε ότι το sextus απορρίφθηκε από κάποιους servers, σαν sex-spam. Ε, κι εγώ κάποτε έγραφα τη λέξη ‘Κολοσσαίο’ σε ένα φόρουμ, και εμφανίστηκε η λέξη ‘****σσαίο’. Κάποιος απάντησε: ‘κι εγώ που λέγομαι Κολονέλος;’

Για τις αισθήσεις, θα σχολιάσω τον Orlando: «κλαίει από συγκίνηση πάνω από το πιάτο του» Έχω κλάψει για τρία φαγητά στη ζωή μου – τα θυμάμαι...

Τρι Ιαν 24, 07:38:31 μμ 2006  
orlando said...

@marialena
καλά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν αναγάγει σε θεότητες σχεδόν τα πάντα. Ο γιός της Αφροδίτης πάντως με τη μορφή του παχουλού χερουβείμ και τα βέλη του, προσωπικά μόνον για ερωτισμό δεν με πείθει... Η μαμά του ίσως!

Τρι Ιαν 24, 07:40:13 μμ 2006  
Stylianos_Pattakos said...

κ.Δήμου,

να μην ξεχνάμε και το ορισμό που είχατε δώσει για τον οργασμό: "Σαν να φέρνεις χίλιες φορές εξάρες"...(να'το πάλι το six-sex)

Τρι Ιαν 24, 07:43:15 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Αρχίζει και μου αρέσει η συζήτησην. Ευχαριστώ σας κ.κ. Δήμου. Εγώ περιμένω την απάντησην της αδελφής ημών georgia m. Τώρα όσον αφορά τον αυνανισμόν, κ.κ. Δήμου, δεν μου απαντήσατε. Ωραίο το λογοπαίγνιο περί τροποίου και αποτροπαίου αλλά εγώ ρώτησα με σκοπό την απάντησήν σας. Θα ήθελα επίσης έναν σχολιασμό : Πιστεύω ότι πρώτα χτίζεται το αίσθημα και έπειτα το σεξ. Φαντάζεστε τι σημαινει για μιαν κοπέλα να κάνει σεξ με πάμπολλους έως ότου , βρει τον εκλεκτό; Ειδικότερα για την πρώτη φορά , πιστεύω ότι είναι προτιμητέον να κάνει σεξ όχι ως έναν μηχανιστικό μηχανισμό αλλά ως μία έπαυλην συναισθημάτων. Άλλωστε η ίδια η Παναγία ποτέ δεν έκανε σεξ. Αλλ'ως γνωρίζομεν , άγγελος κυρίου την επεσκέφθη. Εγώ λοιπόν θα ήθελα απάντησην περί της αυτοικανοποιήσεως κ.κ. Δήμου;

Τρι Ιαν 24, 07:43:27 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikosxatzopoulos:
συγγνώμη που παίρνω τον λόγο εγώ,αλλά μια που αναφέρατε το όνομά μου:νομίζω ότι όλο αυτό έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό...

Τρι Ιαν 24, 07:47:52 μμ 2006  
mickey said...

Kαλησπέρα σε όλους (ελπίζω να μη σας έλειψα)!

Τελικά, ο Μορφέας όντως είχε όρεξη για ταβλάκι (ήταν και καλός, πανάθεμά τον, στο πλακωτό) και επειδή δε σταματάω να παίζω μέχρι να κερδίσω, με πήρε τελικά στην αγκαλιά του γύρω στις 9 με 10 το πρωί. Μου έδωσε και κατάλαβα, με το ξυπνητήρι τα μπέρδεψα και τελικά όταν ξύπνησα κόντευε 6 το απόγευμα. Μέχρι να διαβάσω και τα νέα σχόλια (κύριε Δήμου, πάμε για παγκόσμιο ρεκόρ!) μου πήρε πάνω από ώρα!

Πάλι καλά που σε μας δεν το έστρωσε, αλλιώς δε θα συγχωρούσα τον εαυτό μου αν χιόνιζε στη γειτονιά και δεν έπαιζα χιονοπόλεμο! Ελπίζω αύριο να το στρώσει και αν όχι, μάλλον θα μετακινηθώ βορειότερα για να πάρω τη δόση μου.

Λέω να μην παίξω σήμερα. Έτσι κι αλλιώς, έπαιξα χθες με την ψυχή μου και κέρδισα ή μάλλον θριάμβευσα (LOL)! Βασικός μου κανόνας είναι όταν κερδίζω σε ένα παιχνίδι που είμαι πρωτάρης, να απέχω για λίγο για να μπορέσω να χαρώ τη νίκη μου πριν χάσω αμέσως μετά. Στη συνέχεια μπορώ πάντα να ξαναπροσπαθήσω. Αν το παιχνίδι εξακολουθεί να μου αρέσει και κερδίζω πού και πού (ή τουλάχιστον βελτιώνομαι παίζοντας), θα το συνεχίσω. Αλλιώς, δεν πειράζει, υπάρχουν και αλλού ...πορτοκαλιές (ελπίζω κύριε Δήμου να απάντησα και σε κάποια ερωτήματα που θέσατε στο αρχικό post).

Θέλω να διαμαρτυρηθώ εντονότατα για τις αποκαλύψεις του Πανιερώτατου και Ορθοτομούντα τον Λόγον της Αληθείας κ.κ.κ. Χατζόπουλου, σχετικά με τις αποκαλύψεις που κάνει μέσω των σχολίων του για τη ζωή στο Κατηχητικό, τις παραινέσεις του προς τα παιδιά και τους νέους (ιδίως σε ότι αφορά το σεξ), τους ιερούς κανόνες κλπ, ότι θα μου κλείσει το νεοσύστατό μου blog πριν καλά καλά το ανοίξω! Μα καλά, πάτερ(!), αν τα γράψετε όλα εσείς, τι θα μείνει για μένα; Θέλετε να μου φάτε τη δουλειά και εκτός από Ιερεύς και Ψυχαναλυτής να γίνεται και ...Μπλογκοφάγος; Δυο επαγγέλματα (συγγνώμη, "λειτουργήματα" ήθελα να πω) δεν σας είναι αρκετά; Δε φτάνει που ο Θεός θα με εμέσει (πφ! θα βρωμάω κιόλας, ειδικά αν έχει φάει τζατζίκι), θα μείνω και χωρίς blog. Πάει, τέλειωσε, είμαι καταραμένος :(

Υ.Γ. Το παραπάνω σχόλιο δημοσιεύθηκε στο σχολιασμό του προηγούμενου post πριν από λίγο και προτού προλάβω να δω ότι περάσατε σε άλλο θέμα. Το παραθέτω και εδώ μια και το κάθε post φαίνεται πως ανεβαίνει με αφορμή κάποια σχόλια του προηγούμενου. Έχω να πω αρκετά και για το σημερινό θέμα και εύχομαι ο Θεός να φωτίσει τον "τρελογιατρό" μας (περιπαικτικά το λέω, με αφορμή την ιδιότητά του και όχι υποτιμητικά ως προς αυτόν ή την ψυχανάλυση) να συμμετέχει στη συζήτηση!

Τρι Ιαν 24, 07:50:28 μμ 2006  
mickey said...

Συγγνώμη για το "...να γίνεται και ...Μπλογκοφάγος" στο τελευταίο μου σχόλιο. Είναι "γίνετε" φυσικά!

Τρι Ιαν 24, 07:53:48 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

vpar ποιος σου είπε ότι δεν έχω ακόμα ωραία σώματα γύρω μου;

NikosXatzopoulos ο αυνανισμός είναι μία άλλη μορφή ηδονής, απόλυτα νόμιμη. Ο λαϊκός λόγος λέει: "Άμα πιάσει η μ...κία, τύφλα νάχει το γ..μήσι".

Σας συνιστώ το διήγημά μου Εξομολόγηση Πορνομανούς είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό και επωφελές.

Τρι Ιαν 24, 07:57:22 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Georgia m. τι ακριβώς είναι κουραστικόν; η συνμιλία μας; εσείς προσφερθήκατε να απαντήσετε. Αν δεν θέλετε, σεβαστόν.

Τρι Ιαν 24, 07:59:55 μμ 2006  
orlando said...

Ερώτημα:Αν υπάρχει εγκεφαλική δυσλειτουργία ή βλάβη πού πάει ο αισθησιασμός, πού το συναίσθημα και πού η γενετήσια ορμή; Γιατί ανάλογα με το πρόβλημα έχουμε μια σειρά από διαχωρισμούς των συμπεριφορών και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι η σκατοχημεία και οι νευροδιαβιβαστές, αποφασίζουν για μας... Ως εκ τούτου συνήθως σκέπτομαι εκστασιασμένα: Νοιώθω ότι νοιώθω ή νομίζω ότι τα νοιώθω ;
Ο.Κ, αμπελοφιλοσοφία αλλά εγώ κολλάω σ αυτό.
@harry Θα συμφωνούσα αν δεν έβλεπα ειδικά στους άντρες μια εκπληκτικά ισχυρή λαγνεία για τη νεαρή σάρκα ....προϊούσης της ηλικίας!

Τρι Ιαν 24, 08:00:11 μμ 2006  
mickey said...

Για μένα και η "αυτοϊκανοποίηση" ("κατά μόνας" σύμφωνα με την εκκλησιαστική ορολογία) είναι μορφή ερωτισμού ή τουλάχιστον αισθησιασμού, μια και αναφέρεται και αυτή στις αισθήσεις και την ηδονή που δίνει. Μπορεί να τη δει κανείς και σαν "προπόνηση" πριν το ματς ή σαν "χαλάρωση" ανάμεσα σε δυο αγωνιστικές. Μη βιαστεί κανείς (εκτός εκκλησίας, εννοώ) να την καταδικάσει. Και οι φυλακισμένοι, ναυαγοί, μοναχοί (και γενικά κάθε άνθρωπος που σε μια συγκεκριμένη περίοδο δεν έχει σύντροφο), έχουν ψυχή! Προσωπικά δεν μπορώ χωρίς σεξ ούτε μια μέρα (με ή χωρίς σύντροφο). Και συμφωνώ απόλυτα με τον Ν.Δ. ότι η βάση του έρωτα είναι το σεξ. Αυτή είναι η φύση μας. Τα υπόλοιπα μπορούν να "δέσουν" με αυτό και να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Θα προσπαθήσω στη συνέχεια του σχολιασμού μου να αποφύγω αναφορές επί προσωπικού (δεν εγγυώμαι ότι θα το καταφέρω) και να μη φανώ αδιάκριτος. Αν ξεφύγω, παρακαλώ να μου το επισημάνετε.

Τρι Ιαν 24, 08:07:12 μμ 2006  
Constantinos said...

Κύριε Δήμου χτυπήσατε στόχο! Βάλατε σαν θέμα τη λέξη που αναζητούν στο ιντερνετ καθε μέρα 1000000 ανθρώποι! Προβλεπω νέο πανελλήνιο ρεκόρ!

Ξεκινώ με αυτό: σεξ δεν είναι η απάντηση. Είναι η ερώτηση. Η απάντηση είναι ναι!!

Τρι Ιαν 24, 08:07:17 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Το διάβασα κ.κ. Δήμου. Έχω να παρατηρήσω τα εξής :
1. Έχετε τεράστιες πληγές από γυναίκες και αντί να χαίρεστε τη συναισθηματική συναλλαγή μέσω του σεξ, την παραμερίζεται.
2. Αν οι πόρνες κάνουν ένα ιερό και πανάρχαιο επάγγελμα , δεν καταλαβαίνω... όταν παντρεύονται γιατί σταματούν; όταν κάνουν παιδιά γιατί το αποκρύπτουν;
3.Η πορνοδιέγερση , που λέτε είναι συχνό φαινόμενο και λειτουργεί όπως τα ναρκωτικά φυσικά σε μικρότερο βαθμό. Αποχαυνώνει , μεταφέρει το κέντρο προσοχής , απωθεί τις σκοτούρες, είναι ένα μέσο αποφυγής.
4. Όταν φοβάμαι τα ασανσέρ, ανεβαίνω με τις σκάλες : αποφυγή. Πείθω τον εαυτό μου ότι αυτό μου κάνει καλό στην υγεία : εκλογίκευση. Τα ίδια και με εσάς.
4. Το πληρωμένο σεξ , και η καταγραφή περι μελαγχολίας, ήταν πλήρως αναμενόμενα. Άνθρωποι μελαγχολικοί πιστεύουν ότι δεν αξίζουν την πραγματική αγάπη, νιώθουν ανήμποροι να παλέψουν για τη νευτυχία τους και καταλλήγουν σε υποκατάστατα.
Ένα τέτοιο στοιχειώνει τη ζωή σας.

Τρι Ιαν 24, 08:15:56 μμ 2006  
epikairos said...

Παρεπιμπτόντως, γιατί προτιμάμε να λέμε σεξ αντί γαμήσι; Εμένα το πρώτο μου ακούγεται πολύ δήθεν, ενώ το δεύτερο το λες και γεμίζει το στόμα σου.

Τρι Ιαν 24, 08:24:27 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Όσοι από εσάς αυνανίζεστε - έχω ένα μήνυμα : κόψτε το ! Καιρός να βρείτε σχέση ! Βρίσκοντας σχέση αυτό θα κοπεί. Αυτόματα. Πρώτα βρείτε σχέση - μετά χωρίς βοήθεια θα φύγει .

Εσείς κύριε Δήμου μου θυμίζετε το Νίτσε. Ένας πανέξυπνος άνθρωπος, όμως μέσα στην μελαγχολία! Συνδυάστε και τα δύο παρακαλώ σας. Μπορείτε!

Τρι Ιαν 24, 08:26:30 μμ 2006  
cobden said...

Απολαυστικό το ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΡΝΟΜΑΝΟΥΣ, κύριε Δήμου...Προσυπογράφω!:-))
Δεν είναι τυχαίο που στη σημερινή εποχή ,εξαπολύουν μύδρους εναντίον της πορνογραφίας δύο φαινομενικά αντίθετες δυνάμεις. Η θρησκευτική δεξιά ζητά την απαγόρευση της πορνογραφίας επειδή την θεωρεί ανήθικη...Οι φεμινίστριες της αριστεράς επειδή ,όπως λένε, μετατρέπει τη γυναίκα σε...αντικείμενο.Κοινό τους στοιχείο: ο ίδιος πουριτανισμός("puritanism:The haunting fear that someone,somewhere,may be happy"-H.L. Mencken), η ίδια λογική απαγορεύσεων.
Και μια ερώτηση ,κύριε Δήμου: πιστεύετε πως θα μπορούσε ποτέ μια γυναίκα να γράψει ένα κείμενο-ύμνο στην πορνογραφία;

Τρι Ιαν 24, 08:27:59 μμ 2006  
gravoura said...

΄Ενας φίλος μου, σε ώριμη πλέον ηλικία, μου έχει εξομολογηθεί πως γνώρισε μια γυναίκα πριν μία δεκαετία, όπου με το που την έβλεπε πάθαινε..... Η σχέση τους κράτησε λίγους μήνες, τέλειωσε σχετικά νωρίς. Ο λόγος; ΄Οταν άνοιγε το στόμα της δεν ήξερε από πού να φύγει.
Τώρα για πες τε μου εσείς, ω άνδρες φαλλοκράτες, πως συμβιβάστηκε ο καλός μου φίλος με μια σύζυγο που τελικά δεν έκανε ποτέ κέφι το σεξ, αλλά κρατάει τον άντρα δικό της!!!!
Και τώρα η άποψή μου. Δεν μπορώ να λατρέψω ένα κορμί, όσο όμορφο κι αν είναι, αν δεν ερεθιστεί ο εγκέφαλός μου. Και αυτός δεν ερεθίζεται με κανένα σωματικό μέλος!!! Η περιβόητη "χημεία" ξεκινάει από το νου.

Τρι Ιαν 24, 08:28:37 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Εγώ θέλω μία ερώτηση να κάνω : Όταν ένας άνδρας φλερτάρει μίαν γυναίκα , η γυναίκα ενδομυχα, σκέφτεται το σεξ ; Δεν είναι εκμετάλευση της γυναίκας το φλερτ του άνδρα; Αφού πάει για το σεξ ....

Τρι Ιαν 24, 08:28:41 μμ 2006  
MainMenu said...

Το μπλογκ δείχνει να φεύγει από τα όρια των άλλων μπλόγκερς (κάποτε ως Αλέξανδρος σας είπα ότι εδώ είστε λίγο σφιχτοκώλης)...Ευχαριστώ που με διαψεύδετε.

even innocence itself has many a vile
and will not dare to trust itself with truth
And love is taught hypocricy from youth

Don Juan (Canto 1.72)

Τρι Ιαν 24, 08:30:32 μμ 2006  
Dormammu said...

Βλέπω πως ξεκινήσαμε καλά σήμερα…. Το γαμήσι είναι πιο πρόστυχο, το σεξ πιο πολιτικά ορθό, ο έρωτας όμως είναι πιο αφηρημένη έννοια και από τις δύο προηγούμενες. Ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Περιλαμβάνει το βιολογικό και το πνευματικό στοιχείο. Το βιολογικό είναι μεν ωραίο, αλλά είναι απλώς μια αφετηρία… Το ζουμί είναι στο δεύτερο….. Και ν’ αργήσει πάντως κανείς να φτάσει σ’ αυτό, δεν βλάπτει….:))) Την καλησπέρα μου σε όλους.

Τρι Ιαν 24, 08:34:59 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Αγαπητοί gravoura, οι άνδρες αγαπάνε με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά. Αν δεν δίνεις κέφι στο σεξ , τότε υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου που απλά δεν έχουν γίνει αντιληπτά.
Το σεξ ειναι το βαρόμετρο της ποιότητας της σχέσης.
Όπως έλεγε ο Βοσκόπουλος : «η γυναίκα είναι ένα τρυφερό τριαντάφυλλο που ο άνδρας οφείλει να το ποτίζει διαρκώς»... Ο νοών νοείτο...

Τρι Ιαν 24, 08:35:23 μμ 2006  
Pavlos said...

Τα βάσανα της αγάπης

Τρι Ιαν 24, 08:35:41 μμ 2006  
epikairos said...

@nikosxatzopoulos
Εγώ θέλω μία ερώτηση να κάνω : Όταν ένας άνδρας φλερτάρει μίαν γυναίκα , η γυναίκα ενδομυχα, σκέφτεται το σεξ ; Δεν είναι εκμετάλλευση της γυναίκας το φλερτ του άνδρα; Αφού πάει για το σεξ ....


Στη δική σου περίπτωση υποθέτω θα σκέφτεται το ενδεχόμενο να το γυρίσει στο λεσβιακό.

Τρι Ιαν 24, 08:36:00 μμ 2006  
georgia.m said...

@epikairos:
Πάρα πολύ καλό!Ευχαριστώ!

Τρι Ιαν 24, 08:36:44 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Ρε Χ"Πουλε(ν), δεν μας παρατάς λέω εγώ;

Το ποίμνιόν σου αδημονεί να του βγάλεις, εε.., ανοίξεις τα μάτια.

ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ.-(έτσι μου είπαν... -πλάκα κάνω... μάλλον)

Τρι Ιαν 24, 08:43:29 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Epikairos, σαςς ευχαριστώ δια την συμπάθειαν που τρέφετε προς το πρόσοπόν μου. Εύχομαι δια τελώς, αυτό να συμβαίνει σε εσάς ώστε να γίνετε επιμελώς ο πρωταγωνιστής του διηγήματος Εξομολόγηση Πορνομανούς.

Ασπάζομαι αρκετές απόψεις των φεμινιστών. Μία κυρία μου είπε τα εξής :

1. Ο άνδρας χρησιμοποιεί πολλές φορές την δύναμή του πάνω στο σεξ , ώστε σε στιγμές που η σύντροφος λέει όχι, αυτός (λόγω της μέθυς της ηδονής) να την βάζει κάτω και να την αρχινάει...

2.Ο άντρας πολλές φορές επιμένει στο όπισθεν... Θέλει τη γυναίκα στα τέσσρα , να της τραβάει τα μαλλιά. Η γυνή μπορει να μη θέλει , αλλά εκείνος πάνω στη στύση του δεν ακούει κανέναν.

3. Όταν ο άνδρας φλερτάρει εκμεταλεύεται την ευπιστία των συναισθηματικών γυναικών με στόχο να την πάει στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει τη σάρξ του. Όμως η γυναικα έχει άλλες προσδοκίες : «θα του δωθώ για να με αγαπήσει». Καλά κρασιά... Την άλλη μέρα ξυπνά, του τηλεφωνεί ... αυτός ήδη λέει γλυκόλογα σε άλλη.

4. Το σεξ είναι η αποκορύφωση του ερωτικού πάθους. Κάθε έρωτας πρέπει να ξεκινά από τον πλατωνικό και όχι από το ... κρεβατωτό. Το σεξ είναι έκρηξη συναισθήματος και όχι σπέρματος.

5. Η επιτυχία στο σεξ, είναι καθαρά εγκεφαλική εφόσον δεν υπάρχουν οργανικές αιτιολογίες (π.χ. προστάτης). Άρα ακόμη και τα προκαταρκτικά είναι περιττά εφόσον η σχέση είναι ισορροπημένη και έχει πέλθει το άγγιγμα ψυχών.

6. Το σεξ είναι πνεύμα. Κάτι βαθύ και ουσιαστικό. Δεν είναι νάρκωση όπως με καλλιτεχνικό τρόπο ωραιοποιεί την "δράση" του ο κύριος Δήμου. Μάλιστα, ο ίδιος υποσυνείδητα το αντιλαμβάνεται λέγοντας «και που να φανταζόντουσαν ότι ο καλοντυμένος 65 άρις συνταξιούχος , τι σκέφτεται για αυτούς...».

Τρι Ιαν 24, 08:47:03 μμ 2006  
gravoura said...

@ nikosxatzopoulos
Aγαπητέ μου, όσο κι αν φαίνεται παράξενο, υπάρχουν γυναίκες που δεν τους αρέσει το πότισμα!!! παρά σπανίως. Μακράν εμού πάντως...
Τώρα για το φλερτ, σας βεβαιώ, πως ο νους και των δύο στο σεξ πηγαίνει, με διαφορά λίγου χρόνου ίσως για την κατάλληλη στιγμή.

Τρι Ιαν 24, 08:52:23 μμ 2006  
georgia.m said...

@tassos papadakis:
Άμα τα βρείτε,δώστε μου και εμένα ένα.
Εγώ πάντως υποψιάζομαι ότι πρόκειται για την κυρία Λουκά,μεταμφιεσμένη σε Χατζόπουλο.

Τρι Ιαν 24, 08:57:54 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Gravoura αυτο-αναιρειστε : Από τη μία "ο νους των δυο στο σεξ παει" από την άλλη "υπάρχουν γυνα΄κες που δεν τους αρέσει πότισμα". . . Διορθώσατε παρακαλώ!

Τρι Ιαν 24, 08:58:26 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

NikosXatzopoulos:
Ενας καλος ψυχαναλυτής για να φτάσει στα συμπεράσματα που φτάσατε εσείς: "1. Έχετε τεράστιες πληγές από γυναίκες. 2. 3. 4. κλπ. κλπ.", θα χρειαζόνταν τέσσερα χρόνια και ένα κάρο λεφτά. Εσείς με ψυχαναλύσατε σε δευτερόλεπτα. Προτείνω να διαφημίσετε την ικανότητά σας σε "ταχυανάλυση": Θα πλουτίσετε! Εδώ υπάρχουν κορόιδα που πάνε στις καφετζούδες και τους αστρολόγους...

gravoura συμφωνώ απόλυτα - το πιο δυνατό αφροδισιακό είναι η εξυπνάδα. Φτάνει να μην θολώνει από το συναίσθημα και να κατεβαίνει κατευθείαν στο εφηβαίο. Μία κουτή γυναίκα κάνει και βλακώδες σεξ.

Τρι Ιαν 24, 08:58:33 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Υπάρχει ένας παπα-τύπος εδώ μέσα που κάνει έντονη την παρουσία του(καίτοι δήλωσε επανειλλημένα πώς φεύγει), που (με) ενοχλεί με κάθε του σχόλιο.

Αν πράγματι είμασταν στο αληθινό σπίτι του ΝΔ(και όχι σ' αυτό εδώ το virtual), θα είχα αποχωρήσει από ώρα.

Αποχωρώ μέχρι να ηρεμήσω(ή να βρω τα χάπια μου).

Τρι Ιαν 24, 08:58:41 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Σας παρακαλώ κύριε tassos_papadakis, εγώ τι φταίω που εσείς είστε νευρικός; Μου επιρρίπτετε ευθύνες. Λυπάμαι πολύ. Επειδή διαφωνείτε τσαντίζεστε; φεύγετε; πείτε τα επιχειρήματά σας! Μήπως με ταυτίζετε με κάποιο αυστηρό ενήλικο της ζωής σας;
Κ.κ. Δήμου δεν λέω ότι είναι απόλυτα. Αλλά συνήθως οι αιτίες λίγο πολύ είναι οι ίδιες. Αυτό που κάνει την ψυχανάλυση να κρατήσει τόσα χρόνια δεν ε΄ναι οι αιτίες. Αλλά η συνειδητοποίησή τους από το άτομο. Αυτό ε΄ναι το δύσκολο κύριε.

Τρι Ιαν 24, 09:02:17 μμ 2006  
takis vasilopoulos said...

K.Δήμου ωραιο θέμα και δύσκολο.....

Για το σεξ και την ερωτική επιθυμία έχετε μιλήσει σε πολλά κειμενα που αγαπώ ( ειδικά το << 3 το πρωι >> απο το βιβλιο << τολμηρές ιστορίες >> ) .
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το θέμα συζήτησης είναι το σεξ ή πως βλέπει ο καθένας τον έρωτα για αυτο συγχωρέστε με αν επεκταθώ λίγο παραπάνω......

Σεξουαλική επιθυμία μπορώ να νιώσω χωρις να είμαι ερωτευμένος ,και τι εννοώ:για μένα έρωτας είναι η συνύπαρξη της σεξουαλικής επιθυμίας με κάτι άλλο( κ δε μιλώ για την αγάπη ) που δεν μπορω να το εξηγήσω με λόγια,είναι μια μαγεία στο μυαλο,μια φωτιά όταν βλέπεις τον άλλον.Ότι πιο όμορφο και ότι πιο οδυνηρό έχω γνωρίσει.

Η σεξουαλική επιθυμία υπάρχει και παίζει σημαντικό ρόλο αλλα υπάρχει και ένα άλλο συναισθημα που καλύτερα απο εμένα το έχουν περιγράψει ο Γκαιτε στο << Βερθερο >> και ο Οσκαρ ουάιλντ στο << το αηδόνι και το τριαντάφυλλο >>.
Και νομίζω και εσεις πιστεύετε σε κάποια τετοιας μορφης έρωτα,στο << ένα παραμύθι για την ποίηση >> διακρίνω έναν έρωτα που έχει και ρομαντικά στοιχεία.

Τώρα για το σεξ θα πω πως με λίγα πράγματα μπορει να συγκριθει(και σχεδον πάντα νικά,είναι η αμεσότητα της αίσθησης)....αν πίστευα αυτο που κατηγορει ο Βολταίρος στον αγαθούλη(δηλαδη πως τα πράγματα έχουν φτιαχτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για ένα σκοπό) θα έλεγα πως το περίτεχνο νευρικό μας συστημα ( που μου έχει δοθεί η δυνατότητα να μελετήσω ) έχει εξελιχθει τόσους αιώνες με σκοπο την απόλαυση που νιώθουν δυο εραστές!!

Και κάτι τελευταίο:παλια ξεχώριζα με ζήλο τον έρωτα απο την αγάπη και ήμουν φανατικά υπέρ του πρώτου,πίστευα έντονα στην φράση του Ελύτη << ... που δε θέλω αγάπη αλλά θέλω τον άνεμο , αλλά θέλω της ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τον καλπασμο ... >>....Αργότερα κατάλαβα πως έρωτας και αγάπη δεν είναι αντίθετα ούτε εχθροι,πως για μια αληθινή ζωή χρειάζονται και τα δύο.

Τρι Ιαν 24, 09:06:10 μμ 2006  
mickey said...

Ας μου επιτραπεί να χρησιμοποιήσω όρους της πληροφορικής (δεν θα πω και τίποτα πρωτότυπο, άλλωστε):

Ο εγκέφαλός μας είναι "προγραμματισμένος" για το σεξ. Αν ο εγκέφαλός μας περιλαμβάνει την "Κεντρική Μονάδα Επεξεργασίας" (για την ακρίβεια, μάλλον περιλαμβάνει πολλές επιμέρους συνεργαζόμενες μονάδες επεξεργασίας) και τη "Μνήμη" και τα αισθητήρια όργανα είναι οι "μονάδες εισόδου", θα έλεγα πως το σεξ είναι το "Λειτουργικό Σύστημα" πάνω στο οποίο εδράζονται οι επιμέρους "εφαρμογές" (διανόηση, συμπεριφορά, δημιουργικότητα) και οδηγούν συλλογικά στις διάφορες εκφάνσεις του πολιτισμού μας (θρησκεία, τέχνη, επιστήμη, πολιτική κλπ). Δυστυχώς, στο "λειτουργικό σύστημα" μπορεί να παρεισφρήσουν διάφοροι "ιοί" (στέρηση, ενοχές, σεξουαλική καταπίεση, τραυματικές εμπειρίες (όπως ο βιασμός ή η παιδική κακοποίηση), κοινωνικοί κανόνες περί αποδεκτής και μη συμπεριφοράς, "ιεροί" κανόνες περί "ηθικής" και "αμαρτίας" (που έχουν ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πολλών από τους προηγούμενους ιούς) κ.α.) και να αλλοιώσουν τις λειτουργίες του. Φυσικά, όταν το "λειτουργικό σύστημα" δεν λειτουργεί σωστά, οι "εφαρμογές" παρουσιάζουν προβλήματα κατά την εκτέλεσή τους ή δεν εκτελούνται καθόλου (π.χ. ορθός λόγος, κρίση κλπ) και το "σύστημα" χαρακτηρίζεται από αστάθεια, "παρεκκλίνουσα" συμπεριφορά (συμπλέγματα, ψυχικές ασθένειες, βίαιη συμπεριφορά κλπ). Πιστεύω ότι ένας υγιής σεξουαλικά άνθρωπος (αλήθεια, πώς θα μπορούσαμε να τον ορίσουμε;) είναι σε θέση να κάνει θαύματα!

Φυσικά τα παραπάνω δεν είναι παρά μια αναλογία (ενδεχομένως ούτε καν σωστά δομημένη) και δεν αποδεικνύουν ούτε υποστηρίζουν επιστημονικά τίποτα. Ίσως όμως δώσουν κάποια τροφή για κάποια σχόλια. Περισσότερα στη συνέχεια...

Και για όσους ενδιαφέρονται για τα "επιτίμια" της Εκκλησίας σε κάποιες περιπτώσεις σεξουαλικών αμαρτημάτων, όπως προκύπτουν από τους "ιερούς" κανόνες που εξακολουθούν να ισχύουν αναλλοίωτοι μέχρι σήμερα:
- Αυνανισμός: 40 ημέρες αποχή από τη Θεία Κοινωνία
- Σεξ εκτός γάμου (σε κάθε περίπτωση): 2 χρόνια αποχή από τη Θεία Κοινωνία
Φυσικά, κάποιοι εξομολόγοι μπορεί να ρίξουν μικρότερες "ποινές" (ή και καθόλου) για λόγους "θείας οικονομίας", αλλά κανείς δε μπορεί να πει τίποτα σε έναν πνευματικό-εξομολόγο να ακολουθεί τους κανόνες κατά γράμμα και να απαγορεύει συστηματικά τη Θεία Κοινωνία σε ένα παιδί-έφηβο-νέο που "ολισθαίνει" κατ' εξακολούθηση στα παραπάνω αμαρτήματα (βλέπετε εδώ καμιά αναλογία με ορισμένους απαρχαιωμένους νόμους του Ελληνικού Κράτους που τηρούνται κατά περίπτωση αντί να αναθεωρηθούν;).

Με δεδομένη την τεράστια αξία της Θείας Κοινωνίας για έναν συνειδητό χριστιανό, μπορεί κανείς να καταλάβει σε τι ψυχολογικά δράματα, ενοχές και απόγνωση μπορεί να οδηγήσουν ένα παιδί-έφηβο-νέο που έχει το θάρρος να εξομολογείται με ειλικρίνεια τα "αμαρτήματά" του (συμπεριλαμβάνονται ακόμα και "πονηρές" σκέψεις εκτός των "πράξεων") και να δέχεται τις συνέπειες, ακόμα και το χλευασμό ή το περιφρονητικό βλέμμα των υπόλοιπων συν-χριστιανών της παρέας όταν οι άλλοι κοινωνούν ομαδικά και εκείνο στέκεται στην άκρη, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι "ξέρουν" το λόγο...

Τρι Ιαν 24, 09:10:48 μμ 2006  
sokolatina said...

Tragopapa gkantemh na se katarastei o satanas re diaole! Kariopapa esy mas skotones to mesaiwna palio louggra! Kala sou eipe o tasos papadakis tragopapa. Na se kapsoun stin pyra re skatomouri! Nai , eimaste poutanes oles oi gynaikes alla ypo thn ennoia oti mas aresei na mas gamane , giati gamame kai emeis. Eina iamoivaio katalaves tragopapa? Ante sto diaolo . Eseis eiste ta deina ths koinwnias. Se varethikame pia. Dromo paliopousta pou viazete oloi sas ta agorakia ths enorias. Kanenas sas den einai logikos / Kaneis. Kyrie Dimou petaxteton me tis klotsies ton tragopapa. Deixte oti den yparxei vima logou gia tous paparoupes! Kante to alliws tha fygw egw. Kante to alliws den tha sas exw se ektimhsh. H' emena, h' ton kariopapa. Den asteievomai. An den diwksete amesws ton kariopapa, tote den tha sas exw se ektimhsh. H' afton ton doulo , h' emena. Tora!

Τρι Ιαν 24, 09:13:24 μμ 2006  
Loucretia said...

Επιτελους!
Σεξ!

Τρι Ιαν 24, 09:14:23 μμ 2006  
epikairos said...

@nikosxatzopoulos
Epikairos, σαςς ευχαριστώ δια την συμπάθειαν που τρέφετε προς το πρόσοπόν μου.


Καμία συμπάθεια. Σε θεωρώ έναν αθεράπευτο μαλάκα.

Εύχομαι δια τελώς, αυτό να συμβαίνει σε εσάς ώστε να γίνετε επιμελώς ο πρωταγωνιστής του διηγήματος Εξομολόγηση Πορνομανούς.

Μπα, είμαι ντροπαλός και δεν κάνω εξομολογήσεις.

Ο άνδρας χρησιμοποιεί πολλές φορές την δύναμή του πάνω στο σεξ , ώστε σε στιγμές που η σύντροφος λέει όχι, αυτός (λόγω της μέθυς της ηδονής) να την βάζει κάτω και να την αρχινάει...

Κάτι τέτοια γράφει στο cosmopolitan. Δεν βρήκες τίποτα πιο πρωτότυπο να πεις;

Ο άντρας πολλές φορές επιμένει στο όπισθεν... Θέλει τη γυναίκα στα τέσσρα , να της τραβάει τα μαλλιά. Η γυνή μπορει να μη θέλει , αλλά εκείνος πάνω στη στύση του δεν ακούει κανέναν.

Και πρέπει λοιπόν να κόψουμε το γαμήσι γι αυτό το λόγο; Συμπάθα με αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να μου πεις.

Όταν ο άνδρας φλερτάρει εκμεταλεύεται την ευπιστία των συναισθηματικών γυναικών με στόχο να την πάει στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει τη σάρξ του

Συνήθως, τουλάχιστον στον κόσμο που ζω εγώ, το φλερτ γίνεται όταν στο επιτρέπει η γυναίκα. Και συνήθως η γυναίκα σου επιτρέπει το φλερτ για να τη γαμήσεις. Τώρα εκεί που μεγάλωσες εσύ μπορεί να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Όμως η γυναικα έχει άλλες προσδοκίες : «θα του δωθώ για να με αγαπήσει».

Καλή η αγάπη αλλά άμα δε χύνει το μουνί βράστα Χαράλαμπε.

Άρα ακόμη και τα προκαταρκτικά είναι περιττά εφόσον η σχέση είναι ισορροπημένη και έχει πέλθει το άγγιγμα ψυχών.

Από τη μία μου το παίζεις ψυχοπονιάρης για τα προβλήματα των γυναικών, από την άλλη θεωρείς τα προκαταρκτικά περιττά. Όπως είπα είσαι αθεράπευτα μαλάκας. Εντάξει, έκανες την πλάκα σου, ξεφτιλίσθηκες, άσε μας τώρα στην ησυχία μας.

Το σεξ είναι πνεύμα. Κάτι βαθύ και ουσιαστικό. Δεν είναι νάρκωση όπως με καλλιτεχνικό τρόπο ωραιοποιεί την "δράση" του ο κύριος Δήμου.

Αν αυτό κατάλαβες από το κείμενο του Δήμου κρίμα.

Τρι Ιαν 24, 09:16:31 μμ 2006  
gravoura said...

@ nikosxatzopoulos

Τελικά φίλοι μου, ο παραπάνω κύριος θέλει να μονοπωλήσει τη κουβέντα. Θα κλείσω μαζί του με μια εξομολόγηση. Και μόνον σε εκείνον, αν μάλιστα είναι και παπάς, τόσο το καλύτερο!!!
Λοιπόν καλέ μου, αφήστε την επίθεση στον κ. Δήμου για χάρη μου παρακαλώ. Ξέρετε, όταν παλιότερα τον έβλεπα στην τηλεόραση άναβε ο αισθησιασμός μου από τις πρώτες του λέξεις. ΄Εχει το "χάρισμα" ο άνθρωπος, μακάρι να το είχατε κι εσείς!!!!

Επίσης, υπάρχουν και εξαιρέσεις, ευτυχώς μικρές, κάποιες δεν θέλουν το συχνό πότισμα, μα τί να κάνουμε. Εγώ πάντως σκέφτομαι την εγκατάσταση...αυτόματου ποτίσματος για να ηρεμήσω!!!

Πολύ καινούργια εδώ, μα το χαίρομαι αφάνταστα.
Κύριε Δήμου ευχαριστώ.

Τρι Ιαν 24, 09:17:16 μμ 2006  
akis82 said...

ωραιότατη κοπελιά
(αχ αυτα τα φοιτητικά δωμάτια)

συμφωνω απολυτα με το ποστ, το σεξ ειναι θεμελιο.

να πω ακομα, πως πριν αρκετα χρονια πριν,"οι τολμηρες ιστοριες" με ειχανε βοηθησει. thx!

Τρι Ιαν 24, 09:20:32 μμ 2006  
newlens said...

@nikos dimou said:
Μία κουτή γυναίκα κάνει και βλακώδες σεξ.

Λένε ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο για τον άνδρα. Αναρωτιέμαι αν ισχύει. Ας μας πούνε οι φίλες μας στο blog.

Τρι Ιαν 24, 09:23:20 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Προσωπικά,δεν γνωρίζω.
:-)
Αλλά δεν φαντάζομαι να είναι διαφορετικά και σε αυτούς - η βλακεία δεν κάνει διάκριση,υποθέτω.

Τρι Ιαν 24, 09:29:15 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: Εντάξει, καταλήγουμε αναγκαστικά στην ερώτηση τι είναι "έξυπνο σεξ", οπότε διατρέχω τον κίνδυνο πάλι να χαρακτηριστώ κακέκτυπο του Σωκράτη...

Τρι Ιαν 24, 09:29:16 μμ 2006  
Kaneis said...

Συμφωνώ κι εγώ πως το καλύτερο σεξ είναι αυτό στο οποίο συμμετέχει και το μυαλό που ερεθίζεται και ερεθίζει – όπως σε τόσες άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες, αυτό είναι που το αναγάγει σε τέχνη (την οποία εκτελεί και απολαμβάνει βέβαια το σώμα).

Επίσης κάπου διάβασα πως τα δελφίνια και οι άνθρωποι είναι τα μόνα ζώα που κάνουν σεξ όχι μόνο για αναπαραγωγή αλλά και για διασκέδαση – δείγμα εφυίας;

Αλήθεια πάτερ Χατζόπουλε πως ξέρετε εαν η Παναγία έκανε ή όχι σεξ; Έστω πως δέχομαι την ιστορία με τον Άγγελο και το κρίνο, τί αναφέρουν ακριβώς οι Γραφές για την προγενέστερη και μετέπειτα σεξουαλική ζωή μιας παντρεμένης γυναίκας στην Ιουδαία πριν από 2000 χρόνια; Ο Ιωσήφ άραγε δεν έπασχε από τις ίδιες αποτρόπαιες αντρικές ορμές των οποίων πέφτουν θύματα οι φεμινίστριες φίλες σας;

Τέλος, μιλώντας περί κρίνων, ποιά είναι η επίσημη θέση της Εκκλησίας για την εξωσωματική γονιμοποίηση; Με αυτήν (κρίνος) ή πιο σύγχρονες μεθόδους.

ΥΓ: Newlens, ελπίζω όχι, αλλιώς να αρχίσω να δηλώνω βλάξ!

Τρι Ιαν 24, 09:29:22 μμ 2006  
gravoura said...

@newlens

Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους άντρες. Δεν έχω πάει ποτέ με "χαζό" για να ξέρω στα σίγουρα. Sorry, μήπως για χάρη της έρευνας να δοκιμάσω?? Μπα, με τίποτα!!!!

Τρι Ιαν 24, 09:31:51 μμ 2006  
sokolatina said...

Georgia m. δεν ντρέπεστε να παραδεχτείτε δημοσίως ότι έχετε κάνει σεξ; Γιατί όταν μία γυνάικα λέει «έχω κάνει σεξ» ουσιαστικά ο άντρας σκέφτεται «σε έχουν γ.....ει μωρί ε ;», «σου έχουνε ξ....ει τον κ...ο»ε ; Αυτά δεν είναι δικά μου, αλλά μαρτυρίες. Και εγώ είμαι υπερ των αποκαλύψεων.

Τρι Ιαν 24, 09:31:56 μμ 2006  
georgia.m said...

@sokolatina
Μάλλον εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε,που μιλάτε με αυτόν τον τρόπο.
Εγώ δεν έχω γνωρίσει τέτοιους άντρες πάντως.Εσείς όμως,για να μας αποκαλύπτετε τον τρόπο σκέψης κάποιων από αυτούς,κάτι θα ξέρετε.

Τρι Ιαν 24, 09:34:46 μμ 2006  
newlens said...

@nikitas: αν καταλαβαίνω καλά, το πρόβλημά σας είναι οικονομικό. Πάρτε φουσκωτό στρώμα και μία τρόμπα και αράξτε την στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας -:)

Τρι Ιαν 24, 09:37:04 μμ 2006  
Nikitas said...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ HELP ! ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕΜ ΙΑ ΚΟΠΕΛΑ . Ε, ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΑΜΑΞΙ ΕΧΩ - ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.... ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΒΟΗΘΕΙΑ ! ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ !!! ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ... ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΡΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Τρι Ιαν 24, 09:37:28 μμ 2006  
cobden said...

Τι κρίμα που ο μεγαλύτερος εχθρός του καθαρού και ανόθευτου αισθησιασμού δεν είναι ούτε η Εκκλησία, ούτε τα κοινωνικά ταμπού και οι συμβάσεις...αυτά μπορείς να τα νικήσεις εύκολα...τι κρίμα όμως που πρέπει να τα βάλεις με έναν πουριτανό,πολύ πιο αυστηρό και ισχυρό από την Ιερά Εξέταση...την ίδια τη Φύση.ας το πάρουμε απόφαση, η Φύση ή ο Θεός (όπως θέλετε,πείτε το) έφτιαξε τα γεννητικά μας όργανα,μόνο για την αναπαραγωγή...όχι για την ηδονή,αυτό είναι κατασκεύασμα του ανθρώπινου πολιτισμού....και όταν ο άνθρωπος πάει να ξεφύγει από τα σκληρά δεσμά της Φύσης, αυτή τιμωρεί και μάλιστα πολύ σκληρα...δεν είναι τυχαίο που την σεξουαλική απελευθέρωση των δεκαετιών 60 και 70, ακολούθησε μια τρομερή ασθένεια,τη δεκαετία του 80,το AIDS...σαν να ήθελε να μας υπενθυμίσει η Φύση ,πως άλλος είναι ο προορισμός μας...αλλά ο άνθρωπος επιμένει και συνεχίζει..μήπως ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι μια συνεχής εξέγερση ενάντια στη Φύση;

Τρι Ιαν 24, 09:37:37 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikitas
Κι απ ό,τι βλέπω,θα αργήσει...
ήξερα πάντως διάφορα ονοματα -σύρτης,ομολογώ,μου φαίνεται πως θέλει φαντασία!
:-)

Τρι Ιαν 24, 09:38:35 μμ 2006  
mickey said...

θα με ενδιέφερε η γνώμη του κ.κ.κ. Χατζόπουλου για τις δυο τελευταίες παραγράφους του σχολίου μου στις 9:10μμ, σχετικά με την αντιμετώπιση των σεξουαλικών αμαρτημάτων από την Εκκλησία και τις ψυχολογικές συνέπειές αυτής της αντιμετώπισης για ένα παιδί-έφηβο-νέο χριστιανό. Αφού είναι ΚΑΙ ιερέας ΚΑΙ ψυχαναλυτής, κάτι παραπάνω θα ξέρει και θα έχει να μας πει. Ή μήπως όχι;

Τρι Ιαν 24, 09:38:45 μμ 2006  
mickey said...

@nikitas
Πες μου σε ποια περιοχή μένεις, μήπως και μπορώ να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω. Με την παρέμβασή σου ανοίγεις ένα ακόμα μεγάλο υπο-θέμα που θα ήθελα να θίξω εδώ: τη στάση των γονέων απέναντι στη σεξουαλική ζωή των παιδιών τους.

Τρι Ιαν 24, 09:42:19 μμ 2006  
georgia.m said...

@cobden
Η κλειτορίδα δεν είναι φτιαγμένη για την αναπαραγωγή,εξ όσων γνωρίζω.
Πρακτικά δεν έχει λόγο να υπαρχει.Αλλά είναι πολύ σημαντική στην ηδονή,να μην σας τα λέω τώρα εγω,είναι γνωστό.

Τρι Ιαν 24, 09:42:33 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Ρωτάει ο kaneis τον Πάτερ: πως ξέρετε εαν η Παναγία έκανε ή όχι σεξ;

Ρωτήστε καλύτερα πώς γεννήθηκε ο αδελφός του Ιησού, ο Ιακωβος;

Sokolatina: δεν τον διώχνω τον παπά - μας χρειάζεται σάκος του μποξ. Πού θα έστελνες κι εσύ το πλούσιο υβρεολόγιό σου; Αν γ... όπως βρίζεις τυχερός όποιος σε χαίρεται!

Τρι Ιαν 24, 09:44:13 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Νικήτα, δεν καταλαβαίνω τι σε εμποδίζει να χρησιμοποιήσεις το αμάξι του πατρός, αφού δηλώνεις πως κι εσύ το οδηγείς. Φοβάσαι μη σφηνώσει ο σύρτης και δεν μπορεί ν' ανοίξει ο πατήρ για να μπει(εννοώ ο δικός σου, όχι ο πατήρ του blog); Το αυτοκίνητο εξάλλου, ως τόπος ερωτικής συνευρέσεως, είναι εξόχως διεγερτικό (μέχρι - φαντάζομαι - να έρθουν τα αρθριτικά). Δεκάδες νέες στάσεις και πρωτόγνωρες ηδονές έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα χάρη στο αυτοκίνητο! Μη διστάζετε, κλείνετε μόνο τις ασφάλειες.

Τρι Ιαν 24, 09:50:06 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
τυχαία χρησιμοποιήσατε την λέξη τρόμπα;
Δεν σας έχω για τόσο αθώο...
:-)

Τρι Ιαν 24, 09:51:13 μμ 2006  
ntropalos said...

Eγώ ρε παιδιά τι να σας πώ. Ντρέπομαι πολύ που θα το πω. Είμαι 22 χρονών και ακόμη να κάνω μια σχέση. Είχα κάτι της ευκαιρίας καταστάσεις , πχ σε οίκο ανοχής , κανα πιασιματάκι, ένα σεξ με κοπέλα από ίντερνετ, αλλά τελικά καμία σχέση. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να εκτεθώ. Είμαι όμορφος, γυμνασμένος κτλ, αλλά γαμώτο νιώθω ότι θα εκτεθώ και φοβάμαι την απόρριψη. Από τη στιγμή που θα εκφράσω το ενδιαφέρον μου (έστω με ένα βλέμμα) σε μια γυναίκα , νιώθω ότι είμαι ευάλωτος. Οτι αυτή ίσως με απορρίψει... Ξέρω ακούγομαι γραφικός.. Επίσης επειδή είμαι φοιτητής με πολύ καλές σχέσεις με το άλλο φύλο πιστεύω ότι αν πάω να φλερτάρω μία , τότε οι άλλες φίλες μου θα πάψουν να με βλέπουν ως φίλο τους και θα με βλέπουν ως δραστήριο επίδοξο κατακτητή τους!!! Ενώ τώρα είμα φίλος τους . Λέμε τα πάντα, αλλά χωρίς καμία ερωτική διάθεση.
Επίσης φοβάμαι ότι με το που κάνω σχέση θα πρέπει να μειώσω τις κοινωνικές συναναστροφές μου. Να αφιερωθώ δηλαδή στην κοπέλα. Όμως αυτό θα με βλάψει αφού είμαι εξαιρετικά κοινωνικός . Επίσης αν τα τιάξω με συμφοιτήτρια τότε αυτό θα γίνει πρώτο θέμα σε όλη τη σχολή και αν τα χαλάσω τότε πολλές φίλες μου θα απομακρυνθούν... Τι άλλο φοβάμαι... Ά φοβάμαι μήπως λοιπόν η κοπελα μου πει όχι, και έτσι εγώ με το που την βλέπω θα νιώθω ως απερριφθεν ον. Πώς βλέπω το φλερτ; μέσα μου - ενώ ξέρω ότι είμαι λάθος - αισθάνομαι ότι είναι μια πράξη ζητιανιάς... Ο άντρας πάει στη γυναίκα και την παρακαλάει να βγουν .. Είναι ανειλικρινής γιατί ενώ είναι φανερό πως την πλησιάζει επειδή του αρέσει ,αυτός αρκείται στο να πει να βγουν... Η κοπέλα έχει εξουσία : αυτή θα πει το ναι ή το όχι. Αν πει ναι τότε ο άντρας νιώθει χαρά, αλλιώς πληγωμένος. Αυτό ρε παιδιά είναι αδικία ε ; νιώθω λοιπόν ότι το φλερτ μπορεί να με πληγώσει δεδομένου ότι θα πονέσω... και θα πληγωθεί η εκτίμηση για εμένα... Οι κοπέλες νιώθω ότι βλέπουν τους άντρες ως ληγούριδες και όποτε κάποιος τις προσεγγίζει μέσα τους σκέφτονται ότι "να το ληγουράκι που σκέφτεται το σεξ με προσεγγίζει . Για να δούμε τι σκηνοθεσία θα παίξει"... Ολα αυτά με κάνουν να διστάζω... και χάνω χρόνια.. ενώ βλέπω άλλα ζευγαράκια... εγώ μένω μόνος... κάποια βοήθεια; ό,τι πείτε θα με οφελήσει! ευχαριστώ!

Τρι Ιαν 24, 09:51:44 μμ 2006  
Dormammu said...

@nikosxatzopoulos: Αγαπητέ μου (….δεν ξέρω πώς να σας αποκαλώ πλέον…) τι διαφορά είναι αυτή από τα προηγούμενα posts σας…. Μεστός λόγος, απουσία θεολογικών σοφιστειών… Μάλλον είσαστε πλασμένος για σεξ ή για να συζητάτε γι’ αυτό… Είστε και εξαιρετικά γρήγορος στο postάρισμα… Μου γεννήθηκε η ανομολόγητη επιθυμία να σας ….βαθμολογήσω, αλλά σκέπτομαι να περιμένω λίγο ακόμα. Μη το μετανιώσω αργότερα (!).
@nikos dimou: γυναίκες με τύπο…. Το καλύτερο σεξ και ο επεισοδιακότερος χωρισμός…. Πάθος και εξάρτηση. Πάνε μαζί αυτά τα δύο.
@newlens: Έξυπνο σεξ- να καταλαβαίνεις τον άλλον χωρίς να χρειάζεται να μιλήσεις μαζί του.. Κάτι σαν τηλεπάθεια (όχι βέβαια αυτή για την οποία άδει ο γνωστός Πανταζής…).
@mickey: Γούντι Άλλεν- Ό,τι θέλατε να μάθετε για το σεξ.. Στην ταινία αυτήν θα κατανοήσεις πως λειτουργεί ο προγραμματισμός του εγκεφάλου… και την υπαρξιακή αγωνία του σπερματοζωαρίου!! Από τις αγαπημένες μου….

Τρι Ιαν 24, 09:53:40 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos
Ωραία τα λες,αγαπητέ μου φίλε,αλλά παύει να είναι το αυτοκίνητο διεγερτικό όταν ο σύντροφος σου είναι αρκετά ή πολύ μεγαλύτερός σου.Αλλά,δεν θέλω να επεκταθώ.

Τρι Ιαν 24, 09:54:55 μμ 2006  
Kaneis said...

Λοιπόν, δεν ξέρω ποιά πρέπει να ψηφιστεί η πιο πετυχημένη φράση του post: Το αποφασιστικό «Δεν τον διώχνω τον παπά!» του οικοδεσπότη ή το πικραμένο «αυτό ρε παιδιά είναι αδικία, ε;» του Ντροπαλού!

Τρι Ιαν 24, 09:58:02 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Μην ντρέπεσαι, ντροπαλέ μου!
Δεν είναι μόνο το φλερτ ζητιανιά, η επικοινωνία (δηλαδή η ζωή) είναι το ίδιο ακριβώς. Κάθε φορά πο ανοίγουμε το στόμα μας ή αγγίζουμε το πληκτρολόγιο, "ζητιανεύουμε", σύμφωνα με την ορολογία σου, μιαν απάντηση. Δεν είναι ντροπή αυτό, είναι η ανθρωπινότητά μας (sic).
Άλλο: αν σε απορρίψει μια κοπέλα και ξανασυναντηθείτε, αυτή είναι που θα νιώθει άσχημα, όχι εσύ. Εσύ πιθανότατα θα είσαι ήδη στην επόμενη (απόρριψη ή όχι).

Τρι Ιαν 24, 10:00:40 μμ 2006  
mickey said...

@nikos dimou (9:44)
Προς απάντησή σας, αντιγράφω από εκκλησιαστικό site (με τα όποια ορθογραφικά λάθη):

"Ο άγιος Ιάκωβος ο Αδελφόθεος, του οποίου την ιερά μνήμη τελεί η αγία μας Εκκλησία σήμερα, είναι παράδειγμα για όλους μας, κληρικούς και λαϊκούς. Είναι παράδειγμα ενότητας και θυσίας. Γιατί, όπως βλέπουμε στο βίο του, έζησε και έδρασε στα Ιεροσόμυμα. Και ήταν ο πρώτος επίσκοπος στα Ιεροσόλυμα. Τώρα τελευταία μάλιστα έχει γίνει μία μεγάλη ανακάλυψη στα Ιεροσόλυμα. Βρέθηκε ο τάφος του αγίου, του αδελφού του Κυρίου μας. Πως όμως μπορεί να είχε αδέλφια ο Χριστός; Και κατά συνέπεια πως ο άγιος Ιάκωβος ήταν αδελφός του Κυρίου; Εμείς ξέρουμε ότι ο Χριστός δεν είχε αδελφούς κατά σάρκα. Σύμφωνα όμως με το Μωσαϊκό δίκαιο γίνεται. Έτσι ο Ιάκωβος, ως παιδί του Ιωσήφ, του προστάτου της Παναγίας από άλλο γάμο που είχε συνάψει πριν πάρει υπό την προστασία του την Παναγία, θεωρείται ως ετεροθαλής αδελφός του Κυρίου. Δεν ήταν επομένως εξ αίματος αδελφός. αλλά εξ αγχιστείας."

Δεν γνωρίζω αν τα παραπάνω ισχύουν (ίσως εσείς να γνωρίζετε περισσότερα), αλλά μια παρόμοια απάντηση μας είχαν δώσει και στο Κατηχητικό.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ για τις ιδιαίτερες ευχαριστίες σας στο προηγούμενο post στις 9:19μμ

Τρι Ιαν 24, 10:02:04 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Προς "σακό του μποξ"(πολύ καλό ΝΔ):

Υπάρχει ένα ανέκδοτο που λέει:

"Δεν είμαι εγώ ρατσιστής. ΕΣΥ είσαι μαύρος!"

Στο ίδιο σκεπτικό απαντώ:

Δεν είμαι εγώ νευρικός, εσύ είσαι για κρέμασμα!(ίσως γι' αυτό και να σε πείραξε η κρεμάλα μου)

Κάνε στον εαυτό σου μια χάρη, μια και μιλάμε περί σεξ: μπες στο www.ariagiovanni.com -μπας και συνέλθεις. Και μετά έλα να τα (ξανα)πούμε(μπα, καλύτερα όχι).

Τρι Ιαν 24, 10:05:51 μμ 2006  
ntropalos said...

Η φράση σου giannakopoulos, μου άλλαξε πραγματικά την καρδιά. Πολύ όμορφο αυτό που έιπες. Είμαστε όλοι ζητιάνοι στο κάτω κάτω.... Πολύ ωραίο. Θεικό... Θα ήθελα τη βοήθειά σας όλων!!! Τι να πάω να πω σε μια συμφοιτήτρια που μου αρέσει; να βγούμε ; για καφέ; ντρέπομα ιγαμώτο γιατί καθώς θα της μιλώ όλοι οι άλλοι θα με κοιτούν και θα λένε από μέσα τους «κοίτα ο Νικολάκης, ζητιανεύει σεξ". Κύριε Νίκο εσείς τι έχετε να πείτε; georgia ; sokolatina ; εσείς σκέφτεστε υποτιμητικά για έναν που σας προσέγγιζε ή προσεγγίζει; ότι έρχεται ως ζητιάνος; επίσης φοβάμαι μήπως φάω ξύλο από ενδεχόμενο αγόρ ιτης. Πχ δεν ξέρω αν τα έχει με κάποιον τώρα. Φοβάμαι ότι είναι πιθανόν να τα έχει με κάποιον, και αυτός να με δεί να της μιλώ και να με αρχίσει στα χαστούκια και έτσι θα γίνω ρεζίλι σε όλους!

Τρι Ιαν 24, 10:14:28 μμ 2006  
mavrose said...

"sextus for sex"
69 Comments....;-)

Τρι Ιαν 24, 10:14:42 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

@kaneis:

Ψηφίζω το "δεν τον διώχνω τον παπά".
Έγραψε. Παρά τα απίθανα που λέει, οφείλουμε να είμαστε ανεκτικοί -μέχρι εξαντλήσεως...

Τρι Ιαν 24, 10:18:03 μμ 2006  
georgia.m said...

@ntropalos:
μια που ζητήθηκε η γνώμη μου -το προβλημα,φίλε μου,είναι το πόσο πολύ φοβάσαι.Μέτρα στα κείμενά σου πόσα ''φοβάμαι''λες.Έτσι ομως,δεν θα γίνει τίποτα.΄΄Αντε,λίγο θάρρος θέλεις.Μην προβάλλεις πάνω στην κοπέλα τους φόβους σου.
Κι όσο για την προσέγγιση που ρωτάς,γιατί να αισθάνομαι υποτίμηση;Μάλλον θα το εκτιμήσω -ανεξαρτήτως τελικής απόφασης.

Τρι Ιαν 24, 10:20:04 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Ντροπαλέ, μία γυναίκα σου δίνει πάντα να καταλάβεις αν σε θέλει.
Προσπάθησε να το πιάσεις αυτό έγκαιρα και δεν θα έχεις φόβο απόρριψης.

Προσπάθησε επίσης να ξεπεράσεις αυτό το φόβο. Οι γυναίκες τοv νιώθουν. Το πρώτο πράγμα που τις απωθεί είναι η ανασφάλεια.

Τρι Ιαν 24, 10:21:29 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Έβαλα τα παιδιά για ύπνο, έβαλα ένα Jameson και Dee Dee Bridgewater να ακούγεται και λέω να γράψω κι εγώ δυο λόγια επί του θέματος - αν και, απ' ό,τι φαίνεται, το εκάστοτε θέμα είναι αφορμή για να μιλήσουμε μεταξύ μας, άλλοτε επί του προκειμένου και άλλοτε όχι, αφορμή για επικοινωνία.

Δυσκολεύομαι, λοιπόν, να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το αποψινό θέμα: "έρωτας ή σεξ;", αυτό είναι; "Συναίσθημα ή αίσθηση;" Δεν τα ξεχωρίζω συνήθως, θέλω να πω δεν μπαίνω στη διαδικασία να σκεφτώ τη διάκριση.

Όταν είμαι ερωτευμένος, χαίρομαι τον έρωτα (+σεξ). Όταν δεν είμαι, χαίρομαι το σεξ (ή "μπορώ κάλλιστα να μην κάνω σεξ", έλεγε ο Μπρετόν - όχι εγώ!). Προτιμώ την πρώτη περίπτωση (έρωτας + σεξ), απολαμβάνω έτσι κι αλλιώς, μα στην πραγματικότητα όποτε σκεφτώ τον έρωτα, αυτομάτως σκέφτομαι και το σεξ και όποτε σκέφτομαι το σεξ, δεν μπορώ ποτέ να αποκλείσω το ενδεχόμενο του έρωτα.

Τρι Ιαν 24, 10:22:17 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

@georgia m.:

Μια και το θέμα μας είναι το σεξ, θέλετε... να βγείτε μαζί μου;

(ntropale, το πολύ-πολύ να φάω χυλόπιτα. Ε, και;)

Προσέξτε μόνο: δεν έχω σοβαρό σκοπό.

Τρι Ιαν 24, 10:23:19 μμ 2006  
Nikitas said...

Mickey ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ! ! ! ΓΑΜΑΤΟΣ ! ! ! ΜΕΝΩ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ;
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ 14 ΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ ... ΤΑ ΑΠΟΚΥΡΗΣΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ (!!!) ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΠΕΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ, ... ΑΣΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ; ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΚΑ ΤΚΑΙ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ... ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ , ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ; MICKEY ΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ; ΘΙΞΕ ΚΑ ΙΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ Σ ΜΟΥ . ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ "ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!"

Τρι Ιαν 24, 10:24:42 μμ 2006  
Constantinos said...

σχόλιο α):Εαν ο Χατζοπουλος είναι παπάς εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης!
σχόλιο β)Προβλέπω ότι η συζήτηση θα εξελιχθεί σε ενα είδος ψυχο-πνευματικής παρτούζας
σχόλιο γ)...Δεν είναι και άσχημο αυτό!

Τρι Ιαν 24, 10:26:55 μμ 2006  
georgia.m said...

@tassos:
Υπάρχουν και forum για κάτι τέτοιο.Δεν σας απορρίπτω,αλλά ευχαριστώ,δεν θα πάρω.

Τρι Ιαν 24, 10:27:41 μμ 2006  
mickey said...

@ntropalos
Από τη θέση σου περάσαμε (ή ακόμα περνάμε) όλοι οι άντρες (και αρκετές γυναίκες βεβαίως, μια και οι στερεότυποι "ρόλοι" των φύλων (κυνηγός-θήραμα κλπ) είναι πιθανότατα ένας ακόμα κοινωνικός μύθος). Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις. Μπορεί να πετύχεις να "ρίξεις" την κοπέλα. Μπορεί να πληγωθείς (η φαινομενικά αθώα φράση "τρώω χυλόπιτα" και η σημασία που της αποδίδουμε έχει πολύ σημαντικές συνέπειες στα αντρικά συμπλέγματα, περισσότερα στο post του Ν.Δ. για το "καθημερινό ξύρισμα"). Μπορεί ακόμα και να απογοητευθείς μετά την επιτυχία σου (αυτό μάλλον είναι και το πλέον πιθανό). Εν πάσει περιπτώσει, θα κερδίσεις κάτι πολύ σημαντικό αν κάνεις την κίνηση (όπως και να την κάνεις, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα) και κυρίως θα "λυτρωθείς" από την αγωνία που σε τρώει σα σαράκι. Άσε που θα κερδίσεις και μπόλικα χρόνια απο τη ζωή σου ;)

Φιλικά,
Δρ Ρουθ (ε, συγγνώμη, Μιχάλης ήθελα να πω)

Τρι Ιαν 24, 10:29:46 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

@nikita:

Μη μασάς, ρε μάγκα. Είσαι καλύτερος -ήδη- από αυτούς. Θα τη βρεις μόνος σου την άκρη -αργά ή γρήγορα.

Τρι Ιαν 24, 10:30:09 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

@georgia m.:

Αγαπητή μου, δεν με πειράζει καθόλου!

(αφήστε που δώσαμε και μια ζωντάνια στο post...)

Ntropole, είδες; Σιγά το πρόβλημα! Μη μασάς. Μη μασάς. Μη μασάς.

Τρι Ιαν 24, 10:34:54 μμ 2006  
georgia.m said...

Κι εγώ ψηφίζω τον ''δεν διώχνω τον παπά'' αλλά με μια ελαφρά παραλλαγή:''και ο παπάς μέσα!''

Τρι Ιαν 24, 10:35:15 μμ 2006  
georgia.m said...

@Ntropale,
είδες;σου είπαμε όλοι ότι αν δεν μασήσεις,δεν πρόκειται να φας χυλόπιττα ή και χυλοπίττες.
Βουρ,λοιπόν,και καλή επιτυχία!

Τρι Ιαν 24, 10:36:53 μμ 2006  
epikairos said...

@ntropalos
Είμαι όμορφος, γυμνασμένος κτλ, αλλά γαμώτο νιώθω ότι θα εκτεθώ και φοβάμαι την απόρριψη


Και να σε απορρίψει βρε ntropalos τι θα χάσεις; Μόνος ήσουν, μόνος θα παραμείνεις. Άσε που αυτή που θα σε απορρίψει δεν θα σε θυμάται καν την επόμενη μέρα οπότε μην το παίρνεις και πολύ βαρέως.

Επίσης φοβάμαι ότι με το που κάνω σχέση θα πρέπει να μειώσω τις κοινωνικές συναναστροφές μου.

Σε όλους συμβαίνει αυτό.

Ο άντρας πάει στη γυναίκα και την παρακαλάει να βγουν

Ο πιο σίγουρος τρόπος να χάσεις μια γυναίκα είναι με τα παρακάλια. Δεν θα έρθει μαζί σου επειδή σε λυπήθηκε.

Είναι ανειλικρινής γιατί ενώ είναι φανερό πως την πλησιάζει επειδή του αρέσει ,αυτός αρκείται στο να πει να βγουν...

Μεταξύ μας η γυναίκα ξέρει τι θέλεις από αυτή πριν ανοίξεις το στόμα σου να πεις μια κουβέντα.

Η κοπέλα έχει εξουσία : αυτή θα πει το ναι ή το όχι.

Έτσι πάει, άλλος έχει το τσουτσούνι κι άλλος την εξουσία.

Αυτό ρε παιδιά είναι αδικία ε ;

Όχι γιατί κατά βάση οι γυναίκες μας θέλουν πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.

Οι κοπέλες νιώθω ότι βλέπουν τους άντρες ως ληγούριδες και όποτε κάποιος τις προσεγγίζει μέσα τους σκέφτονται ότι "να το ληγουράκι που σκέφτεται το σεξ με προσεγγίζει . Για να δούμε τι σκηνοθεσία θα παίξει"...

Οπότε η καλύτερη λύση είναι να είσαι ο εαυτός σου. Ούτε σκηνοθεσίες, ούτε πράσινα άλογα γιατί με αυτά και με τα άλλα οι γυναίκες έχουν αρχίσει να ξενερώνουν πάρα πολύ.

Τι να πάω να πω σε μια συμφοιτήτρια που μου αρέσει;

«Μου αρέσεις»

Τρι Ιαν 24, 10:36:58 μμ 2006  
ntropalos said...

Κύριε Νίκο ή Νίκο είστε μοναδικός πραγματικά γιατί για 70 χρονών δεν μου φαίνεστε. Μου φαίνεστε για καμια 20αριά. Ο πιο ώριμος 20αρης είστε. Είσαστε λιτός και λακωνικός. Κάθε πρότταση σας έχει βάρος. Λιπόν με βοήθησαν πολύ τα λόγια σας. Mickey είσαι πράγματικα πολύ καλός . Η βοήθειά σου υπερ-πολύτιμη. Σε ευχαριστώ ! Νιώθω απίστευτα καλύτερα. Το ζήτημα είναι το εξής :
1) Πώς θα καταλάβω αν αρέσω στην συμφοιτήτριά μου ,από τη στιγμή που η ίδια δεν με ξέρει; Αν πάω να την προσεγγίσω δεν θα έχει προλάβει να εκπέμψει κάποιο σήμα ! Αυτό με έχει προβληματίσει!
2)Έχει κολλήσει κάποιος από εδώ σε κοπέλα κατά τη διάρκεια πχ που περιμένετε στο μετρό; ή έχει κολλήσει κάποιος στο δρόμο; δηλαδή να περπατά κάποια και να πάτε να της πείτε «θα ήθελα να πάμε για καφέ. Εισαι πανέμορφη». ;

Σας ευχαριστώ όλους. Με βοηθάτε απίστευτα.

Τρι Ιαν 24, 10:37:31 μμ 2006  
Constantinos said...

Να απαντήσουν οι γυναίκες στον ντροπαλό kαλύτερα. Είναι πιο Straightforward .

Τρι Ιαν 24, 10:43:44 μμ 2006  
alombar42 said...

@NikosXatzopoulos
@sokolatina

Ερως ανίκατε μάχαν!

:P

Τρι Ιαν 24, 10:48:15 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Να πως γίνεται με μιαν άγνωστη στον δρόμο:

Προχωράς ευθεία, μέχρι να δεις να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση η γυναίκα εκείνη, της οποίας το βλέμμα και ο τρόπος που βαδίζει από μακριά σού φωνάζουνε και από κοντά σού ψιθυρίζουνε ότι έχουν τη δύναμη με μία μόνο κίνηση ή μ’ ένα μόνο νεύμα τους ν’ αλλάξουν τη ζωή σου – την ακολουθείς και της μιλάς: της προσφέρεις λουλούδια, την καλείς να πιείτε ένα φλιτζάνι με ζεστό καφέ ή ένα ποτήρι δροσερό κρασί, της προτείνεις να περάσει τη νύχτα μαζί σου ή να σε παντρευτεί. Αν αδιαφορήσει ή αρνηθεί, επιμένεις: της προτείνεις να σ’ ακολουθήσει ως το τέλος του χρόνου ή μέχρι την ομορφότερη πόλη του κόσμου. Της ζητάς να σου ανάψει το τσιγάρο που κρατάς, να σου πει το όνομά της (που θα ‘ναι Ρεβέκκα ή Κατερίνα, που θα ‘ναι Νάντια ή Μυρτώ), την παρακαλάς να βγάλει από την τσάντα της και να σου χαρίσει ένα μολύβι, το κραγιόν της ή μια λίμα για τα νύχια, και συνεχίζεις να την ακολουθείς. Ό,τι από αυτά κι αν έχεις προτείνει, στο τέλος θα συμβεί (και θα την λένε ακριβώς έτσι).

Τρι Ιαν 24, 10:48:29 μμ 2006  
georgia.m said...

@constantinos:
Μα φαίνεται τόσο φοβισμένος και ευαίσθητος που σκέπτομαι πολύ τι να πω - δεν υπάρχουν οδηγίες,νομίζω.Γενικές συμβουλές,εντάξει.όπως όλες αυτές που ειπώθηκαν πριν

Τρι Ιαν 24, 10:49:00 μμ 2006  
ntropalos said...

Epikairos φοβερές απαντήσεις ! Φίλε νιώθω ένα τοίχος μέσα μου να καταρρέει : ο φόβος . Ναι αλλά αν πάω στην κοπέλα και της πώ με την πρώτη «μου αρέσει και θέλω να βγούμε για καφέ» δεν θα φανεί ότι βιάζομαι; ; ; Στις κοπέλες ένας που βιάζεται δεν μεταφράζεται ότι τις θέλει μόνο για το ....

Τρι Ιαν 24, 10:50:19 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Εδώ παπάς,
εκεί παπάς,
πού 'ν' ο παπάς;

Τρι Ιαν 24, 10:50:54 μμ 2006  
epikairos said...

@nikosdimou

Να απευθύνω κι εγώ μια ερώτηση. Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας μπορεί να υπάρξει;

Τρι Ιαν 24, 10:51:46 μμ 2006  
mickey said...

@nikitas (10:24μμ)
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα προσπαθήσω να ετοιμάσω μια απάντηση. Ρώτησα πού μένεις μήπως και μπορώ να σου δώσω τα κλειδιά του σπιτιού μου για κάνα Σαββατοκύριακο να βγάλετε τα μάτια σας (καλά, αστειεύομαι λίγο, δε σε γνωρίζω για να σου εμπιστευτώ το σπίτι, αλλά όντως το έχω κάνει για φίλους που αντιμετώπιζαν παρόμοιο πρόβλημα). Το θέμα σχετικά με τη στάση των γονέων απέναντι στο σεξ των παιδιών τους είναι τεράστιο και θα το θίξω (εδώ ή/και στο δικό μου blog). Κάνε λίγη υπομονή μόνο. Μην ανησυχείς πάντως. Είσαι σε καλό δρόμο. Για την αδελφούλα σου λυπάμαι, αλλά ποτέ μην απογοητεύεσαι.

Και κάτι ακόμα: Μην τα βάζεις με τους γονείς σου. Ενδεχομένως πέρασαν τα ίδια και χειρότερα με σένα από τους δικούς τους γονείς και το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο έζησαν. Δυστυχώς η θρησκεία συντηρεί αυτόν τον φαύλο κύκλο. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις σε σχόλιά μου στα τρία προηγούμενα post. Κι εγώ τσακωνόμουν με τους δικούς μου γονείς για αυτά (ομηρικές μάχες), ώσπου στο τέλος ηρέμησα, κατάλαβα, τους εξήγησα και συμφιλιώθηκα μαζί τους. Άσε που έγιναν πολύ λιγότερο φανατικοί και θρήσκοι μετά τα παθήματά μου και την κατανόηση των λαθών τους. Εξακολουθώ να τους θεωρώ ως βασικούς υπαίτιους για πολλά στραβά στη ζωή μου και για τα χαμένα χρόνια που δεν θα ξαναρθούν, αλλά ωριμότητα σημαίνει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες της ζωής σου και τις συνέπειες των επιλογών σου, ακόμα κι αν δε φταις σε τίποτα για την κατάσταση που βρίσκεσαι.

Και μια θερμή παράκληση: ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Είναι πολύ κουραστικά στο διάβασμα και επιπλέον χρησιμοποιούνται ΜΟΝΟ για
να τονίσεις κάτι ή να δείχνεις πως φωνάζεις (και πάλι μόνο για μια σύντομη φράση).

@ntropalos (10:37μμ)
Ευχαριστώ και για τα δικά σου καλά λόγια.

Τρι Ιαν 24, 10:51:46 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
crayon,λίμα για νύχια...σα να βλέπω την Λωρίν Μπακόλ...είσαι επηρεασμένος από καμιά ταινία;

Τρι Ιαν 24, 10:53:17 μμ 2006  
alombar42 said...

Για να γράψω και κάτι που θα συνεισφέρει στη συζήτηση, κάτι που φαίνεται οτι δεν έχει θιγεί ακόμα... έχω μια φίλη, που πρόσφατα παντρεύτηκε. Μέχρι πριν αυτό το γεγονός (το οποίο ελπίζω να μην αλλάξει τις απόψεις της), ήταν πεπεισμένη (κι εγώ μαζί της) πως:
το σεξ με λιγώτερους από πέντε είναι αίσθημα

Αναρρωτιέμαι αν θα κατάφερναν ο ντροπαλός, ο κύριος Νίκος και η σοκολατίνα να συμφωνήσουν ;)

Τρι Ιαν 24, 10:56:25 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Προτείνω το παρόν post, να αλλάξει τίτλο σε:

"1000+1 τρόποι να της την πέσετε".

Από κάτω, να σημειωθεί με έντονα γράμματα πως "συμμετέχουν νέοι και νέες ανά την Ελλάδα, παπάδες και ο Νίκος Δήμου". Μιλάμε για νέα ρέκορ...

Καληνύχτα. A bien tot.

Τρι Ιαν 24, 10:59:31 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Cha. Giannakopoulos said...
Να πως γίνεται με μιαν άγνωστη στον δρόμο

Από τα ωραιότερα κείμενα που έχω διαβάσει τελευταία. Ποιητής!

Τρι Ιαν 24, 10:59:48 μμ 2006  
epikairos said...

@ntropalos
Ναι αλλά αν πάω στην κοπέλα και της πώ με την πρώτη «μου αρέσει και θέλω να βγούμε για καφέ» δεν θα φανεί ότι βιάζομαι; ; ;


Και βέβαια θα φανεί. Γι αυτό απλά πιάνεις κουβέντα. Το πάμε για καφέ με το καλημέρα δεν δουλεύει, εκτός βέβαια κι αν είσαι ο Ρουβάς. Μεταξύ του "μου αρέσεις" και "πάμε για καφέ" καλό είναι να κάνεις και καμιά κουβέντα.

Στις κοπέλες ένας που βιάζεται δεν μεταφράζεται ότι τις θέλει μόνο για το ....

Βασικά ένας άντρας που βιάζεται μεταφράζεται σε ανασφαλή, όχι μόνο στο φλερτ αλλά στα πάντα. Όσο για το «…», το θέλουν και οι γυναίκες όσο κι εμείς. Δεν σου κάνει χάρη μια γυναίκα αν έρθει μαζί σου, όπως δεν της κάνεις κι εσύ. Αμοιβαία είναι αυτά.

Τρι Ιαν 24, 11:01:23 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

georgia.m said... "crayon,λίμα για νύχια...σα να βλέπω την Λωρίν Μπακόλ...είσαι επηρεασμένος από καμιά ταινία;"

Οι γυναικείες τσάντες, αγαπητή μου Γεωργία, αποτελούσαν πάντα το μεγαλύτερο μυστήριο για μένα. Τις φαντάζομαι πάντα γεμάτες με ό,τι ακριβώς χρειάζομαι: όταν θέλω αναπτήρα, όταν θέλω τα ποιήματα του Βιγιόν, όταν θέλω ένα εκπτωτικό κουπόνι για το σούπερ μάρκετ, όταν θέλω μια γερή λίμα για τα νύχια (γράφω από τη φυλακή, όπως φαντάζεστε) ξέρω πως κάποια γυναίκα θα έχει στην τσάντα της. Αν τύχει αυτή να είναι η Λωρίν Μπακόλ, ακόμη καλύτερα!

Τρι Ιαν 24, 11:04:17 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
Μη μου πεις ότι σου αρ΄σει ο Villon!Και σε μένα!(σημ:δεν στην πέφτω).

Τρι Ιαν 24, 11:07:59 μμ 2006  
alombar42 said...

Cha. Giannakopoulos said...
Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού 'ν' ο παπάς;

Συν τριάντα-σαράντα πόντους ο παπάς!

Τρι Ιαν 24, 11:08:22 μμ 2006  
Stormrider said...

κ Δήμου, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το sex και κάθε πράξη μας έχει υπόβαθρο γενετήσιας ορμής (ναι ΚΑΙ των γυναικών, πιστέψτε το απανταχού αναγνώστες/τριες του κοσμοπόλιταν).
η "εξομολόγηση πορνομανούς" θα τολμούσα να καταγγείλω ότι είναι αυτοβιογραφικό κείμενο και πολύ ενδιαφέρον από την άποψη επισφραγίζει την απόριψη σας από τον κύκλο των διανοούμενων ;ρ

Τρι Ιαν 24, 11:11:16 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
Πάντα πίστευα ότι οι άντρες θα απορούν τι θέλουν τόσα πολλά πράγματα,συνήθως ετερόκλητα,οι γυνσαίκες στις τσάντες τους.

Τρι Ιαν 24, 11:14:10 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Ntropalos, χαίρεται. Θα σας παρακαλούσα να μην αραδιάζετε εδώ τις φανφάρες σας. Δεν είμαστε σεξολογικό ιατρείο. nikita, το ίδιο ισχύει και για εσάς. Αφήστε παιδιά μου τις σχέσεις. Δείτε τη φιλοσοφία της ζωής. Ξέρετε ντρέπομαι πολλές φορές για την νεολαία μας. Με τη θυγατέρα μου, που είναι πανέξυπνη, πάμε πολλές φορές οι δυό μας σε εκθέσεις αφηρημένης τέχνης, ζωγραφικής, και τα λοιπά. Ε, ντρέπομαι για εσάς τους νέους. Μέσα στις εκθέσεις αντί να είναι όλο νέοι, οι νέοι ξημεροβραδυάζονται εις πορνότοπους. Και τι λένε; «τα γκομενικά».
Mickey πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν σε πνε΄λυμα ιερό. Οι γονείς να τα προτρέπουν να σχετιστούν με εκκλησία. Έρευνα δείχνει ότι ιερείς λιγοστεύουν συνεχώς. Οι μοναχοί μειούνται με γεωμετρική πρόοδο. Ας πάνε να μονάσουν τα παιδιά μας. Ας σκεφτούν : τι είναι προτιμότερο , να ζήσουν μια ζωή μέσα στην αμαρτία ή να ζήσουν άπειρα χρόνια εις την αιώνιον βασιλεια;
Όχι αδελφοί μου, δεν είχε ο Ιησούς αδέρφια. Αυτά είναι συνομωσία.
Ναι ο Άγγελος κυρίου ήρθε στην Μαρία, πώς το ξέρω; εσείς πώς ξέυρετε ότι 1 και 1 κανει 2 ; από τα βιβλία. Έτσι και εγώ το ξέρω από τις γραφές! Που είνα Ιερές .
Κ.Κ.Δήμου , είμαι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ένας συζητητής αξιώσεων , έρχομαι εδώ δια να αποτελέσω πρότυπον εις την νεολαία και να αμφισβητήσω ψευδείς καταγραφές. Αλλ'ως έχουσαν η κατάσταση με λέτε σάκο του μποξ. Έτσι, αποφασίζω δια να απέχω οριστικά , εκτός και αν βλέπω κατάσταση που χρίζει επίγουσας αντιμετώπισης ή αν ο κ.κ. Δήμου ανακαλέσει. Αρχικώς έλεγα να αγοράσω τα βιβλία του. Τώρα όμως όχι. Εκτός και αν ζητήσετε συγνώμην.

Τρι Ιαν 24, 11:17:37 μμ 2006  
Dormammu said...

Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς παπά? Ο άνθρωπος αυτός ήταν μια κάποια λύσις…..

Τρι Ιαν 24, 11:20:45 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Μη με διαβάζετε, έλεγε ο Καρούζος,
Όταν δεν ξέρετε πως ο ωραίος Modigliani / τρεις η ώρα τη νύχτα μεθυσμένος / χτυπούσε βίαια την πόρτα ενός φίλου του / γυρεύοντας τα ποιήματα του Βιγιόν / κι άρχισε να διαβάζει ώρες δυνατά / ενοχλώντας το σύμπαν.

(γεωργία μ΄, μπορείς, πάντως, να την πέσεις στον Μοντιλιάνι, αν έχεις μια χρονομηχανή - θα με πετάξεις ως το Παρίσι το 1925 περίπου, αν δεν σου κάνει κόπο;)

νδήμου, αυτός είναι ποιητής (ο Καρούζος, εννοώ)

Τρι Ιαν 24, 11:20:50 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikosxatzopoulos:
Μου άρεσε πολύ η πρωτότυπος λέξις ''πορνότοπος''.Θα προτείνω στον κύριο Μπαμπινιώτη να παραθέσει,ως αντίθετή της,το ''παιδότοπος''.

Τρι Ιαν 24, 11:20:53 μμ 2006  
Patsman said...

Τι έγινε ρε παιδιά; Τόση ώρα πού πήγε ο παπάς; Αρχίζω και ανησυχώ! Μήπως μπήκε στο site που του πρότεινε o tassos_papadakis?! Και δει τώρα τον κόσμο με άλλο μάτι?!

Τρι Ιαν 24, 11:23:38 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Πάτερ, συγχωρήστε τον Νίκο Δήμου. Εννοούσε σάκο του μπλογκ, όχι σάκο του μποξ!

Τρι Ιαν 24, 11:26:27 μμ 2006  
epikairos said...

@nikosxatzopoulos
Με τη θυγατέρα μου, που είναι πανέξυπνη, πάμε πολλές φορές οι δυό μας σε εκθέσεις αφηρημένης τέχνης, ζωγραφικής, και τα λοιπά.


Ωραία γκόμενα η κόρη σου πάτερ;

Τρι Ιαν 24, 11:28:04 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Πάλι συγγνώμες ζητάς πάτερ; Βρε πως τους χαλάει το μυστήριο της εξομολόγησης. Σε λίγο θα ζητήσει και μετάνοιες!

stormrider όλα τα λογοτεχνικά κείμενα είναι αυτοβιογραφικά - αν δεν έχει βιώσει ο συγγραφέας πως θα πείσει; Βέβαια έγραψα την "Εξομολόγηση Πορνομανούς" όταν ήμουν πολύ νεότερος από τον ήρωα - και αυτό λέγεται μεταφορά...

Πάντως όποιος θέλει να διαβάσει αυτό που θεωρώ το πιο ωραίο ερωτικό μου κείμενο ας πάει στο Ο Ήλιος του Απογεύματος

Και με αυτό σας εύχομαι καληνύχτα. Συνεχίστε το όργιο!

Τρι Ιαν 24, 11:29:57 μμ 2006  
mavrose said...

κ.Δημου σας παρακαλω πολυ,ζητήστε ταπεινά συγγνώμη απο τον NikosXatzopoulos, σκεφτείτε την απώλεια κερδών απ' τις πωλήσεις των βιβλίων σας...
(Ημαρτονε!!!)

Τρι Ιαν 24, 11:29:59 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Έλεγα ότι προικισμένοι όλοι μας με τόσους πόντους από το προηγούμενο post, θα μπλοκάραμε το μπλογκ σήμερα (σεξ γαρ).
Ψόφια πράγματα όμως. Περί άλλα τυρβάζουμε. Για πέστε για το πρώτο σώμα που ερωτευτήκατε.

Τρι Ιαν 24, 11:31:05 μμ 2006  
Kaneis said...

Άσχετο, αλλά τώρα που βοηθήσατε τον ντροπαλό, βοηθάτε κι εμένα;
Η φράση του Ελύτη που αναφέρει ο takis vasilopoulos (<< ... που δε θέλω αγάπη αλλά θέλω τον άνεμο , αλλά θέλω της ξέσκεπης όρθιας θάλασσας τον καλπασμο ... >>) από πού προέρχεται; Πώς την βρίσκει κανείς (εννοώ το υπόλοιπο κείμενο).

Έτσι, να μορφωθούμε κιόλας! :-)

Ευχαριστώ!

Τρι Ιαν 24, 11:32:22 μμ 2006  
Constantinos said...

Πάτερ μου καλησπέρα. Tώρα τελευταία ... το ομολογώ, διαβάζω τον ακόλαστο γάλλο συγγραφέα Μαρκήσιο Ντε Σαντ και συγκεκριμένα το αμαρτωλό σύγγραμμα ΖΥΣΤΙΝ. Εκεί άγιε μου, περιγράφονται ακατανόμαστες ακολασίες... αλλά μου αρέσουν! τι να κάνω;;

Τρι Ιαν 24, 11:32:26 μμ 2006  
Dormammu said...

Πάτερ, ξαπλώστε αναπαυτικά στον καναπέ και μιλήστε μας για την πρώτη σας αγάπη…

Τρι Ιαν 24, 11:33:12 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Cha. Giannakopoulos said...
νδήμου, αυτός είναι ποιητής (ο Καρούζος, εννοώ)

Τον αγαπώ! (Είχαμε μεθύσει μαζί). Ένα στίχο:

Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς...

Κανείς.

Τρι Ιαν 24, 11:36:25 μμ 2006  
Pavlos said...

@ΝΔ
Εξαιρετικό το κείμενο αυτό. Μια ερώτηση μόνο, έχει κάποια σχέση με το ομώνυμο ποίημα του Καβάφη (του οποίου το περιεχόμενο πάντως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι, εκτός απ' ότι ήταν κι αυτό ερωτικό).

Τρι Ιαν 24, 11:37:23 μμ 2006  
mickey said...

nikosxatzopoulos said at 11:17μμ
"Έρευνα δείχνει ότι ιερείς λιγοστεύουν συνεχώς. Οι μοναχοί μειούνται με γεωμετρική πρόοδο."
Ελπίζω η έρευνα να είναι αξιόπιστη. Ειδικά αν πρόκειται για μείωση με "γεωμετρική πρόοδο" είμαι ευτυχής!
Όμως πάτερ, γιατί δεν θίγετε το θέμα της στάσης της Εκκλησίας απέναντι στο σεξ και τις ψυχολογικές συνέπειές της στους νέους που άνοιξα στο σχόλιό μου των 9:10μμ; Τι έχετε να πείτε για τις ποινές και τα επιτίμια; Νομίζω ότι είστε ο πλέον ειδικός για να απαντήσετε, με βάση τη διπλή επαγγελματική σας ιδιότητα.

Φιλικά,
Μιχάλης

Τρι Ιαν 24, 11:38:00 μμ 2006  
Patsman said...

Βαρέθηκα κάθε βράδυ να διαβάζω ότι ο παπάς αποχωρεί και το επόμενο πρωί να είναι από τους πρώτους που γράφουν στο blog! Ήμαρτον! Κάντε ένα δικό σας blog για να προβάλλετε τις απόψεις σας και όποιος θέλει θα συμμετάσχει! Δεν είναι αυτό το φρονιμότερο; Καληνύχτα σε όλους!

Τρι Ιαν 24, 11:39:17 μμ 2006  
Dormammu said...

@cha.giannakopoulos: να αρχίσω εγώ τις εκμυστηρεύσεις? Συμμαθήτρια….

Τρι Ιαν 24, 11:40:53 μμ 2006  
georgia.m said...

cha.giannakopoulos:
Η ερώτηση σου,απευθύνεται σε όλους;Δεν κατάλαβα ακριβώς.

Τρι Ιαν 24, 11:40:57 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Pavlos said...
@ΝΔ
Εξαιρετικό το κείμενο αυτό. Μια ερώτηση μόνο, έχει κάποια σχέση με το ομώνυμο ποίημα του Καβάφη (του οποίου το περιεχόμενο πάντως αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι, εκτός απ' ότι ήταν κι αυτό ερωτικό).


Mόνο τον τίτλο (και την ατμόσφαιρα...)

Τρι Ιαν 24, 11:42:27 μμ 2006  
Patsman said...

Κι εσείς κ.ΝΔ, μου θυμίζεται τον παπά! Όλο μας καληνυχτίζετε και με τίποτε δεν ξεκολλάτε! Καλό αυτό!

Τρι Ιαν 24, 11:43:40 μμ 2006  
mickey said...

@stormrider
Μια και το έθεσες το ζήτημα: Υποθέτω ότι πολλοί από όσους άντρες έχουμε διαβάσει την "Εξομολόγηση Πορνομανούς" (το διάβασα από το site του Ν.Δ. πριν ένα-δυο χρόνια), είχαμε υποψιαστεί τον "αυτοβιογραφικό" χαρακτήρα του κειμένου (δεν είμαστε όμως αδιάκριτοι να του το πούμε κι όλας). Αλλά σάμπως δεν βλέπουμε σε αυτό πολλοί τον εαυτό μας;

Υ.Γ.: Αρέσουν και σε αρκετές γυναίκες οι τσόντες, αλλά μάλλον όχι σε βαθμό εθισμού, όπως στους άντρες.

@nikos dimou
Έγραφα το παραπάνω σχόλιο πριν την αποκάλυψή σας στο σχόλιο των 11:29μμ. Χαίρομαι που δε μασάτε. Επιτέλους, κάθε έκφραση του σεξ είναι φυσική (όταν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα συμμετέχουν συνειδητά με τη θέλησή τους) και δε χρειάζεται να ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι αυνανιζόμαστε ή παθιαζόμαστε με πορνοταινίες. Θα ντρεπόμασταν να πούμε ότι τρώμε κάθε μέρα ένα καλό γεύμα ή ότι παθιαζόμαστε με το σκάκι; Φυσικά, δεν υπάρχει κανείς λόγος να το διαλαλούμε κιόλας :))

Τρι Ιαν 24, 11:48:06 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

This post has been removed by the author.

Τρι Ιαν 24, 11:49:53 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

georgia.m said... "Η ερώτηση σου,απευθύνεται σε όλους; Δεν κατάλαβα ακριβώς"

Απευθύνεται σε όλους, αγαπητή μου Γεωργία. Εδώ δεν είναι chat να σε ρωτάω προσωπικά τέτοια πράγματα ούτε η Διάπλασι των Παίδων (Τα Μικρά μου Μυστικά: προτιμάτε σκληρόν ή μαλακόν στρώμα; Έχετε φίλους και φίλας ειλικρινείς;...)

Τρι Ιαν 24, 11:50:05 μμ 2006  
georgia.m said...

Πράγματι οι ταινίες αυτές δεν αρέσουν μόνο στους άντρες αλλά,συνήθως,οιγυναίκες,μεγαλωμένες με ταμπού,διστάζουν να τις βλέπουν.ίσως φοβούνται ενδόμυχα ότι μπορεί να υστερούν σε προσόντα(φυσικά)και ότι ο σύντροφός τους δεν θα τις θέλει.Δεν ισχύει όμως φαντάζομαι αυτό και αυτό είναι μια ακόμη διαφορά μεταξύ αντρικής και γυναικείας σκέψης.

Τρι Ιαν 24, 11:52:28 μμ 2006  
alombar42 said...

@georgia.m
συνήθως,οιγυναίκες,μεγαλωμένες με ταμπού,διστάζουν να τις βλέπουν

Αρχικά, μόνο αρχικά - είναι ακριβώς το ίδιο όταν γδύνονται και κρατούν το σλιπάκι - το τελευταίο κάστρο αφήνουν τον άντρα να το πάρει :)

Τρι Ιαν 24, 11:55:48 μμ 2006  
georgia.m said...

Αν δεν υπάρχει άλλη γυναίκα αυτή τη στιγμή που μιλάμε,προσέξτε πώς θα μιλάτε οι υπόλοιποι γιατί μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά,ξαφνικά,ο Άγιος Πατέρας και να σας κατηγορήσει ότι μιλάτε αναιδώς και μάλιστα με μια γυναίκα παρούσα!
Κορίτσια,είναι καμιά εδώ;

Τρι Ιαν 24, 11:56:34 μμ 2006  
Patsman said...

αφού αποκαλύφθηκε, όπως είχαν καταλάβει οι περισσότεροι, ότι ήταν ψεύτης! ούτε παπάς ούτε ψυχαναλυτής!

Τρι Ιαν 24, 11:57:47 μμ 2006  
Pavlos said...

@ΝΔ
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση :-)
@georgia.m
Φυσικά και δεν ισχύει..

Τρι Ιαν 24, 11:57:48 μμ 2006  
alombar42 said...

@georgia.m
Κορίτσια,είναι καμιά εδώ;

Μη λες τέτοια, μη βάζεις λάδι στη φωτιά!!

Τρι Ιαν 24, 11:58:57 μμ 2006  
Dormammu said...

@georgia.m: μάλλον φοβούνται μήπως κακοχαρακτηρισθούν από τους φίλους τους….

Τρι Ιαν 24, 11:59:29 μμ 2006  
alombar42 said...

@patsman

Είναι όμως καλός ψυχολόγος - αλλιώς δεν θα τα κατάφερνε :)

Τετ Ιαν 25, 12:00:15 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Οι τσόντες, όμως, είναι φτιαγμένες από άντρες για άντρες. Πολύ θα ήθελα να δω μια τσόντα γυρισμένη από γυναίκα - παρόλο που αμφιβάλλω αν θα κατάφερνε να αποβάλει το βάρος της "παράδοσης" του είδους.

Τετ Ιαν 25, 12:00:26 πμ 2006  
mickey said...

@cha. giannakopoulos (11:31μμ) και λοιποί σχολιαστές (δυστυχώς ο οικοδεσπότης μάλλον πήγε για ύπνο)
Μια και μέχρι τώρα περί άλλα τυρβάζαμε, πες μας για ποιο θέμα θέλεις να συζητήσουμε και είμαι μέσα. Όσο για το "πρώτο σώμα που ερωτευτήκατε" που αναφέρεις, ερωτεύομαι συνήθως πρόσωπα. Από μικρός το έχω. Δε με νοιάζει και πολύ αν μια γυναίκα δεν έχει καλές αναλογίες ή έχει μικρό στήθος ή λίγα ψωμάκια παραπάνω (εντάξει, μέχρι κάποιο όριο φυσικά που εγώ ο ίδιος διαπιστώνω όταν κάνουμε έρωτα). "Κολλάω" πολύ στο πρόσωπο! Πάντως από σώματα προτιμώ γενικά τα "μινιόν" (δεν το πάω παραπέρα, μήπως και ξεστρατίσει η κουβέντα σε περιγραφές προτιμητέων σωμάτων με λεπτομέρειες - ή μήπως πρέπει; :))

Τετ Ιαν 25, 12:01:42 πμ 2006  
georgia.m said...

@dormammu:
Ναι,αυτό είναι σίγουρο γι αυτό πολλές κάνουν τον Κινέζο!...(για να μην σας πω και τον Γιαπωνέζο!)
Ποια τανία;Δεν ξέρω τίποτα.Α,εκείνη που ήταν στο κομοδίνο,δεν έχω ιδέα,κλπ
Μην τις πολυπιστεύετε.

Τετ Ιαν 25, 12:02:22 πμ 2006  
alombar42 said...

@mickey

Μαζί σου στο μινιόν, αλλά δεν παύω να σκέφτομαι οτι αυτό είναι λόγω ανάγκης επιβολής - όχι οτι είναι κακό αυτό βέβαια, απλά έχει ενδιαφέρον επίσης να είσαι το θύμα :)

Τετ Ιαν 25, 12:02:25 πμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Αυτό που παρατήρησα όταν ήρθα είναι ότι όλοι συσπειρωθήκατε γύρω από εμένα. Έτσι ο πλυθυντικός ευγενείας έκλειψε μεταξύ υμών. Μιλάτε πια στον ενικό. Όταν υπάρχει κοινός εχθρός όλοι γίνμεστε ένα. Θα δημιουργήσω μπλογκ. Θα έλθετε ; εκεί θα διατρανώ τας απόψεις μου!

Τετ Ιαν 25, 12:05:07 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Το πρώτο σώμα που αγαπάμε είναι της μητέρας μας (χμ, το αφήνουμε αυτό...).

Δεύτερο είναι το δικό μας (κάτι είπαμε γι' αυτό σήμερα...).

Τρίτο τελικά είναι, φαντάζομαι, το πρώτο σώμα που μας δόθηκε ερωτικά.

(έχω νυστάξει λίγο και αποφεύγω να μιλήσω πιο προσωπικά, γιατί δεν ξέρω τι μπορεί να πω και ποιος μπορεί να ακούει)

Τετ Ιαν 25, 12:05:57 πμ 2006  
georgia.m said...

και ο ΄Λαμπροπουλος καλος ήταν.
:-)
Παιδιά,από μένα,ελεύθερα - μην ντρέπεστε.Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας.

Τετ Ιαν 25, 12:05:57 πμ 2006  
Dormammu said...

@georgia.m: Ούτως ή άλλως είναι πάντα καλύτερο να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου με τις ατέλειες του κι ας μην είναι η φοβερή πρωταγωνίστρια, ή ο ιδιαίτερα προικισμένος πρωταγωνιστής…Οι ταινίες είναι για την φαντασία....

Τετ Ιαν 25, 12:07:25 πμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 12:07:44 πμ 2006  
georgia.m said...

@ch.giannakopoulos:
Εδώ είναι αυτό που λέμε...μην το πεις ούτε του παπά!(αναφέρομαι στον Χατζόπουλο).Νομίζω πως δεν έχει έννοια το πιο προσωπικό.

Τετ Ιαν 25, 12:08:00 πμ 2006  
akis82 said...

@kaneis

Οδυσσέας Ελύτης, Μονόγραμμα, V

http://homepages.pathfinder.gr/grigo/monogramafront.htm

Τετ Ιαν 25, 12:09:59 πμ 2006  
mickey said...

@cha.giannakopoulos (00:00)
Αν και προσωπικά δε θα ήθελα (αν πάλι θέλετε εσείς, κανένα πρόβλημα) να γυρίσουμε τη συζήτηση στις ερωτικές ταινίες (ακούγεται καλύτερα από το "τσόντες";), να σε ενημερώσωσ ότι πολλές γυναίκες σκηνοθετούν τέτοιες σωρίς να διαφέρουν σε τίποτα από εκείνες που σκηνοθετούν άντρες. Δε θα σου πω ονόματα και εταιρείες, αν σε ενδιαφέρει ψάξε στο google!

@georgia.m
Σε εκτιμώ ΑΚΟΜΑ περισσότερο.

Τετ Ιαν 25, 12:10:09 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Προτιμάτε το μινιόν σώμα (κι εγώ επίσης), επειδή η μοναδική γυναίκα του blog που έμεινε (εκτός κι αν ο δόκτωρ-πατήρ είναι και γυναίκα) αυτοχαρακτηρίστηκε "κοντούλα". Πολύ υστερόβουλο το βρίσκω.

Τετ Ιαν 25, 12:11:56 πμ 2006  
georgia.m said...

@mickey:
την περισσότερη εκτίμηση την κέρδισα τώρα,με τις απόψεις περι ταινιών και γυναικών;Σε αυτό αναφέρεσαι;
Κοίτα,είμαι μεν γυναίκα,αλλάθέλω να είμαι αντικειμενική κιόλας.

Τετ Ιαν 25, 12:13:04 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Ρε παιδιά, αυτός ο πα(παρ)ας μού θυμίζει όλο και περισσότερο εκείνον τον diamantis!

Για καληνύχτα, ΄τωρα που λείπει ο Γάτος, ένα μόνο έχω να χορέψω: όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα κια μικρό καλάθι...

ή αλλιώς, όπου δεις πολλοί να συζητάνε για το σεξ...

απλά, δεν υπάρχει σεξ....

Σ:)))))))))

Τετ Ιαν 25, 12:13:36 πμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
:-)))))))))))))

Τετ Ιαν 25, 12:14:46 πμ 2006  
mickey said...

@nikosxatzopoulos (00:05)
Αν φτιάξετε blog θα έρθω (προσοχή, αυτό δεν είναι απειλή :)))! Ενημερώστε μας όταν είναι έτοιμο. Εσείς πάντως δεν είχατε το θάρρος να θίξετε το θέμα που σας έθεσα.

Υ.Γ. Χρησιμοποιούμε τόσο ενικό όσο και πληθυντικό από την αρχή της δημιουργίας του blog του Ν.Δ. Μην ανησυχείτε, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από εσάς και δε θα καταρρεύσει όταν ο Κύριος σας πάρει κοντά του.

Τετ Ιαν 25, 12:14:59 πμ 2006  
Dormammu said...

Καλόπιστα λέω τα παρακάτω…Ίσως έφταιγε το υπερβολικό σας ύφος πάτερ μου. Δεν παίξατε καλά τον ρόλο του ιερέως- ψυχαναλυτή.. Θα μπορούσατε να προσποιηθείτε πιο καλά. Την άλλη φορά!!!
P.S αν κάνετε Blog θα σας επισκέπτομαι… νομίζω ότι σας το χρωστάω με όλους αυτούς τους πόντους που σας αφαίρεσα χτες … :)))

Τετ Ιαν 25, 12:17:26 πμ 2006  
Nikitas said...

Συγνώμη Mickey για τα κεφαλαία. Μάγκα είσαι γαμάτος. Να μου δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού; φίλε ειλικρινά και μόνο που το σκέφτηκες δείχνεις τι καλός παιδί είσαι. Σ' ευχαριστώ ρε μάγκα. Σ' ευχαριστώ!

Λοιπόν αφού θέλετε ελευθερία , θα σας πώ. Εμένα μαρέσει την γυναίκα να την βάζω στα τέσσερα και να της το χώνω από τον κώλο!!! Ηδονή! Όπως το έθεσε ο παπα-ρα-ς . Να της τραβώ το μαλλί και να της δίνω κωλοσκάμπιλα! Χύνω !!!! Μιλώ ελέύθερα τώρα ε . Αν είμαι πρόστυχος το σβήνω. Georgia ήθελες ελευθερία; λούσου τα! Ερώτηση :

Θα βοηθήσει και τον ντροπαλό. Οι γυναίκες ,επιθυμούν το φλερτ το θρασύ; Π.χ. τύπου "μωρό μου σήμερα φυσάς" ή τα σφυρίγματα στο δρόμο; Σας αρέσουν; Κολακεύεστε άν έρθει κάποιος και σας πει "σε θέλω μωρό μου. Έχω καυλώσει μαζί σου". Γιωργία τι λές ;

Τετ Ιαν 25, 12:19:24 πμ 2006  
mickey said...

@georgia.m (12:13)
Όχι, δεν αναφέρομαι σε αυτό, αλλά στη γενικότερη (ευγενέστατη) στάση και παρουσία σου, καθώς και στις εύστοχες παρατηρήσεις σου. Σταματώ εδώ, πριν νομίσει κανείς ότι αρχίζω τις υπερβολικές φιλοφρονήσεις ή το ...φλερτάκι :)

Τετ Ιαν 25, 12:21:09 πμ 2006  
alombar42 said...

@nikitas

(Τρύπες)

Ξελόγιασέ μας, ταξίδεψέ μας,
ταξίδεψέ μας στην σπασμένη σου φλέβα
πότισε μ' αίμα όσους πληρώσαν να πιουν
δεν μας χορταίνεις μαϊμού
δεν μας χορταίνεις
θέλουμε κι άλλο ψέμα
πριν ξεψυχήσεις πριν χαθείς ξελόγιασε μας

Τετ Ιαν 25, 12:21:36 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Nikitas said... "Γιωργία τι λές;"

Γεωργία. Γεωργία.

Νικήτα, αν πρόκειται να πεις σε κάποια "έχω καυλώσει μαζί σου", φρόντισε να πεις σωστά το όνομά της.

Τετ Ιαν 25, 12:24:31 πμ 2006  
Nikitas said...

Dormammu , και λοιπές κοπέλες. Κοιτάτε να δείτε το φλερτ. Απομυθοποιήστε το ρε. Κοιτώ μία πολύ όμορφη κοπέλα και σκέφτομαι «τι μουνάρα Θε΄΄ε μου. Θα είμαι πολύ μάγκας αν την πηδήξω την ψώλα». Πάω και της λέω «Γειά. Τι κάνεις; Λέγομαι Νικίτας.», «Χάρηκα μου λέει». Αρχίζω τις ευγένειες και στο τέλος «πάμε για ένα καφεδάκι ; έλα να σε γνωρίσω και θέλω πολύ.». Λέει πάμε σκέφτομαι : «καριόλα το βράδυ θα κάνω άσπρο το προσωπάκι σου». Μετά συνεχίζουμε την ευγενική μας συζήτηση.... ώσπου ..... το βράδυ... έπεσε το χιόνι!

Τετ Ιαν 25, 12:24:50 πμ 2006  
draminos said...

Ως γνωστόν ο άνθρωπος από την περιέργεια του κοντεύει να εξερευνήσει το σύμπαν, εγώ ο κακομοίρης την ήθελα την περιέργαια? Πριν λίγο καιρό σερφάροντας στο ιντερνετ φτάνω κάποια στιγμή στο link: http://www.con.gr/Sex/Staseis.htm
To ψάχνω λίγο και βλέπω την υπ'αριθμ. 6 στάση, που δεν την είχα σκεφθεί. Το εξηγώ στη γυναίκα μου τι πρέπει να κάνει, αυτή χάνει την ισορροπία της πέφτει με όλο το βάρος της επάνω μου και παθαίνει κράμπα το στομάχι μου (καλά που ήταν σχεδόν άδειο). Μετά από μερικές μέρες εξακολουθούσα να έχω τσιμπηματάκια στο στομάχι και ένα διαρκές φούσκωμα. Ψιλοχέστηκα από τον φόβο μου. Πάω στον γαστρεντερολόγο και κάνουμε γαστροσκόπηση. Εχω λέει γαστρίτιδα και θα πάρω χάπια για 1-2 μήνες. Μα γιατρέ λέω πριν δεν ένοιωθα τίποτε. Ηταν λέει η αφορμή για να εκδηλωθεί το πρόβλημα.
Ηθικόν δίδαγμα: δοκιμάστε όσες περισότερρες στάσεις μπορείτε για να μάθετε από τι πάσχετε.
Υ.Γ. Σκεφθείτε να πάθαινα καμμιά ρήξη στομάχου, θα έλεγαν το έφαγε το παλληκάρι η λυσάρα.

Τετ Ιαν 25, 12:25:48 πμ 2006  
georgia.m said...

@nikitas kai ipoloipa paidia:
παιδιά,αν τώρα σας πω ότι είμαι 36 και δεν πολυξέρω απο αυτά,εσείς θα το πιστέψετε;Μάλλον όχι.Aλλά εδώ είναι μπλογκ και καλύτερα να μην λέμε προσωπικά -θέλω να πω ότι δεν είναι chat room.Παρ όλα αυτά,μπορώ να σου πω την άποψή μου,Νικήτα.Κοίτα,καταλαβαίνω πώς τα λένε αυτά οι άντρες,τα αγόρια,κλπ αλλά ακούγονται(για μένα τουλάχιστον και μάλλον και για κάποιες άλλες γυναίκες)κάπως ''επιθετικά'' με την έννοια του απότομου.Εσάς σίγουρα θα σας φτιάχνει να τα λέτε και σε μια στιγμή πάθους το καταλαβαίνω.Αλλά έτσι όπως κάθομαι,να με πλησίάσει οάλλος και να μου τα πει έτσι,χύμα,μάλλον δεν μου λέει και πολλά.

Τετ Ιαν 25, 12:26:23 πμ 2006  
mickey said...

@nikitas (12:19πμ)
Η έκφραση "Georgia ήθελες ελευθερία; λούσου τα!" προσβάλλει νομίζω τη georgia.m και αν νομίζεις ότι με τις ρεαλιστικές περιγραφές μας σοκάρεις, κάνεις λάθος. Αν όντως έχεις περάσει μέσα από την σεξουαλική καταπίεση που νομίζω, σε κατανοώ, αλλά δε σε δικαιολογώ. Αν θέλεις να συμμετέχεις σε αυτή τη συζήτηση, ζήτησε συγγνώμη από τη Γεωργία (η οποία σαφώς και δεν έχει καμιά ανάγκη την υπεράσπισή μου), άλλαξε ύφος και μη χαλάς την παρέα. Εμείς δε σου φταίμε σε τίποτα για τα προβλήματα που έχεις. Απεναντίας, προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε...

Τετ Ιαν 25, 12:26:57 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

@alombar42

Αγγελάκας:

"Στης αγάπης το πηγάδι
Όποιος ρίχνεται βαθιά
Αν μπορέσει να βγει πάλι
Δεν τον καίει πια η φωτιά"

(το ακούω αυτή τη στιγμή!)

Τετ Ιαν 25, 12:27:58 πμ 2006  
alombar42 said...

@Cha. Giannakopoulos

Σωστός ο Αγγελάκας, αλλά εγώ το πήγαινα πιο πολύ στο "κάτι ξέρει, κάτι ξέρει, ξέρει κι άλλο, ξέρει κι άλλο" :)

Τετ Ιαν 25, 12:28:46 πμ 2006  
georgia.m said...

@mickey:
OK,κατάλαβα,σε ευχαριστώ πα΄ντως για τα καλά σου λογια

@draminos:γέλασα πολύ με όσα αφηγήθηκες - αυτό μου αρέσει στους άντρες όταν είναι ελεύθεροι να λένε ό,τι θέλουν.Και συνήθως είναι ελεύθεροιόταν είναι μεταξύ τους - τοέχει πει και ο ΝΔ.

@cha.giannakopoulos:εκτιμώ πολύ το σχόλιό σου στον Νικήτα για το όνομα...
:-)))

Τετ Ιαν 25, 12:31:58 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

…Εκεί κύλησαν οι ώρες, ώρες που ανάσαιναν με μια πνοή, που οι καρδιές τους χτυπούσαν με μια καρδιά, ώρες που ο Κ. κατατρυχόταν από το αίσθημα ότι χάνεται, ή ότι περιπλανιέται σε μια παράξενη χώρα, πιο πέρα από εκεί που περιπλανήθηκε ποτέ του άνθρωπος, μια χώρα τόσο παράξενη, που ο αέρας της δεν είχε τίποτα κοινό με τον γνωστό του αέρα, όπου μπορούσες να πεθάνεις από την αίσθηση του παράξενου, και που ωστόσο η μαγεία της ήταν τέτοια, ώστε δεν μπορούσες παρά να προχωρείς και να χάνεσαι όλο και περισσότερο…

Μόνο που συνήθως αυτή η Χημική μαγεία δεν κρατάει πολύ… πολύ γρήγορα αρχίζει να ξεφτίζει…

… κυλίστηκαν πάνω στο στρώμα. Απόμειναν πλαγιασμένοι εκεί, αλλά δεν ξαναβρήκαν τη λησμονιά της πρώτης νύχτας. Γύρευε εκείνη κι εκείνος γύρευε, αγρίεψαν, παραμορφώθηκαν τα πρόσωπά τους, έχωναν τα κεφάλια τους ο ένας στον κόρφο του άλλου, γύρευαν, και τα σφιχταγκαλιάσματά τους, και οι σπασμοί των κορμιών τους, δεν μπορούσαν να τους κάνουν να λησμονήσουν, παρά μονάχα τους θύμιζαν εκείνο που γύρευαν. Σαν τα σκυλιά που απεγνωσμένα σκάβουν το χώμα, έσκαβαν ο ένας το κορμί του άλλου, και συχνά, ανέλπιδα ξεγελασμένοι, σε μια τελική προσπάθεια να φτάσουν στην ευτυχία, οσφραίνονταν κι έγλυφαν ο ένας το πρόσωπο του αλλουνού. Ο κάματος τους καταπράυνε τέλος, και τους έκανε να νιώσουν αμοιβαία ευγνωμοσύνη .

Φράντς Κάφκα, Ο Πύργος, (Der Schloss, 1926)

μετάφραση Αλέξανδρου Κοτζιά (με μικρές τροποποιήσεις)

Εκδόσεις Γαλαξία, Αθήνα 1964

Καληνύχτα

Τετ Ιαν 25, 12:35:06 πμ 2006  
The Wanderer said...

Sex ε;
Βλέποντας ότι κυκλοφορούν εγκεφαλικώς ολοκληρωμένα άτομα σ'αυτόν τον κικεώνα του διαδικτύου θα ήθελα, αν και νωρίς ακόμα γιατί η ταινία έρχεται στην Ελλάδα στις 16 Φεβρουαρίου, να θιχτεί, ή τελος πάντων να θίξουμε το κατα πόσο η Αγάπη, ο έρωτας, είναι συναισθήματα, ανεξαρτήτως των επιμέρους ατόμων που τα νοιώθουν και τα βιώνουν. Αναφέρομαι στην ταινία Brokeback Mountain.
Ίσως βιάζομαι λίγο και θα έρπεπε να το θίξω αφότου παιχτεί η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες.Μια ταινία που βλέπει με την μεγαλύτερη ευαισθησία και παρουσιάζει ευκρινώς αλλά ταυτόχρονα και διακριτικά ένα θέμα που καλώς ή κακώς, υφίσταται στην κοινωνία μας και πάντα υπήρχε και θα υπάρχει, όποια μέτρα και σταθμά κι αν μπουν, όποιες προκαταλείψεις κι αν υπάρχουν, όσο έντονα ή διακριτικά και να το ζουν τα "μέλη" του συγκεκριμένου κλάδου.
Παρόλ' αυτά όμως, πιστεύω πως με τα ρεκόρ των απαντήσεων που υπάρχουν στο μπλογκ σας κύριε Δήμου, να υπάρχει ένας μικρός χώρος για ένα θέμα που θα προβληματίσει τους αναζητούντες αλλά ίσως αποστρέψει περισσότερο τους προκατειλημμένους.

Τετ Ιαν 25, 12:39:57 πμ 2006  
Dormammu said...

Nikitas said...
Dormammu , και λοιπές κοπέλες.

Σας διαβεβαιώ αγαπητέ πως ούτε είμαι κοπέλλα, ούτε μου έχει περάσει απο το μυαλό να γίνω....

Τετ Ιαν 25, 12:40:24 πμ 2006  
Nikitas said...

Ρε Mickey sorry, δν είπαμε να τα λέμε όλα ; τι κακό έκανα; Αγόρια να ρωτήσωκάτι ρε ; Βάζετε στόχο να γαμήσετε ΤΑΔΕ αριθμό; Εγώ είμα ι20 και έχω στόχο μέχρι τα 30 μου να γαμήσω 150 γυναίκες τουλάχιστον. Εσείς βάζατε στόχους τέτοιους;

Τετ Ιαν 25, 12:40:50 πμ 2006  
georgia.m said...

Καληνύχτα,Μαύρε Γάτε.

@nikitas,το πρόβλημα με τις ερωτικές ταινίες είναι ότι μπορείς να πάθεις εθισμό και να νομίζεις ότι όλες αυτές οι ουρανομήκεις κραυγές και τα υπερφυσικά μεγέθη,οι πολλές συνεχόμενες φορές,κλπ είναι και στην πραγμστικότητα έτσι - με αυ΄τον τον τρόπο πιστεύω ότι μάλλον δεν ''βοηθάνε'' και πολύ.
Πάντως,όταν πρωτοείδα εγώ,από μια στγμή και μετά,μου φαινόταν ότι όλα επαναλαμβάνονταν.Για να μην σου πω ότι βαρέθηκα!

Τετ Ιαν 25, 12:42:40 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Παίδες, ο νδήμου λέει πως το μπλογκ είναι το σπίτι του. Μας έχει αφήσει στο καθιστικό και έχει πάει μέσα για ύπνο. Δεν είναι ευγενικό να καθόμαστε εδώ, να χασκογελάμε, να βάζουμε τα πόδια μας στον καναπέ και να πίνουμε τα ποτά του. Μήπως να το διαλύουμε σιγά-σιγά;

Μην ξυπνήσει κιόλας το πρωί και μας βρει να κοιμόμαστε ο ένας πάνω στον άλλο.

Τετ Ιαν 25, 12:43:15 πμ 2006  
alombar42 said...

Κάπου πιο πάνω έκανα μια νύξη μπας και δω λίγο φως αλλά δεν... τσίμπησε κανείς (το σεξ με λιγότερους από πέντε είναι αίσθημα).

Ας δοκιμάσω με την κατάλληλη ώρα για σεξ.
Επειδή, ως γνωστόν, τα τρία καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι ένα ποτό πριν κι ένα τσιγάρο μετά, σκέφτομαι μήπως η καλύτερη ώρα για σεξ είναι ακριβώς πριν από ένα τσιγάρο.

Τετ Ιαν 25, 12:47:01 πμ 2006  
georgia.m said...

@nikitas:πόσων ετών ακριβως είσαι;Μου ακουγεσαι μικρός σε ηλικία.
Πάντως,τελείως μεταξύμας,να σου πω κάτι;Δεν βρίσκω καιπολύ κομψό να συνεχίζεις να μιλάςέτσι...Νομίζεις ότι με σοκα΄ρουν;Καθόλου.Δεν το λέω γι αυτό.

@wanderer:εννοείτε την ομοφυλοφιλία;

Τετ Ιαν 25, 12:48:32 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Nikitas said... "Βάζετε στόχο να γαμήσετε ΤΑΔΕ αριθμό; Εγώ είμαι 20 και έχω στόχο μέχρι τα 30 μου να γαμήσω 150 γυναίκες τουλάχιστον. Εσείς βάζατε στόχους τέτοιους;"

Νικήτα, έλεος! Ταχογράφο έχεις στο μηχάνημα;

Καλή νύχτα σε όλους.

Τετ Ιαν 25, 12:49:20 πμ 2006  
mickey said...

@alombar42
Αν είσαι ακόμα ξύπνιος, ρίξε μια ματιά στα τελευταία σχόλια του προηγούμενου post (αυτού με το παιχνίδι). Έτσι για να λυθούν οι όποιες απορίες και να δεις και ποιος είναι το αφεντικό :)))

Καληνύχτα και από μένα και θερμές ευχαριστίες σε όλους!

Τετ Ιαν 25, 12:49:35 πμ 2006  
georgia.m said...

@cha.gianakopoulos:
Κι εγώ αυτό ακριβώς θα έλεγα τώρα!Ώρα να αποσυρθούμε και εμείς.Εξάλλου η κουβέντα αρχίζει,νομίζω,να μην έχει και πολύ ενδιαφέρον...
@Nikitas:καλή τύχη - και πρόσεξε μην μπερδευτείς με το μετρημα.

Τετ Ιαν 25, 12:51:49 πμ 2006  
mickey said...

@alombar42 (12:47πμ)
Αν θέλεις να μιλήσουμε περί του "υπονοούμενου" θέματος, να ακυρώσω την καληνύχτα και να συνεχίσουμε. Βλέπω και τη georgia.m εδώ, μετά την καληνύχτα της. θα ήταν ενδιαφέρον να συμμετάσχει και εκείνη. Τι λέτε;

Τετ Ιαν 25, 12:54:04 πμ 2006  
georgia.m said...

Και από μένα την καληνύχτα μου.

Τετ Ιαν 25, 12:54:14 πμ 2006  
Dormammu said...

@alombar42: 5++ δεν είναι αίσθημα, είναι συνωστισμός…. Χρειάζεται οργάνωση γιατί μπορεί να βρεθείς χαμένος, όπως λέει και το παλιό ανέκδοτο….

@nikitas: με τα μυαλά που κουβαλάτε μάλλον στα 30 σας αντί για θεός του σεξ θα έχετε καταλήξει νυχτοφύλακας σε κάποιο εργοστάσιο.. Η ουσία δεν είναι στην ποσότητα. Ελπίζω να μην σας πάρει καιρό να το καταλάβετε….

@wanderer: αν ξεκινήσουμε περί ομοφυλοφιλίας, θα ξημερώσουμε…. Κρατάω το θέμα για άλλη φορά!

Τετ Ιαν 25, 12:55:24 πμ 2006  
The Wanderer said...

@georgia.m
Αγαπητή κατά κάποιο τρόπο ναι. Αλλά όπως είπα είναι λίγο νωρίς τελικά να αναφερθεί το θέμα γιατί αυτή τη στιγμή θα αναφερθούν διάφορα, στραβά κυρίως της συγκεκριμένης θεματολογίας.
Όταν με το καλό βγει η ταινία και ο αγαπητός κ. Δήμου θελήσει να σχολιάσει κάτι, τότε ίσως με μια γενικότερη ενημέρωση να είναι ευκολότερο να γίνει σχολιασμός.
Διευκρινιστικά, απλώς μου κινεί την περιέργεια η άποψή σας επάνω στην ένταση της αγάπης των 2 ηρώων της ταινίας. Αν δηλαδή περιμένατε από 2 ανθρώπους αυτού του "κλάδου" να ζήσου ποτέ μια τέτοιας εντάσεως και διάρκειας αγάπης, απαγορευμένης ή μη, οριζόμενης όμως από την ίδια τριπλέτα που ανέφερε ο κύριος Δήμου στο αρχικό ποστ.Αγάπη, συντροφικότητα, φιλία.

Τετ Ιαν 25, 12:55:25 πμ 2006  
Nikitas said...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ. ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΝΕ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ; ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩ; ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΛΕΤΕ;

Τετ Ιαν 25, 12:55:28 πμ 2006  
alombar42 said...

@Mickey

Περιαυτολογώντας, μιας κι εσύ κέρδισες στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν κοιμάμαι ποτέ για κάποιους (εδώ)

Καληνύχτα :)

Τετ Ιαν 25, 12:56:28 πμ 2006  
hem said...

ωραία κοπέλα αυτή της φωτογραφίας. σίγουρα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις αλλά καλύτερα να τις λένε αυτές μεταξύ τους το ζευγάρι παρά ο ένας από τους δύο μόνος του.
χεμ.
πριν παντρευτεί το ζευγάρι η γυναίκα παίρνει πίπα στον άντρα και αυτός της κάνει γλυφομούνι. μετά το γάμο του κάνει πεολειχία και αυτός αιδοιολειχία .η διαφορά της πίπας και της πεολειχίας είναι η ώρα και η ένταση αυτών. στη σχέση η γυναίκα ασχολείται με το άθλημα μισή ώρα . μετά το γάμο στα πεταχτά ,2 λεπτάκια και αδιάφορα .
στη σχέση ο άντρας το γλύφει τόσο καλά που γυαλίζει τόσο πολύ το πράμα της γυναίκας που για να το κοιτάξει αυτή φοράει γυαλιά ηλίου. στο γάμο 3 λεπτάκια και μετά στο ψητό.
κρις ροκ.

Τετ Ιαν 25, 12:57:38 πμ 2006  
alombar42 said...

Νικήτα Χατζόπουλε, μάλλον μείναμε μόνοι...

Τετ Ιαν 25, 12:57:45 πμ 2006  
georgia.m said...

@alombar42:
Καλό!

Τετ Ιαν 25, 01:00:15 πμ 2006  
alombar42 said...

@georgia.m

Καλημέρα!

Τετ Ιαν 25, 01:02:06 πμ 2006  
georgia.m said...

@alombar42:
Καληνύχτα-καλημέρα.
Τσούζουν τα μάτια μου,τόσες ώρες!
Γεια!

Τετ Ιαν 25, 01:05:12 πμ 2006  
alombar42 said...

Καλά... η blogger τη μία βγάζει 183 την άλλη 186 - μόνο από τη μία πλευρά μπόρεσα να διαβάσω το τελευταίο σχόλιο του Μίκυ περί συνέχειας - ουφ!

Πάντως με βλέπω να μένω καμμιά ωρίτσα ακόμα :)

Τετ Ιαν 25, 01:08:46 πμ 2006  
Dormammu said...

Το «μαγαζί» που δουλεύω αύριο θα είναι κλειστό… Ποιος θα κάνει παιχνίδι???

Τετ Ιαν 25, 01:12:21 πμ 2006  
Dormammu said...

Μάλλον κανείς... καλό βράδυ και καλή μέρα σε όλους
Περί αγάπης: Αγαπάμε την γυναίκα που μας αφήνει να ονειρευόμαστε....

Τετ Ιαν 25, 01:24:22 πμ 2006  
mavrose said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 01:25:17 πμ 2006  
Nikitas said...

ΑAlombar δεν κατάλαβα; Γεωργία, δεν νομίζεις ότι το παίζεις πολύ έξυπνη;

Τετ Ιαν 25, 01:48:00 πμ 2006  
Vpar said...

Πάντως ακόμα και αν υπάρχει έρωτας, η έλξη των ανδρών προς άλλες γυναίκες παραμένει.Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.

Άλλωστε μέχρι πέντε είναι σχέση.Από πέντε και πανω είναι ιερά σύνοδος.

Τετ Ιαν 25, 01:50:15 πμ 2006  
mavrose said...

Ας κοιτάξουμε όλοι μας εξω απ΄το παράθυρο μας, αν ειμαστε τυχεροί και έχουμε ενα...

Τετ Ιαν 25, 01:59:52 πμ 2006  
mickey said...

@alombar42
Δε σε ξέχασα, απλώς μου έτυχε κάτι. Διάβασα το κείμενο, επισκέφθηκα το neopets και τώρα ρίχνω μια ματιά στο blog σου. Είσαι πολύ "παιχνιδιάρης" τελικά :)

@vpar (1:50)
Ωραίο αυτό με την Ιερά Σύνοδο. Το κρατάω :)

Αν έχει κανείς όρεξη, τα λέμε. Θα παραμείνω ξύπνιος για αρκετή ώρα ακόμα. Απλά θα κάνω και κάτι δουλίτσες ταυτόχρονα. Περιμένω και τηλεφώνημα από γυναίκα. Μου έστειλε μήνυμα ότι θα με πάρει αργότερα, έχει περάσει αρκετή ώρα, αλλά ξέρετε τώρα εσείς ;)

Υ.Γ. Έχουμε καταντήσει το blog χειρότερο και από chat room και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ μέρος σε συζήτηση σε chat room. Πάντως νομίζω ότι τον οικοδεσπότη δεν τον χαλάει και πολύ αυτό, έτσι κύριε Δήμου;

Τετ Ιαν 25, 02:07:10 πμ 2006  
sokolatina said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 02:19:01 πμ 2006  
sokolatina said...

Wx malakia mou Niko mou. Den iksera ti kanei o kados stin eikonits.a Tespa, esy eipes oti diavazeis kai ta svismena. Ara gia des moro mou. Kai thelw na mou peis ti gnwmh sou entaksei moraki mou? (site kai Noam Tsomsky).

Koimhsou agori mou, exei kryo eksw... poso thelw agkalitses empeires kai wrimes.... kai exw na pw vromologa.....

Τετ Ιαν 25, 02:22:21 πμ 2006  
πιτσιρίκος said...

Το στήθος της Αφροδίτης της Μήλου, κοιλιά αλά Ούρσουλα Άντρες. Φαντάζομαι πως bloggers κι αναγνώστες έχουν ανάψει ήδη τσιγάρο. Τόσο καλά.

Πάντως η επιλογή του sex ως θέματος στο κείμενό σας, μάλλον αποδεικνύει πως καταλήξαμε ότι τελικά υπάρχει Θεός. Καλημέρα σας.

Τετ Ιαν 25, 02:39:43 πμ 2006  
mickey said...

@nikos dimou

Μια και το θέμα της παρούσας δημοσίευσης είναι το σεξ και τα περί αυτού, πριν πάω για ύπνο, θα ήθελα να αναφέρω κάποια σχετική με το θέμα προσωπική ανάμνηση. Είναι από εκείνες τις αναμνήσεις που ενώ έχουν χαράξει βαθιά τη ζωή σου και μπορείς να τις ανακαλέσεις σχεδόν φωτογραφικά από τη μνήμη σου, δε θυμάσαι τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να τις περιγράψεις επαρκώς σε άλλους. Ήταν μια εκπομπή συζήτησης (talk show) που είχε γίνει με αφορμή τη Μεγάλη Τρίτη (ενδεχομένως το ίδιο βράδυ) και το τροπάριο της Κασσιανής ("η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή..." κλπ). Νομίζω ότι την έδειχνε ιδιωτικό κανάλι και πρέπει να ήταν στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης (πριν περίπου 15 χρόνια), αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ανάμεσα στους καλεσμένους, κάποιος κύριος με γλυκιά έκφραση που μιλούσε ήρεμα και σταθερά, εκφραζόταν θετικά για τις πόρνες (θα έλεγα ότι πήγαζε γνήσια αγάπη από τα λόγια του). Ανάμεσα στα άλλα, είχε το θάρρος να πει για τη χρησιμότητα της πόρνης στην κοινωνία (επιτελούσε κοινωνικό έργο) και ότι πολλοί άντρες γνώρισαν τον έρωτα χάρη σε μία από αυτές. Πολλοί καλεσμένοι (ανάμεσα τους νομίζω ήταν και ένας ή δυο παπάδες) αντιδρούσαν έντονα στα λόγια του, αν και τα talk show ήταν πιο πολιτισμένα τότε. Εκείνος όμως συνέχισε ακάθεκτος να τις υμνεί, θα έλεγα να τις εκθειάζει με την ίδια γλυκιά έκφραση και τη σταθερότητα στη φωνή του.

Εκείνη την εποχή και μόνο η λέξη "πόρνη" ήταν ταμπού για το στενό (και ευρύτερο) οικογενειακό και φιλικό μου περιβάλλον και όλοι έβλεπαν αυτές τις γυναίκες με οίκτο, αποστροφή και περιφρόνηση (και ας διακήρυτταν υποκριτικά ότι "ο Παράδεισος είναι γεμάτος από πόρνες, τελώνες και άλλους αμαρτωλούς"). Έβλεπα την εκπομπή μόνος μου στην τηλεόραση του δωματίου μου και σκεφτόμουν πόσο πιο κοντά στο Χριστό ήταν αυτός ο καλός κύριος που φαινόταν να αγαπούσε τις πόρνες αληθινά, όπως και Εκείνος (και ίσως περισσότερο από Αυτόν, μια και δεν θα τους έλεγε ποτέ "πήγαινε και μην αμαρτήσεις ξανά")! Πιστεύω ότι η παρακολούθηση εκείνης της εκπομπής με τον καλό κύριο ήταν μία από τις σημαντικές εκείνες εμπειρίες που με βοήθησαν να αναπτύξω τις απαραίτητες αντιστάσεις, ώστε έστω και σε μεγαλύτερη ηλικία από τη συνηθισμένη να μπορέσω να ξεφύγω από την εκκλησιαστική σεξουαλική καταπίεση και να χαρώ τον έρωτα χωρίς ενοχές.

Έχω την εντύπωση ότι ο καλός εκείνος κύριος ήσασταν εσείς κύριε Δήμου...

Τετ Ιαν 25, 08:23:59 πμ 2006  
mickey said...

Έριξα και μια τελευταία ματιά έξω μήπως και το έχει στρώσει, αλλά μάταια :(
Ρίχνει το χιόνι της (πολικής;) αρκούδας, τα αυτοκίνητα έχουν πιάσει 1-2 πόντους, αλλά στο δρόμο δεν υπάρχει άσπρο ούτε για δείγμα! Ελπίζω όταν ξυπνήσω κάτι να έχει γίνει, αλλιώς κύριε Δήμου με βλέπω να έρχομαι στη δικιά σας γειτονιά για χιονοπόλεμο :))

Υ.Γ. Αν δεν με έχει προλάβει κανένας άλλος πρωινός παίκτης, αυτό πρέπει να είναι το σχόλιο Νο. 199. Αφήνω το 200ο σε όποιον θέλει να κερδίσει ...χρυσούν ωρολόγιον. Με τις ευλογίες μου! Εγώ κέρδισα ήδη πολλά ;)

Τετ Ιαν 25, 08:54:40 πμ 2006  
Nikos Dimou said...

Καλημέρα σε όλους!

Πράγματι Mickey ήμουν εγώ ο καλός κύριος. Καλά τα πήγατε την νύχτα εκτός από τις ακρότητες του Nikitas. Στον οποίο θέλω να πω ότι η ποσότητα δεν έχει σημασία - η ποιότητα είναι το παν και το "βάθος". Εννοώ ότι με έναν σύντροφο στο σεξ μπoρείς να φτάσεις σε μεγάλύτερα βάθη έντασης από ότι στα επιπόλαια της μίας νύχτας.

Κάποιος ρώτησε για γυναίκες πορνογράφους. Υπάρχουν πολλές. Οι διασημότερες είναι η Anais Nin και η Pauline Reage που έγραψε την "Ιστορία της Ο".

Sokolatina ρωτάς πολλά. Γράψε μου στο email μου (Και στο Profile & στο site).

Προσέξτε σήμερα: ο πάγος δεν αστειεύεται.

Τετ Ιαν 25, 08:58:03 πμ 2006  
mickey said...

Δεν μπορώ να γράψω πολλά. Με συγκινήσατε ξανά. Νομίζω ότι πολλοί από μας θα ήθελαν να σας έχουν πατέρα.

Καλή σας μέρα και σας ευχαριστώ για όλα!

Τετ Ιαν 25, 09:04:31 πμ 2006  
alombar42 said...

@Mickey

Με μηδέν άσπρο στους δρόμους, μάλλον είσαι γείτονας των νοτίων προαστίων :)

@Nikitas
Εννοώ οτι... ένας παληός blogger, που ξέρει να φωνάζει ηλεκτρονικά, μάλλον θα απολαύσει, αν δεν γνωρίζει ήδη, τη loginataka (προτείνεται σε όλους πάντως).

Τετ Ιαν 25, 09:10:26 πμ 2006  
newlens said...

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση που δεν έχει σχέση με την αναπαραγωγή είναι νόμιμη, αν σκεφτούμε ότι κάνουμε σεξ κυρίως για να νιώσουμε ηδονή και να έρθουμε σε έκσταση. Υπάρχει π.χ. τίποτα κατακριτέο στο σεξ με μία πολυθρόνα;
P.S. Αρχίζει να με κουράζει το παραδοσιακό σεξ. Η φαντασία μου στέρεψε και έχω μπει σε μια τυραννική επανάληψη.

Τετ Ιαν 25, 10:17:21 πμ 2006  
HardRain said...

Έξοχα Κυρίες και Κύριοι, έξοχα.... Όπως εξηγώ ευθαρσώς και ασφαλώς ανερυθρίαστα στο blog μου, η Πορνογραφία –από τη στιγμή που δεν αφορά ανήλικους- είναι μία Τέχνη και μετέχει απολύτως –μεταξύ άλλων-και στη βελτίωση της Τεχνικής για το Καλό Γαμήσι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια που έχουν προηγηθεί-δεν έχω προλάβει- διάβασα ασφαλώς το αρχικό κείμενο του Οικοδεσπότη το οποίο και ένιωσα εξαιρετικά οικείο. Μα, ναι και εγώ προτιμώ τη λέξη Γαμήσι από τo Sex , μεταξύ των λέξεων Μουνί και Αιδοίο «παίζω» ανάλογα με το context και παει λέγοντας. Από πολύ νεαρός, λάτρεψα το Γαμήσι και έμαθα πως όσο πιο καλά περνάει Εκείνη, τόσο πιο καλά περνάω και εγώ, περνάμε και οι Δύο εξαίσια.

Και, είμαι ευγνώμων, (όπως εξηγώ πάντα στο εξειδικευμένο μου blog που είναι αφιερωμένο στη Δόξα του Καλού Γαμησιού) γιατί, στη ζωή μου γαμήθηκα με αρκετές εξαίσιες Κυρίες με αποκορύφωμα πια τη μόνιμη παρτενέρ στη ζωή και στο κρεβάτι , εδώ και τέσσερα χρόνια, που μετά από αρκετές χιλιάδες γαμήσια πεινάω όλο και πιο πολύ για την ίδια και τα κάλλη της. (Τα περιγράφω αυτά εκεί, με κάθε λεπτομέρεια).

Εξ όσων όπως είπα επιπόλαια είδα στα σχόλια, νομίζω δεν πρόσεξα καμία αναφορά στην εμπειρία της παρτούζας. Δύο φορές μου έτυχε , με τις ίδιες Κυρίες αν η συζήτηση το φέρει, ευχαρίστως να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι κρίμα μόνο που ό,τι συνέβη, έγινε ενώ ήμουν ακόμα 26 χρόνων και η Συνείδηση της Ηδονής δεν ήταν ακόμα επαρκώς ώριμη.

Εύχομαι σε όλες και όλους καλά Γαμήσια. Στους δε Κυρίους, ως ομόφυλος, θα έλεγα, πως η Γυναίκα –όταν Είναι- μοιάζει με τη Θάλασσα. Δεν τελειώνει ποτέ το ταξίδι πάνω της και εντός της.

Τετ Ιαν 25, 10:28:32 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Την καλημέρα μου στην παρέα.

Δον Γάτο, το βρίσκω εντελώς παράλογο να κυκλοφορεί ελεύθερα και να ασχημονεί ασύστολα εδώ μέσα στο σαλόνι σου το άτομο/περσόνα diamantis/nikosxatzopoulos/nikitas
και να έχεις αποκλείσει τον Σαλτάρω_στο_κρεβάτι (αυτό φαντάζομαι θα ήταν το nick του αν συμμετείχε στην χτεσινή συζήτηση. Δεν λέω να κόψεις τον βάρβαρο, απλά να αποκαταστήσεις τον καημένο τον Σαλάτα.

Αλλά φυσικά, δικό σου είναι το σαλόνι, όποιον θέλεις καλείς... ή διώχνεις.

Δεν γινόταν, θα έσκαγα αν δεν τα (ξανα)έλεγα. Την καλημέρα μου σε όλους ξανά
Μαυρόγατος

Τετ Ιαν 25, 10:37:08 πμ 2006  
georgia.m said...

@hardrain:Φτιαγμένος μας ήρθατε πρωί-πρωί!Συνεχίστε!
Αν ο Νikitas είναι ο μικρός και άγουρος της παρέας,υμνητής του γ...,εσείς κυκλοφοείτε ρτην πιο ώριμη έκδοση.

@newlens:Τι ακριβώς πράγμα βαρεθήκατε;Με μια πολυθρόνα δεν ξέρω,αλλά ρισκάρετε να σας πάρει ο ύπνος πριν καν αρχίσετε.Υπάρχουν άλλα αντικείμενα.Φαντασία να υπάρχει.
:)

Τετ Ιαν 25, 10:39:55 πμ 2006  
newlens said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 10:46:15 πμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: χαίρομαι που απάντησε ένα ανοιχτό μυαλό σε μια ανοιχτή ερώτηση. Ήμουν ειλικρινής στο προηγούμενο posting. Δεν αισθάνομαι καμία σεξουαλική πείνα, αλλά το αντίθετο. Αφόρητη χορτασίλα. Ώρες-ώρες σκέφτομαι τι νόημα έχει το σεξ...

Τετ Ιαν 25, 10:47:46 πμ 2006  
Nikos Dimou said...

Μαύρε Γάτο ο Σαλάτας δεν χρειάζεται την άδειά μου - επανήλθε ήδη με διάφορα πρόσωπα. Άρα μπορεί να επνάλθει και ως Σαλάτας.

Πολυθρόνα; Ε, αυτό δεν το είχα σκεφθεί...

Τετ Ιαν 25, 10:50:49 πμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Κι εγώ τελείως ειλικρινά θα σας απαντήσω ότι αρκετές είναι οι φορές που αν σκεφτούμε πολύ κάτι,τότε αρχίζει μια ατέλειωτη αμφισβήτηση που,σε αυτήν την περίπτωση,ίσως μονο γόνιμη να μην είναι.
Ειλικρινής ερώτηση:αν το έχετε βαρεθεί και χορτάσει(προσωπική μου γνώμη:αυτό δεν χορταίνεται ποτέ - οι προτεραιότητες μπορεί να αλλάξουν,με τον χρόνο,την διάθεση,τον σύντροφο,κλπ)τότε γιατί δεν απέχετε παντελώς ή μερικώς,για ένα διάστημα.
Μπορεί να μην σας πηγαίνει για κάποιο λόγο.
Προσωπική μου άποψη:είμαι υπέρ της σκέψης και του προβληματισμού για κάθε τι - τελείως αντίθετη με το ''χύμα''.Άρα είμαι μαζί σας.Αλλά,άποψή μου,στο τέλος θα καταλήξουμε στεγνοί,με έναν εγκέφαλο υπέρμετρα μεγαλωμένο,εις βάρος άλλων πραγμάτων,να αναρωτιόμαστε και αν είναι χρήσιμο να αναπνέουμε.
Ζήστε!

Τετ Ιαν 25, 10:57:08 πμ 2006  
Dormammu said...

@newlens: Ερωτήθηκε ο Σοφοκλής: «Πως τα βολεύεις Σοφοκλή με τις ερωτικές ηδονές?? Μπορείς ακόμα να συνευρεθείς με γυναίκα?». Και αυτός απάντησε: «Σε καλό σου άνθρωπε μου- με μεγάλη ευχαρίστηση απαλλάχτηκα από αυτό, σαν να γλίτωσα από κάποιο λυσσασμένο και άγριο αφεντικό…» (Πλάτωνας, Πολιτεία Α’). Ελπίζω να αισθάνεστε μόνο παροδική βαριεστιμάρα, να μην φταίει η ηλικία σας και να επανέλθετε σύντομα δριμύτερος….. Καλημέρα :)))

Τετ Ιαν 25, 11:00:45 πμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: έχω ζήσει πολλές παράπλευρες απώλειες από αυτό το "ζήστε" που για μένα ήταν κάποτε η μέγιστη αρχή... Δεν έχω πια τη δύναμη να παίζω ρουλέτα και μάλιστα ρώσικη!

Τετ Ιαν 25, 11:04:11 πμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Σέβομαι αυτό που λέτε - ή μάλλον νιώθετε.Τότε μπορείτε πράγματι να αποσυρθείτε.Ομολογώ ότι θέλει γερό στομάχι όλη αυτή η ιστορία(εσείς το ονομάσατε ''ρουλέτα'')αν βάλετε μέσα όλη σας την ψυχή...

Τετ Ιαν 25, 11:08:48 πμ 2006  
georgia.m said...

@dormammu:
Υποθέτω ότι κάτι πιο βαθύ από ''παροδική βαριεστημέρα'' συμβαίνει στον newlens.

Τετ Ιαν 25, 11:11:01 πμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: δεν θα αποσυρθώ. Είναι νωρίς ακόμη. Τρελαίνομαι χωρίς το άγγιγμα.

Τετ Ιαν 25, 11:11:38 πμ 2006  
HardRain said...

Σας ευχαριστώ georgia.m πολύ, η αλήθεια δεν είναι πως ήρθα φτιαγμένος, αλλά όσο νάναι το ίδιο το θέμα σε φτιάχνει ειδικά αν είσαι επιρρεπής. Αν θα το κρατήσει ο Κύριος Δήμου ανοιχτό το θέμα για συζήτηση άλλη μια μέρα, ναι θα επανέλθω μάλλον. Αλλιώς, στη δική μου τη γωνιά, όταν –ελπίζω σύντομα-το monitor το ανακοινώσει. Ήθελα μόνο τώρα να σχολιάσω πως η φωτογραφία της Margot είναι ωραία. Πολύ ωραία και εξόχως γαλλική στην ατμόσφαιρά της. Αυτό-αν θέλετε πιστέψτε με αν όχι δεν πειράζει-θα το έλεγα ακόμα και αν ο Οικοδεσπότης δεν μας είχε εξομολογηθεί την εθνικότητα της Κυρίας. Πρέπει ωστόσο να επιστρέψω στις εργασίες μου.

Τετ Ιαν 25, 11:15:30 πμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Χαίρομαι που το ακούω αλλά παίρνοντας υπ όψιν τα λεγόμενά σας με βάζετε σε σκέψεις σχετικά με το πόσο μπορεί να σας αγγίζει μια πολυθρόνα.
Εκτός αν το πάμε μεταφορικά και δεχτούμε ότι μια πολυθρόνα μας ''δέχεται στην αγκαλιά της'',όταν ξαπλώνουμε νωχελικά ή βυθιζόμαστε μέσα της για να αναπαυθούμε,οπότε κατανοώ έτσι και τον συνειρμό -το πώς δηλαδή σκεφτήκατε την πολυθρόνα προηγουμένως,και όχι ένα παράθυρο,π.χ
Και,σας προλαβαίνω,όχι,δεν είμαι ψυχολόγος για να επιχειρώ βαθυστόχαστες αναλύσεις - αυτό το αφήνω στον παπά του blog!
Μην του πάρω το ψωμί!
:-)
Εσείς,μάλλον ανάγκη από αγκαλιά έχετε,όπως και όλοι μας λίγο-πολύ.

Τετ Ιαν 25, 11:17:42 πμ 2006  
harry said...

Ειναι ενδιαφερον οτι ενα τετοιο " πιασαρικο " θεμα δεν χτυπησε 400-500 σχολια,οπως & οτι γρηγορα εξελιχθηκε σε αφηγηση προσωπικων εμπειριων,οπως στις...πρωτες εκπομπες της ιδ. τηλεορασης το '90. Ισως σε καθε νεο μεσο,οι εκαστοτε πρωτοεμφανιζομενοι να το παιρνουν προσωπικα. Να δουμε πώς θα ειναι το μπλογκ σε 1 χρονο.

Τετ Ιαν 25, 11:19:48 πμ 2006  
Dormammu said...

Όλοι κάποτε αισθανόμαστε έτσι και με το κατάλληλο «άγγιγμα» επανερχόμαστε.. Τα πιό ωραία ακόμα μας προσμένουν......

Τετ Ιαν 25, 11:21:29 πμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: πιθανότατα. Αλλά θα έπρεπε να κάνω τώρα και άλλες αποκαλύψεις για να καταλάβετε. Επιστρέφω όμως και εγώ στη δουλειά μου και τα λέμε αργότερα.

Τετ Ιαν 25, 11:23:27 πμ 2006  
alombar42 said...

@newlens

Καλημέρα, σε χάσαμε :)

Τετ Ιαν 25, 11:23:56 πμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Σίγουρα εσείς γνωρίζετε πολλά περισσότερα και ξέρετε όλη την αλήθεια.Οι αποκαλύψεις είναι δύσκολο να γίνονται δημόσια και ίσως να μην ενδιαφέρουν και τον υπόλοιπο κόσμο.
Καλή εργασία!

Τετ Ιαν 25, 11:27:44 πμ 2006  
newlens said...

@alombar42: καλημέρα, τα λέμε σύντομα, έχω δουλειά τώρα -:)

Τετ Ιαν 25, 11:30:39 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Να θυμίσω πως, όταν ο Σοφοκλής απάντησε ότι με ευχαρίστηση απαλλάχτηκε από τον δαίμονα της λαγνείας, ήταν ήδη πολύ μεγάλος (πέθανε 90 χρονών) και δεν είχε, καταπώς φαίνεται, ζήσει πολύ ασκητική ζωή. Στα τελευταία του τον πήγε στα δικαστήρια ο γιος του, επειδή (ο Σοφοκλής) έδειχνε μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι που απέκτησε από την εξώγαμη κόρη του.

Καλημέρα!

ΥΓ Καθάρισα με το φτυάρι τα χιόνια για να ανοίξω το παντζούρι. Ούτε σήμερα θα μπορέσεις να προμηθευτείς την κρέμα σου, αγαπητή μου Γεωργία. Κουράγιο.

Τετ Ιαν 25, 11:49:31 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Χαίρομαι πολύ για την απάντησή σου, Δον Γάτο. Όσο για το αν ο Σαλάτας εμφανίστηκε από τότε που, θα μου επιτρέψεις να το αμφισβητήσω. Άποψή μου, βέβαια.

Σεξ λοιπόν. Με μιά πολυθρόνα; Μα φυσικά! Παλιό, newlwns... θυμάμαι εκίνον τον συμμαθητή στο γυμνάσιο που μού έλεγε γεμάτος οίστρο πόσο τού άρεσε να αυνανίζεται... πάνω σε χνουδωτές κουβέρτες ( γιατί όχι και πολυθρόνες λοιπόν... Το δοκίμασα τότε, δεν κατείχα ακόμα την σωστή τεχνική (...), αλλά το βρήκα μάλον δυσάρεστο και επώδυνο.

Προσοχή λοιπόν στις πολυθρόνες, τουλάχιστον ας έχουν ISO, να είναι, ξέρετε, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ για την ... δουλειά αυτή.

Σ:))))))

Τετ Ιαν 25, 11:53:36 πμ 2006  
Ελεωνόρα said...

Καλημέρα σε όλους σας! :)

κ.Δήμου το διόρθωσα τελικά το πρόβλημα (επιτέλους!)...εντάξει είναι τώρα...
Καλημέρα και σε σας.

Ελεωνόρα.

Τετ Ιαν 25, 11:57:44 πμ 2006  
Filboid Studge said...

Κε Δήμου,
μπορείτε να παραθέσετε περισσότερα στοιχεία για την συγκριτική μουνολογία του Henry Miller;
Ευχαριστώ θερμώς.

Τετ Ιαν 25, 12:34:54 μμ 2006  
epikairos said...

Αφήστε τα γαμήσια και βγείτε να κάνετε μια βόλτα, όσοι τουλάχιστον δεν είστε αποκλεισμένοι, τώρα που χιονίζει και είναι πολύ αναζωογονητικό.

Τετ Ιαν 25, 12:41:47 μμ 2006  
Stormrider said...

κ Δήμου μην είστε περήφανος για το νέο δικτυακό ρεκόρ σας, τα σχόλια αυτά που γράφτηκαν όλο το βράδυ (παίζει ρόλο το βράδυ) είναι απόδειξη ότι για το σεξ πιο πολύ γίνεται λόγος παρά πράξη ;ρ

Τετ Ιαν 25, 12:49:24 μμ 2006  
ntropalos said...

Καλημέρα! Έχω μία ερώτηση. Κύριε Νίκο Δήμου, Gerogia , Epikairos και λοιποί:

Πολλές φορές διστάζω να αποκαλύψω τον εαυτό μου όπως είναι στην πραγματικότητα. Διστάζω να μιλήσω για την ανασφάλειά μου, διστάζω να μιλήσω για διάφορες αδυναμίες. Έχω εισπράξει βέβαια από την οικογένειά μου απόρριψη όταν ήμουν μικρός. Έτσι φοβάμαι ότι αποκαλύπτοντας στους άλλους τον εαυτό μου, εκείνοι έχοντας λέον δει τις αδυναμίες μου, ίσως μπορεί να με εκμεταλευτούν και να τις χρησιμοποιήσουν πληγώνοντάς με περισσότερο.
Φοβάμαι ότι με το να αποκαλυφθώ θα με απορρίψουν : οικοπέλες , οι φίλοι κτλ. Έτσι πλασάρω προς τα έξω έναν ψεύτικο εαυτό , έναν εαυτό πλασματικό που δείχνει δυνατός χωρίς κανένα πρόβλημα κτλ.

Εδώ τίθεται το θέμα : Μπορεί να νιώσει αγάπη κάποιος ο οποίος δεν αποκαλύπτει τον εαυτό του προς τους έξω; ή ειδικά προς την κοπέλα του;

Δεν ξέρω εγώ νιώθω σε όλους την ανάγκη να πω τις ανασφάλειε΄ς μου όπως κάνω εδώ και έκανα πριν... και έτσι ίσως φαίνομαι πραγματικός αλλά μόνο τότε νιώθω ότι δέχομαι με τους άλλους.. όταν αποκαλύψω τις ανασφάλειίες μου... Τι λέτε εσείς οι μεγαλύτεροι ;

Τετ Ιαν 25, 01:00:29 μμ 2006  
GreekForum said...

Προς:
tasospapadakis, georgia_m, epikairos και λοιπούς:
Διαβάστε εδώ: http://members.aol.com/intwg/trolls.htm#WCBD

τι είναι (Internet) troll και προσαρμόστε αναλόγως τη συμπεριφορά σας. Τα πράγματα θα κυλάνε πολύ καλύτερα έτσι.

Φιλικά...

Τετ Ιαν 25, 01:09:56 μμ 2006  
tsakmpoum said...

3 επισημάνσεις για το sex:
α) ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Η εκδικηση καθε πικραμένου, αδικημένου, αποκλεισμένου είναι καλό σεξ
β) ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
Μπαινοντας στο μουνί της καλής σου ξεχνάς τα πάντα. (Στρουθοκαμηλισμός; Μ αρέσει....)
γ) ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ
Απαξιώνει το κυνήγι του χρήματος και της εξουσίας αφού η απόλαυση του καλού σεξ δεν περνάει, απαραίτητα, από τα δύο πρώτα.

Δώρο θεού, απαγορευμένο από την εκκλησία....

Τετ Ιαν 25, 01:15:18 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
Καλημέρα και σε σένα,cha.!(Χαράλαμπος;Χαρίλαος;Χάρης;)
Αχ,τι μου λες τώρα για την κρέμα!Μένουμε σχετικά κοντά και ξέρω ότι δεν γίνεται να έρθω στον Λακαφώση.Όταν θα φτιάξει ο καιρός,θα έρθω να τις πάρω όλες μαζεμενες!
Καλό το σχόλιο με τον Σοφοκλή!Το ήξερα κι εγώ αυτό.Πιστεύω ότι οι κάθε είδους ''ασκητές'' είναι πολύ πιο ερωτικοί από αυτούς που σπαταλιούνται συνεχώς...

Τετ Ιαν 25, 01:17:24 μμ 2006  
Ελεωνόρα said...

Προς ntropalo:
Φίλε ntropale, προσωπικά πιστεύω ότι κάποιος που νιώθει την α ν α σ φ ά λ ε ι α να "δείξει" τις α ν α σ φ ά λ ε ι ε ς του και στους άλλους μπορεί να νιώσει αγάπη ΓΙΑ / ΠΡΟΣ κάποιον άλλο...
Αλλά από την άλλη μεριά, πώς αυτό το άτομο θα νιώσει πραγματική αγάπη ΑΠΟ κάποιον άλλον όταν θα υποψιάζεται ή θα γνωρίζει ότι αυτή η αγάπη που δέχεται από τον άλλο δεν είναι αγάπη για αυτό που είναι, αλλά γι'αυτό που προβάλλει ως εαυτό του...???
Καθένας μας έχει ανασφάλειες.
Πιστεύω ότι πολλές από αυτές θα "ξεχαστούν" εάν τις προβάλλουμε στους άλλους και στο τέλος διαπιστώσουμε ότι όλοι αυτοί οι φόβοι μας ήταν τελικά άνευ σημασίας...

Ελεωνόρα. :)

Τετ Ιαν 25, 01:17:38 μμ 2006  
epikairos said...

@greekforum
Προς: tasospapadakis, georgia_m, epikairos και λοιπούς:
τι είναι (Internet) troll και προσαρμόστε αναλόγως τη συμπεριφορά σας. Τα πράγματα θα κυλάνε πολύ καλύτερα έτσι.


Είχα μια φαγούρα ξέρεις ποιος προσποιείται και ποιος όχι. Δεν κάνουμε διαγώνισμα για την ανάδειξη του πιο έξυπνου εδώ μέσα.

Τετ Ιαν 25, 01:33:21 μμ 2006  
epikairos said...

@ntropalos

Στη ζωή σου θα προδοθείς, από φίλους, γυναίκες, συνεργάτες, ιδέες, θεσμούς και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Ούτε ο πρώτος θα είσαι, ούτε ο τελευταίος. Το πρόβλημα σου είναι μέσα στο μυαλό σου. Με τα «αν» και «μήπως» δεν γίνεται δουλειά. Ούτε υπάρχουν συνταγές για επιτυχημένες σχέσεις. Προχώρα κι όπου σε βγάλει. Όσο πιο ειλικρινής είσαι τόσο λιγότερο θα έχεις να μετανιώνεις για πράγματα που δεν είπες ή δεν έκανες.

Τετ Ιαν 25, 01:38:42 μμ 2006  
georgia.m said...

@epikairos:
Τι λέει το link στο οποίο μας παρέπεμψε ο κύριος;
Θέλω να δω και εγώ αν θα με πιάσει φαγούρα.

Τετ Ιαν 25, 01:43:23 μμ 2006  
epikairos said...

Πως υπάρχουν διάφοροι εξυπνάκηδες που προσποιούνται, όπως ο παπάς χτες που μόνο ιερωμένος δεν ήταν. Και πως αν εσύ απαντάς σε κάποιον τέτοιο μπορεί να εκτεθείς.

Τετ Ιαν 25, 01:46:15 μμ 2006  
georgia.m said...

Πάντως βλέποντας την φωτογραφία του 55 χθες,και σκεπτομενη το αρχικό θεμα - γιατί μετά με την κουβέντα ξεφύγαμε λίγο,όπως παντα συμβαίνει σε μια συζήτηση - μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος του ταγουδιού της Πρωτοψάλτη:''τα σώματα που αγάπησες σου ανοίξανε θυρίδες στα σκοτάδια''...

Τετ Ιαν 25, 01:48:08 μμ 2006  
georgia.m said...

Ευχαριστούμε τον greekforum για την συμβουλή!Άλλά είμαστε όλοι μεγάλα παδιά και ο καθένας είναι υπεύθυνος γι αυτά που γράφει.
Συνεπώς,μια φαγούρα την έχω κι εγώ...

Τετ Ιαν 25, 01:51:37 μμ 2006  
cobden said...

Αρκετές παπαριές λέγονται από διάφορους politically correct διανοουμενίζοντες ότι η σεξουαλικότητα των ανδρών και των γυναικών είναι η ίδια και οι όποιες διαφορές είναι ζήτημα κοινωνικών συμβάσεων.Αρκεί όμως να κοιτάξουμε γύρω μας και θα διαπιστώσουμε βασικές διαφορές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται και απολαμβάνουν το σεξ τα δύο φύλα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε καθαρά βιολογικούς λογους. Το μέγα γεγονός της γέννησης για το οποίο είναι ικανή μόνο η γυναίκα της δημιουργεί εκ των πραγμάτων την ανάγκη για σταθερότητα ,για έναν μόνιμο σύντροφο.Αντίθετα νομίζω πως θα καταλάβουμε πολλά για την ανδρική σεξουαλικότητα,αν εξετάσουμε τη φύση της ανδρικής ομοφυλοφυλικής σεξουαλικότητας. Παρα τα κλισέ πως η gay ψυχολογία είναι πιο κοντά στη γυναικεία, η αλήθεια είναι πως ο gay κοσμος είναι ένας καθαρά αντρικός κοσμος ,με την ανδρική αντίληψη για το σεξ τραβηγμένη στα όρια της, χωρίς τον εξισορροπητικό και καταπραϋντικο ,πολλές φορές, ρόλο των γυναικών .Ανώνυμο και ευκαιριακό σεξ, σύντομες και ασταθείς σχέσεις,εναλλαγή πολλών ερωτικών συντρόφων,dαrk rooms, μέρη ειδικά για ψωνιστήρi, συνθέτουν τον κόσμο του αντρικού ομοφυλοφιλικού σεξ.Δεν αμφιβάλλω πως οι straight άνδρες θα ήθελαν να κάνουν τα ίδια (με γυναίκες βέβαια),αν έβρισκαν γυναίκες πρόθυμες γι αυτό...Και κάτι τελευταίο: μόνο ο άντρας , με το φετιχιστικό του μάτι,μπορεί να μετατρέψει το ανθρώπινο σώμα σε ερωτικό αντικείμενο.Είναι τυχαίο πως εδώ και τόσες χιλιετίες στην τέχνη τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο σώμα υμνήθηκαν από άντρες ,ενώ η συμβολή των γυναικών είναι σχεδόν μηδαμινή;Θα ήθελα τις γνώμες σας για το θέμα ή μάλλον τα θέματα που θίχτηκαν

Τετ Ιαν 25, 01:56:02 μμ 2006  
newlens said...

georgia.m said:
Πάντως βλέποντας την φωτογραφία του 55 χθες,και σκεπτομενη το αρχικό θεμα - γιατί μετά με την κουβέντα ξεφύγαμε λίγο,όπως παντα συμβαίνει σε μια συζήτηση - μου ήρθε στο μυαλό ο στίχος του ταγουδιού της Πρωτοψάλτη:''τα σώματα που αγάπησες σου ανοίξανε θυρίδες στα σκοτάδια''...

Γεγονός, η φωτογραφία πρέπει να βγήκε χωρίς φλας.

Τετ Ιαν 25, 01:57:21 μμ 2006  
Ελεωνόρα said...

@ntropalo:
...Επίσης, γνώμη μου είναι (όπως και πολλών άλλων απ' όσο είδα) να πας να την βρεις την κοπέλα, να της μιλήσεις!
Ξέρω, είναι απλό στα λόγια και 1000 φορές πιο δύσκολο στην εφαρμογή.

Αλλά ο συγκεκριμένος φόβος -νομιζω- έχει διάρκεια μία στιγμη, μέχρι δηλαδή να δεις την αντίδρασή της σ' αυτά που θα της πεις...
Και στην περίπτωση της απόρριψης (καθαρά υπόθεση κάνουμε!) να μην απογοητευτείς (τουλάχιστον όχι πολύ), αλλά να νιώσεις περίφανος για σένα και ικανοποιημένος που το ρίσκαρες, που το τόλμησες, που την πλησίασες και της μίλησες...

Επιπλέον θα συμφωνήσω κι εγώ με την άποψη του epikairou...

ΥΓ: ξέχνα κάθε σκέψη του τύπου: "ναι, όμως εάν..."

καλή σου μέρα.

Τετ Ιαν 25, 02:00:31 μμ 2006  
alombar42 said...

@georgia.m
Πιστεύω ότι οι κάθε είδους ''ασκητές'' είναι πολύ πιο ερωτικοί από αυτούς που σπαταλιούνται συνεχώς...

Σωστό, μέχρι να έρθει η ώρα της αλήθειας, γιατί τότε η εμπειρία έχει τον πρώτο λόγο :)


@cobden:

Ο γυναικάς είναι ένας άνδρας τόσο μα τόσο μόνος...

Τετ Ιαν 25, 02:01:36 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Το ιδιότυπο,πικρό σας ορισμένες φορές χιούμορ και την λεπτή ειρωνεία τα καταλαβαίνω.Πολλές είναι οι φορές που προσυπογράφω.
Αλλά επειδή πιστεύω στο μυαλό σας,θα σας αφιερώσω μια φράση από την θεραπεία του Schopenhauer,επίκαιρη κιόλας λόγω καιρού:
''Στο μέγαρο της καθαρής σκέψης όπου κατοικούσε δεν υπήρχε θέρμανση''.

Τετ Ιαν 25, 02:05:14 μμ 2006  
ntropalos said...

Επικαιρος κάθε πρότασή σου τη διαβάζω μια και δύο και περισσότερες φορές.

Το ζήτημα που τίθεται εδώ είναι η αυτοαποκάλυψη. Σε τι βαθμό; πόσο;

από πότε να αυτο-αποκαλύψουμε τον εαυτό μας;

Ελεωνόρα πολύ ωραία απάντηση. Είπες ότι προβάλλω τον εαυτό μου. Τι εννοείς; ξέρω ότι υπάρχει ένας ψυχολογικός όρος, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις;

Εγώ συνήθως τείνω να αρχίζω και να λέω ότ ιμε βαραίνει κι έτσι γίνομαι κουραστικός. Τελικα ο κόσμος - και εσείς και εγώ - θέλει να ακούει μόνο τα καλά; βαριέται να ακούει προβλήματα; ωθούμαστε να δείχνουμε μόνο δυνατοί;

Τετ Ιαν 25, 02:05:34 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

@georgia Πιστεύω ότι οι κάθε είδους ''ασκητές'' είναι πολύ πιο ερωτικοί από αυτούς που σπαταλιούνται συνεχώς...

Γεωργία πέναλτυ. (ποιός ανέφερε χτες το subbuteo;...). Το σόφισμα αυτό μού θυμίζει χριστιαν-ίζουσα ηθικολογία. Να μην αφαιρέσουμε από τις λέξεις το νόημά τους γιατί έτσι δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ. Ασκητής + ερωτικός , μόνο σε διαστροφή μού φέρνει.

Επίσης, ο greekforum έχει δίκιο, ακόμα και τα μεγάλα παιδιά κάτι έχουμε να μάθουμε, τουλάχιστον όσον αφορά τα trolls.

@cobden πολύ ενδιαφέρουσα η λακωνική σου ανάλυση. Εγώ αυτό που προσάπτω σε πολλούς από τους gay είναι ότι αφήνουν την σεξουαλική τους προτίμηση να γίνεται η ταυτότητά τους, το μπαιράκι τους, κάθε ώρα και στιγμή.

Τετ Ιαν 25, 02:07:10 μμ 2006  
georgia.m said...

@cobden:
Δεν έχει μόνο ο άντρας φετιχιστικό μάτι...Απλώς έχει συνηθίσει να το εξασκεί με τις ευχές όλων,από την πολύ μικρή ηλικία...

Τετ Ιαν 25, 02:08:25 μμ 2006  
alombar42 said...

Μαύρε Γάτε, δεν έχεις προσέξει οτι το περί ασκητή ισχύει και για τα δύο φύλα; Φυσικά μέχρι τα αποκαλυπτηρια. Δε συμφωνείς οτι μια γυναίκα άπειρη-απέχουσα είναι πιο επιθυμητή από μια έμπειρη-έχουσα, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της διαδικασίας;

Τετ Ιαν 25, 02:11:50 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Λυπάμαι αν γίνομαι δυσάρεστος, αλλά επιπλέον, αν είναι δυνατόν, περιορίστε τα άσχετα προσωπικά μυνηματάκια. Δεν αντέχω να ξαναδιαβάσω για τις κρέμες του Λακαφώση! Το παιχνίδι με τα μηνύματα ήταν χτες, πάει, και τα πολλά άσχετα καιάνευ περιεχομένου μηνύματα και αργούν να κατέβουν, και αποπροσανατολίζουν την συζήτηση, και διώχνουν ανθρώπους που ίσως είχαν κάτι να πουν. Και όλα αυτά δεν αφορούν μόνο τον οικοδεσπότη, αλλά και όλους όσοι μπαίνουμε εδώ, γι'αυτό και παρεμβαίνω. Αυτά, και τα λ΄λεω με κάθε καλή πρόθεση.

Τετ Ιαν 25, 02:12:33 μμ 2006  
georgia.m said...

@Μαύρε Γάτε,
αν πρόσεξες,έβαλα τη λέξη σε εισαγωγικά.Προσέθεσα,δε,και το ''κάθε είδους''.
Άρα δεν δέχομαι το penalty.
:)
Δεν μιλώ γι αυτούς τους ασκητές που κατάλαβες.
Ασκητής όπως το εννοούσα,ήταν ο Ελύτης - δεν νομίζω πως δεν ήταν ερωτικός.Δεν μιλώ για τον άνθρωπο-ποιητή αφού δεν είμαι σε θέση να ξέρω.Μιλώ για τον ποιητή.Περισσότερα στον ''Κήπο με τις αυταπάτες'' και στο ''Δυτικά της λύπης''.

Τετ Ιαν 25, 02:14:25 μμ 2006  
georgia.m said...

@alombar42:
Μπορείτε να αναλύσετε περισσότερο αυτά που είπατε για την έχουσα και την απέχουσα;
Με ενδιαφέρει μια ανδρική άποψη επί του θέματος.

@Μαύρε Γάτε,
δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω αλλά δεν θα ήταν ευγενικό να μην απαντήσω απευθείας στον cha.,εφόσον μου απευθυνθήθηκε προσωπικά το πρωί.
Και μην ζηλεύεις.
:)
Αστείο ήταν αυτό,μην το πάρεις προσωπικά!

Τετ Ιαν 25, 02:20:04 μμ 2006  
alombar42 said...

@georgia.m

Το περί απέχουσας και έχουσας σχετίζεται άμεσα με την ιδανική γυναίκα των περισσοτέρων εξ ημών των αρσενικών: μια παρθένα-πουτάνα. Η ίσως, παρθένα πριν και πουτάνα μετά.

Η παρθένα είναι επιθυμητή, όσο δεν συνεχίζει να είναι παρθένα, δηλαδή μέχρι την πράξη. Μετά οφείλει να δείξει την εμπειρία της. Εξαιρούνται βέβαια όσοι αρέσκονται να "διδάσκουν" αιωνίως, αν και δεν γνωρίζω κανέναν τέτοιο.

Τετ Ιαν 25, 02:26:40 μμ 2006  
newlens said...

georgia.m said:
@newlens: Το ιδιότυπο,πικρό σας ορισμένες φορές χιούμορ και την λεπτή ειρωνεία τα καταλαβαίνω.Πολλές είναι οι φορές που προσυπογράφω. Αλλά επειδή πιστεύω στο μυαλό σας,θα σας αφιερώσω μια φράση από την θεραπεία του Schopenhauer,επίκαιρη κιόλας λόγω καιρού: ''Στο μέγαρο της καθαρής σκέψης όπου κατοικούσε δεν υπήρχε θέρμανση''.

Δεν νομίζω ότι το χιούμορ μου αυτό ήταν δυσάρεστο και για τους άλλους. Όσο αφορά τον Schopenhauer σας λέω ότι την οριστική απόκτηση της "θέρμανσης" την επιτυγχάνουμε μετά από την ΠΑΝΤΕΛΗ απομάκρυνσή μας από τις ψευδαισθήσεις. Συγγνώμη που απαντώ έτσι δηκτικά, αλλά με προκαλέσατε.

Τετ Ιαν 25, 02:27:03 μμ 2006  
georgia.m said...

@alombar42:
Ευχαριστώ που μου απαντήσατε.

@newlens:
Σας το είπα με πολλή συμπάθεια.Μου κάνει εντύπωση,πραγματικά,που νομίσατε το ακριβώς αντίθετο.Ποιος σας είπε ότι μου είναι δυσάρεστο το χιούμορ σας;Μα εννοούσα το ακριβώς αντίθετο!
Αυτό μου δίνει την αφορμή να συνειδητοποιήσω για μια ακόμη φορά ότι η επικοινωνία μέσω του υπολογιστή,όσο ζωντανή και να είναι,δεν μπορεί να αντικαταστήσει σε τίποτα - και μάλλον δεν θα έπρεπε -την ''ζωντανή''.θαβλέπατε τα μάτια μου,θα ακούγατε τον τόνο της φωνής μου και δεν θα υπήρχε καμιά παρεξήγηση ή,όποτε θα υπήρχε,το θεμα θα ξεκαθάριζε γρηγορότερα.

Τετ Ιαν 25, 02:34:05 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Ναι βρε alombar, αλλά άλλο ο "ασκητής" λόγω απειρίας ή λόγω αντικειμένικών συνθηκών και περιορισμών, και άλλο ο συνειδητός ασκητής. Δεν ένιωσα ποτέ έλξη για έναν άνθρωπο που πιστεύει στην σωματική αγνότητα, τουλάχιστον όχι έλξη *οφειλόμενη* σε αυτήν την αγνότητα. Αντίθετα, νομίζω πως μια τέτοια (σπάνια) στάση, πρέπει να γίνεται σεβαστή. Τώρα για τους/τις "ασκητές", τους λόγω έλλειψης τόλμης ή ευκαιριών, πάλι το ίδιο θα σού πω, αν θέλεις με πιστεύεις. Δεν μού δημιουργούν έλξη. Προσωπικά, προτιμώ την ωριμότητα (που δεν έχει βέβαια και πολλή σχέση με την ηλικία...).

@Γεωργία: δεν εννοούσα (μόνο) εσένα, Γεωργία μου, μέχρι κι εγώ παρασύρομαι καμμιά φορά. Αλλά υπάρχουν και τα email ρε παιδιά (και τα κινητά, by the way...)

Σ;))))))))

Τετ Ιαν 25, 02:35:02 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: ΟΚ, καμία παρεξήγηση -:)

@μαύρος γάτος: πιστεύω ότι ένα blog τέτοιων διαστάσεων όπως αυτό θα ήταν αδιάβαστο χωρίς "ανώφελες" παρεμβολές. Μπορεί να έχω άδικο...

Τετ Ιαν 25, 02:38:46 μμ 2006  
Dormammu said...

@ cha.giannakopoulos: το σχόλιο για τον Σοφοκλή αφορούσε την ηλικία και όχι την εγκράτεια του, για την οποία όντως δεν ήταν τόσο παροιμιώδης… (και καλά έκανε κατά την γνώμη μου!)
@μαύρος γάτος: εμείς τα αγοράκια βιώνουμε το σεξ πιο επιφανειακά απ' ό,τι οι γυναίκες. Από εκεί αρχίζουν όλα…. Όσο ασκούμαστε και ωριμάζουμε, κάτι μπορούμε να καταφέρουμε…..

Τετ Ιαν 25, 03:03:47 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Ζητώ συγγνώμη για τις δικές μου άσχετες με το θέμα παρεμβάσεις.
Μ' έχει προβληματίσει κι εμένα ο τρόπος συμπεριφοράς που θα έπρεπε να έχουμε υιοθετήσει όσοι συμμετέχουμε εδώ. Λογικά θα οφείλαμε να γράφουμε μόνο όταν έχουμε να κάνουμε κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο επί του θέματος. Ούτε εύκολο όμως είναι να ανταποκρινόμαστε στοχαστικά σε ένα θέμα κάθε μέρα, λες και εξεταζόμαστε, ούτε και ευχάριστο. Βρίσκω πιο ενδιαφέρον και γόνιμο αυτό που γίνεται (αρκεί να μην το παρακάνουμε)και συμφωνώ με τον newlens για τη χησιμότητα τέτοιων ανώφελων παρεμβάσεων. Νομίζω πως νιώθουμε έτσι περισσότερο ελεύθεροι να μιλήσουμε και επί του θέματος. Έως ότου, βέβαια, μας βάλει πάγο ο οικοδεσπότης μας...

Τετ Ιαν 25, 03:04:06 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Για το σεξ, την έμπειρη και την παρθένα:
Το βρίσκω τρομερά άβολο να κάνει κάποιος έρωτα με άπειρο σύντροφο. Δεν μου λέει τίποτε το γεγονός της παρθενίας και της αγνότητας, δεν έχω καμιά διάθεση να διδάσκω ή να κανονίζω τις κατάλληλες δόσεις φαντασίας και τόλμης, για να μην τρομάξει ή πληγωθεί η αθώα ψυχή που κατοικεί μες στο παρθένο κορμί.
Είναι χίλιες φορές ωραιότερο να βρίσκομαι (να συνευρίσκομαι) με μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και ξέρει τι δεν θέλει στο σεξ (και αλλού). Τρομάξαμε να βγούμε από την εφηβεία (η κόλαση υπάρχει! είναι η εφηβική ηλικία!), μην ξαναγυρίζουμε εκεί. Γι' αυτό επίσης εκτιμώ πολύ περισσότερο τη διάρκεια σε μια ερωτική σχέση, παρά τη συχνή εναλλαγή συντρόφων.

Τετ Ιαν 25, 03:14:41 μμ 2006  
georgia.m said...

Θα ήθελα κι εγώ να βάλω ένα θέμα στην κουβέντα,αν και δεν είναι ακριβώς εντός θέματος - ίσως μια πλευρά.
Θα ήθελα να μάθω ποια η γνώμη σας σχετικά με το να λειτουργήσουν ή όχι οίκοι ανοχής για γυναίκες,δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα.
Πως το βλέπετε,προβληματισμοί,σκέψεις,κλπ.Η ερώτηση απευθύνεται και σε γυναίκες.

Τετ Ιαν 25, 03:15:44 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
Για την ''αθώα ψυχή μες στο παρθένο κορμί'' - υποθέτω ότι το λες κάπως ειρωνικά;
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο αθώα αυτή η ψυχή,ειδικά σε παρθένο κορμί...

Τετ Ιαν 25, 03:18:55 μμ 2006  
Avellaneda said...

Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.
ΥΓ.: Αν είναι δυνατόν, το Word Verification μου ζήτησε μόλις να πληκτρολογήσω kavlaz...

Τετ Ιαν 25, 03:24:21 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Παρακαλώ - σας προσέκτε με. Σας παραπέμπω στο site www.psychologia.gr/guestb ώστε να διαβάσετε μια έταιρη απάντηση ενός ψυχιάτρου. Υπογράφω ως Νικος Χατζόπουλος!

Τετ Ιαν 25, 03:25:08 μμ 2006  
georgia.m said...

Τώρα φταίω εγώ που θυμήθηκα το ''δεν τον διώχνω τον παπά!'';!
:))))))))))

Τετ Ιαν 25, 03:25:10 μμ 2006  
epikairos said...

@ntropalos
Πάντα αποκαλύπτεσαι στους άλλους ρε συ ntropalos. Κανένας όμως δεν σε ξέρει ολόκληρο. Αν ήταν έτσι, με τον Δήμου καλή ώρα που γράφει συνεχώς αυτοαναφορικά κείμενα θα έπρεπε να ήμασταν μέσα στο μυαλό του. Ούτε θα χώριζαν οι άνθρωποι αν τα μάθαιναν όλα ο ένας για τον άλλο μέσω μιας σχέσης.

Θα αποκαλυφθείς λοιπόν στη σχέση σου, όπως έχεις αποκαλυφθεί και στον περιπτερά που αγοράζεις τσιγάρα. Αλλά εσύ νομίζεις πως η γυναίκα θα δει μόνο τα αρνητικά σου. Όπως θα αποκαλύψεις κομμάτι του εαυτού σου, το ίδιο κάνει κι όποιος μιλά σε εσένα. Μην το βλέπεις σαν διαγώνισμα όπου εσύ πρέπει να περάσεις εξετάσεις κι ο άλλος να μείνει ανέκφραστος σαν ανακριτής.

Αντί να ψάχνεις εδώ απαντήσεις από ανθρώπους που δεν ξέρεις κάνε αυτό που καταλαβαίνεις καλύτερα. Σίγουρες συμβουλές δεν υπάρχουν.

@Μαύρος Γάτος
Εγώ αυτό που προσάπτω σε πολλούς από τους gay είναι ότι αφήνουν την σεξουαλική τους προτίμηση να γίνεται η ταυτότητά τους, το μπαιράκι τους, κάθε ώρα και στιγμή.


Ζήσε κι εσύ τη ζωή σου μαθαίνοντας να σε κράζουν όλοι γι αυτό που είσαι και μετά θα δεις πως πλέον θες δεν θες θα κάνεις σημαία σου την ιδιαιτερότητα σου.

Τετ Ιαν 25, 03:27:01 μμ 2006  
Dormammu said...

Είναι ωραία να είσαι δάσκαλος και να μπορείς να πλάσεις κάποιον όπως τον θέλεις. Όπως και να’ χει, όλοι μας με κάποιον δάσκαλο ξεκινήσαμε……

Τετ Ιαν 25, 03:27:27 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Οίκοι ανοχής για γυναίκες.
(επιτέλους ένα επάγγελμα που θα μπορούν να εξασκήσουν και οι πάσχοντες από πριαπισμό!)

Φυσικά και θα έπρεπε να λειτουργούν οικοι ανοχής για γυναίκες (αν δεν υπάρχει ήδη κάτι αντίστοιχο, που μάλλον θα υπάρχει, αφού - υποθέτω - υπάρχει ζήτηση...). Με δυσκολία όμως μπορώ να φανταστώ ποιες γυναίκες στην κοινωνία μας θα τολμούσαν να μπουν μέσα, με πόσες προφυλάξεις και πόσους δισταγμούς. Η ύπαρξη όμως τέτοιων καταστημάτων θα λειτουργούσε, σιγά-σιγά, απελευθερωτικά για τις γυναίκες. Νομίζω πως πάντα έτσι γίνεται: πρώτα εμφανίζονται οι λίγοι που τολμούν και μετά αλλάζουν τα μυαλά των πολλών.

Τετ Ιαν 25, 03:30:26 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

@Γεωργία: Αυτό κι αν είναι φαντασίωση! Πού πρέπει να υποβάλω το βιογραφικό μου για να προσληφθώ;;;;;

Πέρα από την φαντασία, στην πραγματικότητα νομίζω ότι το να είσαι μια πόρνη, αντρική ή γυναικεία, είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Στην κυριολεξία, είναι ένα πολύ δύσκολο λειτούργημα. Θυμηθείτε την Λυσιστράτη και τις υποχρεώσεις ποου επέβαλαν οι "επαναστατημένες" γυναίκες στους άντρες. Έχω δει κανα δυο ταινίες με άντρες ζιγκολό, που ενώ στην αρχή νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον παράδεισο επί της γης, σύντομα η ζωή τους μετατράπηκε σε εφιάλτη. Επιπλέον, ενώ δεν διαφωνώ με την ιδέα σαν αρχή, δεν νομίζω ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη για μια ερωτική συνεύρεση με έναν άγνωστο άντρα επί πληρωμή, γιατί κα΄τι τέτοιο δεν συνάδει και πολύ με την γυναικεία ψυχοσύνθεση. Αντίθετα, πολύ θα ενδιαφέρονταν οι gay άντρες... μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης σεξουαλικής τους συμπεριφοράς που περιέγραψε ο cobden (1:56).

Αυτά, και λυπάμαι που δεν θα συμμετέχω στην συνέχεια γιατί πρέπει να φύγω. Καλό απόγευμα!

Τετ Ιαν 25, 03:30:30 μμ 2006  
alombar42 said...

@Μαύρος Γάτος

Γνωρίζεις ελπίζω οτι όλοι (σχεδόν) οι αρσενικοί ήθελαν (δεν ξέρω για σήμερα αλλά σίγουρα περιλαμβάνω την ηλικία σου και τη δική μου, που δεν απέχουν άλλωστε) μια παρθένα.

Πάντως, η "αγνότητα" δεν θα έπρεπε να συνδέεται με το σεξ - εμείς υποκρινόμαστε αυτή την κατάσταση και τη διαιωνίζουμε. Δεν κατάλαβα γιατί μια παρθένα στα 19 είναι αγνή από οποιαδήποτε άποψη. Μάλλον λάθος ανατροφής και διδασκαλίας είναι.


@georgia.m

Ανδρες διαθέσιμοι και με αμοιβή υπήρχαν πάντα και φυσικά υπάρχουν ακόμα. Η Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη ήταν για χρόνια τόπος ψαρέματος αρσενικών συνοδών, αν και απευθυνόταν κυρίως σε μεγάλης σχετικά ηλικίας γυναίκες.
Βέβαια δεν έχουν οργανωθεί σε ανάλογο προς των γυναικών βαθμό, από όσο μπορώ να γνωρίζω τουλάχιστον και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο της πρώτης φοράς των περισσοτέρων από εμάς.

Ισως λόγω μειωμένης ζήτησης;

Τετ Ιαν 25, 03:30:32 μμ 2006  
cobden said...

georgia.m: Αν δεν κάνω λάθος,έχουν ανοίξει κάποιοι-ελάχιστοι-οίκοι ανοχής για γυναίκες, ανά τον κόσμο..Δεν διαφωνώ καθόλου μ'αυτό αλλά φοβάμαι πως δεν θα έχουν και τόση μεγάλη επιτυχία (λόγω του διαφορετικού τρόπου που αντιλαμβάνονται οι γυναίκες το sex, δες παραπάνω σχόλιο μου). Εξάλλου, αν υπήρχε ζήτηση γι αυτό το είδος υπηρεσιών, η αγορά θα είχε φροντίσει ήδη να την καλύψει...το ότι η προσφορά είναι τόσο περιορισμένη ,σχεδόν ανύπαρκτη,σημαίνει πως και η ζήτηση είναι ελάχιστη

Τετ Ιαν 25, 03:35:10 μμ 2006  
epikairos said...

@Cha. Giannakopoulos
Για το σεξ, την έμπειρη και την παρθένα:
Το βρίσκω τρομερά άβολο να κάνει κάποιος έρωτα με άπειρο σύντροφο. Δεν μου λέει τίποτε το γεγονός της παρθενίας και της αγνότητας, δεν έχω καμιά διάθεση να διδάσκω ή να κανονίζω τις κατάλληλες δόσεις φαντασίας και τόλμης, για να μην τρομάξει ή πληγωθεί η αθώα ψυχή που κατοικεί μες στο παρθένο κορμί.


Το καλό με μια άπειρη σύντροφο και με τις πιτσιρίκες γενικότερα είναι πως δεν υπάρχουν ακατάλληλες στιγμές για ένα καλό γαμήσι. Είναι μονίμως διαθέσιμες.

Τετ Ιαν 25, 03:39:03 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Μόλις η συζήτηση ήρθε στους οίκους ανοχής, αρχίσαμε όλοι τα οικονομίστικα: αγορά, προσφορά και ζήτηση... Όταν το αντιμετωπίζουμε έτσι το σεξ, καταφεύγω συνήθως στην πολυθρόνα μου και στη χνουδωτή κουβέρτα μου.

Τετ Ιαν 25, 03:40:02 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

@epikairos(3:27μμ): είναι μια άποψη, αλλά δεν δικαιολογεί τα πάντα, γιατί ξέρω και gay που είναι πολύ μετρημένοι σε όλα, χωρίς να είναι κρυφοί.

@Όλους: Σαν τα χιόνια... για δείτε τι λέει στο site του "επίκαιρου": When trolls are ignored they step up their attacks, desperately seeking the attention they crave.

Τετ Ιαν 25, 03:41:39 μμ 2006  
alombar42 said...

@Cha. Giannakopoulos

Εχμ... επιτρέψτε μου να διαφωνώ κάπως. Η πληρωμή στο σεξ παίρνει πολλές μορφές:
- να σου δώσω τη σοκολάτα μου να μου δείξεις το βρακάκι σου;
- θα σου κάνω τα έξοδα για ένα διήμερο στον Παρνασσό
- πάμε μια βόλτα με την Πόρσε;

Το σεξ μπορεί να είναι απόλαυση με η χωρίς πληρωμή, με ή χωρίς μόνιμο σύντροφη, με ή χωρίς κρεββάτι.
Δεν ξέρω ποιο είναι το "σημαντικό" συστατικό που θα το απογειώσει, ξέρω όμως οτι δεν το έχω βρει ακόμα - απογειώνεται ακόμα κι όταν δεν το περιμένεις, μερικές φορές μάλιστα, κυρίως τότε!

Τετ Ιαν 25, 03:43:51 μμ 2006  
Dormammu said...

@epikairos: Τι είχε πει ο Καζαντζάκης για τον διάβολο, τον πειρασμό και τις 15χρονες???

: ))))))))

Τετ Ιαν 25, 03:44:19 μμ 2006  
cobden said...

μαύρος γάτος¨: μην πιστεύεις τις δακρύβρεχτες ιστορίες για πόρνες και ζιγκολό ("δεν ήξερα!",¨"με παρέσυραν!", "κακούργα κοινωνία!"). Αυτα τα λένε οι αποτυχημένες πόρνες, αυτές που τις άφησε πίσω ο ανταγωνισμός άλλων πιο ικανών συναδέλφων τους!!Για ρώτα και καμια πετυχημένη:-))

Τετ Ιαν 25, 03:44:48 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Cha Giannakopoylos συμφωνώ με Cobden. Έχει αποσαφηνίσει σε μεγάλο βαθμό την διαφορά σεξουαλικότητας. Δες άρθρο του Α. Κοτανίδη στν σελίδα www.psychologia.gr/guestb που λέγεται συναισθηματική αναστροφή των ρόλων.

Τετ Ιαν 25, 03:44:54 μμ 2006  
georgia.m said...

@cobden:
Για τον υπόλοιπο κόσμο γνωρίζω κάποια πράγματα πάνω στο θέμα που έθεσα.Εννοούσα για την Ελλάδα.Πιστεύω ότι μελλοντικά,θα το δούμε και αυτό.

@Μαύρε Γάτε,
Δεν ξέρω πού πρέπει να απευθυνθείς για κατάθεση βιογραφικού - μάλλον η αγορά είναι λίγο μουδιασμένη.Έσο έτοιμος πάντως!
:-)

@alombar 42
Δεν εννοούσα τους τόπους ψαρέματος,όπως τους λέτε,αλλά οργανωμένους χώρους υποδοχής,πορνεία δηλαδή,όπως ακριβώς ΄λειτουργούν και αυτά που ήδη γνωρίζουμε.

@cha.giannakopoulos:
Αυτό με τον πριαπισμό μου άρεσε!Αλλά πράγματι,ποιες γυναίκες θα πήγαιναν σε τέτοιους χώρους;Ποιες θα τολμούσαν να δοκιμάσουν αν ήθελαν;Για τους άντρες αυτό είναι σχεδόν αυτονόητο και κάποτε ''ευλογημένο'' και από τον πατέρα,τον θείο ή τον νονό.Μέχρι και χαρτζιλίκι με κλείσιμο ματιού γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις,πράγμα που το βρίσκω ιδιαιτέρως αντι-ερωτικό -εγώ τουλάχιστον,αν ήμουν στην θέση ενός αγοριού εφήβου,δεν θα είχα καμιά όρεξη να πάω με μια γυναίκα,με τις ''ευλογίες'' των δικών μου επειδή θα είχα μεγαλώσει και θα ήταν,υποτίθεται,καιρός.Βρίσκω τέτοιες μεθόδους ευνουχιστικές.

Τετ Ιαν 25, 03:45:23 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

@γεωργία μ':
Την ''αθώα ψυχή μες στο παρθένο κορμί'' δεν την ανέφερα εντελώς ειρωνικά, αλλά τώρα έτσι το διαβάζω κι εγώ.

Άσχετο, μα μόλις το θυμήθηκα - άρα από κάπου θα συνδέεται με το θέμα: Η Μάτση Χατζηλαζάρου είναι ποιήτρια και έγραφε όταν ήταν παντρεμένη με τον Εμπειρίκο: "Ίσως να 'μαστε αθωότεροι κι από ένα καναρίνι, αγνοί όμως δεν είμαστε" (τη λατρεύω τη φράση αυτή). Έτσι γίνεται και ο Μέγας Ανατολικός είναι αθώος μες στην ακολασία.

Τετ Ιαν 25, 03:47:47 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: οίκοι ανοχής για γυναίκες;
1. Με επισκέπτες ετεροφυλόφιλες γυναίκες: δεν έχω ακούσει τίποτε σχετικό. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρξει σε μια κοινωνία με ισότητα ρόλων, αλλά πρέπει να περιμένουμε πρώτα τις εξελίξεις. Πάντως δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα προσοδοφόρο business δεδομένης της βιολογίας του άνδρα. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος μη ύπαρξης τέτοιου θεσμού.
2. Με επισκέπτες ομοφυλόφιλες γυναίκες: επίσης δεν έχω ακούσει τίποτε σχετικό. Η περίπτωση 2 είναι πιθανότερη αλλά συγχρόνως και δύσκολη λόγω των διακρίσεων που κυριαρχούν.

Τετ Ιαν 25, 03:48:37 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:
Οι υποαλλεργικές φλοκάτες πρέπει να είναι πάντως must!
@Μαύρε Γάτε,
φαίνεται πως την πατήσατε στο παρελθόν,με το επίμαχο θέμα.
Δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο!
:-))

Τετ Ιαν 25, 03:51:38 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Ξαναδιάβασα τα τελευταία μου σχόλια, και για να μην δώσω λάθος εντυπώσεις, πρέπει να διευκρινίσω πως δεν πιστεύω ότι ο μέσος όρος του gay άντρα είναι "η τρελλιάρα του internet", παράδειγμα η χτεσινή "sokolata", που συμπεριφέρεται όπως είπε ο cobden και ακόμα χειρότερα, με τα σκοτεινά δωμάτια, τα glory holes κτλ. Οι περισσότεροι gay που γνωρίζω είναι σταθεροί άνθρωποι, έχουν μόνιμους δεσμούς, και δεν είναι προκλητικοί στην συμπεριφορά τους. Αλλά και οι ετερόφυλόφιλοι που γνωρίζω τέτοιοι είμαστε... θέλω να πω πως εξαρτάται από τον κοινωνικό περίγυρο του καθενός.

Τετ Ιαν 25, 03:51:40 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos:Αυτή ήταν και η άποψη του Ελύτη για τον Μεγάλο Ανατολικό.
Και η δική μου,ταπεινή άποψη,ίδια είναι.
Μου φαίνονται όλοι τόσο ''αμαρτωλοί''και τόσο αθώοι,σαν πρωτόπλαστοι(ας αποφύγουμε τα θεολογικά τώρα με το ''πρωτόπλαστοι'',που τυχόν παρεισφρύσουν στην κουβέντα - δεν μπορούσα να βρω καταλληλότερη λέξη).

@newlens:
Συμφωνώ για τις δυσκολίες και για τις δύο περιπτώσεις.

Τετ Ιαν 25, 03:57:27 μμ 2006  
harry said...

Κατι εγινε στο μπλογκ & εξαφανιστηκε ο...Κουγιας του. Ειπα να μην μιλαω για προσωπικα,αλλα...επιτελους.

Τετ Ιαν 25, 03:58:20 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Τη σοκολάτα μου, αγαπητέ alombar42, δεν τη δίνω με τίποτα! Όσο για τα άλλα που αναφέρεις δεν είναι ακριβώς συναλλαγή, νομίζω. Δεν λειτουργεί ο ίδιος μηχανισμός στη γυναίκα που σου κάθεται για να την πληρώσεις και αυτή που σου κάθεται επειδή έχεις πόρσε ή επειδή είσαι μεγαλοδικηγόρος.

Τετ Ιαν 25, 03:58:39 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

@alombar (3:30) Την φαντασίωση αυτήν με την παρθένα την υπογράφω, στην περίπτωση την προσωπική μου μάλιστα φοβάμαι πως μιλάμε για "απωθημένο"... Όμως, άλλο η παρθένα-άπειρη αλλά δεκτική και ...εκπαιδεύσιμη, και άλλο η "ασκήτρια", η κρυόκωλη και αρνητική για το σεξ. Καμμία σχέση, για την ακρίβεια.

Μού συνέβη να "εκπαιδεύσω" ερωτικά μιαν άπειρη κοπέλα, που δεν ήταν όμως παρθένα, και ήταν μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία και για τους δύο... Αντίθετα, κοπέλες που "το έπαιζαν" και έψαχναν "τον άντρα της ζωής τους" για να τού δώσουν "ό,τι πολυτιμότερο είχαν", πάντα με απωθούσαν, κι ας είναι και παρθένες.

Τετ Ιαν 25, 03:58:52 μμ 2006  
georgia.m said...

Εγώ πάντως θα προτεινα,η ερωτική συναλλαγή τέτοιου τύπου,να μην γινεται επί πληρωμή.Τι λέτε;

Τετ Ιαν 25, 04:05:43 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

(αχ δεν με αφήνετε να... αγιάσω, δηλαδή να πάω στην δουλειά μου...

@γεωργία (3:51): α, μα μιλάμε για πολύ παλιές εποχές, αγαπητή μου. Τώρα κατέχομεν καλώς την απαραίτητον τεχνογνωσίαν (know-how)... Που δεν περιλαμβάνει όμως φλοκάτες, πολυθρόνες, και άλλα αντικείμενα!!!!
Αρκούν ΄κια περισσεύουν οι Πέντε εναντίον Ενός...

Τετ Ιαν 25, 04:08:03 μμ 2006  
georgia.m said...

@Μαύρε Γάτε,
αυτό είναι που λέμε ''κάλλιο 5 και στο χέρι...!''
:-)

Τετ Ιαν 25, 04:14:52 μμ 2006  
newlens said...

georgia.m said:
Εγώ πάντως θα προτεινα,η ερωτική συναλλαγή τέτοιου τύπου,να μην γινεται επί πληρωμή.Τι λέτε;

Πρώτα-πρώτα οδηγείτε με αυτές τις απόψεις σας έναν προσοδοφόρο κλάδο στην καταστροφή -:) και δεύτερον η άποψη μοιάζει με εκείνη φίλου σε άλλο board του nikosdimoublog που έγραφε ότι αν τα χρήματα πήγαιναν κατευθείαν στην επιστήμη και όχι στο στρατό, οι εξελίξεις θα ήταν μεγαλύτερες...

Τετ Ιαν 25, 04:16:33 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Επέστρεψα. (Όλο σε Επικίνδυνες Αποστολές πάω τελευταία).

Διευκρινήσεις: η Margot ήταν Γερμανίδα. (Τονίζεται στην παραλήγουσα). Η φωτογραφία βγήκε πράγματι χωρίς φλας, με μία μηχανή της πλάκας. (Πτωχός φοιτητής).

Cha. Giannakopoulos, συμφωνώ. Πάντα ήθελα τις γυναίκες μου καλά ρονταρισμένες. Αυτοί που προτιμούν τις άπειρες, πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς.

Σε παρθένο που μου ζήτησε κάποτε (εμμέσως πλην σαφώς) να την ξεπαρθενέψω, «για να γίνει γυναίκα» (όπως είπε), απάντησα: Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι τιρμπουσόν.

Τετ Ιαν 25, 04:20:36 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Για να χρησιμοποιήσω μια οικεία έκφραση του ''σαλτάρω...'' θα πω πάνω σε αυτό που είπατε:...''αγαπώ!''.Για να μην παρεξηγηθώ,εννοώ ότι μου άρεσε το σχόλιό σας!
:-)

Τετ Ιαν 25, 04:21:27 μμ 2006  
περαστικός said...

Ερωτική πράξη... ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την επιδίωξή της; Μπορεί να το προσδιορίσει κάποιος; Ίσως να είναι η έκσταση, η αίσθηση απελευθέρωσης από το εγώ και τη θέληση, η επιθυμία διάλυσής τους. Η κατάργηση του διχασμού της ύπαρξης με την ένωση με το "άλλο". Δυστυχώς, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, φευγαλέα μάλλον, ένα δόλωμα της φύσης για να πείσει τα πλάσματά της να συνεχίζουν το ατελείωτο γαϊτανάκι της. Τη στιγμή που έχεις ανέβει όλη τη σκάλα και πας να ανοίξεις την πόρτα από τη χαραμάδα της οποίας φαίνεται εκτυφλωτικό το φως, ακολουθεί η πτώση και πάμε πάλι από την αρχή. Ο ασκητής ή αυτός που συνειδητά απέχει ίσως να είναι κάποιος που το αντιλαμβάνεται αυτό και απαιτεί να του δοθούν περισσότερα... Ένα ενδιαφέρον βιβλίο πάντως πάνω στον σεξουαλικό έρωτα είναι η μεταφυσική του φύλου, του Julius Evola.

Τετ Ιαν 25, 04:25:42 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Ο Α. Κοτανίδης έγραψε : Το χιούμορ βασίζεται στην αμηχανία! Διαβάστε το site του Ψυχιάτρου - Παθολόγου , και θα μάθετε για τον εαυτό σας. Όσοι δεν πάτε.... εσείς χάνετε!!!

Έχω γράψει και εγώ.

Τετ Ιαν 25, 04:26:09 μμ 2006  
georgia.m said...

''Ρονταρισμένες'':και να μην ήξερε κανείς ότι πρόκειται για αντρική κουβέντα,από αντρικό στόμα,θα το καταλάβαινε:γυναίκες και αυτοκίνητα...έννοιες συμπληρωματικές(ως επί το πλέιστον,στο ανδρικό μυαλό)
:-)

Τετ Ιαν 25, 04:27:37 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

georgia.m, αυτό το "Έσο έτοιμος" είναι το πρόβλημα με τους επι πληρωμή άνδρες. Θυμάμαι την εξομολόγηση ενός επαγγελματία ζιγκολό σε ένα μπαρ, που μου είπε: "ήμουν έτοιμος να παρατήσω την καριέρα αλΛά με έσωσε το viagra".

Τετ Ιαν 25, 04:29:08 μμ 2006  
newlens said...

Σαν να ακούω πάλι τον Χόρχε από το "Όνομα του Ρόδου"...

Τετ Ιαν 25, 04:30:05 μμ 2006  
Dormammu said...

τα αυτοκίνητα δεν ζητούν όσα οι γυναίκες και συνήθως- σε εγκαταλείπουν πιο δύσκολα.... Προσφέρουν και ηδονή, άλλου είδους όμως... Ίσως θέμα για νέο post ΝΔ, τι λες?

Τετ Ιαν 25, 04:31:48 μμ 2006  
tsakmpoum said...

ΧΡΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ
"... ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την επιδίωξή της; Μπορεί να το προσδιορίσει κάποιος; Ίσως να είναι η έκσταση, η αίσθηση απελευθέρωσης από το εγώ και τη θέληση, η επιθυμία διάλυσής τους. Η κατάργηση του διχασμού της ύπαρξης με την ένωση με το "άλλο". Δυστυχώς, τα αποτελέσματα είναι προσωρινά, φευγαλέα μάλλον, ένα δόλωμα της φύσης για να πείσει τα πλάσματά της να συνεχίζουν το ατελείωτο γαϊτανάκι της. Τη στιγμή που έχεις ανέβει όλη τη σκάλα και πας να ανοίξεις την πόρτα από τη χαραμάδα της οποίας φαίνεται εκτυφλωτικό το φως, ακολουθεί η πτώση και πάμε πάλι από την αρχή."

Ετσι ακριβως μου το έχουν περιγράψει Περαστικέ....

Τετ Ιαν 25, 04:40:28 μμ 2006  
georgia.m said...

Προς όλους:
μπορώ να απευθύνω μια προσωπική ερώτηση στον harry,ή θα σας ενοχλησει αυτό πολύ;Δυστυχώς,βλέπω ότι δεν έχει προσωπικό εμαιλ.

Τετ Ιαν 25, 04:44:18 μμ 2006  
newlens said...

@nikos dimou: δεν μιλούσαμε για ζιγκολό αλλά για κανονικούς "οίκους ανοχής" (τι φράση κι αυτή...). Ή παραστατικότερα, για καταστάσεις "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε".

Τετ Ιαν 25, 04:46:35 μμ 2006  
Dormammu said...

@tsakmpoum: πρέπει να ξέρεις ποιο δόλωμα να «τσιμπήσεις»…

Τετ Ιαν 25, 04:47:55 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
εμένα πάντως το μυαλό,μου πήγε αμέσως,στο άκουσμα της λέξης,στον Richard Geere.

Τετ Ιαν 25, 04:50:51 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: το μυαλό σας στο Χόλυγουντ αγαπητή. Μη βάζετε δύσκολα στον εαυτό σας και υποφέρετε...

Τετ Ιαν 25, 04:52:34 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

@Georgia.m
Μπορείς να απευθύνεις προσωπική ερώτηση (και απάντηση). Εμείς θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

Τετ Ιαν 25, 04:55:10 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Georgia, εμεις τ' αρσεικά ψιλοζηλεύουμε όταν ένα θυληκό προτιμά έναν εξ'ημών... Δεν περνάς να σεξ'ομολογήσω στ' εξομολογητάρι μου;

Τετ Ιαν 25, 04:55:39 μμ 2006  
georgia.m said...

Μα,Άγιε Πατέρα,δεν τον προτιμώ τον κύριο - απλώς θέλω να τον ρωτήσω κάτι.
Αλλά θα αποφύγω να έρθω για εξομολόγηση γιατί ποιος ξέρει πόσα Πατερημά θα με βάλετε να πω μετά από τα όσα έφερα στη συζήτηση σήμερα...
Συγχωρήστε μου,την νεότητα και την αθωότητα...
Την ευχή σας!

Τετ Ιαν 25, 04:57:48 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Κι αν σας έλεγα ότι ο αγαπητός,κατά τα άλλα,Richard δεν μου λέει απολύτως τίποτα ως άντρας,θα με πιστεύατε;Πάρα πολύ δύσκολα!Κι όμως,έτσι είναι.Αλλά ας μην μιλάμε για προτιμήσεις εδώ.
Αν ήμουν μαζί του μια μέρα,μάλλον θα τον ρωτούσα πολλά για τον Βουδισμό και θα του ζητούσα να με πάρει μαζί του στο Θιβέτ,σε ένα επόμενό του ταξίδι.Κατά τα άλλα,τίποτε.
Κατά τα άλλα,πρέπει να μάθετε πολλά ακόμα για τις γυναίκες!
Κι αφήστε ήσυχες τις πολυθρόνες!
:-)))
Οπότε,επιστρέφω σε αυτό που είπατε,δεν υποφέρω καθόλου,σας διαβεβαιώ!

Τετ Ιαν 25, 05:05:19 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Σας είπα ότι είναι αναγκαίον περί ερχομού εις το ξομολογητήριόν μου. Με τέτοια που εδιάβασα εις το παρόν post του κ.κ. Νικολάου Δήμου , μου φαίνεται δια του γεγονότος παριατήσεώς μου από το κατηχητικόν ώστε να πιάσω για τα καλά τιςεξομολογήσεις. Εγώ πάντως επιμένω, και αν θέλετε μπορώ να έλθω εις το χώρον σας να μου ξομολογηθήτε τας αμαρτίας. Ειδάλλως σας περιμένει ο φούρνος της κολάσεως. Επίσης ως ψυχαναλυτής αντιλαμβάνομαι δόλον εις τα λεγόμενα του newlens. Βλέπει ότι είστε παιχνιδιάρα μαζί του, κάνει τον δύσκολο έχοντας ύφος δηκτικόν, και εσείς προσελκύεστε ακόμη περισσότερον. Προσοχή αμαρτωλή! Ελα να σεξομολογήσω!

Τετ Ιαν 25, 05:06:39 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Πόπο Georgia έχετε ένα ύφος στο λόγον σας.... πόπο ποπο ούτε τα άμφια δεν με σταματούν.... έχετε έναν - συγχώρα με Θεέ μου- νάζι, που διαολεύει ακόμη και εμέναν τον Άγιον. Πόπο δεσποινής... ελάτε να σας ξομολογήσω λέγω... τό'χω και εγώ ανάγκην... Μόνο που θα σας ρίξω πολύ λιβάνι ώστε να ζαλιστείτε να μου δείξετε εις πράξην αμαρτίας τας οποίας σας βαραίνουν ώστε να ξαλαφρώσω και εγών .

Τετ Ιαν 25, 05:10:34 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikosxatzopoulos:
''Αναγκαίον εστί το εξομολογήσθαι'',λοιπόν.
Αν και δεν είναι του γούστου μου να εκφράζομαι έτσι,μήπως να σταματούσαμε τις μαλακιούλες γιατί ψιλοκουραστήκαμε;

Τετ Ιαν 25, 05:10:51 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikosxatzopoulos:
''εγών'',είπατε;
Κι εγώ λέω ''νυνί υπέρ πάντων ο αγών!''
Υ.Γ:Μην παρασύρεστε με το ''νυνί''...
Μήπως είστε από την αγαπημένη Κύπρον και μας το κρύβετεν;

Τετ Ιαν 25, 05:14:52 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

newlens said...
@nikos dimou: δεν μιλούσαμε για ζιγκολό αλλά για κανονικούς "οίκους ανοχής" (τι φράση κι αυτή...). Ή παραστατικότερα, για καταστάσεις "ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε".

Τα αυτά ισχύουν και για τους οίκους ανοχής - θα χρειαζόταν πολύ viagra (ή μάλλον cialis - μεγαλύτερη διάρκεια).

Τετ Ιαν 25, 05:17:13 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Γιατί δεσποινίδαν; δεν λέμε μαλακιούλες. Αφήστε που όσο διαβάζω τα γραπτά σας τόσο μου έρχεται όχι να πω μαλακιούλες αλλα.... να σας ξομολογήσω...Ελάτε παιχνίδι δεν θέλατε χθες; ελάτε να σας είξω το big ben mou ω συμπαθεστάτη

Τετ Ιαν 25, 05:19:55 μμ 2006  
georgia.m said...

@nikosxatzopoulos:
Από το Λονδίνο το πήρατε;

Λοιπόν,σταματώ εδώ.

Τετ Ιαν 25, 05:21:49 μμ 2006  
Blue Oji said...

Μπορδέλα με άνδρες για γυναίκες είναι εκ φύσεως αδύνατον να υπάρχουν. Διότι ως γνωστόν οι γυναίκες είναι κολασμένες και αχόρταγες, και αν είναι καλό θα θέλουν κι άλλο, και ποιος άντρας θα μπορούσε να τους το δώσει? Για κάθε γυναίκα πελάτη θα πρέπει να υπάρχουν τρεις τέσσερις υπάλληλοι τουλάχιστον και που θα βρεθούν αυτοί? Ξέχωρα που πρέπει μετά να ανανεώνεις το προσωπικό σε τακτικά διαστήματα, (διότι οι παλιοί θα έχουν αχρηστευθεί πολύ γρήγορα και θα καταλήξουν σε άσυλα), και άστα να πάνε. Δεν θέλω να επεκταθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τετ Ιαν 25, 05:26:49 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Έλα ρε Νικοχατζόπουλε! Σου φαίνεται να 'χει κανείς εδώ μέσα όρεξη για τέτοιες μαλακιούλες. Δεν τις διαγράφεις καλύτερα;

Τετ Ιαν 25, 05:27:18 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Xaxaxa- geogia γελάσανε τα μούσια μου!! Έχετε πολύ αίσθηση του χιούμορ . Ναι απο το Λονδίνον, την πόλη της λαγνείας. Κύριε κυριοτάτε Νικόλαε Δήμαρχου εεε συγνώμην Δήμου πιέστετην παρακαλώ να μου έλθειν εις σεξομολόγησην . Σας παρακαλώ κύριε. Σας παρακαλώ πολύ!
Χιούμορ κάνω ! Αυτό δεν είναι χιούμορ κύριε δήμου; εσείς θέλατε χιούμορ!

Τετ Ιαν 25, 05:28:38 μμ 2006  
basik said...

Παιδιά, μου σηκώθηκε... Θα επανέλθω σε λίγες μέρες.

Τετ Ιαν 25, 05:29:15 μμ 2006  
Houlia said...

Αφιερωμένο....που αλλού?(και φυσικά και στην πιο πιστή εκπρόσωπο του γυναικείου ήθους.Αλήθεια Γεωργία, πως μπορείς και είσαι τόσες ώρες στον υπολογιστή?Πάντως είσαι χάρμα!Καλά καθεσαι!)


ο γάτος

Ο γάτος, ο λιγνός, ο μουστακάτος
ξανά ερωτευμένος, ο φευγάτος!

Παράφορα χαμογελά τα βράδια
πώς δεν φοβάται λεει τα σκοτάδια.

Χοροπηδά κι ασύστολα αλωνίζει
τη νύχτα και τη μέρα όλη θερίζει.

Ο γάτος μου, ο ξενύχτης, ο σικάτος
απόψε νιαουρίζει πιο κεφάτος.

Την αγαπάει λεει ο καημένος
κι ας είναι ο πεθερός του θυμωμένος!

Στις αλωνιές περήφανα γυρίζει
στην αγκαλιά του τη φιλά και γουργουρίζει.

Μα όλο ξεχνάει τελικά πως είναι γάτος
ένας μονάχα ερωτευμένος και φευγάτος!

Τετ Ιαν 25, 05:31:27 μμ 2006  
tsakmpoum said...

@ blue oji
... κι όπως έλεγε ο παππούς μου
" ο κουβάς χαλάει, όχι το πηγάδι"

Τετ Ιαν 25, 05:31:50 μμ 2006  
BasKS said...

Αυτήν την φωτογραφία την έχω δει. Τελευταία σας έτυχα στο Δέλεαρ, αλλά σίγουρα όχι εκεί. Ας είναι, βαριέμαι να το στίψω. Με το που την είδα πάλι θυμήθηκα φυσικά αμέσως και τον συνειρμό που μου γέννησε όταν την είχα πρωτοδεί. Είναι μια αντίστοιχη -περίπου- φωτογραφία του δικού μου σώματος, πριν από δεκαπέντε χρόνια. Εάν διάλεγα δέκα αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες -είτε με μένα, είτε χωρίς, πρωτίστως, η εν λόγω άλλωστε δεν περιλαμβάνει παρά μόνο ένα κομμάτι του σώματος, το αχλάδι- θα ήτανε μέσα σ΄ αυτές. Μέχρι πρόσφατα θεωρούσα πως συμβόλιζε το μέγιστο δυνατό σμίξιμό μου με το Άλλο. Μοναχικό, δοτικό και αποχωρόν. Πλέον είναι μια φωτογραφία που σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να συμβολίσει το σμίξιμο (σεξ, άλλως πως), πόσο μάλλον και κάτι, ο,τιδήποτε που να ρέει. Παραμένει μια ερασιτεχνική φωτογραφία που εκτυπώθηκε οίκαδεν και αυτοσχεδίως με τον φοιτητικό οίστρο της εποχής που θαρρείς πως ανακαλύπτεις τον κόσμο -τρομάρα μου- πιθανόν να ενθουσίαζε και κάποιους εξτρήμ εικαστικούς, όμως το ατένισμά της δεν έχει να μου δώσει απολύτως τίποτα (πιθανόν αυτός που την τράβηξε να νοιώθει διαφορετικά, επειδή δεν έχει τίποτα άλλο να νοιώσει, ίσως). Κρίμα που δεν την είχα στείλει ήδη από το κινητό στο ημέηλ. βαριέμαι τώρα. Τιμής ένεκεν ετούτο το προσωπικό αποτύπωμα στον συνειρμό που άθελά της γέννησε η φωτογραφία του σώματος που αγαπήσατε.

Τετ Ιαν 25, 05:32:22 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Θερμά ευχαριστώ για το ποίημα!
Είχα γάτα(7 ετών τώρα)αλλά μου προέκυψε πρόσφατα και γάτος!(1,5 έτους).Καθόλου λιγνός,όπως λέει το ποίημα,αλλά πολύ τρυφερός και χαδιάρης!
Σταματώ εδώ τις περιγραφές γιατί αν συνεχίσω θα αρχίσει ο κύριος Χατζόπουλος τις πονηριές και τα σεξουαλικά υπονοούμενα.

Τετ Ιαν 25, 05:47:10 μμ 2006  
NikosXatzopoulos said...

Ζητώ συγνώμη , αποχωρώ δια παντός. Εγώ είμαι ο nikitas, diamantis και όχι ο saltarw sto keno. Συγνώμη αποχωρώ . Βλακείες έκανα. Συγνώμη. Καλή συνέχεια. :-(

υ.γ. Φίλε Νίκο είσαι κορυφή , σε διαβάζω από μικρός. Η επαφή μου μαζί σου ήταν τιτάνιο γεγονός και έτσι δεν μπόρεσα παρά να δείξω παιδί μπροστά σου. Όμως είσια μέσα μου Θεός.
Τους παπάδες τους σατίρισα γιατί και εγώ δεν τους πάω. Γεωργία μ. ζητώ συγνώμη που το παρατράβηξα.
Επίσης , αυτό πυο ήθελα να δω στον κύριο Δήμου είναι με πιο τρόπο χειρίζεται συγκεκριμένες καταστάσεις όπως troll σε blog. Χθες όλη μέρα χαιρόμουν με τις βλακείες που έγραφα και μετά σκεφτόμουν : γιατί το κάνω αυτό; εσείς γιατί πιστεύετε ότι τα έκανα όλα αυτά. Λοιπόν θα διαβάσω απαντήσεις αλλά δεν θα ξαναγράψω. Για σας.

Τετ Ιαν 25, 05:51:25 μμ 2006  
harry said...

Νομιζα οτι μαγικη χειρ τις μας απαλλαξε απο τον καθ' ημας Κουγια,αλλα...ξαναγυρισε.U can't escape death &... Επι γενικου,νομιζω οτι ειναι αηθης η εξομολογηση προσωπικων " κατορθωματων ". Οι μεγαλοι εραστες,απο ηθοποιους Χολλυγουντ μεχρι καμακια τουριστριων,μερικοι απο τους οποιους ειναι 100αρηδες,( οχι σε μπλογκοσχολια/ημερα) ,δεν διατυμπανιζουν τις επιτυχιες τους.Ο ναρκισσισμος αλλα & ο μισογυνισμος ειναι ευθεως αναλογα της ερωτικης αποτυχιας του...υποκειμενου. Οι περισσοτεροι πολιτικοι που πουλουν " ανδρισμο ",βριζουν τις πορνες & τους ομοφυλοφιλους ειναι εκεινοι που...εχουν παει μονο με τη συζυγο τους ,στην οποια εταξαν γαμο για να...κανουν γαμο.

Τετ Ιαν 25, 05:51:38 μμ 2006  
newlens said...

@nikosxatzopoulos: Γιατί όμως να θες να κερδίσεις τη συμπάθεια του οικοδεσπότη με τόσο πλάγιο τρόπο; Δεν πείθεις κανένα, πίστεψέ με.

Τετ Ιαν 25, 05:55:42 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Πώς μπορώ και είμαι τόσες ώρες στον υπολογιστή,ρωτάτε.
Ρωτήστε τα μάτια μου,τα δάχτυλά μου(πληκτρολόγιο)και το κεφάλι μου!(πονοκέφαλος).
Αλλά φαίνεται πως έχω βρει κάτι εδώ,που μου έλειπε.Μια άλλη μορφή επικοινωνίας;Ίσως.

Τετ Ιαν 25, 06:00:52 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: αυτό ακριβώς είναι: "μια άλλη μορφή επικοινωνίας". Που δυστυχώς δεν θα κρατήσει πολύ μέσα σε όλον αυτόν τον καταιγισμό των comments. Κάποια στιγμή θα γίνει όλη αυτή η κατάσταση τόσο αναρχική που θα καταρρεύσει μόνη της. Κρίμα...

Τετ Ιαν 25, 06:03:03 μμ 2006  
georgia.m said...

@harry:
Βλέπω ότι είστε εδώ.Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;
(Συγγνώμη από τους υπόλοιπους)

Τετ Ιαν 25, 06:03:13 μμ 2006  
georgia.m said...

@Σε όσους χιονίζει έξω από το παράθυρό τους:
Ρίξτε μια ματιά τώρα!Κοιτάξτε πόσο όμορφα είναι.Σαν παραμύθι.
(Αλλά όχι να κυκλοφορείς και να κρυώνεις,να υφίατασαι και όλα αυτά που δείχνει η τηλεόραση!)

Τετ Ιαν 25, 06:07:04 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Μες στην αισιοδοξία!
:-))
Φοβάμαι και εγώ,πως ίσως γίνει αυτό καποια στιγμή...

Τετ Ιαν 25, 06:09:33 μμ 2006  
giapanta said...

τι γνώμη έχετε για την άποψη του Rilke:"ο έρωτας δεν θα είναι πια σχέση άνδρα με γυναίκα, αλλά άνθρωπου με άνθρωπο..."

Τετ Ιαν 25, 06:13:10 μμ 2006  
newlens said...

@giapanta: φούσκα -:)

Τετ Ιαν 25, 06:14:02 μμ 2006  
HardRain said...

Λοιπόν Κυρίες και Κύριοι, πάνε πολλά χρόνια από τώρα , ήμουν γύρω στα 26, ερωτευμένος με μια Κυρία 35 χρόνων τότε, μικροκαμωμένη , με αρκετά πλούσιο στήθος, ωραίο κορμάκι λεπτό αλλά όχι οστεώδες και επιπλέον δεν ήτο ξανθιά. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι ξανθιές...γούστα είναι αυτά. Περιττό ίσως να πω πως η Κυρία αυτή –γνωστή μάλιστα ήδη σε Λόγιους Κύκλους των Αθηνών – ήταν και η Κυρία με την οποία μυήθηκα για πρώτη φορά στα βαθιά νερά του Γαμησιού. Να μην μπω σε λεπτομέρειες τώρα της πρώτης μας συνεύρεσης, αυτά θα έρθουν όταν έρθει η ώρα τους στον ιδικό μου τόπο. Είμαστε λοιπόν, ήδη δυο χρόνια μαζί, θα την βαφτίσω μόνο για εδώ Χλόη και, περνάμε θεσπέσια σε μια σχέση ακατάπαυστου Γαμησιού και πολλών ποιητικών συμπεριφορών. Το Αιδοίο της, ήταν και το πρώτο που κούρεψα , έγινε αυτή η περιποίησις αργότερα Τέχνη κανονική και προκαταρκτική για το κυρίως θέμα.

Ήμασταν διακοπές καλοκαιρινές σε κάποιο Ελληνικό νησί, όπου τυχαίως συναντάμε ένα φιλικό ζευγάρι της Χλόης (η οποία ήτο παντρεμένη λησμόνησα να πω, αλλά περίπου εν διαστάσει)

Το φιλικό αυτό ζευγάρι, ήταν οι...ας τους πούμε Δάφνη και Γιώργο. Ο Γιώργος, επιστήμονας, πολύ γνωστός στον κύκλο της ειδικότητας του χαρακτηριστική φυσιογνωμία διανοούμενης (και άκαμπτης αριστεράς) η Δάφνη, μια Θεά, κράμα Λιβανέζας και Ελληνίδας. Θεά! Μεταξύ μας , από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια μυστική χημεία. Δεν θα ξεχάσω τη Δάφνη και τη Χλόη στη θάλασσα να με καλούν να πλατσουρίσω μαζί τους και να βγάζουν και οι δύο, μία μετά την άλλη, το πάνω μέρος του μαγιό τους και να απελευθερώνουν τα ωραία βυζιά τους . Της Δάφνης, ήταν ακόμα μεγαλύτερα, με πολύ σκούρες ρώγες. Δεν έγινε τίποτα εκείνες τις μέρες, το αξιοσημείωτο , εκτός από μια απίστευτη σκηνή ζηλοτυπίας της Χλόης, η οποία γενικώς ζήλευε και τον ίσκιο μου. Ζήλευε μεν, αλλά καλλιεργούσε το παίγνιο...

Ένα δυο μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με τη Χλόη στο σπίτι της Δάφνης και του Γιώργου, καλεσμένοι για φαγητό. Φάγαμε, ήπιαμε, ο Γιώργος πήγε για ύπνο, εμείς οι τρεις μείναμε στο καθιστικό ακούγοντας μουσική. Ο κάθε ένας μόνος του σε μια γωνιά. Η Δάφνη, κάποια στιγμή ξάπλωσε στο πάτωμα και έγερνε το κορμό της νωχελικά πότε αριστερά ,πότε δεξιά....Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ήταν ηλεκτρισμένη.

Λίγο καιρό αργότερα, μια δυο βδομάδες, η Χλόη μου ανακοινώνει πως το βράδυ θα έρθει η Δάφνη από το σπίτι μου, να κάτσουμε όλοι μαζί.

Ήρθε. Πήγε αργά.... «που να φεύγω τώρα»... «Χωράμε όλοι στο κρεβάτι» είπε η Χλόη ή εγώ, δεν θυμάμαι. Ξαπλώσαμε. Ήταν Παρασκευή βράδυ.

Δεξιά μου η Δάφνη, αριστερά η Χλόη, στη μέση εγώ. Η χλόη φόρεσε ένα νυχτικό, εγώ το εσώρουχό μου, η Δάφνη με ένα t shirt και το κιλοτάκι . Έσβησε το φως.

Λίγο μετά μου ψιθυρίζει στο αυτί η Δάφνη, πως για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν κοιμάται στην άκρη –άκρη του κρεβατιού. Ήρθε κοντά μου τόσο, ώστε ένιωσα την ανάσα της. Άρχισαν τα χάδια, σε δευτερόλεπτα μέσα πέταξε το t shirt μακριά και ενώ ήταν σκοτεινά, στο ελάχιστο φως, ένιωσα τη Χλόη να γδύνεται.

Καύλας Ανάσταση, Έντασις Θεία, τι κορμιά και αφή, τι τελετή δαχτύλων και στομάτων τι φιλιά και υγρά και γεύσεις , κύματα , κυματισμοί, μιας θέρμης απίστευτης , μιας καύλας απέραντης. Όλη τη νύχτα, γαμιόμασταν με τόση Αγάπη για το ίδιο το Γαμήσι... Δεν ξεχνώ την κραυγή της Δάφνης, όταν κάποια στιγμή κοίταζε τη Χλόη και εμένα να ξεσκιζόμαστε , που φώναξε: Αγάπες μου...!!!

Αυτό το «Αγάπες μου» θα μου μείνει αλησμόνητο.

Το πρωί, μας βρήκε αποκαμωμένους , να κοιμόμαστε σε έναν περίτεχνο κόμπο ποδιών και χεριών και τους τρεις και το δωμάτιο είχε μια πραγματικά συγκλονιστική μυρουδιά από αρώματα ανοιγμένων και καταγαμημένων Μουνιών. Μια απέραντη θηλυκάδα σε πλήρη ανθοφορία. ‘Ανοιξις καταμεσής του χειμώνος. Τι να σας λεω...

Το στόμα μου, η γλώσσα μου, ήταν σα να είχε βουτηχτεί στο πιο αρωματικό μέλι.

Και είχε!

Σαν ξυπνήσαμε, με πρόσωπα που έλαμπαν και επιδερμίδες που είχαν γίνει μετάξι από τη θέρμη και την ικανοποίηση, σηκώθηκα να κάνω ζεστούς καφέδες. Ήταν πια Σάββατο μεσημέρι τότε. Είπαμε να βγούμε έξω για φαγητό, αλλά δεν το εννοούσαμε. Κανείς δεν ήθελε να παει έξω στο κρύο. Ήμασταν , νιώθαμε σα να ήμασταν κλεισμένοι σε μια Μήτρα Έρωτα. Το απόγευμα, ασχολήθηκα ήσυχα, με το να γλύφω πότε τη μία και πότε την άλλη Κυρία και να τις χαίρομαι να χύνουν όσο να μην αντέχουν πια. Εγώ, ήταν αδύνατο για αρκετές ώρες να χύσω, είχα κυριολεκτικά στερέψει και σε αυτό το ζήτημα (όπως και σε πολλά άλλα) οι Κυρίες υπερτερούν θεαματικά από εμάς.

Ξανακοιμηθήκαμε. Ξαναξυπνήσαμε μέσα στη μέση της νύχτας και ξανά από την αρχή. Το να ξυπνάς , καθώς η μία Κυρία έχει βάλει στο στόμα της την ψωλή σου και η άλλη σου δαγκώνει γλυκά το στόμα, είναι αποκαλυπτική εμπειρία. Είναι κρίμα που τότε, άγουρος ακόμα σχετικά , είχα μια βιασύνη στη συμπεριφορά μου, γεγονός που μου στέρησε σε κάποιο βαθμό «βάθος συνείδησης» στη γιορτή αυτή.

Το Μουνάκι της Δάφνης, παρά τα δυο παιδιά που είχε γεννήσει το εύφορο, ήταν σφικτό και μικροκαμωμένο , εφηβικό σχεδόν θα το έλεγα, σε αντίθεση με αυτό της Χλόης, που ενώ είχε κάνει μόνο ένα παιδί και ήταν πιο μικροκαμωμένη, είχε Μουνί, πιο «άνετο». Κάθε τόσο, αγκαλιαζόμασταν και οι τρεις σε μια τεράστια αγκαλιά, σφικτή, γεμάτη λαχτάρα , κάθε τόσο ανταλλάσσαμε φιλιά λατρείας ταυτόχρονα, παντού: σε χέρια, πλάτες, λαιμούς, στόματα, μάγουλα, μαζί με χάδια στοργικά και μανιασμένα ταυτόχρονα.

Κάποια στιγμή ήρθε το πένθος του Κυριακάτικου απογεύματος. Η Δάφνη, έπρεπε να φύγει. Να μην τα πολυλογώ, βγήκαμε από το σπίτι αμίλητοι και κατηφορίσαμε να βρούμε το αυτοκίνητό της πιο κάτω. Είχε κρύο. Εγώ, ένιωσα τον «έξω κόσμο» σχεδόν βίαιο μετά από όλα αυτά, τον ένιωσα εχθρικό. Ήταν σα να είχαμε ζήσει για λίγο, σε έναν άλλο πλανήτη, σε έναν κόσμο χωρίς ενοχές , παραδομένο στις ηδονές και την ευλογία του Γαμησιού. Ελπίζω, να είναι καλά και οι δυο σπουδαίες Κυρίες, είμαι βέβαιος πως το γνωρίζουν αμφότερες , θα τις θυμάμαι πάντα.

Τετ Ιαν 25, 06:18:34 μμ 2006  
Houlia said...

georgia,κ εμένα μου βγάζει κάτι πολύ καλό αυτή η δαμαρτυρία που διαπράττεται σ'αυτό το Blog.Eχω λατρεψει τον Χατζηπαπαρα, αλλά δεν τολμώ καν να τού απευθυνθώ γιατί κοκκινίζω με τα σχόλια που ανταποδίδει.Εσύ τουλάχιστον είσαι παρούσα κ κοντράρεσαι στα ίσια.Και συν τοις αλλοις, εσείς παιδιά μου είστε ηλεκτρονικοί πύραυλοι!Με τέτοια ταχύτητα που να σας προλάβει ένας κλασσικός,αναποδραστος,πεζός γ...άκος!Στην υγειά σου φίλτατη!
Πάντως θα περιμένω κ εγώ απαντήσεις στις ί-διες ερωτήσεις του ακατανόμαστου που έχω λατρεψει.Περιμένω να επιστρέψει, ποιος ξέρει πως...

Τετ Ιαν 25, 06:23:55 μμ 2006  
georgia.m said...

@hardrain:
Εγώ θα συγκρατήσω την ''περιρρέουσα ατμόσφαιρα''(τι έκφραση σε τέτοιο κείμενο!)και το ότι ήσαστε ο κουρέας της...Σεβίλλης.
:-)

Τετ Ιαν 25, 06:30:36 μμ 2006  
€lisavet said...

Το μόνο σίγουρο είναι πως σ'αυτό το blog γίνεται συνουσία από comments...

Τετ Ιαν 25, 06:40:33 μμ 2006  
mickey said...

Καλησπέρα σε όλους!

Μια και φαίνεται πως μείναμε εμείς κι εμείς, χωρίς trolls (από την εξομολόγηση περάσαμε στην "σεξομολόγηση" και κατόπιν στην πλήρη αποχώρηση), ίσως μπορούμε να συζητήσουμε το εξής:

Από την ηλικία των 20 και κάτι θεωρούσα τη γυναικεία ομοφυλοφιλία ως πιο "φυσική" από την αντρική (βεβαίως, δε θεωρώ την αντρική "κουσούρι", σέβομαι τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και έχω φίλους ομοφυλόφιλους). Σίγουρα ως straight άντρα, με ερεθίζει πολύ η ιδέα δύο ή περισσότερων γυναικών που κάνουν σεξ (αν είμαι κι εγώ μέσα ακόμα καλύτερα), ενώ δε με συγκινεί καθόλου κάτι αντίστοιχο με τους άντρες. Ενδεχομένως (για να μην πω σίγουρα) το γεγονός αυτό να επηρεάζει την κρίση μου, όμως θα ήθελα να καταθέσω τη "λογική" (λογικοφανή) μου εξήγηση:

Γεννιόμαστε όλοι (άντρες και γυναίκες) από μια γυναίκα, θηλάζουμε όλοι μια γυναίκα, δεχόμαστε στα πρώτα μας χρόνια (ή και ακόμα περισσότερα) τη φροντίδα, τη στοργή, τη ζεστασιά, την αγκαλιά, τα χάδια, το φιλί της γυναίκας. Προσκολλημένοι στη μητέρα μας από τη στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια μας στον κόσμο αυτό, είμαστε πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με το γυναικείο σώμα (και τη γυναικεία παρουσία γενικότερα) παρά με οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω ότι μητρική αγάπη και έρωτας (με την έννοια του σεξ) είναι δυο εκφάνσεις του ίδιου ακριβώς φυσικού ενστίκτου (το οποίο μάλλον υπάρχει σε όλα τα θηλαστικά), οπότε τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες νιώθουν αυτή τη φυσική έλξη για το γυναικείο σώμα. Φυσικά, η άποψή μου μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη.

Θα με ενδιέφεραν οι απόψεις σας...

Υ.Γ. Έγραψα τα παραπάνω πριν δω το "πικάντικο" σχόλιο του hardrain. Ελπίζω φίλε να μη σε πειράζει που αποθήκευσα το σχόλιο σου στα Favorites ;)

Τετ Ιαν 25, 06:42:30 μμ 2006  
georgia.m said...

@mickey:
Όταν παίρνεις δουλειά και για το σπίτι είναι πολύ κουραστικό...
Στα favorites,λοιπόν.

Τι ακριβώς θα ήθελες να συζητηθεί;Είπες κάτι για γυναικεία ομοφυλοφιλία,για μητέρα,κλπ.
Γίνε λίγο πιο σαφής.

Τετ Ιαν 25, 06:43:35 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Hardrain από ότι καταλαβαίνω, ειδικεύεσαι στην ερωτογραφία (η λέξη πορνογραφία μου είναι απεχθής). Όμως εδώ είσαι σε ξένο blog - που σκοπός του δεν είναι η περιγραφή φλογερών καταστάσεων, αλλά η ανταλλαγή απόψεων επάνω στο φαινόμενο του σεξ και του έρωτα, η ανάλυση των αντιδράσεων και των βιωμάτων μας. Ο κόσμος είναι γεμάτος από περιγραφές σκηνών σαν την δική σου - μας ενδιαφέρει όμως το παραπέρα.

Τετ Ιαν 25, 06:44:50 μμ 2006  
newlens said...

mickey said:
Γεννιόμαστε όλοι (άντρες και γυναίκες) από μια γυναίκα, θηλάζουμε όλοι μια γυναίκα, δεχόμαστε στα πρώτα μας χρόνια (ή και ακόμα περισσότερα) τη φροντίδα, τη στοργή, τη ζεστασιά, την αγκαλιά, τα χάδια, το φιλί της γυναίκας. Προσκολλημένοι στη μητέρα μας από τη στιγμή που θα ανοίξουμε τα μάτια μας στον κόσμο αυτό, είμαστε πολύ περισσότερο εξοικειωμένοι με το γυναικείο σώμα (και τη γυναικεία παρουσία γενικότερα) παρά με οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω ότι μητρική αγάπη και έρωτας (με την έννοια του σεξ) είναι δυο εκφάνσεις του ίδιου ακριβώς φυσικού ενστίκτου (το οποίο μάλλον υπάρχει σε όλα τα θηλαστικά), οπότε τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες νιώθουν αυτή τη φυσική έλξη για το γυναικείο σώμα. Φυσικά, η άποψή μου μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένη.

Είναι λανθασμένη. Το ότι θεωρείτε την αντρική ομοφυλοφιλία απεχθέστερη από την γυναικεία έχει να κάνει με το ότι ο άντρας είναι διαχειριστής εξουσίας ενώ η γυναίκα δεν είναι (τουλάχιστον στις standard περιπτώσεις). Δεν έχει να κάνει τίποτε με βιολογία, υποθέτω, αλλά με την διάλυση της εικόνας του άντρα πολεμιστή που "ειρηνεύει" μέσα σε μια ομόφυλη σχέση. Σκεφτείτε ότι οι γυναίκες δεν ζουν κάποια διαφορετική κατάσταση έχοντας ερωτική σχέση. Ειρηνικές ήταν και πριν και μετά την ομοφυλοφιλική σχέση.

Τετ Ιαν 25, 06:49:07 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Μickey νομίζω πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι απλή. Σαν άντρες δεν νιώθουμε ανταγωνισμό στην παρουσία ενός γυναικείου ζευγαριού - αντίθετα, όπως κι εσύ, φαντασιώνουμε μία παρτούζα. Δύο ομοφυλόφιλες είναι για μας απλώς διπλός ερεθισμός.

Τετ Ιαν 25, 06:50:26 μμ 2006  
harry said...

Σωστη η φραση του Ριλκε(ν),γι' αυτο βγαζει & καλα καλλυντικα. ( Πλακα κανω). Ερωτας με την ευρεια εννοια μπορει να υπαρξει διανθρωπικα,γαμος παντως για τους ετερο. μόνο με...ετερο.

Τετ Ιαν 25, 06:52:51 μμ 2006  
δεν ειμαι ο νικος δημου said...

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται, υπάρχει και η άρνηση..:D

Τετ Ιαν 25, 06:53:29 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Τι ακριβώς εννοείτε με το ''ειρηνικές';

Τετ Ιαν 25, 06:56:36 μμ 2006  
tsitso said...

@cobden
"Αρκετές παπαριές λέγονται από διάφορους politically correct διανοουμενίζοντες ότι η σεξουαλικότητα των ανδρών και των γυναικών είναι η ίδια και οι όποιες διαφορές είναι ζήτημα κοινωνικών συμβάσεων".

Συμφωνώ. Τα όσα γράφεις συμφωνούν με τα πορίσματα της εξελικτικής ψυχολογίας (δες τα βιβλία του Pinker για παράδειγμα). Η σεξουαλικότητα των ανδρών είναι πιο κοντά στη σεξουαλικότητα των αρσενικών ουρακοτάνγκων (οι οποίοι δεν έχουν σταματημό, εξ ου και οι τεράστιοι όρχεις) παρά σε αυτή των γυναικών.

Τετ Ιαν 25, 06:56:59 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

mickey,
δεν νομίζω πως είναι ποτέ δυνατόν να κατατάξουμε τη μία ή την άλλη μορφή ομοφυλοφιλίας ως προς τη "φυσικότητά" τους.
Το επιχείρημα που προτείνεις (το μητρικό σώμα) ακούγεται, ενδεχομένως, λογικό, μα δεν νομίζω πως στην πραγματικότητα μπορεί να αποδείξει τίποτα. Και οι άνδρες ομοφυλόφιλοι είχαν επίσης μητέρα, μα έπαψαν να την γυρεύουν...

Θα βοηθούσε ίσως μια μέτρηση του ποσοστού ομοφυλοφίλων στα δύο φύλα, μα και αυτή θα ήταν τόσο επηρεασμένη από κοινωνικές προκαταλήψεις, που δεν πρόκειται να ήταν αξιόπιστη. Μάλλον δεν πρέπει να γυρεύουμε ποσοστά φυσικότητας σε αυτά τα ζητήματα.

(Κι εγώ παρακολουθώ ή φαντάζομαι πολύ πιο ευχάριστα - κι όχι μόνο - έρωτες γυναικών παρά ανδρών, μα αυτό δεν λέει τίποτε για τους ίδιους. Για μένα κάτι θα λέει...)

Τετ Ιαν 25, 06:57:08 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: εννοώ ότι ο άνδρας είναι διαχειριστής εξουσίας και μεταφορέας αγαθών προς τη γυναίκα. Η ειρήνευση των ανδρών μεταξύ τους δυσχεραίνει αυτή τη μεταφορά.

Τετ Ιαν 25, 06:57:10 μμ 2006  
georgia.m said...

@δεν είμαι ο νίκος δήμου:
Θα ανησυχούσαμε αν ήσασταν...

Τετ Ιαν 25, 06:59:43 μμ 2006  
newlens said...

@stormrider: βιάζεστε!!!

Τετ Ιαν 25, 07:00:57 μμ 2006  
Stormrider said...

ωραία, τώρα που αφήσαμε τα τετριμμένα σεξουαλικά κι αφού αναλύσουμε τα ομοφυλόφιλικά ας πιάσουμε κάτι πιο προχωρημένο πχ την κτηνοβασία! Ποιοί δηλώσαν γατόφιλοι από δω είπαμε? ;ρρρρρρ

Τετ Ιαν 25, 07:02:54 μμ 2006  
newlens said...

Cha. Giannakopoulos said:
Κι εγώ παρακολουθώ ή φαντάζομαι πολύ πιο ευχάριστα - κι όχι μόνο - έρωτες γυναικών παρά ανδρών, μα αυτό δεν λέει τίποτε για τους ίδιους. Για μένα κάτι θα λέει...

Μα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που "παρακολουθούν" ή "φαντάζονται" έρωτες ανδρών με ευχαρίστηση; Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν!

Τετ Ιαν 25, 07:04:57 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Stormrider said...
ωραία, τώρα που αφήσαμε τα τετριμμένα σεξουαλικά κι αφού αναλύσουμε τα ομοφυλόφιλικά ας πιάσουμε κάτι πιο προχωρημένο πχ την κτηνοβασία! Ποιοί δηλώσαν γατόφιλοι από δω είπαμε? ;ρρρρρρ


Δεν θα στo συνιστούσα... οι γάτες έχουν νύχια. Κάτι σε κατσίκα θα σου πήγαινε καλύτερα...

Τετ Ιαν 25, 07:05:20 μμ 2006  
€lisavet said...

Λιγάκι άσχετο και σχετικό μαζί...Γιατί οι οίκοι ανοχής ονομάζονται έτσι; Ποιος ανέχεται ποιον και γιατί;
Δεν είναι λιγάκι αδόκιμος ο όρος;

(Ίσως προαναφέρθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή αδυνατώ να το βρω)

Τετ Ιαν 25, 07:06:28 μμ 2006  
mickey said...

@georgia.m (6:43μμ)
Ίσως δεν ήμουν τόσο σαφής. Θα ήθελα να δούμε αν η γυναικεία ομοφυλοφυλία έρχεται πιο "φυσικά", με βάση και την "εξήγηση" που δίνω για την προσκόλληση του καθενός μας (άντρα ή γυναίκας) στο γυναικείο σώμα από τη στιγμή της γέννησής μας. Ελπίζω να το διασαφήνισα καλύτερα τώρα ;)
Πάντως ο Ν.Δ. και ο newlens έχουν απαντήσει ήδη, αν και δεν έθιξαν το σκεπτικό της "αιτιολόγησής" μου. Φυσικά, είναι πολύ πιθανό να έχουν δίκιο και ειδικά η απλή και σύντομη απάντηση του Ν.Δ. Θα με ενδιέφεραν πάντως και άλλες απόψεις επί του ζητήματος.

@newlens (6:49μμ)
Δεν χρησιμοποίησα πουθενά τη λέξη "απεχθής" για την αντρική ομοφυλοφιλία. Πάντως δεν χρειάζεται να παίζω με τις λέξεις, το νόημα είναι σωστό.

@nikos dimou (με την ευκαιρία συμπλήρωσης 340+ σχολίων)
Aφήστε το post μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και θα πιάσουμε τετραψήφιο νούμερο. Εγγυημένα :))
(Ξέρω, ουκ εν το πολλώ τω ευ, αλλά έχει κι αυτό τη χάρη του...)

Τετ Ιαν 25, 07:06:34 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Κατάλαβα - ευχαριστώ!

cha.giannakopoulos:
Η ανδρική ομοφυλοφιλία είναι περισσότερο προβεβλημένη ή μερικοί ίσως ''φαίνονται'' ότι είναι αλλά μπορεί οι γυναίκες να είναι περισσότερες.

Τετ Ιαν 25, 07:07:56 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Τετραψήφιο; - θα κάνει μία ώρα να φορτώσει. Και ποιος θα αντέχει να το διαβάσει;

Τετ Ιαν 25, 07:08:00 μμ 2006  
mickey said...

"ουκ εν το πολλώ τω ευ". Τα δύο "το(ω)" αντάλλαξαν θέσεις! Τι γράφω ώρες ώρες ο άσχετος!!!

Τετ Ιαν 25, 07:08:38 μμ 2006  
georgia.m said...

@mickey:
Νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο να έχει προσκόλληση μια ομοφυλόφιλη γυναίκα στο σώμα της μητέρας ή στο γυναικείο σώμα εν γένει επειδή έχει μεγαλώσει από μια γυναίκα - υπάρχουν και ομοφυλόφιλες ορφανές,φαντάζομαι ή ομοφυλόφιλες γυναίκες που αγαπούν τον πατέρα τους.
Ένα σωρό λόγοι συντρέχουν.
ίσως αυτό να είναι μια από τις πολλές παρεξηγήσεις στον φάκελλο ''ομοφυλοφιλία''.

Τετ Ιαν 25, 07:14:54 μμ 2006  
mickey said...

Και μια και ο newlens (6:49μμ) ανέφερε τον "άντρα πολεμιστή", έχω την αίσθηση ότι οι αντρικές σεξουαλικές ορμές (κυρίως οι καταπιεσμένες) είναι το ultimate "κινούν αίτιον" του πολέμου (έτσι, για να το "δέσουμε" και λίγο με το post του περασμένου Σαββάτου για το στρατό)...

Τετ Ιαν 25, 07:15:41 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

newlens said... "Μα νομίζετε ότι δεν υπάρχουν γυναίκες που "παρακολουθούν" ή "φαντάζονται" έρωτες ανδρών με ευχαρίστηση; Σας πληροφορώ ότι υπάρχουν!"

Στ' αλήθεια εκπλήσσομαι! Νομίζω πως επηρεάζομαι από ελάχιστες στερεότυπες αντιλήψεις για τις γυναίκες, μα αυτό δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Τώρα που μου άνοιξες τα μάτια, dear newlens, δεν μου φαίνεται αδιανότητο, μα δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό.

Τετ Ιαν 25, 07:15:51 μμ 2006  
newlens said...

mickey said:
Και μια και ο newlens (6:49μμ) ανέφερε τον "άντρα πολεμιστή", έχω την αίσθηση ότι οι αντρικές σεξουαλικές ορμές (κυρίως οι καταπιεσμένες) είναι το ultimate "κινούν αίτιον" του πολέμου (έτσι, για να το "δέσουμε" και λίγο με το post του περασμένου Σαββάτου για το στρατό)...

Διαφωνώ. Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι γυναίκες ήταν οι διαχειριστές της εξουσίας, δηλ. η γυναικεία ομοφυλοφιλία θα θεωρούνταν πιο επικίνδυνη από την αντρική σε αυτήν την περίπτωση.

Τετ Ιαν 25, 07:16:22 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Ο Παπάς ο diamantis!(τι της έκανε να δεις... -έχει και παρακάτω, ναι. Μια άλλη φορά)

Το είδαμε κι αυτό. Γηράσκω αεί...

Μέχρι να διαβάσω όλα τα σχόλια που προηγήθηκαν από χθες, έχασα κάθε επιθυμία για σχόλιο.

Άλλωστε, το blog πάει "γαμιώντας"(για να είμαι και στο πνεύμα του post) και δίχως εμένα...

Τα λέμεεεεεεε.

Τετ Ιαν 25, 07:18:38 μμ 2006  
Stormrider said...

"make love not war" και "γαμάτε γιατί χανόμαστε" δηλαδή

Τετ Ιαν 25, 07:19:59 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Τι έγινε, ρε παιδιά; Άρχισε η Βέρα στο δεξί;
Έχουν περάσει πάνω από 15 λεπτά κι ούτε ένα comment δεν είδα τόση ώρα.

Τετ Ιαν 25, 07:38:19 μμ 2006  
ταυτότητα said...

εγώ είμαι της ιδέας καβαλάρης
και των φτωχών ερώτων αθλητής
στα άνθη του κακού περιβολάρης
της αμαρτίας καλλιεργητής

εγώ είμαι το παιδί που δεν το παίξαν
στη γειτονιά τα τέκνα των αστών
και οι κακές παρέες του το μπλέξαν
να γίνει οπαδός των χλευαστών

την ώρα που οι άγιες οι΄κογένειες
μαθαίναν στα παιδιά τους σεβασμό
εγώ τον πόθο πλήρωνα με ασθένειες
και την αγάπη με αφορισμό

δεν άκουσα ποτέ φωνή Κυρίου
τις νύχτες που γυρνούσα εραστής
και στις βαθειές πηγές του μυστηρίου
γονάτιζα να πιω προσκυνητής

αν ψάξεις να με βρεις μέσα στο πλήθος
θα με ρωτήσεις δίχως να στο πω
δεν θάμαι εκείνος που μιλάει για ήθος
θα είμαι αυτός που λέει σ' αγαπώ

ανάποδων καιρών βουβές αρνήσεις
με ρίξαν στο δικό σου το κενό
μπροστά σου να κοιτάς μη με πατήσεις
μα κι αν θα με πατήσεις δεν πονώ

γιατί εγώ είμαι της ιδέας καβαλάρης
και των φτωχών ερώτων αθλητής
στα άνθη του κακού περιβολάρης
της αμαρτίας καλλιεργητής

... και πολύ σας πέφτει.

Τετ Ιαν 25, 07:39:53 μμ 2006  
newlens said...

@mickey: όταν κανείς φθάνει στη σχέση κότας-αυγού, έχει ουσιαστικά θέσει το ζήτημα! Ενδιαφέρον σχόλιο πάντως... Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να δώσω απάντηση.

Τετ Ιαν 25, 07:42:44 μμ 2006  
mickey said...

newlens said (7:16μμ):
"Διαφωνώ. Το ίδιο θα συνέβαινε αν οι γυναίκες ήταν οι διαχειριστές της εξουσίας, δηλ. η γυναικεία ομοφυλοφιλία θα θεωρούνταν πιο επικίνδυνη από την αντρική σε αυτήν την περίπτωση."

Στη φράση μου που παραθέτεις, δεν έθεσα κανένα θέμα ομοφυλοφιλίας (ούτε φυσικά "επικινδυνότητάς" της). Αν ήθελες να πεις ότι και οι ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ "σεξουαλικές ορμές (κυρίως οι καταπιεσμένες) είναι το ultimate "κινούν αίτιον" του πολέμου", να το συζητήσουμε. Πιστεύω πάντως ότι εδώ τίθεται ένα πρόβλημα "κότας-αυγού": Η ανάληψη της "εξουσίας" από άντρες είναι εκείνη που καθόρισε τις διαφορές στη σεξουαλικότητα των φύλων ή οι διαφορές αυτές υπάρχουν εκ του φυσικού και οδήγησαν στην ανάληψη της "εξουσίας" από τους άντρες; Μήπως υπάρχει και κάποιου είδους θετική ανατροφοδότηση (positive feedback);

Τετ Ιαν 25, 07:42:54 μμ 2006  
mickey said...

ταυτότητα said (7:39)
"... και πολύ σας πέφτει."
Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά του χαριτωμένου ποιήματος σε όλους εμάς τους "ανάξιους" :)

Τετ Ιαν 25, 07:47:42 μμ 2006  
Stormrider said...

@ταυτότητα: πράγματι και πολύ μας πέφτει, δεν χρειαζόταν να πέσεις τόσο χαμηλά στη λάσπη για να μας προσφέρεις λίγη από την λάμψη σου. Είμαστε σκουλήκια.
*ο γράφων αυτομαστιγώνεται*

Τετ Ιαν 25, 07:57:16 μμ 2006  
spyros said...

Καλησπέρα σε όλους. Καλή αρχή σε αυτό το blog. Με βοηθά να διευρύνω το νου μου και να δω πιο αντικειμενικά τα πράγματα βλέποντας πώς τα βλέπουν άλλοι.

Η γνώμη μου είναι ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι συμβατη με τη φύση. Αν την παρουσιάζουν τα ζώα, τότε αυτό μάλλον έχει να κάνει με την διαταραχή των βιοσυστημάτων στα οποία ζουν παρά με την φυσική τους τάση. Αν βάλλεις δυο λιοντάρια σε ένα κλουβί, αυτά πιθανόν να αρχίσουν να ερωτοτροπούν.

Η μηχανισμός της εξέλιξης δεν νομίζω να αποδέχεται ερωτικές συμπεριφορές οι οποίες δεν τον ικανοποιούν. Κάθε νόμος έχει τις εξαιρέσεις του, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο άρα κάθε εξαίρεση έχει τα αίτιά της. Πιστεύω ότι στο προκείμενο, τα αίτια εστιάζονται σε κοινωνικούς - ψυχολογικούς παράγοντες.

Διαφωνώ με την χρήση "γαμησιού" αντί του έρωτα. Το υποβιβάζει κατά την γνώμη μου. Ένας που αναζητά το γρήγορο και επιπόλαιο σεξ σε οίκο ανοχής λέει "πάω να ρίξω ένα γαμήσι" και όχι "πάω να κάνω έρωτα".

Επίσης πιστεύω ότι γυναικείοι οίκοι ανοχής, είναι δύσκολο να επιβιώσουν ακόμη και αν υπάρξουν. Θέλω να επικεντρώσω σε ένα αίτιο : στην εγκεφαλική προέλευση της σεξουαλικότητας. Η στύση συνδέεται με ψυχολογικούς λόγους. Σε οίκους ανοχής θα πήγαιναν γυναίκες που πιθανόν δεν θα άρεσαν στους άντρες εκείνους. Το βλέπω πιθανό κάποιες φορές να έχει πρόβλημα ο ίδιος ο άνδρας. Εκτός και αν καταφεύγει σε χρήση ουσιών.

Θα χαρώ πολύ να μας πείτε κύριε Δήμου για την προέλευση του όρου οίκος ανοχής. Μήπως επειδή ανέχονται ό,τι σεξουαλικό γούστο και αν πει ο πελάτης;

Τετ Ιαν 25, 07:57:54 μμ 2006  
Houlia said...

(((RING)))) ((((RING))))

**Pick Up**

"Hello?"
"Hi honey, this is Daddy, Is Mommy near the phone?"
"No Daddy, She's upstairs in the bedroom with Uncle Paul"
After a brief pause, Daddy says, "But honey, you haven't got an
Uncle Paul."
"Oh yes I do and he's upstairs in the room with Mommy, right now"

Brief Pause

"Uh, okay then, this is what I want you to do. Put the phone
Down on the table, run upstairs and knock on the bedroom door, and shout
To Mommy that Daddy's car just pulled into the driveway"
"Okay Daddy, just a minute"
A few minutes later the little girl comes back to the phone.
"I did it Daddy"

"And what happened honey?" he asked
"Well, Mommy got all scared, jumped out of bed with no clothes
On and ran around screaming. Then she tripped over the rug, hit her
head on the dresser and now she isn't moving at all!"
"Oh my God!!! What about your Uncle Paul?"
"He jumped out of the bed with no clothes on too. He was all
scared
and he jumped out of the back window and into the swimming pool.
But I guess he didn't know that you took out the water last week to
clean it. He hit the bottom of the pool and I think he's dead"


***Long Pause***
****Longer Pause****
Then Daddy says: "Swimming pool???.....................is this
486-5731?"

Τετ Ιαν 25, 08:08:59 μμ 2006  
newlens said...

spyros said:
Η γνώμη μου είναι ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι συμβατη με τη φύση. Αν την παρουσιάζουν τα ζώα, τότε αυτό μάλλον έχει να κάνει με την διαταραχή των βιοσυστημάτων στα οποία ζουν παρά με την φυσική τους τάση. Αν βάλλεις δυο λιοντάρια σε ένα κλουβί, αυτά πιθανόν να αρχίσουν να ερωτοτροπούν.

Θέλετε να βάλετε τάξη στη διαταραχή των βιοσυστημάτων; Δεν είστε θεός! Σκεφτείτε αν "η διαταραχή των βιοσυστημάτων" είναι αναγκαίος παράγοντας ύπαρξης αυτών των βιοσυστημάτων!

Η μηχανισμός της εξέλιξης δεν νομίζω να αποδέχεται ερωτικές συμπεριφορές οι οποίες δεν τον ικανοποιούν. Κάθε νόμος έχει τις εξαιρέσεις του, όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο άρα κάθε εξαίρεση έχει τα αίτιά της. Πιστεύω ότι στο προκείμενο, τα αίτια εστιάζονται σε κοινωνικούς - ψυχολογικούς παράγοντες.

Ναι, μπορεί να είναι έτσι. Το έχετε αποδείξει; Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο ενάντια στην ομοφυλοφιλία οπότε να κάνουμε και οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας...

Τετ Ιαν 25, 08:09:19 μμ 2006  
Dormammu said...

Ομοφυλοφιλία: Κατ’ εμέ πρόβλημα γονιδίων πρωτίστως…..Τα περί κοινωνικών συνθηκών κλπ δευτερεύοντα….
@cha.giannakopoulos: Δεν έφταιγε η Βέρα στο Δεξί. Πρέπει να φάμε κιόλας…

Τετ Ιαν 25, 08:10:55 μμ 2006  
mickey said...

@spyros (7:57μμ)
Πρέπει να πάω έξω για λίγο. Θα τα πούμε για τα θέματα που έθεσες...

Τετ Ιαν 25, 08:14:44 μμ 2006  
Epicuros said...

Δηλώνω αδυναμία να παρακολουθήσω τόση κίνηση εδώ! Επί τη ευκαιρία θέλω να εκφράσω κάποιες σκέψεις κι ας ξέρω ότι κανείς δεν θα τις διαβάσει (εκτός του ΝΔ):
1. Νομίζω ότι σχεδόν κανείς/μία δεν διαβάζει τις άλλες δημοσιεύσεις αλλά έχει στον νου του τι θα γράψει αυτός/ή.
2. Ελάχιστοι έχουν πράγματι κάτι να πουν και να συμβάλουν στον διάλογο.
3. Οι περισσότεροι γράφουν για να γράψουν και να πάρουν ένα ελάχιστο κομμάτι της αίγλης του οικοδεσπότη που, αδιαμφισβήτητα, διαθέτει.
4. Οι πολλαπλές δημοσιεύσεις δεν βλέπω ότι έχουν κάτι νέο να πουν. Μήπως είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας τους (#3);
5. Δεν αμφισβητώ το επίπεδο του παρόντος Blog. 'Oμως, πολλά, επίσης αξιόλογα, Blog είναι έρημα! Τι προκαλεί τον τέτοιο συνωστισμό στο Blog το ΝΔ;
Σκέψεις...

Τετ Ιαν 25, 08:16:06 μμ 2006  
spyros said...

Newlens Said :Θέλετε να βάλετε τάξη στη διαταραχή των βιοσυστημάτων; Δεν είστε θεός!
--> Εσείς "είδατε" πίσω από την άποψή μου, προσπάθεια αυτο-ανακύρηξής μου ως Θεού;

Newlens said : Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο ενάντια στην ομοφυλοφιλία οπότε να κάνουμε και οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας...
--> Οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας μπορείτε να κάνετε με το να απέχετε από το blog, συμμετοχή στο οποίο φανερώνει διάθεση εκ μέρους του ατόμου για "δαπάνγ" φαιάς ουσίας.

Τετ Ιαν 25, 08:16:09 μμ 2006  
newlens said...

@epicuros: αντί να λέμε ότι ευτυχώς υπάρχει ένα τέτοιο blog μέσα στην νεοελληνική μιζέρια, ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα άνευ ουσίας... Αφήστε το να καταρρεύσει, να εκραγεί, να γίνει αστρόσκονη! Ποιο το πρόβλημά σας;

Τετ Ιαν 25, 08:17:39 μμ 2006  
spyros said...

epicuros said Νομίζω ότι σχεδόν κανείς/μία δεν διαβάζει τις άλλες δημοσιεύσεις αλλά έχει στον νου του τι θα γράψει αυτός/ή.
--> Προκύπτουν δύο ερωτήματα. Εσείς
τις διαβάζετε; Αν όπως λέτε αδυνατείτε να τις διαβάσετε πώς - χωρίς να τις έχετε διαβάσει - καταλλήγετε σε ένα συμπέρασμα που περικλείει "σχεδόν" όλους;

epicuros said : Ελάχιστοι έχουν πράγματι κάτι να πουν και να συμβάλουν στον διάλογο.
-->Προκύπτουν πάλι δύο ερωτήματα. Έχετε διαβάσει όλα τα σχόλια; Εσείς με το παρόν σχόλιο, λέτε κάτι σχετικό με το θέμα του σεξ / έρωτα;

epicuros said : Οι περισσότεροι γράφουν για να γράψουν και να πάρουν ένα ελάχιστο κομμάτι της αίγλης του οικοδεσπότη που, αδιαμφισβήτητα, διαθέτει.
--> Προκύπτουν δύο ερωτήματα πάλι.
Έχετε διαβάσει όλα τα σχόλια; Αν όχι, τότε πώς αναφέρεστε στους περισσότερους;

epicuros said :
Οι πολλαπλές δημοσιεύσεις δεν βλέπω ότι έχουν κάτι νέο να πουν. Μήπως είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας τους (#3);
--> Διαβάσατε όλες τις πολλαπλές δημοσιεύσεις;

epicuros said :Δεν αμφισβητώ το επίπεδο του παρόντος Blog. 'Oμως, πολλά, επίσης αξιόλογα, Blog είναι έρημα! Τι προκαλεί τον τέτοιο συνωστισμό στο Blog το ΝΔ;
--> Πολλά επίσης αξιόλογα blog έχουν αρκετό κόσμο. Υποθέτω ότι είναι λόγω του ενδιαφέροντος των θεμάτων που θίγονται και με τον τρόπο που θίγονται.

Τετ Ιαν 25, 08:27:22 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Τώρα έμαθα τι γραφει ο old boy για σας. Το post βρισκεται στο Old Boy.

- Αυξάνεται η ανασφάλεια όλων των παλαιότερων και ανωνύμων μπλόγκερ, εμού συμπεριλαμβανομένου, από την έκταση του φαινομένου Νίκου Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό το μπλογκ μας ξεκινά εκστρατεία λάσπης κατά του Ν.Δ., διαρρέοντας κρυφίως πληροφορίες ότι ο γνωστός συγγραφέας έχει ενδυθεί 50 διαφορετικές περσόνες αλληλοσυνομιλώντας μανιωδώς με τον εαυτό του κι ότι πρόκειται για μοναδική στα ψυχιατρικά χρονικά περίπτωση πολυδιάσπασης προσωπικότητας. Αν οι πληροφορίες αυτές δεν γίνουν πιστευτές, θα ενεργοποιηθεί το πλαν μπι, σύμφωνα με το οποίο θα διαρρεύσουμε ότι οι σχολιαστές του Ν.Δ. είναι φυλακισμένοι σε μπουντρούμι στον πύργο του και γράφουν στο μπλογκ του με αντάλλαγμα μια κόρα ψωμί και δυο γουλιές λασπωμένο νερό. Αν ούτε αυτό το κόλπο πιάσει, τελευταία μας ελπίδα είναι η τρομολαγνεία των τηλεοπτικών καναλιών: θα τους εκθέσουμε με αδιάψευστα στοιχεία ότι με αυτόν τον ρυθμό γεωμετρικής αυξήσεως των σχολίων του, το πολύ σε 2 1/2 μήνες η ζωή στην χώρα θα έχει παραλύσει, καθώς όλοι -λαός και στρατός- θα βρίσκονται μπροστά σε ένα κομπιούτερ κομεντάροντας. Τότε η Ελλάς θα πέσει στα χέρια των Τούρκων. Αρχές Απριλίου το μπλογκ του θα αρχίσει να έχει σχόλια στα Τούρκικα. Αρχές Μαϊου το blogger θα καταρρεύσει και η μετοχή της google θα κάνει απανωτά limit down. Αυτοκτονίες - κραχ - ανάσταση του Ρούζβελτ - επιστροφή του ναζισμού - στρατόπεδα συγκέντρωσης - Λίστα του Σίντλερ.

Θερμή παράκληση: Νίκο Δήμου φύγε από τα μπλογκ. Μας ξεβόλεψες και σε ζηλεύουμε τρελά. Πήγαινε να παίξεις στον δικό σου κήπο κι άσε μας μόνα μας στον δικό μας. Μό-να-μας.

Τετ Ιαν 25, 08:31:58 μμ 2006  
Houlia said...

newlems, κι εγω αυτό σκεφτόμουν!Ακομα και στα αρτιότερα κείμενα, μπορεί να διακρίνει ατέλειες κανείς και πολύ περισσότερο να κάνει κριτική. Η αίσθηση που σου αφήνει έχει σημασία. Και δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς ελαφρα τη καρδία να απαξιώσει τη διαφορετικότητα του blog. Ο χρόνος πανδαμάτωρ γαρ θα το αποδίξει ή οχι.Εγώ λέω να περιμένουμε..

Τετ Ιαν 25, 08:38:18 μμ 2006  
Stormrider said...

>Newlens said : Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο ενάντια στην ομοφυλοφιλία οπότε να κάνουμε και οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας...
αγαπητέ newlens εκτός του ότι είσαι εντελώς politically incorrect ας το καλύτερα! όσο περισσότεροι τόσο λιγότερος ανταγωνισμός (μη ξεχνάς ότι οι gay αντρες είναι συνήθως ωραίοι!)
>αντί να λέμε ότι ευτυχώς υπάρχει ένα τέτοιο blog μέσα στην νεοελληνική μιζέρια, ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα άνευ ουσίας... Αφήστε το να καταρρεύσει, να εκραγεί, να γίνει αστρόσκονη! Ποιο το πρόβλημά σας;
καλά newlens όχι ότι εδώ είναι και η Ακαδημεία Των Επιστημών με όλα όσα διαβάζω είδικά σε αυτό το post (συμπαθάτε με κ Δήμου)

Τετ Ιαν 25, 08:41:36 μμ 2006  
Patsman said...

Έχω την εντύπωση ότι δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη έκταση στα μηνύματά μας: 1) γιατί πολλοί απεχθάνονται να διαβάζουν τόσο μεγάλα κείμενα, 2) γιατί όπου μεγαλώνει η ποσότητα, μειώνεται η ποιότητα, 3) γιατί όποιος γράφει πολλά, δείχνει ότι δεν ξέρει να μιλά λακωνικά! Και το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν!

Τετ Ιαν 25, 08:42:10 μμ 2006  
newlens said...

Stormrider said:
Newlens said : Μακάρι να βρεθεί το φάρμακο ενάντια στην ομοφυλοφιλία οπότε να κάνουμε και οικονομία στη χρήση φαιάς ουσίας...
αγαπητέ newlens εκτός του ότι είσαι εντελώς politically incorrect ας το καλύτερα! όσο περισσότεροι τόσο λιγότερος ανταγωνισμός (μη ξεχνάς ότι οι gay αντρες είναι συνήθως ωραίοι!)


Δεν φταίω εγώ αν με καταλάβατε. Συνδέετε το "φάρμακο" με την "αρρώστεια". Για μένα αυτός ο συνειρμός που κάνετε δεν ισχύει! Όσο για το "μη ξεχνάς ότι οι gay αντρες είναι συνήθως ωραίοι" μη χέσω, ζείτε σε ένα όνειρο και καλύτερα να βγείτε από αυτό!

αντί να λέμε ότι ευτυχώς υπάρχει ένα τέτοιο blog μέσα στην νεοελληνική μιζέρια, ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα άνευ ουσίας... Αφήστε το να καταρρεύσει, να εκραγεί, να γίνει αστρόσκονη! Ποιο το πρόβλημά σας;
καλά newlens όχι ότι εδώ είναι και η Ακαδημεία Των Επιστημών με όλα όσα διαβάζω είδικά σε αυτό το post (συμπαθάτε με κ Δήμου)


Μπορείτε να εκφραστείτε με περισσότερη σαφήνεια;

Τετ Ιαν 25, 08:44:44 μμ 2006  
Dormammu said...

@ΝΔ: τώρα κατάλαβα γιατί εξαφανίζεστε αρκετές ώρες… Το να ταΐσεις όλους τους σκλάβους- γραφιάδες στα ζοφερά υπόγεια του πύργου, θέλει χρόνο………… :)))

Τετ Ιαν 25, 08:47:06 μμ 2006  
Houlia said...

newlens Τελευταία δε, ένοιωθα μια τρομερή πλήξη στην περιρρέουσα νεοελληνική-πως την είπατε?-μιζέρια.Δε βλέπετε τι γίνεται? Ολοι ανεξαιρέτως φιλοσοφίζουν.Επιπεδίζουν –δικό μου- με αλλα λόγια.Λοιπόν προτιμώ την ποιοτική παράνοια από αυτή τη χλιαρότητα. Ασε που εμείς τών θετικών επιστημών έχουμε κυριολεκτικά φυράξει να δούμε ασπρη μερα.Ειδαμε δηλαδή...αλλά δεν μετράει.

Τετ Ιαν 25, 08:47:34 μμ 2006  
GreekForum said...

Μαύρε Γάτε: Ευχαριστώ για το σχόλιο στην μικρή, καλοπροαίρετη παραίνεση μου.

"Πλάκα" είχε ο epikairos που διάβασε (αλλά δεν κατάλαβε) καθώς και η georgia_m που "πληροφορήθηκε" μέσω του epikairos το περιεχόμενο του site (που να κάνεις κλικ με τέτοια κρύα....) και ένιωσε την ανάγκη να κάνει και ειρωνικό σχόλιο από πάνω, μετά το 24ωρο δούλεμα που της πάτησε ο "nikosxatzopoulos"...

Αν δεν ήταν το "σπίτι" του αγαπητού Νίκου Δήμου θα θυμόμουνα την παλιά μου τέχνη με την όρεξη που μου άνοιξαν αυτοί οι δύο. Νομίζω με αντιλαμβάνεσαι Μαύρε Γάτε...

Τετ Ιαν 25, 08:50:04 μμ 2006  
spyros said...

Νewlens said : μη χέσω
--> Εναλλακτικές φράσεις : «διαφωνώ», «σε ευχαριστώ για την επισήμανση , αλλά δεν συμφωνώ», «δεν νομίζω να έχουν έτσι τα πράγματα» , «ίσως να έχεις δίκιο αλλά ...».
Νewlenes said : ζείτε σε ένα όνειρο και καλύτερα να βγείτε από αυτό.
--> δεν νομίζω να ζει σε όνειρο ο Stormrider. Έχω δει και εγώ άνδρες που είναι ωραίοι εμφανησιακά αλλά gay στο σεξουαλικο προσανατολισμό.

Τετ Ιαν 25, 08:52:34 μμ 2006  
Stormrider said...

patsman και houlia, αφήστε σας παρακαλώ τα νικοδημο-junkies να πάρουν την δόση τους ;)) αυτό το blog έχει καθαρά ψυχοθεραπευτικό χαρακτήρα (όλων εμάς που είχαμε bookmark το ndimou.gr) κι όχι φιλοσοφικό! ;ρ

Τετ Ιαν 25, 08:53:10 μμ 2006  
Houlia said...

Λοιπόν δηλώνω βόρια-παραλίγο να τρακάρω ευτελως αποψε με τετοια σπιναρίσματα-, ισα που πρόλαβα να φτασω σπιτάκι μου κ να κλείσω την πόρτα.Ειχα την απληστεία δε-αφού δε θα δουλευα λόγω καιρού-να πάω στις «δούλες» απόψε, αλλά οι δρόμοι αδιάβατοι με πισογύρισαν στη γωνιά μου. Ευκαιρία για λίγη παρουσία λοιπον, αν κ χρειάζεται καλό ζέσταμα για τέτοιες συζητησεις.Ας πούμε η ‘φιλεναδα’ μου εχει πάρει το κολαι.Για να δουμε.

szuekzq

Τετ Ιαν 25, 08:57:31 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Νιώθω την ανάγκη να σας(μπορώ να μιλάω στον ενικό;) απευθύνω έναν αγωνιστικό χαιρετισμό γιατί πολλοί οι άντρες εδώ μέσα και νιώθω να απειλούμαι από μερικούς!
Πού πήγαν οι άλλες γυναίκες,εν τω μεταξύ;Για συσπειρωθείτε,κορίτσια,και αφήστε τις ζήλιες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα!(γενικά,όχι εδώ).Αυτά βλέπουν οι άντρες και μετά έχουν να λένε για μας!

Τετ Ιαν 25, 09:12:36 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: πού εξαφανιστήκατε; Γιατί αισθάνεστε ότι απειλήστε σα γυναίκες; Για το καλό σας εργαζόμαστε...

Τετ Ιαν 25, 09:14:06 μμ 2006  
Houlia said...

Χτες στο γυμναστήριο-όταν τρεχω διαβάζω περιοδικό-έπεσα πάνω στο άρθρο του Νικου περί αμφισβήτησης(discovery &science) κ υπογράμμισα
με ικανοποίηση τη φράση του sextus emp.: Αν νοσταλγούμε το απόλυτο ας το αναζητησουμε εκει που πραγματικά υπαρχει:στα υποκειμενικά δεδομένα της εμπειρίας μας.
Νομίζω ότι περί αυτού πρόκειται κ εδω. «Και ο διάλογος-αναφέρει- είναι μια μορφή αμφισβήτησης»
Μπορεί ο καθένας να εμμένει λοιπόν στη δική του εμπειρική θεώρηση γύρω απ’τα θέματα του σεξ αλλά εκείνο που έχει μεγαλύτερη αξία στη συζήτηση είναι τα ερεθίσματα..

Τετ Ιαν 25, 09:15:01 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Εσείς είστε γλυκός(στο βάθος),όταν ανάβετε την θέρμανση στο μέγαρο...θυμάστε τι λέγαμε το μεσημέρι!
Προς Θεού,μην το πάρετε στραβά πάλι!
Ρωτάτε πού πήγα:έχω δύο γάτες9σν θυμάστε)που ήθελαν φαγητό και φρέσκο νερό.Εγώ,εν τω μεταξύ,να μην βάλω ένα κολλύριο στο μάτι,να μην πιω λίγο νεράκι,να μην κάνω ένα μασάζ στα κουρασμένα μου δάχτυλα(από το πληκτρολόγιο).Αφήστε που έπρεπε να κάνω και εντριβές από τις σφαλιάρες του ΝΔ...ξέρετε,ναι,θα το πω,κάθεται από πάνω μου και μου λέει να γράφω πιο γρήγορα,πιο πολύ...
:-)

@houlia:
Πώς συνδυάζεται ο διάδρομος στο γυμναστήριο με το διάβασμα;;;Θέλω πολύ να μάθω.
:-)

Τετ Ιαν 25, 09:22:48 μμ 2006  
Houlia said...

@georgia,Ναι, στον ενικό να μου μιλάτε καλέ-είναι ούτως ή αλλως αδιάφορο κ τεχνική η προσφώνηση-Δηλωνω όμως χάρην οικειότητος συνομηλικη-και συνεχίζουμε.Εντάξει καλή μου Γεωργία;

Τετ Ιαν 25, 09:23:39 μμ 2006  
harry said...

Ευτυχως που μπηκε & μια γυναικα στο ratpack να φερει χιουμορ με την ανεκδοταρα...Θα μπορουσε για μας να μεταφερθει σαν Ποντιακο,οπως την πατησε ο Γκηρ στη ταινια " Απιστη ".

Τετ Ιαν 25, 09:26:02 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
εντάξει,καλή μου houlia!
(είσαι συγγενής με τον Inglesias;)

Τετ Ιαν 25, 09:26:29 μμ 2006  
georgia.m said...

@harry:
Ελπίζω να μην είστε ο...βρώμικος(Χαρυ).Στην ταινία αναφέρομαι(για να μην παρεξηγηθώ).
:-)
Σας ρώτησα ήδη μια φορά αν μπορώ να σας ρωτήσω κάτι και απαντηση δεν πήρα.
Αν δεν θέλετε,δεν ρωτώ.

Τετ Ιαν 25, 09:31:31 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
(κεφαλαία για να με προσέξετε!)

Εστησα αυτό το blog για να πω μερικά πράγματα που ήθελα - και γι αυτά κυρίως (τα Post) ευθύνομαι. Το ότι έχω τόσους πολλούς σχολιαστές ήταν ένα δώρο που δεν το περίμενα. Σίγουρα epicuros έχετε δίκιο που αναρωτιέστε - μερικά από τα ερωτήματά σας τα έχω σκεφθεί και εγώ. Όμως τελικά κρίνω πως το αποτέλεσμα είναι θετικό.
Και τα μισά σχόλια να πετάξει κανείς - τα υπόλοιπα αντέχουν.

Ευχαριστίες λοιπόν σε όλους! Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πολύ όμορφο!

Τετ Ιαν 25, 09:34:22 μμ 2006  
Houlia said...

Ως εκ των ανωτερω λοιπον, δεν εχει νόημα κ δεν νομίζω ότι αφορά κανένα να καταθέσω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις, εν τουτοις δηλώνω αγρυπνος παρατηρητης της συμπεριφορας των ανδρών στον έρωτα. Πολύ κακό για το τίποτα!Ε και λοιπόν;;;Εχουν μια εμμονή με το καλό σεξ.Στερηση έχουν μαλλον καλυτερα!Κι όταν λαλουν πολλοι κοκοροι...
Εχω ενα συνάδελφο που ονειρεύεται να κάνει την επιχειρηση του, προτυπο σεξουαλικής...-δεν μπορω να σκεφτω το κατηγορουμενο τελως παντων-.Αυτό.Και κάθε τόσο με ρωτάει: « Να προσλάβω τον τάδε, ή δεν είναι πολύ σεξυ;»Τι απαντάς;

Τετ Ιαν 25, 09:35:25 μμ 2006  
georgia.m said...

Ένα λεπτό γιατί έρχονται ετεροχρονισμένα τα μηνύματα.Houlia,εμένα ρωτάς για τους άντρες;Πέτυχες άνθρωπο.
Πες μου τι ακριβώς θέλεις να σου πω,αν μπορώ.
Δεν κατάλαβα καλά τα λόγια σου πριν.

Τετ Ιαν 25, 09:37:46 μμ 2006  
Houlia said...

Οχι, λατρευτή μου, ούτε μου αρέσει. Μου αρεσουν όμως τα ισπανικά και πειραματίζομαι...

Τετ Ιαν 25, 09:39:46 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:Στοιχηματίζω ότι σε λίγο θα μας πουν λεσβίες μερικοί απο εδώ,με τις φιλοφρονήσεις που ανταλλάσουμε!Όχι πως με πειράζει,όπως και να με πουν,αλλά τέλος πάντων.

Τετ Ιαν 25, 09:41:22 μμ 2006  
newlens said...

@operator: έχει βαρύνει η σελίδα και ο browser κάνει πολύ δύσκολα refresh. Προτείνω νέο topic ή το ίδιο topic με τον χαρακτηρισμό II ή 2 ή κάτι ανάλογο...

Τετ Ιαν 25, 09:43:48 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Μου έχετε πει να μην το λέω όταν συμφωνώ μαζί σας,αλλά τώρα δεν αντέχω!Συμφωνω ότι πρέπει κάτι να γίνει γιατί τα μηνύματα έρχονται δύσκολα.

Τετ Ιαν 25, 09:51:11 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Δύο γυναίκες σήμερα σχολιάζουν! Αλίμονό μας! Κι έλεγα απόψε να διαβάσω την "Ηθική της επικοινωνίας" του Habermas, αλλά μάλλον θα εξασκήσω λίγο την τέχνη της επικοινωνίας...
Προτείνω, όμως, αγαπητέ οικοδεσπότα, ως επόμενο θέμα την επικοινωνία - ή κάτι σχετικό, ξερεις εσύ...

Τετ Ιαν 25, 09:55:53 μμ 2006  
Houlia said...

Λοιπον, ο τυπος που σας έλεγα εχει μια απίστευτα αδιάφορη σεξουαλική ζωή- τα λέμε ενιοτε–με τη γυναίκα του και ταυτόχρονα μία απ τις μεγαλύτερες επιτυχιες στο γυναικειο φυλο που εχω συναντησει.Του εστειλαν προχτες ένα εξόδικο κ καταφερε να προσεγγισει τη γυναίκα του, ο απαιχτος και να τον κάνει να το αποσυρει!
Φανταστείτε ένα απίθανο σεξ απιλ κ καθόλου σεξουαλικότητα-εχω ιδία αποψη!-
Προς τι λοιπον τόση φασαρία; Οι καλές συνευρέσεις είναι κ προσωπικές υποθέσεις.Οταν εκτονωνεσαι χωρίς την επικειμενη αυτοαποκάλυψη η ακόμα περισσότερο αναλυση. Χρειάζεται μεγάλη ελευθερία στον ερωτα.Τριτο ματι δεν χωρει. Ως εκ τουτου, δεν καταννοω τις παρτουζες, την πορνογραφία κλπ κλπ-εκτος βεβαια αν μιλουμε για εμπειρικες κατακτησεις.Τοτε ο καταλογος των παρεκκλισεων δεν μπορει να εχει τελος. Ομως κάποτε τελειωνουν κ οι δοκιμες...-

Τετ Ιαν 25, 09:57:11 μμ 2006  
harry said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 09:57:17 μμ 2006  
newlens said...

@houlia: από τις υπερβολές καταλαβαίνουμε τι θέλουμε τελικά. Ο κατάλογος των παρεκκλίσεων μπορεί να έχει τέλος. Κανείς δεν αντέχει να τρώει κάθε μέρα ένα ταψί μουσακά!

Τετ Ιαν 25, 09:58:28 μμ 2006  
alombar42 said...

@houlia
Τριτο ματι δεν χωρει.

Εχμ... ούτε τρίτο στόμα, ούτε τρίτο χέρι, ούτε τίποτα τρίτο;
Με κάποιους προσυμφωνήσαμε οτι με κάτω από πέντε είναι αίσθημα :)

Τετ Ιαν 25, 10:01:13 μμ 2006  
ntropalos said...

Γειά σας. Κύριε Νίκο, epikairos, eleonwra, georgia m., newlens, stormrider ,και λοιποί , θα ήθελα να μιλήσω για κάτι ακόμη που με απασχολεί. Ζητώ την άδεια του Νίκου Δήμου. Αυτό που με απασχολεί , είναι η ανασφάλειά μου να φέρω αντίθετη άποψη με άλλους γιατί φοβάμαι ότι θα νευριάσουν, θα μου πουν ότι είμαι λάθος, ίσως βαρεθούν μαζί μου και έτσι εγώ θα το εκλάβω ως ότι είμαι αδιάβαστος, ανάξιος συζήτησης κτλ. Αυτό έχεις τις ρίζες του στην οικογένειά μου όπου οι γονείς μου όταν διαφωνούσαν μαζί μου φωνάζανε , λέγανε ότι «είσαι λάθος! Έχεις άδικο», «δεν αξίζει κάποιος να μιλά μαζί σου», «όλο βλακείες λες», «πόπο σε βαρεθήκαμε» ,«είσαι πεισματάρης». Έτσι μου δημιουργήθηκε ένα αίσθημα μειονεξίας, ενώ έχω γνώμη, έχω άποψη, φοβάμαι. Αν και όποτε κάποιος μου πει μια διαφορετική άποψη, εγώ αμέσως τείνω να συμφωνήσω μαζί του παριστάνοντας αρχικά ότι σκέφτομαι την άποψή του, και έπειτα λέγοντας «ναι μάλλον έχεις δίκιο». Όποτε πω τη γνώμη μου εκείνη τη στιγμή νιώθω ιδρωμένος και περιμένω ο άλος να μου πει «έχεις άδικο».

Τετ Ιαν 25, 10:04:08 μμ 2006  
Houlia said...

Δεν το φαντάζομαι georgia, η εποχή του σαλταρω περασε! Κρίμα δηλαδή και χωρις να δωσει κ απαντησεις στις ερωτησεις του-αφου μόνο αυτός μπορει να δωσει-.Ποιος ξερει τι ετοιμάζει.Εμενα παντως ηδη μου λειπει- αρκει να μη με ξαναπιασει στο στομα του!-Αλλωστε ηταν η βασική μου εμπνευση σ αυτο το μπλογκ.

Τετ Ιαν 25, 10:05:08 μμ 2006  
georgia.m said...

@harry:
Ηρεμείστε!
Αυτό που ήθελα να σας ρωτήσω:είστε εσείς αυτός με τον οποίο είχαμε πιάσει συζήτηση στη Νέα Μάκρη,όταν είχατε έρθει στην ταβέρνα(όχι την υπόγεια),και μετά σας έδειξα τον δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα γιατί δεν τον ξέρατε;Μου λέγατε για τον Nicholas Negroponte που είναι φίλος σας,για το Αθήνα 2004 και με είχατε καλέσει στο Hilton,τις μερες διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων.Είχατε μαζί σας και ένα σκυλάκι,λευκού χρώματος.
Δεν μπορεί να μην έχετε καταλάβει,με όλες αυτές τις λεπτομέρειες,αν εννοώ εσάς.Αν είστε εσείς,έχασα την κάρτα που μου είχατε δώσει με τα στοιχεία σας αλλά και να την είχα,θα δίσταζα να επικοιωνήσω μαζί σας.
Εγώ μια διευκόλυνση απλώς έκανα εκείνη τη μέρα.

Τετ Ιαν 25, 10:08:52 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: μα τι κάνετε!!! Θα αποκαλυφθείτε!!! Ελπίζω η Interpol να μη διαβάζει αυτό το posting!

Τετ Ιαν 25, 10:11:08 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

houlia, ομολογώ πως δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. δεν κατάλαβα δηλαδή ποια είναι η διαφωνία σου, αλλά θέλω να καταλάβω.
Ότι δεν καταδικάζουμε τις παρτούζες και την πορνογραφία;

Τετ Ιαν 25, 10:18:00 μμ 2006  
Houlia said...

Newl, ετσι προτιμω να σε αποκαλώ συνειρμικά σ αυτο το post.
Και μουσακά μπορεί να τρωει κ «παπαρες»,όποιος θελει κ όσο θέλει...εμένα τι με αφορά; Και να μου το ανακοινωνουν κιολας!

Alandar,-κατα το ισπανικότερο- κοιτα, δια τι να το αναλύσομεν αλλωστε;Ισχυει η απάντηση στον newl μου.

Τετ Ιαν 25, 10:18:16 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Σταματείστε κι εσείς,τώρα!
Και γιατί η Ιντερπόλ,παρακαλώ;

Τετ Ιαν 25, 10:18:28 μμ 2006  
newlens said...

@houlia: γιατί μας αλλάζεις τα nicknames? Εδώ τα βάλαμε σε super computers, τα μετατρέψαμε με μυστικούς αλγόριθμους και τα ρετουσάραμε ώστε να θυμίζουν σε όλους κάτι και τίποτα. Και τώρα αυτός ο χλευασμός;;;

Τετ Ιαν 25, 10:18:49 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: αστείο Γεωργία...

Τετ Ιαν 25, 10:19:50 μμ 2006  
harry said...

This post has been removed by the author.

Τετ Ιαν 25, 10:20:30 μμ 2006  
newlens said...

@stormrider: no comment

Τετ Ιαν 25, 10:21:21 μμ 2006  
Stormrider said...

nikosdimou said:"Εστησα αυτό το blog για να πω μερικά πράγματα που ήθελα - και γι αυτά κυρίως (τα Post) ευθύνομαι. Το ότι έχω τόσους πολλούς σχολιαστές ήταν ένα δώρο που δεν το περίμενα."
πράγματι! εδώ είναι κάτι παραπάνω από μία τυποποιημένη έκδοση των "επίκαιρων" του ndimou.gr, έχει πάρει άλλες διαστάσεις. αρχίζω να αισθάνομαι όπως οι πανελίτες στις εκπομπές.

newlens δεν είχα δει το σχόλιο σου, σου λέω δεν είναι εδώ και κάνα site κουλτουριάρηδων (συμπαθάτε με κ Δήμου) ότι θες έχω διαβάσει,"την στήνω στα 4" κτλ

Τετ Ιαν 25, 10:21:39 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

houlia: εσύ πας σε γυμναστήρια, μελετάς περιοδικότητες, πραγματοποιείς διάφορα. θα σου αφιερώσω ποίημα στο τέλος. και περιμένοντας να φορτώσει η σελίς, όλο αγγίζεσαι εκεί, όλο τρίβεις τη γαλήνη με το καλιμάντζαρο, όλο παρατηράς τις γωνίες του τραπεζίου, μεσοκαθετώνεσαι εν θλίψη και εκφεύγουν αναστεναγμοί, ανασαίνεις βαριά και υποθάλπτεσαι. αντιθέτως, η συμβολαιογραφική πράξη εκτείνεται ως το πράσσο. μυστηριωδώς. είναι τα πισθάγκωνα εξουθενώμενα και στάζουν πύλες οι αλγόριθμοι. και είναι φωτιά και είναι πανάκεια. μία μόνη λέξη ίπταται: σιδηρόδρομος, στρόφιγγα, κλεψύδρα, κατολίσθηση. όλα δείχνουν τη γωνία. την αμβλεία, την οξεία, την εντατική γωνία τη σκαληνή που την ονοματίζουν καλαθόσκονη. όλα τα υπαρκτά είναι μηνύματα για τις χοές της σκότεινης ύλης που έρχεται. τι καταλαβαίνεις;

Τετ Ιαν 25, 10:24:34 μμ 2006  
alombar42 said...

@Houlia

Με αυτό το alandar, με πασάλειψες με μαρμελάδες :)

Τετ Ιαν 25, 10:27:19 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

@stormrider:
πώς ακριβώς τους φαντάζεσαι τους κουλτουριάρηδες, αλήθεια; θα προτιμούσες, άραγε, να συζητάμε για το σεξ, το παιχνίδι, τους παπάδες και τον Βούδα, όπως οι "αθάνατοι" της Ακαδημίας; θα ήσουν εδώ;
εγώ όχι πάντως...

Τετ Ιαν 25, 10:29:30 μμ 2006  
newlens said...

Η λογόρροια (=λογοδιάρροια) παίρνει μορφή προς κάτι πιο σταθερό... Ίσως φταίει και η θέρμανση που με αυτό το χιόνι λειτουργεί συνέχεια...

Τετ Ιαν 25, 10:30:51 μμ 2006  
mickey said...

Πω πω! Έλειψα μια ωρίτσα και βγήκαν πάλι τα ...μαχαίρια! Είχα πάει στην κουμπάρα μου να τη βοηθήσω να βρει ένα σημαντικό αρχείο του Word που είχε χάσει. Μετά από αρκετό κόπο η αποστολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση όποτε βοηθάω κάποιον που μοιάζει ανήμπορος να τα βγάλει πέρα με τους υπολογιστές! By the way, μια και περί σεξ ο λόγος, θα έχετε ακούσει το γνωστό "ο κουμπάρος και η κουμπάρα...". Ωραία γυναίκα η κουμπάρα μου, συνομήλικη (αλλά δείχνει το πολύ 25-28), με τέλειο σώμα ακόμα και μετά από δυο γέννες. Με γούσταρε κιόλας (ήμασταν συμμαθητές) και μάλλον με φλερτάρει ακόμα μερικές φορές (με τον άντρα της είμαστε καλοί φίλοι).
Πού θέλω να το πάω; Δε νομίζω ότι θα πήγαινα ποτέ με γυναίκα που γνωρίζω ότι είναι παντρεμένη (ή έστω ότι έχει σχέση), όσο και να ήθελε, όσο και να με προκαλούσε. Το θεωρώ ανήθικο, σύμφωνα με τις δικές μου αρχές (και για όσους με ξέρουν από προηγούμενα σχόλια, δεν ακολουθώ τη χριστιανική ηθική), εκτός κι αν υπάρχει η συναίνεση του συντρόφου (πάλι για παρτούζες θα μιλήσουμε;). Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη σας γι' αυτό;

Τετ Ιαν 25, 10:32:10 μμ 2006  
mickey said...

Και λίγα σχόλια επί σχολίων:

@epicuros (8:16μμ)
Τι σε πειράζει αν το blog έχει συνωστισμό; Σαφώς και υπάρχουν άλλα αξιόλογα blogs (έξι ώρες περιδιάβαινα σε αυτά), κάποια έρημα όντως, αλλά μια και η ποσότητα δεν έχει συχνά σχέση με την ποιότητα, τι πρόβλημα υπάρχει; Όσο για τις προθέσεις που καταλογίζεις σε πολλούς από μας (δε διαβάζουμε, θέλουμε μόνο να γράψουμε, πολλαπλά σχόλια κλπ), μάλλον ο τρελο-παπα-ψυχίατρός μας σε έχει προλάβει στις διαγνώσεις και τις ψυχαναλύσεις (πλάκα κάνω βέβαια) :)) "Τι προκαλεί τον τέτοιο συνωστισμό στο Blog το ΝΔ;". Έλα ντε!

@nikos dimou (8:31μμ)
Αν διαβάζαμε όλα τα σχόλια που υπάρχουν στη μπλογκόσφαιρα για σας και το blog σας, μάλλον δε θα μας έφταναν ούτε οι ...εφτά ζωές του Ντον ;)

@patsman (8:42μμ)
Ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις, αλλά νομίζω ότι ο ρόλος του moderator ανήκει στον οικοδεσπότη μας. Επίσης είπες:
"όπου μεγαλώνει η ποσότητα, μειώνεται η ποιότητα" και "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"
Καλές οι παροιμίες, τα γνωμικά, τα ρητά, τα αποφθέγματα κλπ, αλλά μήπως τους δίνουμε δογματική διάσταση μερικές φορές; (Κύριε Δήμου, να θέμα για νέο post!) Δεν υπάρχουν σχόλια των δέκα λέξεων που αποτελούν "πατάτες" και άλλα των 100+ που είναι μεστά (για να μην πω αριστουργήματα); Και ποιο ακριβώς είναι το όριο της "λακωνικότητας"; 100 λέξεις (ή 500 χαρακτήρες) ή κάτι άλλο; Φοβάμαι ότι μόνο ο Ν.Δ. μπορεί να θέτει τέτοια όρια (και το κάνει όπου το κρίνει αναγκαίο). Μπορούμε κι εμείς να αυτοπεριοριστούμε όσο μπορούμε (και πρώτος εγώ που με πιάνει η ...μπλογκοδιάρροια ;)).
Όσο για τη δυσκολία ανάγνωσης, υπάρχει και το "collapse comments" στην κορυφή της σελίδας (ο χρόνος για το φόρτωμα αντιμετωπίζεται δυστυχώς μόνο με DSL). Υπάρχει όμως και η λύση του newlens (στο σχόλιό του στις 9:43μμ). Την ίδια σκέψη κάναμε! Θα ήταν ενδιαφέρον να στήσουμε εθελοντικά ένα ...μπλογκόσπιτο για τον Ν.Δ. προσαρμοσμένο στις ανάγκες του (και τις δικές μας ;)), με σελιδοποίηση στα σχόλια, εμφάνιση σχολίων από κάποια ώρα και μετά, ταξινόμηση με βάση το σχολιαστή κλπ. Το hosting μάλλον θα είναι πολύ φτηνό. Όσοι πιστοί programmers ...προσέλθετε!

Υ.Γ. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το μέγεθος του σχολίου...

Τετ Ιαν 25, 10:34:16 μμ 2006  
Houlia said...

Newlens, όπως αγαπάτε! Απλά το πρότερον με παρέπεμπε στο γαλλικό nu -γυμνός κ μου άρεσε μια πιο διάφανη σχέση μαζί σας.(οι γλώσσες πάντως δεν είναι το δυνατό μου χαρτί. Μην ανησυχείς)

Τετ Ιαν 25, 10:35:39 μμ 2006  
newlens said...

@mickey: έζησα μια τέτοια κατάσταση τα Χριστούγεννα και βέβαια δεν τόλμησα. Πολύ δύσκολο να σας απαντήσω. Τα πράγματα περιπλέκονται μάλιστα πολύ όταν ο σύζυγος έχει κάτι υποψιαστεί...

Τετ Ιαν 25, 10:39:38 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

mickey, και οι παντρεμένες έχουν ψυχή (και κορμί)!

Αν η δική της ηθική το επιτρέπει, δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ πρέπει να διστάσεις (στο δικό σου, ωστόσο, παράδειγμα ο άντρας της είναι καλός σου φίλος, οπότε αλλάζει το πράγμα). Γενικά όμως, το ηθικό ζήτημα πρέπει να απασχολεί ή όχι τον δεσμευμένο, όχι τον τρίτο. Ελεύθερα, παιδί μου!

Τετ Ιαν 25, 10:39:42 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Νάτος και ο σαλτάρω! Η Houlia τον έφερε πίσω (αχ, τι κάνουν οι γυναίκες! Πραγματικά ...σέρνει καράβι).

Η δυναμική του blog είναι ενδιαφέρουσα - μερικές φορές κάθομαι σαν αμέτοχος παρατηρητής και παρακολουθώ να εξελίσσονται διάφορα σενάρια, διάλογοι, έριδες, σχέσεις... ένας κόσμος ολόκληρος

Ναι έχει βαρύνει πολύ η σελίδα των comments - νέο post θα έχει αύριο, με άλλο θέμα. Έτσι κι αλλιώς κανένας διάλογος δεν τελειώνει (το εφάρμοσε και ο Πλάτωνας στους δικούς του) και από ένα σημείο και πέρα το ίδιο θέμα κουράζει (άσε τις επαναλήψεις). Καλά να είμαστε και θα ξαναβρεθούμε στα ερωτικά.

Εκτονωθείτε τώρα όσο αντέχετε ακόμα...

Τετ Ιαν 25, 10:40:36 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

mickey: καταλαβαίνεις ότι οι κοπέλες ξελιγώνονται για μένα και σπιθοβολούν να γευματίσουν το μυαλό μου αλμυρισμένο με τα κολπικά τους ρευστά; δηλαδή, να καταλάβουμε ότι ο αγάμητος hardrain θέλει να απαυτώσει τίποτα τέχνη, να καταλάβουμε ότι οι έλληνες χρήστες του diadiktion αγριομαλακίζονται και εκτοξεύουν τον μοναρχοφασιστικό ψωλοχυμό τους στο πορτρέτο του προέδρου των τσοχατζόπουλου άκη. και να τα καταλάβουμε όλα. ποιος θα καταλάβει εμάς που επιθυμούμε μόνο να εξοριστούμε με αυτήν στους γαλαξίες και στα γαλανά τα φώτα και νάρθουν και τα νερά; και ποιος θα καταλάβει ότι παραβιάζονται οι νόμοι από αυτό τέλος πάντων το ον που αναπνέει. και ποιος θα παραβιάσει συρματοπλέγματα για να αποθέσει ένα γαρούφαλλο στη ροή του καταρράκτη. δηλαδή, εντάξει: εσείς είστε θεόστραβοι, έχετε πάρει τη ζωή σας λάθος, θα σας ανασύρουν με δυναμίτιδες από το περιγιάλι. τι κάνουμε οι υπόλοιποι που δεν έχουμε ταυτιστεί με καμιά μικροαστικότητα, έστω και Κενταύρων.

Τετ Ιαν 25, 10:40:40 μμ 2006  
Yannis H said...

Κάπου (σε ένα φιλμ, μάλλον) είχα ακούσει "το σεξ είναι το όργανο - η αγάπη είναι η μουσική".

Θα διαφωνήσω: όλα είναι μουσική. Και όλα είναι οργανα.

ΥΓ. Μακάρι να μπορούσα να διαβάσω όσα γράστηκαν... Αλλά έτσι από περιέργεια τα έκανα copy στο notepad και μετά στο word. Λοιπόν, βγήκανε 103 σελίδες Α4!!!!

Ε, κάποτε πρέπει να βγει και ένα software που να κάνει περιλήψεις!

ΥΥΓ. Τώρα το έστειλα στο σωστό θέμα

Τετ Ιαν 25, 10:45:18 μμ 2006  
Houlia said...

Hello mickey!
Αυτό ποτε δεν το καταλαβα. Ελευθερία σε όλα, πολλές φορες διαστροφή-αλλά είπαμε συγχωρείται, εν ονοματι της πρωτης- αλλά με γυναίκα παντρεμενη, πολλώ μαλλον φίλου μου(ςςςς...)δεν παω!Δεν παω,τ'ακουτε?
Τωρα βεβαια πως θα εξηγουσες οτι ολο παντρεμενοι την πεφτουν σε μενα?...Αυτό μάλλον θα επιτρεπεται!

Σαλάτα, καλως το!Σ αγαπω πάντα.Εξηγησεις ειπαμε, όχι εισηγησεις!

Τετ Ιαν 25, 10:45:50 μμ 2006  
georgia.m said...

@newlens:
Φτιαχνετε σιγά-σιγά!
Κι εγώ που νόμιζα ότι αυτό το μέγαρο είναι αδύνατον να ζεσταθεί...
Να πω μια αλήθεια,σας είχε φοβηθεί το μάτι μου!

Τετ Ιαν 25, 10:46:51 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: δεν σκέπτεστε ότι με τόσες ώρες στο κομπιούτερ τα μάτια σας θα βγουν από τις κόχες και θα ακουμπήσουν στο πληκτρολόγιο; Είναι γενικά ανθυγιεινό -:)

Τετ Ιαν 25, 10:48:28 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

newlens: υπήρχε λόγος να αναπαραχθεί η κότα πριν εμφανιστεί στον πλανήτη; όχι. όμως εν τάξει είναι και μια χαρά, εσύ εκκαθαρίζεις τα ναρκοπέδια με κυνόδοντες, και παραμετροποιείς την επιφάνεια του αυγού με αδαμαντορυχείο. και πως να καταρρεύσει το φως μέσα στο φως όταν ιδρώνει ο πετρίτης. δυικότητα και λάστιχο.

Τετ Ιαν 25, 10:50:30 μμ 2006  
mickey said...

cha.giannakopoulos said (10:39μμ):
"Ελεύθερα, παιδί μου!"
Ευχαριστώ, πατέρα :))
Μια και θέτεις το ζήτημα για το "ηθικό ζήτημα" του δεσμευμένου, αν κάποιος/α είναι πιστός/ή, αλλά σε μια στιγμή "αδυναμίας" (sic), τη ...λερώσει τη φωλιά του, το αποκαλύπτει ή όχι στην/ον σύντροφό του; Και αν όχι, τι γίνεται στην περίπτωση που το "περιστατικό" αποκαλυφθεί κάποια στιγμή στο μέλλον; Είμαστε έτοιμοι να "συγχωρήσουμε" τέτοιες "παρεκκλίσεις" στις/στους συντρόφους μας (δε μιλάω για παράλληλη σχέση διαρκείας) ή ζητάμε την "απόλυτη αποκλειστικότητα" (sic); Εδώ σας θέλω!

Τετ Ιαν 25, 10:51:21 μμ 2006  
Houlia said...

A,Alombar, δεν σε ξέχασα.Συγνώμη για τις μαρμελάδες. Μήπως θέλεις να στις γλύψω? Να καθαρίσεις κ εσυ(με τις γυναικες)

Τετ Ιαν 25, 10:53:47 μμ 2006  
georgia.m said...

@εκσπερματώνω:
Διαβλέπω τώρα και επιρροές από Σεφέρη στο κείμενό σας:λέτε προς το τέλος ''περιγιάλι''.
''Στο περιγιάλι το κρυφό/κι άσπρο σαν περιστέρι...''
Κοιτάξτε,θέλω κι εγώ αφηερωμένο ένα ποιήμά σας.Προσέξτε το επίθετο! -το έγραψα ειδικά για εσάς!
Μια συμβουλή:δεν εκσπερματώνετε αλλά εκσπερματίζετε.Αυτό είναι το σωστό.Πριν προβείτε στην διαδικασία,ανοίξτε και
κανένα λεξικό:τα ρόδια εκσπερματώνουν / όχι οι άνθρωποι.
@Newlens,θα σας είναι γνωστό το άθλημα της σκυταλοδρομίας:αφήνω σε σας την σειρά -παραπέμψε τον,με τον δικό σας,ξεχωριστό τρόπο,σε καμιά λινκιά για να συμβουλευτεί λεξικό.

Τετ Ιαν 25, 10:55:13 μμ 2006  
ntropalos said...

Παιδιά εμένα μπορείτε να μου γράψετε δύο λόγια παρακαλώ; Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας. Θα είναι σημαντική βοήθεια για μένα,

Τετ Ιαν 25, 10:55:20 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

κανένας δεν ανήκει κανενός, δυστυχώς.

Τετ Ιαν 25, 10:56:57 μμ 2006  
newlens said...

@georgia.m: ε, όχι και "λινκιά"! Η λέξη ανήκει στην οικογενειακή παράδοση; Δεν το πιστεύω!

Τετ Ιαν 25, 10:57:54 μμ 2006  
Houlia said...

Clikia μου, που πήγες?Που με αφήνεις με 3000 αντρες μοναχούς?Hey, ηρθε κ ο Χαντζαρας(μετραει για τους υπολοιπους 2995)αλλά μάλλον σ αφήνει αδιάφορη εσένα...

Τετ Ιαν 25, 10:58:09 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

mickey, εννοείται πως συγχωρούμε τη λερωμένη φωλιά. Αυτή είναι η γενική αρχή, υπάρχουν ωστόσο τόσες διαφορετικές περιπτώσεις - όσες και οι στιγμές αδυναμίας - που είναι αδύνατον να απαντήσω με βεβαιότητα.

Μπορώ με σιγουριά όμως να χαρακτηρίσω την αποκάλυψη του ατοπήματος ως μια από τις χειρότερες επιθετικές πράξεις που μπορεί να κάνει κάποιος. Δεν φτάνει δηλαδή που έκανες την κουτσουκέλα σου, θα μου το ανακοινώσεις κιόλας (με κλάματα και λυγμούς) για να μου ταράξεις την ευτυχία, για να σε συγχωρήσω, για να κάνω κι εγώ το ίδιο; Για ποιον λόγο;

Τετ Ιαν 25, 11:01:25 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Δεν φεύγω!Μπορείς να ηρεμήσεις με τους άγριους εδώ!Έχεις και εμένα για βοήθεια!Μόνο δεν ξέρω τι ποιήματα θα μας γράψει ο κύριος big-ben!

Τετ Ιαν 25, 11:04:33 μμ 2006  
mickey said...

@εκσπερματώνω στο ...(διάφορα)
Ειλικρινά, διαβάζω προσεκτικά τα σχόλιά σου από την έναρξη του blog του Ν.Δ. (πριν ακόμα αρχίσω να συμμετέχω), παρότι το παρακάνεις ώρες ώρες (μέχρι και τον ευγενικό μας οικοδεσπότη έχεις εκνευρίσει). Δυσκολεύομαι αρκετά να κατανοήσω και να αναλύσω τα γραφόμενά σου (μάλλον δεν είμαι ο μόνος), αλλά εφόσον τηρείς κάποια σχετική ...ευπρέπεια, μάλλον δίνεις μια ευχάριστη (και ενδιαφέρουσα) νότα στο blog (δυστυχώς σπάνια συμβαίνει αυτό, πού ξέρεις π.χ. αν ο hardrain είναι "αγάμητος" κι αν είναι ποιο είναι το πρόβλημα;). Αν είσαι troll, δε με πειράζει που ασχολούμαι μαζί σου, ισχύουν όσα έγραψα. Δε μου κάνει καθόλου εντύπωση που όλες οι γυναίκες "ξελιγώνονται" για σένα. Τόσες πολλές φορές που "εκσπερματώνεις" και σε τόσο απίθανα "σημεία", θεωρείσαι "σίγουρο χαρτί" ;)

Υ.Γ. Όταν "σαλτάρεις" στο κενό είσαι δεμένος όπως στο bungee jumping ή το κάνεις πιο ...extreme;

@cha.giannakopoulos (11:01μμ)
Ωραία απάντηση!

Τετ Ιαν 25, 11:08:20 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

τζόρ-τζι-α: όταν ο έρωτας κυλάει δεν χρειάζεται κανείς να κυβερνάει. αυτές οι εκσπερματίσεις και οι πόθοι οι οικογενειακοί που κλείνονται δια της κυκλικής τριβής μέσα σε χώρους, θάνατος σκέτος με κρεμμύδι. ας σφαγιάσουμε την απέναντι κοίτη της καταπακτής. τι θα δούμε: χώρο ανοιχτό που τα πέλματα του είναι περιφραγμένα με μπετόν. άρα δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα. υπάρχει μόνο η ροή. πέτα τον έξω Γεωργία μου και επίδειξέ τον. στροβιλίσου υπό. φάε ένα που. γέψου τίποτε αίμα φοινικιάς. ή μην ανελιχθείς ούτε σε γαϊδαράκο. μείνε ακίνητη να σε νικήσουν τα χρόνια, τα μπουλόνια, οι μαδαγασκάρες. και το σεξ και τα εξαπτέρυγα και όλα αυτά, υπάρχουν μόνο και μόνο τότε όταν επισυμβαίνει αγάπη. δηλαδή να θέλεις ή να είσαι η ριπή. αν μπορείς να αγαπάς σκιές, είσαι η ριπή. σκιές ονύχων σκιές σκιώδεις επτάφωτες. τίποτα δεν υπάρχει έξω από τη ροή. ας δογματίσουμε.

Τετ Ιαν 25, 11:09:48 μμ 2006  
sokolatina said...

Koukou - kou kou ! Ti ginetai georgia m , ta agorakia einai panw sta forte' toys ? theloun eidikh peripoiisi ? gia kathiste kala agorakia . Olo sto ypogastrio o nous sas.
Me pantremeno? den me xalaei ? Alla sinithws exei eidikes apaithseis. Stous pantremenous sinithws aresei na mas vazoun sta 4 kai na mas pyrovolane. H' opos elege o pappas, kai na mas arxinane....
"ponaei alla mareseiiiii" pou elege kai o seferlis.

Τετ Ιαν 25, 11:11:57 μμ 2006  
newlens said...

Καληνύχτα σε όλους/όλες, τα λέμε αύριο -;)

Τετ Ιαν 25, 11:13:08 μμ 2006  
Houlia said...

Νικο, Εισαι γλύκας!
Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς από τους φίλους μου δεν σε συμπαθεί(Α, λάθος. Η πάλαι ποτέ καθηγητρια μου της εκθεσης-μιλήσαμε σήμερα- σε παει πολύ. Αλλά βεβαια αυτή δεν αποτελεί κριτηριο γιατι ειχε πάντα ψωνιο με τους συγγραφεις.Καταντήσαμε να γράφουμε πανομοιότυπες εκθέσεις με τις αδερφές μου-κ οχι μονο-:"Σύμφωνα με τον ΙΜΠαναγιωτιπουλο, τον Παπανουτσο, τον Erich From...κ ο καταλογος δεν είχε τέλος. Ηταν όμως αστερι!εκεινη ,όχι εμεις!-
Εγώ για την ώρα κραταω το σχόλιο σου-του για το 'απολυτο'.Σε μαθαίνω κ σε ξεμαθαινω με το χρονο...

Τετ Ιαν 25, 11:16:14 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

mickey: o hardrain είναι ψυχικώς λίαν αγάμητος επειδή όλα αυτά τα κακόμοιρα που συγγράφει στο blog του απαιτούν χειρισμούς και κακοδαιμονίες με τέσσερις μολυβοθήκες ανά χήρες και ένα φωτεινούλη αλά κρεμ.
-
πως μπορείτε να βαπτίζετε κρυόλιθους τις στιγμές με έναν άνθρωπο και να τις αναλύετε και να τις σφουγγαρίζετε, για να στήσετε Βαβέλ και καραμπουζουκλήδες με ημίψηλα. πώς.

Τετ Ιαν 25, 11:17:19 μμ 2006  
MariaKal said...

Aπίστευτη παρτούζοreality η σημερινή και η πλάκα είναι ότι καθείς στο είδος του και δε βγάζεις νόημα!Τελικά, το σεξ προκαλεί μεγάλη σύγχυση.Κι'εγω που το'χα για πιο απλή λειτουργία!Επίσης, πολλοί άντρες,ελάχιστες και περιζήτητες οι γυναίκες..Ενδιαφέρον.

Τετ Ιαν 25, 11:18:32 μμ 2006  
georgia.m said...

@εκσπερματώνω στο κενό ή όπου αλλού:
Αδελφέ μου,αν πριν μιλήσατε,τώρα δογματίσατε!(το λέτε κι εσείς στο κείμενό σας).
Είδα έναν θάνατο με κρεμμύδι στο κείμενό σας - μέχρι τώρα ήξερα για σουβλάκι με κρεμμύδι(προσοχή στο στομάχι).
Λοιπόν,είστε επηρεασμένος και από Καρυωτάκη,βλέπω!
''Θάνατος οι γυναίκες που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζανε κρεμμύδια''...(Πρέβεζα)
προτείνω,αν συνε χύσετε,να σας κάνω μια βαθυστόχαστη ανάλυση των γραφομένων σας.Θα το αντέχατε;;;

Τετ Ιαν 25, 11:20:42 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

newlens said... "Καληνύχτα σε όλους/όλες, τα λέμε αύριο -;)"

Μην κοιμηθείτε ακόμη! Κλείστε τον υπολογιστή και ακούστε μουσική. Προτείνω γι' απόψε το Famous blue raincoat του Leonard Cohen. Πολλές φορές! Καληνύχτα.

Τετ Ιαν 25, 11:22:54 μμ 2006  
georgia.m said...

@mariakall:
Με σας τα έχω από τότε που εξαφανιστήκατε απο το blog,από τότε που δυσκολευόσασταν να ανεβάσετε την φωτογραφία.και μεις δυσκολευτήκαμε - δεν χαθήκαμε όμως!Άλλωστε,υπάρχει πάντα ο newlens!
Λοιπόν,για βοηθήστε τώρα με τους άντρες.

Τετ Ιαν 25, 11:25:59 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

αντέχω ακόμα μάτια μου

Τετ Ιαν 25, 11:26:58 μμ 2006  
Psyxiatros said...

Καλησπερίζω το φόρουμ. Είναι πράγματι έξοχο να είμαι μαζί σας. Διάβασα περί ενός ιερέα πριν. Ισχύει ότ ιήρθε; πάντως οι ιδέες του με βρίσκουν κατά 99% σύμφωνο. Όχι επειδή είναι ιερέας. Βασικά αυτό που θα με απασχολούσε τελευταία είναι η θρησκεία. Αλλα επειδή έγραψε αυτά που είπε. Εν πάσε ιπεριπτώσει δεν πειράζει. Όταν λέτε για σεξ, τι συζητάτε δηλαδή; ποιά πτυχή του σεξ; Εγώ τους ασθενείς μου τους ρωτώ πάντοτε πρώτα αν τους αρέσει το σεξ. Και όσοι έρχονται με σκοπό να απαλλαγούν από το σεξ, τους ρωτώ για πιο λόγο το λέτε αυτό.

Τετ Ιαν 25, 11:28:57 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

georgia.m said... "Λοιπόν,για βοηθήστε τώρα με τους άντρες."

Ποιοι άντρες, καλέ; Είστε κιόλας τέσσερις γυναίκες απόψε. Βοήθειά μας! Μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;

Τετ Ιαν 25, 11:32:06 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

houlia: από πίσω είμαι στενή. παλιότερα είχαμε τους ανεμοδείκτες, τώρα περιστρέφονται οι περόνες. είναι πρόοοδος. τρεις νόμοι του κέπλερ μέσα σου.

Τετ Ιαν 25, 11:32:09 μμ 2006  
epikairos said...

@newlens
αντί να λέμε ότι ευτυχώς υπάρχει ένα τέτοιο blog μέσα στην νεοελληνική μιζέρια, ασχολούμαστε με διαδικαστικά θέματα άνευ ουσίας... Αφήστε το να καταρρεύσει, να εκραγεί, να γίνει αστρόσκονη! Ποιο το πρόβλημά σας;


Το πρόβλημα μας newlens είναι πως το blog πολύ δύσκολα διαβάζετε πλέον. Ορισμένοι κάνετε κατάχρηση του δικαιώματος στο διάλογο. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό κατέγραψα τον εξής αριθμό σχολίων:

georgia.m – 80
newlens – 37
mickey – 32

Τα τρία άτομα με τα περισσότερα σχόλια κάνετε το 30% της κίνησης στο blog. Αφήστε να μιλήσει και κάνας άλλος ρε παιδιά.

Τετ Ιαν 25, 11:32:29 μμ 2006  
Houlia said...

Saltar, πολύ κοντά ενεπεσε ο μην σας αυτη τη φορά και τρομοκρατήθηκα!Απο μακριά κι αγαπημένοι. Και μη ξεχνάτε τη Georgiα.Εχω τον πύργο μου στην παράλληλο.
Τωρα να σας εκμυστυρευτώ κ κάτι παρά την αγαπη και την εκτίμηση που σας τρεφω:Δεν έχω κατορθωσει να διαβάσω ένα μην σας ολοκληρο.Καθετα τα διαβαζω, για συντομία.Αν και δεν νομίζω οτι κάνει κ καμιά διαφορά όπως κ να τα διαβάσεις το ιδιο νοημα θα βγαλεις!Αριστερά, δεξια, καθετως, οριζοντιως, από πισω, απο μπρος...(για να ειμαστε κ συναφεις με το θεμα..)

Τετ Ιαν 25, 11:32:47 μμ 2006  
georgia.m said...

@εκσπερματώνω:
Είμαι σίγουρη γι αυτό!Εμείς να δούμε αν θα αντέξουμε στο τέλος.
ΑΛΛΑ,λέω αλλά,τι περίεργο να ακούω από το στόμα σας μια φράση που να βγάζει επιτέλους νόημα!
''ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ'' - Αν δεν ήταν σύνθημα σε τοίχο,θα μπορούσε να είναι κάλλιστα επιγραφή στο πίσω μέρος φορτηγού στην Εθνική οδό.
Κι αυτό το ''μάτια μου'',τι το είπατε;Με πεθάνατε από τη γλύκα!
(Αναμείνατε δικό μου ποίημα προς εσάς!)

Τετ Ιαν 25, 11:35:10 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Psyxiatros said... "Εγώ τους ασθενείς μου τους ρωτώ πάντοτε πρώτα αν τους αρέσει το σεξ. Και όσοι έρχονται με σκοπό να απαλλαγούν από το σεξ, τους ρωτώ για πoιο λόγο το λέτε αυτό."

Εμένα, γιατρέ μου, μ' αρέσει το σεξ (αφού αυτό ρωτάτε πάντοτε πρώτα). Χαίρομαι που ήρθατε στην παρέα μας, μα έχουν δει πολλά τα μάτια μας και θα χρειαστεί να μας αποδείξετε την ειλικρίνειά σας: τι δίνετε για την αϋπνία;

Τετ Ιαν 25, 11:40:05 μμ 2006  
georgia.m said...

@psihiatros:
Ποιος σας είπε εσάς να έρθετε εδώ;;;Σας μοιάζουμε να βγήκαμε από το Σινούρη ή το Γαλήνη και είπατε να προστρέξετε για βοήθεια;
Φύγετε όσο είναι καιρός!
όπως είπε και ο alombar 42 χθες,''είμαστε όλοι βλαμμένοι!''

Τετ Ιαν 25, 11:40:54 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

έρχεται στον εγκέφαλλό μου εκείνο το ποίημα: τα βάσανα της αγάπης με έφεραν στο ερημικό το περιγιάλι. και είναι καλοκαίρι. και το blog δεν είναι ερημικό. να καρφωθώ στον ακάλυπτο πριν αυτοκτονήσω.

Τετ Ιαν 25, 11:45:22 μμ 2006  
Houlia said...

Κρίμα που έφυγε κι ο Newlens. Δεν μου απάντησε καν στην απορία μου .Σήμερα που έιπα κ εγω να συμμετασχω «κλειστον λόγω χιονιού».Και δε θα σου αλλάξω το όνομα αλλη φορα,αν αυτό μετραει...καληνυχτα.

Georgia, θελεις να γίνουμε φίλες?

Χατζαρα, τρώγομαι από ώρα να σου αφιερώσω:
Τωρα όμως , περιμενε...

Τετ Ιαν 25, 11:45:26 μμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Γεωργία μ', πολύ επιθετικοί ήμασταν νομίζω οι δυο μας με τον ψυχίατρο. Γιατί άραγε; Τι φοβηθήκαμε; Λες τελικά να μη μας αρέσει το σεξ και να μας διώξουν από το blog;

ΥΓ Να αναφέρεις σε κάθε σχόλιό σου τη λέξη σεξ, για να μην είμαστε εκτός θέματος!

Τετ Ιαν 25, 11:46:08 μμ 2006  
georgia.m said...

@cha.giannakopoulos+psihiatros:
για να παραφράσω λίγο τον cha.giannakopoulos,και όπως λέει και ο Νίκος Καββαδίας που αγαπώ,''πολλά έχουν δει τα μάτια τους μα αυτό τους φέρνει τρόμο''!
(στους αναγνώστες ξένων blog που ακόμα αναρωτιούνται).
Πάντως,παιδιά,πέρα από αυπνίες,ο ΝΔ μου είπε ότι αύριο πια,με το π΄ρώτο χιόνι της μέρας, θα μας βγάλει από το μπουντρούμι - σε λίγο θα περάσει με το μαστίγιο...Γράψτε κι άλλο γρήγορα!

Τετ Ιαν 25, 11:47:59 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

ΝΙΚΟΣ ΕΓΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΡΡΗΜΑΤΩΝ

Όταν αγγίζω
τη χειρότερη σιγή
που δεν μπορώ με τίποτα
να τη συνδέσω
καθώς απλώνει γύρω η αβεβαιότητα
σαν το νερό στο πάτωμα
τρέχοντας απ’ τη ραγισμένη στάμνα
σκέφτομαι πόσο αδικήσαμε
τους ήχους όλων των προτογόνων.
Όμως
είναι καλύτερη κ’ η πιο νωθρή σιγή
κ’ η πιο τυφλή μας γεύση
χαρούμενη σελέστα.
είναι πολύ προτιμότερο
το χάζεμα των λεωφορείων
η αγάπη των διαβάσεων
από πράσινο σε πράσινο -
μικρό μυθιστόρημα των βημάτων -
ανάμεσα σε ολόιδιες εξελίξεις
όπως ο ήλιος γίνεται
λαμπρή μεγάλη αδιαφορία
ή θα λεγα συναχωμένος κούρος,
είναι πολύ προτιμότερο
το χάζεμα των αυτοκινήτων
από κάθε
θλιβερή βλάστηση
στο αυτάρεσκο τοπίο της γλώσσας
μ’ ένα φρικώδη χείμαρρο συντακτικού
μ’ ένα αιματωμένο ξύρισμα
για ν’ αγοράζουμε μισοτιμής
το σεβασμό των άλλων
με τα «σαφώς»,
«εντέλει»
και «σαφέστατα»
των πάσης φύσεως δικηγόρων.
Αν δεν πεθαίνει κάτι - ειν’ η μοναξιά μας.

-
που είσαι

Τετ Ιαν 25, 11:50:12 μμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Μα,μέσα στα γενικότερα πλαίσια της παρτουζοκουβέντας απόψε,νόμιζα ότι είμαστε ήδη φίλες!
:-))))))

Τετ Ιαν 25, 11:52:14 μμ 2006  
Houlia said...

Στον εκλεκτό μου:

Ειχα ένα καημό.Πως να πεσω στο κενό. Με μαχαίρι η με κονταρι,ισως μ αλλο παλικαρι.Που κραταει σφιχτα τον π... σαν ξενυχτισμένο μουτσο.Το σκεφτηκαμε together εφταιγε όμως το weather που δεν έλεγε να φύγει και χιονοβολαει κ πνιγει, το μ... της εκλεκτης του,στο γ...σι της ζωης του.Αν ομως φίλε μου μεγαλε και σπουδαιε παπαγαλε,σε ποναει πολυ το φρυδι η αν σας εχει φαει φιδι,κανετε γρηγορα ενα ταξιδι,καβαλα σ ενα γαλαζιο γιδι, τρωγοντας λαιμαργα ενα απιδι.

Το διαβαζετε καθετως.

Τετ Ιαν 25, 11:56:58 μμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

δεν διαβάζω καθέτως. όμως εσύ που δε σε γνώρισα ποτέ μου είσαι μια λέξη που δεν άκουσε κανείς. και βρέχει ο θεός.

ο έρωτας στην κρήτη είναι μελαγχολικός. και λέει ο ομοφυλόφιλος ποιητής:

άχι και νάμαστε μαζί στο χάραμα της μέρας
όξω να να ψιχαλολογά και να σφυρίζει αέρας.

Πεμ Ιαν 26, 12:00:25 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Εκσπερματιστή μου, δεν ήταν του Εγγονόπουλου το ποίημα, του Τηλέμαχου Χυτήρη ήταν κι αυτο! Πέστε, επιτέλους, την αλήθεια, να μαθαίνουν κι οι παλαιότεροι, που δεν ξέρουν από μοντέρνα ποίηση.

Συνεχίστε να εκσπαρματωνετε στο κενό, μπας και γεμίσει...

Πεμ Ιαν 26, 12:00:30 πμ 2006  
georgia.m said...

@houlia:
Ο ξενυχτισμένος μούτσος έχει διαφορά από τον ξενυχτισμένο καπετάνιο;

Πεμ Ιαν 26, 12:01:06 πμ 2006  
hotSpots said...

Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το blog είναι ότι ξεφεύγουμε τελείως... Και όσοι γράφουν και όσοι διαβάζουν.

Για να δούμε και το επόμενο θέμα!

Τελικά παπαΧατζόπουλε είσαι πολύ criminalmind...

Πεμ Ιαν 26, 12:01:39 πμ 2006  
Houlia said...

Νικο,οσο για το προηγουμενο μου μην.Μην ξεχνας:οφθαλμός αντι οδοντος!Κι αυτό σωστό...
Παντως εαν...ego signomi!Εχω δηλωσει αλλωστε κ απο καλή οικογενεια-στον σαλταρω παντα-

Πεμ Ιαν 26, 12:01:51 πμ 2006  
i-adespoti said...

Ο τρόπος και η ηθική του έρωτα επιβάλουν την ευγένεια της μη κοινοποίησης στον παρόντα χρόνο. Ζεις με την απούσα παρουσία και την παρούσα απουσία εκείνου που συμβαίνει να έχεις ερωτευτεί, της κρυφής εργασίας μέσα σε μια αριστοκρατική βραδύτητα έως την στιγμή της ολοκλήρωσης ενός έργου που πηγαίνει πέρα από την τέχνη και πέρα από τον αγαπημένο που σε εμπνέει. Στον έρωτα γινόμαστε θιασώτες και διάκονοι μιας εχέμυθης προσήλωσης στις στιγμές που μας συγκλόνισαν. Μας μαθαίνει να είμαστε ότι κι’ αν μας συμβαίνει, με την μεριά της ζωής. Ο τρόπος και η ηθική του έρωτα, είναι ο τρόπος και η ηθική του ερήμην.
Ο τρόπος και η ηθική της δημιουργικής σιωπής. Ο τρόπος και η ηθική της απόλυτης ευγένειας, της ευγένειας και της μη διεκδίκησης. Ενώ όλοι περιμένουν να διεκδικήσεις τον αγαπημένο, εσύ μόνον φεύγεις και επανέρχεσαι απροειδοποίητα, μεταμφιέζεις τις προθέσεις κι’ επινοείς νέες στρατηγικές αβρότητας. Ο έρωτας, πύκνωση και απόγειο κάθε σχέσης που αξίζει το όνομά της, έχει διαζευχθεί από την ιδεολογία και την ιδεοληψία του εσπευσμένου, δεν ανήκει πλέον στον τόπο του ρητώς εκπεφρασμένου, αρνείται και ξεφεύγει για πάντα από το νυν.
Γίνεται μυστικός ψύθιρος. Γίνεται κρυφό ουρλιαχτό με σιγαστήρα.
Επικράτεια του έρωτα είναι η βραδύτητα.

Το Δεύτερο μόλις έπαιξε το ζήτα μου ότι θες, δεν πάμε καθόλου καλά απόψε.
Ρε γαμώτο, αντί να είμαστε αγκαλιά ή καβάλα στην καψούρα του ο καθένας, καθόμαστε εδώ μέσα και το φιλοσοφούμε. Άλλοι με τέτοιο καιρό κάνουνε σκι, κι’ μείς δεν καταφέρνουμε ούτε το ξεσκί.
Aπόψε θα σου ορκιστώ
πως σ' αγαπάω
Eσύ με σπρώχνεις στο κακό
κι εγώ γελάω
Ό,τι έμεινε απ' το χαλασμό
θα σου χαρίσω
το τελευταίο μου ναυάγιο
πριν ζήσω
Zήτα μου ό,τι θες,
πάρε με όπου θες, εσύ
Zωή μισή
δεν θέλω πια να ζω
Aπόψε η νύχτα μ' έβαλε
να σε παιδέψω
πριν τον τρελό χορό της
σου χορέψω
Kι όσο τα κόκκινα τα πέπλα μου
θα υφαίνεις
μες στον καθρέφτη θα σε βλέπω
να πεθαίνεις
Zήτα μου ό,τι θες...

Πεμ Ιαν 26, 12:01:59 πμ 2006  
mickey said...

cha.giannakopoulos said at 11:32μμ:
"Μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;"
Εδώ είμαστε! Μίλαγα στο τηλέφωνο με το μεγάλο έρωτα της ζωής μου (δυστυχώς έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό :( ). Θα με συγχωρέσετε;
Επί τη ευκαιρία, την παραπάνω φράση ("Μα πού πήγαν όλοι οι άντρες;") χρησιμοποιούν κατά κόρον οι γυναίκες, ειδικά τα τελευταία χρόνια; georgia.m, hulia και λοιπές εκπρόσωποι του ωραίου (και όχι ασθενούς) φύλου, τι λέτε;

@epikairos (23:32)
Ενδιαφέρουσα η στατιστική, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μετράμε σχόλια ανά σχολιαστή. Η georgia.m (και ο newlens) γράφει πολλά σχόλια, αλλά σύντομα (και λίαν περιεκτικά, θα έλεγα). Ο μεγάλος "φαφλατάς" και κύριος υπαίτιος της μπλογκο-συμφόρησης είμαι μάλλον εγώ :(
Μήπως είναι καιρός να βάλετε DSL; Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές πλέον. Αν μπαίνετε πάνω από δυο ώρες την ημέρα στο Internet σας συμφέρει ΚΑΙ οικονομικά συν τοις άλλοις! Εγώ έχω ήδη δύο (η μία είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στα blogs, με την άλλη κατεβάζω ...διάφορα). Επί τη ευκαιρία, συγχαρητήρια και για το blog σας. Πολύ ενδιαφέρον!

Πεμ Ιαν 26, 12:02:43 πμ 2006  
Psyxiatros said...

Xanax είναι καλή περίπτωση αγχολυτικού. Το ladose (prozac) είναι καταθλιπτικο. Αν θέλετε να ερευνήσουμε μαζί το σεξ θα είμαι στη διάθεση αλλά και ό,τι θέλετε. Έχει πλάκα η παρέα , πολύ γέλιο. Βλέπω και έρωτες. Και παπάδες και γεμάτους δράση - ο σαλτάρω είναι καλός τύπος. αλήθεια , παιδιά, πόσες φορές την εβδομάδα το κάνετε;

Πεμ Ιαν 26, 12:04:05 πμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

houlia:
πέντε-έξε μέρες δίχως σου
κι ήντα δεν έχω σύρει
τάξε πως ήμουν ορφανός
από μάνα κι από κύρη.

επειδή θα καταλήξουμε υπό κλιματισμών εν γένει σαν να σηκώνουν τα τραπεζομάντηλα τους τα κουνουπάκια, τα βατραχάκια, τα αστεράκια τα χλωμά, και διά τούτο τα ισχυρίζομαι αυτά. κοίτα τα υψηλά ξεσκίσματα που φυλλορροούν απόγευμα...

Πεμ Ιαν 26, 12:05:23 πμ 2006  
georgia.m said...

@''εκσπερματώνω..''
Προς μεγάλη ανακούφιση μερικών,
Αποσύρομαι εις τα ενδότερα ίνα συγγράψω το ποίημα-αριστούργημα.Θα το διάβασετε - και οριζοντίως και καθέτως - όταν θα έχει ολοκληρωθεί,σήμερα ή αύριο.

Πεμ Ιαν 26, 12:06:18 πμ 2006  
Houlia said...

psixiatros, ψυχιατρος???
Ασε, κρατώ μικρο καλάθι!

Salt,-τo πετυχα!Ετσι θα σε λεω απο δω και περα-
Ειμαι εδω κ περιμένω και ξενυχτισμενη μενω.
Να σ'ακουσω κι ας πεθανω
στον γκρεμο ψηλά επάνω(θυμάσαι απ αυτόν που λέγαμε να πεσουμε together..)

Πεμ Ιαν 26, 12:13:12 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Αδέσποτη, πολύ καλά τα λες.
Ό,τι γράφουμε εδώ μέσα δεν είναι παρά ερωτικές επιστολές που γράφονται ερήμην του παραλήπτη τους.

Κρίμα που ήρθες τόσο αργά. Είχαμε μέχρι χθες έναν δεσπότη εδώ, μπορεί να σε αναλάμβανε...

Πεμ Ιαν 26, 12:13:19 πμ 2006  
Dormammu said...

@σαλτάρω: «Μαντήλια καλαματιανά κυματίζουνε….» Ν. Γκάτσος, Αμοργός

Πεμ Ιαν 26, 12:13:24 πμ 2006  
epikairos said...

@mickey
Ενδιαφέρουσα η στατιστική, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μετράμε σχόλια ανά σχολιαστή


Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Μήπως είναι καιρός να βάλετε DSL; Οι τιμές είναι αρκετά προσιτές πλέον. Αν μπαίνετε πάνω από δυο ώρες την ημέρα στο Internet σας συμφέρει ΚΑΙ οικονομικά συν τοις άλλοις! Εγώ έχω ήδη δύο (η μία είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στα blogs, με την άλλη κατεβάζω ...διάφορα).

Το πρόβλημα είναι στο χρόνο που απαιτείται για να αναγνώσουμε τα σχόλια κι όχι στο χρόνο να φορτώσει η σελίδα. DSL έχω, όπως και δορυφορική σύνδεση για να κατεβάζω «διάφορα», κι όχι, οι τιμές δεν είναι καθόλου προσιτές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Πεμ Ιαν 26, 12:14:04 πμ 2006  
georgia.m said...

@psy:
Καλέ,κύριε ψυχίατρε,δεν μας τα λέτε καλά!Το Ladose είναι ΑΝΤΙ-καταθλιπτικό,όχι καταθλπιπτικό!Αλήθεια,εσείς τι καταθλιπτικό δίνετε στους μανιακούς ασθενείς,μπας και έρθουν και στρωσουν;;;Μια μανία,την έχουμε σήμερα...

Πεμ Ιαν 26, 12:18:19 πμ 2006  
Houlia said...

Εγω σταματω τις αμπελοφιλοσοφιες(αφηνω τον σαλπαρω που συνεχιζει)
Και αυριο μερα είναι. Οπως και σημερα δηλ νυχτα...Και πριν κοιμηθω(τ ακους σαλπαρω?θα γυμνασθω κ θα διαβασω κατι επωφελες!)
Καληνυχτα Γεωργια et al!

Πεμ Ιαν 26, 12:19:29 πμ 2006  
Cha. Giannakopoulos said...

Γιατρέ μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Το xanax δεν μπορώ, δυστυχώς, να το παίρνω για πολύ καιρό. Δοκίμασα τελευταία το nikosdimou.blogspot μα δεν με πιάνει.
Πόσες φορές την εβδομάδα κάνουμε ποιο πράγμα; Το blog: Μα καθημερινά. Το sex; Όταν δεν κάνουμε το blog.

Πεμ Ιαν 26, 12:20:08 πμ 2006  
mickey said...

@epikairos κ.α.
Και κάτι ακόμα σχετικά με τα πολλά σχόλια στα post του Ν.Δ: Το πρόβλημα είναι πρώτιστα τεχνικό. Δεν υπάρχει σελιδοποίηση στα σχόλια ούτε μπορεί κανείς να δει π.χ. μόνο τα σχόλια από έναν αριθμό και μετά ή από κάποια ώρα και μετά. Αν υπήρχε μια τέτοια δυνατότητα (piece of cake για να την προγραμματίσει κανείς, πιστέψτε με), δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Επίσης καλή θα ήταν και μια δυνατότητα απάντησης σε σχόλιο με threads (όπως στα μηνύματα email), ώστε να ξέρουμε ένα σχόλιο σε ποιο αναφέρεται, χωρίς να γράφουμε συνέχεια ο τάδε είπε τότε κλπ κλπ), όπως χρήσιμη θα ήταν και η ανάγνωση όποιων σχολίων θέλει ο καθένας, με βάση κάποια κριτήρια αναζήτησης (σχολιαστής, μέγεθος σχολίου, λέξεις κλπ).

Κάποιες προτάσεις έκανα στο σχόλιό μου των 10:34μμ, ορμώμενος από την πρόταση του newlens στις 9:43. Επίσης, αν ο οικοδεσπότης θέλει ένα post να συνεχίζεται για αρκετό καιρό, μπορεί να δημοσιεύει τακτικά συνέχειες (π.χ κάθε μέρα ή κάθε 200 σχόλια), χωρίς να μπαίνει στον κόπο να γράψει κάτι καινούργιο.

Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω εθελοντικά για την επίλυση του προβλήματος.

Πεμ Ιαν 26, 12:20:45 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Καλησπέρα και από εμένα, ένα σύντομο πέρασμα πριν χωθώ στο κρεβάτι μου.

Για την άποψη του Ρίλκε, τον εκτιμώ σαν ποιητή, αλλά είναι λάθος. Ο "έρωτας" μεταξύ ανδρών υπάρχει, και λέγεται φιλία. Άλλο αυτό, και άλλο το σεξ μεταξύ ανδρών, που λέγεται, Ομοφυλο-φιλία.

Για τον έρωτα και το σεξ γενικώς, θα δανειστώ την φωνή του φιλ΄τατου Αρθούρου Σοπενχάουερ (περίμενα να το εχει κάνει ήδη ο Δον Γάτος, νομίζω είπε κάπου ότι τον συμπαθεί)...

...Έτσι και στο ένστικτο αυτό, όπως και στα άλλα, η αλήθεια ντύνεται με μια πλαναίσθηση, για να επενεργήσει πάνω στην θέληση. Και ηδονής πλαναίσθηση είναι εκείνη, που παρουσιάζει στα μάτια του ανθρώπου μια πλάνα εικόνα υπέρτατης ευτυχίας στην αγκαλιά της ομορφιάς που γι΄αυτόν δεν έχει το ταίρι της. Φαντάζεται πως για την απόλαυσή του θυσιάζει τους κόπους και τους αγώνες του, ενώ δουλεύει για την διαιώνιση του είδους…
Άρθουρ Σοπενχάουερ, Μεταφυσική του έρωτα

Να σας καληνυχτίσω αφού σας δηλώσω ότι έχει δίκιο ο Αρθούρος, είναι φανερό, αλλά... εγώ δεν συμφωνώ μαζί του. Μυθοποιώ συνειδητά τον Έρωτα (και το σεξ) για να μπορέσω να κρατηθώ στη ζωή....

Σ:)))))))))

Πεμ Ιαν 26, 12:20:51 πμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

θα σου πάρω βιολιά κι ένα ντέφι γλυκό να σου παίζουν Ερινούλα μου...

Πεμ Ιαν 26, 12:22:14 πμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

@houlia εγώ τον λέω "ο Σαλάτας". Εσύ λέγε τον Σαλτ. Ταιριάζει άλλωστε αλάτι στη σαλάτα. Είναι ενίοτε πηγή, εχμ, ..δυνατών συγκινήσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσία του δεν περνά απαρατήρητη...

Πεμ Ιαν 26, 12:31:01 πμ 2006  
harry said...

Οπως οι χουλιγκανς κατελαβαν τα γηπεδα & εδιωξαν τους φιλαθλους,ετσι & εδω εγκατασταθηκε ενα ρατπακ 5-6 ατομων & μαγαριζουν το μπλογκ με τα κατινιστικα @ & κοντρα @. Χρειαζεται παρεμβαση της...φιλαθλου αρχης γιατι το πραμα απο μερα σε μερα χειροτερευει.

Πεμ Ιαν 26, 12:31:50 πμ 2006  
Epicuros said...

Spyros: Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε ακριβώς από το ότι αδυνατώ να διαβάσω όλα τα σχόλια. Διαβάζω, όμως, αρκετά και από αυτό το δείγμα έβγαλα τα συμπεράσματα που, βέβαια, στατιστικά συμπεράσματα είναι. Και πάλι, δεν διεκδικώ το αλάθητο. Σκέψεις μου είναι. Το ότι αδυνατώ να διαβάσω όλα τα σχόλια με στενοχωρεί. Αν ήταν λιγότερα θα τα κατάφερνα... Ν.Δ.: Φυσικά και είναι θετικό να υπάρχει αυτός ο διάλογος ("πολύλογος" θα έλεγα αν ήταν δόκιμος ο όρος) και είναι πολύ θετικό το ότι έχει επίπεδο. Αλλά που να τα διαβάσεις όλα!!!

Πεμ Ιαν 26, 12:32:20 πμ 2006  
mickey said...

@epikairos (12:14πμ)
Κανείς δε σας υποχρεώνει να διαβάζετε όλα τα σχόλια. Κι εγώ διαφωνώ με όσους παραθέτουν ολόκληρα ποιήματα (δεν το καταλαβαίνω, ειλικρινά) ή τεράστια αποσπάσματα έτοιμων κειμένων (υπάρχουν και τα links, βρε παιδιά!), αλλά δε διαμαρτύρομαι για τη συμφόρηση. Ρώτησα επίσης αν πρέπει να χρησιμοποιώ links για τα δικά μου μεγάλα σχόλια, αλλά δεν μου απάντησε κανείς τι να κάνω γι' αυτό (βλ. σχετικό σχόλιό μου στις 10:26μμ στο προηγούμενο post με θέμα τα παιχνίδια). Τουλάχιστον στα δικά μου σχόλια γράφω ότι έχω ο ίδιος να πω και αν παραθέσω έτοιμο κείμενο θα είναι κάποιες μικρές φράσεις σε εισαγωγικά. Πάντως καλά κάνετε και θίγετε το θέμα κι ας ανήκω στους ...κατηγορούμενους :))

Όσο για το θέμα με τις τιμές των συνδέσεων DSL, έχω να πω ότι είναι αρκετά φθηνότερες από ότι ήταν πριν δυο χρόνια π.χ, αλλά βεβαίως παραμένουν τσουχτερές με βάση τα ευρωπαϊκά (και παγκόσμια) δεδομένα. Χρησιμοποίησα άλλωστε τη φράση "αρκετά προσιτές πλέον".

Πεμ Ιαν 26, 12:38:23 πμ 2006  
Houlia said...

Γυρισα λιγο για να πω στο μαυρο σχόλιο του γατου:
Συμφωνώ.Ηρθες αργα!(στο δρομο της ζωης μου)αλλά συμφωνώ κ επαυξάνω.

Πεμ Ιαν 26, 12:42:04 πμ 2006  
alombar42 said...

@εκσπερματώνω στο κενό

Είχα την υποψία οτι μια πιο γήινη προσέγγιση οδηγεί σε ασφαλέστερη εκσπερμάτιση, αλλά ίσως τελικά με διαψεύσει η πραγματικότητα.

@Cha.Giannakopoulos

Ο δεσπότης είναι εύκολα αναγνωρίσιμος - απαιτεί την προσοχή των άλλων ;)

Πεμ Ιαν 26, 12:44:48 πμ 2006  
mickey said...

Συγγνώμη, αλλά δεν αντέχω στον πειρασμό να παίξω! Θα στείλω και ένα δυο άχρηστα σχόλια για την ...πεντακοσάρα :))

Πεμ Ιαν 26, 12:45:05 πμ 2006  
GreekForum said...

mickey:
Σύμφωνα με τον Ασκητή (ένας είναι ο Ασκητής), αν έχεις κάνει "λαδιά" αλλά σε ενδιαφέρει να σώσεις την μόνιμη σχέση / το γάμο σου τότε δεν πρέπει να το παραδεχτείς ούτε να το ομολογήσεις. Μου κακοφάνηκε όταν το άκουσα αλλά αυτός από την πείρα του αυτό συμβούλευε.

Πεμ Ιαν 26, 12:45:18 πμ 2006  
Dormammu said...

@εκσπερματώνω σαλταρισμένος στο μυωπικό κενό: Οι ποιητικές σας προσπάθειες με συγκλονίζουν….

@mickey: Προσφορά μόνο για λίγα λεπτά…. +500 πόντοι στο 500στό post!

Πεμ Ιαν 26, 12:48:46 πμ 2006  
Psyxiatros said...

To Ladose ειναι καταθλιπτικό σκεύασμα βάσει του DSM IV. Είτε πεις αντικαταθλιπτικό είναι καταθλιπτικό το ίδο κάνει. Άλλωστε Ladose = LAkrotipan DOvun SEropram (καταθλιπτικό διουρητικό σκεύασμα).

Εγώ ρώτησα για το σεξ, για να ξέρω. Κάνω έρευνα. Πόσες φορές και ποιά στάση. Doggie style? Psychiatric? ποιά ;
Εγώ με τη γυναίκα μου κάνω οθωμανικό τζιπ τέσσερα επί τέσσερα ενώ με την γραμματέα κάνω psychiatric.

Πεμ Ιαν 26, 12:48:46 πμ 2006  
alombar42 said...

@NikosXatzopoulos

Δίπορτο βλέπω!

Πεμ Ιαν 26, 12:56:55 πμ 2006  
Dormammu said...

@psychiatros: Γιατρέ μου κερδίσατε τους +500 πόντους… Μπορείτε να τους κάνετε ό,τι θέλετε, να τους χρησιμοποιήσετε αύριο στο σούπερ μάρκετ, ή να τους εξαργυρώσετε στους συνεργαζόμενους οίκους αν(τ)οχής…. Ως προς το θέμα των στάσεων προτιμώ το αυτοκρατορικό Ξεκουκουλωνάτο… :))

Πεμ Ιαν 26, 12:57:25 πμ 2006  
i-adespoti said...

Ρε παιδιά, μη με μπλέκετε με το παπαδαριό, εγώ είμαι αδέσποτη
ημίαιμη σκύλα γκριφόν-κανίς, μπεζ χρώματος εμβολιασμένη, στειρωμένη, πολύ καλού χαρακτήρα, μόνο που πέρσι γλίτωσα από του χάρου τα δόντια και φιλοξενήθηκα στο δήμο γιατί δάγκωσα ένα δεσπότη στο χέρι. Απο τότε βλέπω ράσο και τρέχω.
Το Δευτερο δε μας τα λέει καθόλου καλά απόψε. να δω πως θα τη βγάλουμε καθαρή.

Πεμ Ιαν 26, 01:04:12 πμ 2006  
mickey said...

@greekforum (12:45πμ)
Σε έναν ιδανικό κόσμο με ειλικρίνεια και κατανόηση, θα προτιμούσα την ομολογία του "ατοπήματος". Για τον πραγματικό κόσμο που ζούμε (και επειδή ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τις αντιδράσεις του άλλου), συμφωνώ απόλυτα με τον Ασκητή και τον cha.giannakopoulos (βλ. σχόλιό του στις 11:01μμ). Συμφωνώ, λοιπόν...

Υ.Γ. 1: Χαίρομαι πολύ που σπάσαμε το φράγμα των 500 σχολίων σε ένα post (νομίζω ότι αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ) και ας μη βρίσκεται το "ευ" στα "πολλά", σύμφωνα με τη γνωστή ρήση. Κυρίως όμως χαίρομαι που το 500ο σχόλιο γράφτηκε από εμένα!!!

Υ.Γ. 2: Φίλε "παιχνιδιάρη" Alombar, αιώνιε σαρανταδυάρη, πού χάθηκες; Θα μιλήσουμε καθόλου για "ομαδικό" απόψε; Διάβασα και τις ιστορίες σου για το Λας Βέγκας στο blog σου χθες βράδυ και θυμήθηκα τα γενέθλια που είχα κάνει στο Ceasar's Palace πριν τρία καλοκαίρια (όχι, δε θα αποκαλύψω "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες για τη σουίτα με το τζακούζι κλπ ;))

Πεμ Ιαν 26, 01:05:34 πμ 2006  
Memento aka a moment in life said...

I agree me ton Harry... Nomizw oti mallon xa8hke to nohma tou post... pisteuw oti mallon 8a eprepe na kanete log in se kana chat room na ta peite pio private. Den exw kanena apolytws problhma me ta sxolia sas re paidia apla pisteuw oti to trabhksate poly ...

Anyway, nice blog and endiaferwn sxolia... but some time is toooooo much!

Πεμ Ιαν 26, 01:08:20 πμ 2006  
alombar42 said...

Καλά, εγώ βλέπω το 500 να είναι το δικό μου (12:44)... άσε, θα δείξει αύριο.


Mickey, έχεις πάει; Για γράψε κι εσύ τίποτα σχετικό! Προσπαθώ να θυμηθώ κι άλλες λεπτομέρειες αλλά κυρίως να βρω τις φωτογραφίες από εκεί και... τζίφος (ακατάστατος όπως πάντα, μέσα σε χιλιάδες φωτογραφίες είναι δύσκολο να βρω κάποια που έχω χρόνια να αναζητήσω). Πήγες στο Rio, αν υπάρχει ακόμα; Τότε είχε τα καλύτερα... παιδιά :)

Πεμ Ιαν 26, 01:11:32 πμ 2006  
mickey said...

To 500o σχόλιο γράφτηκε από μένα! Τελεία και πάυλα. Μην κάνετε πάλι ζαβολιές. Ο blogger πάλι τα μπέρδεψε. Ο dormammu βγάζει τον psychiatros, ενώ εγώ μετά το νέο σχόλιο μου (No. 507) βγάζω τον alombar42, το σχόλιο του οποίου δεν υπήρχε καν όταν είχε ήδη καταχωριστεί το δικό μου (500ο) μετά από refresh! Να αποδίδουμε τα του ...καίσαρος το καίσαρι, έτσι;

Πεμ Ιαν 26, 01:11:53 πμ 2006  
Dormammu said...

Παιδιά, συνεχίστε το όργιο χωρίς εμένα....Καλή νύχτα σε όλους. ΝΔ, ευχαριστούμε.
@mickey: στα +600, δώρο το deleted ποίημα με την όρκα και τα κόλπα του Σαλταρισμένου από το προπροηγούμενο post…. Συλλεκτικό πλέον. Ευτυχώς που το πρόλαβα και το έσωσα… .

Πεμ Ιαν 26, 01:22:49 πμ 2006  
alombar42 said...

ΚαληνύΣτα σας - ώρα για σεξ :)

Πεμ Ιαν 26, 01:24:24 πμ 2006  
mickey said...

Βιάστηκα κι όλας κι έκανα την "παύλα" "πάυλα" και "τω καίσαρι" "το καίσαρι". Anyway, δε βλέπω και πολλή όρεξη για να συνεχίσουμε, έρχονται και διάφοροι και μας κατηγορούν ότι το κάναμε chat room (μάλλον δίκιο έχουν, εδώ που τα λέμε), αργεί τελευταία να φορτώσει και η σελίδα (ακόμα και με 512K DSL), μου έφαγε και ένα σχόλιο ο blogger, μάλλον θα σταματήσω εδώ - ευτυχώς για μερικούς. Και όπως έλεγε στο τέλος γνωστή παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού (δείχνουμε και τα χρόνια μας):

Καληνύχτα σας και σας αγαπώ!

Πεμ Ιαν 26, 01:25:34 πμ 2006  
Psyxiatros said...

Πόπο έχω κάτι καύλες ... αλλά μάλλον θα την παίξω γιατί δεν έχω γκόμενα. Επισκέφθηκα το www.frogsex.com
Καλά παλαμογαμήσια!!!

Πεμ Ιαν 26, 01:32:20 πμ 2006  
mickey said...

Μετά το μπλογκο-σχολιασμό είπα να ανοίξω και λίγο την TV (ούτε μια ώρα συνολικά δεν έχω δει το τελευταίο πενθήμερο, λόγω ...μπλογκίτιδας). Κάνω ζάπινγκ και πέφτω πάνω στις "Αποκαλύψεις" του Ευαγγελάτου (από τις πιο ελεεινές εκπομπές (trash TV) κατά τη γνώμη μου, by the way). Τι θέμα "έπαιζε" εκείνη τη στιγμή; Τον τεράστιο τζίρο που γίνεται με τα "ροζ" τηλέφωνα! Συνοδευόταν φυσικά από τις γνωστές κακοτραβηγμένες και κακομονταρισμένες ερωτικές σκηνές, λογοκριμένες στα "επίμαχα σημεία". Να ένα υπο-θέμα που δεν θίξαμε καθόλου (ή μήπως είναι άσχετο;). Φοβερή σύμπτωση, έτσι;

Πεμ Ιαν 26, 02:02:33 πμ 2006  
εκσπερματώνω στο κενό said...

απο τα ροζ τηλεφωνα κερδιζει ο μινωας δρακος κυριακου που εκμεταλλευεται τον μικροαστο και γινεται αθλητισμος και κοινωνικη προσφορα. ουδεποτε εχει θιξει κανεις αυτο το σοβαρο επιχειρηματια με τα 090, που κι αυτα ροζ τηλεφωνα ειναι, ποια η διαφορα. η λιτσα margot-πατερα εμπνεει. φταινε τα ροζ τηλεφωνα, οχι οι ιδιοκτητες. ποτέ. αυτοι ειναι πορνοκαπιταλισται μικι αδερφε μου. της αγαπης την ουσια τη μετρω στην απουσια κι ολο γινομαι κομματια πρασινα γλυκα μου ματια.

Πεμ Ιαν 26, 02:22:50 πμ 2006  
FUFUTOS said...

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ (για οσες/οσους αντεξαν να φτάσουν μέχρι εδω)

- Ο παπάς "με τη βοήθεια του Χριστού θα μας γαμήσει την Παναγία" (είναι και σύνδεση με τα προηγούμενα posts)

- Σχετικά με τη στατιστική του επίκαιρου: Επιβεβαιώνεται ο κλασικός νόμος (επιβεβαιωμένος και εμπειρικά άπειρες φορές):
Το 80% του τζίρου προέρχεται από το 20% των πελατών
και ταυτόχρονα
το 80% των προβλημάτων δημιουργείται από το 20% των πελατών

Πεμ Ιαν 26, 02:24:01 πμ 2006  
mickey said...

Με αφορμή το μεταμεσονύχτιο σχόλιο του "φούφουτου":

Ορισμένοι (ένας τουλάχιστον) κακοπροαίρετοι (εμπαθείς; άσχετοι; κάτι άλλο; ας κρίνουν μόνοι τους) δεν έχουν προφανώς τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να παραπονιούνται που οι δικές τους μοναδικές και ανώτερες "σοφίες" χάνονται μέσα στο πλήθος των "σκουπιδιών" που δημοσιεύουμε εμείς τα "κατώτερα" και φλύαρα "νικοδημοπουλάκια". Ενίοτε δε, τα παράπονά τους αυτά είναι και η μοναδική "συνεισφορά" τους στο παρόν blog (μερικοί δεν έχουν δημοσιεύσει σχεδόν τίποτα άλλο στα post του Ν.Δ.). Με σοφιστείες τύπου Paretto (ο στατιστικός κανόνας του 80/20 - άλλο ένα συμπέρασμα που του αποδίδουμε δογματικές διαστάσεις, γιατί όχι άραγε 70/30 ή 81,343/18,657;) προσπαθούν να βρουν βήμα για να βγάλουν τη χολή τους, μια και προφανώς δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να προσθέσουν (δε θα το ονομάσω "ζήλια", προφανώς είναι κάτι χειρότερο). Ας μάθουν επιτέλους ότι στην εποχή της αδιάκοπης παραγωγής και ροής πληροφοριών, το information overdose είναι κάτι το αναπόφευκτο (και σε αυτό το blog έχουμε αρχίσει να βιώνουμε αυτό ακριβώς το φαινόμενο). Η λύση γενικά είναι η αυτορρύθμιση, η επιλεκτική ανάγνωση (δε θα πάθουμε τίποτα αν μας ξεφύγει κάποιο σχόλιο) και ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση του blog ΚΑΙ η ...χατζάρα του οικοδεσπότη και ΜΟΝΟ (ότι θέλει ας κόψει).

Αυτό όμως που με ενοχλεί περισσότερο (δεν ξέρω αν ενοχλεί και άλλους) είναι ότι οι συγκεκριμένοι "σοφοί" γίνονται Βασιλικότεροι του Βασιλέως (του οικοδεσπότη δηλαδή), χωρίς μάλιστα να προτείνουν και κάποια πρακτική λύση (σε αυτή τη χώρα σχεδόν όλοι γκρινιάζουμε, αλλά περιμένουμε πάντα από κάποιον άλλον να λύσει το πρόβλημα). Ο ίδιος ο οικοδεσπότης απάντησε με πρόσφατο σχόλιό του για το ζήτημα. Θα μπορούσε να μας κάνει ban (όλους ή κάποιους επιλεκτικά) ή να απαγορέψει εντελώς τα σχόλια ή ότι άλλο θέλει (κάποιες φορές έχει σβήσει σχόλια και έχει διώξει κόσμο). Σπίτι του είναι, ότι θέλει κάνει και εμείς οφείλουμε να το σεβαστούμε (αν μπορούμε, ας κάνουμε κι αλλιώς ;)).

Θα το επαναλάβω κι ας γίνομαι κουραστικός (το πολύ πολύ να συνεισφέρω ακόμα περισσότερο στη συμφόρηση του blog):
Το πρόβλημα σε ότι αφορά την ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ των σχολίων (φόρτωμα σελίδας κλπ) είναι καθαρά ΤΕΧΝΙΚΟ και σε ότι αφορά την ΑΝΑΓΝΩΣΗ των σχολίων είναι καθαρά θέμα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ. Στο κάτω κάτω της γραφής μπορεί ο κάθε διαμαρτυρόμενος να στείλει τα "σοφά" του σχόλια και με email. Τόση ματαιοδοξία πια, να τα δει να "φιγουράρουν" στο επίσημο blog του Ν.Δ.;

Αλήθεια, παραπονέθηκε κανείς στη Google γιατί του φέρνει εκατομμύρια άσχετα αποτελέσματα όταν επιδίδεται σε μια αναζήτηση; Παραπονέθηκε για ένα site που είναι τίγκα στα flash animations και κάνει μια ώρα να φορτώσει; Επειδή ένα blog hosting site δε φτιάχτηκε για να διαχειρίζεται με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο 500+ σχόλια για ένα post (την ώρα που γράφω η σελίδα των σχολίων είναι "down for maintenance" για πολύ ώρα), θα πρέπει όσοι γράφουμε να βρούμε το μπελά μας; Όμως εδώ είναι αλλιώς! Υπάρχει ο Ν.Δ. από πίσω (που ξέρουμε όλοι πόσο ευαίσθητος είναι) και οι "σοφοί" ελπίζουν με τη γκρίνια τους να τον πείσουν να "περιορίσει" τα φλύαρα "δημοπουλάκια", ώστε να μπορέσουν εκείνοι να μας μυήσουν στα "υψηλά νοήματά" τους (ή έστω να φορτώνουν γρήγορα τη σελίδα του σχολιασμού για να διαβάζουν τα "υψηλά νοήματα" των άλλων). Κάποιοι έχουμε προτείνει λύσεις (βλ. σχόλιο του newlens στις 9:43μμ και δικό μου στις 10:34μμ της Τετάρτης), μπορώ να προτείνω και άλλες αν δε σας επαρκούν. Eνδεχομένως υπάρχουν ρυθμίσεις που δεν γνωρίζει ο οικοδεσπότης και θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα (θα το ψάξω με το δικό μου blog). Φοβάμαι όμως ότι το "πρόβλημα" δεν είναι εκεί. Μάλλον οι "σοφοί" θέλουν ΚΑΙ να διαβάζουν όλα τα σχόλια ΚΑΙ αυτά να είναι του γούστου τους (το πρόβλημα του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ που προανέφερα). Δυστυχώς εκεί δεν μπορώ να δώσω λύση :( Σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ας επιληφθεί του θέματος ο οικοδεσπότης και με όποια κριτήρια νομίζει εκείνος ας ξεχωρίσει την "ήρα" από το "σιτάρι"...

Υ.Γ. 1: Αν θέλετε, μπορώ να σχολιάζω και με links αντί για πλήρη κείμενα για να μη φορτώνεται η σελίδα και να με αγνοούν και όσοι "σοφοί" δε θέλουν να με διαβάσουν. Υπάρχουν μπόλικες υπηρεσίες που φιλοξενούν εντελώς δωρεάν τεράστια αρχεία (και όχι μόνο απλά κειμενάκια, όπως τα σχόλια) για διάστημα πολλών ημερών. Είχα θέσει το ζήτημα με σχόλιό μου στις 10:26μμ στο post με τα παιχνίδια, αλλά κανένας ("σοφός" ή μη) δε μου έδωσε απάντηση. Φυσικά υπάρχει και το email, αν δεν αντέχουν να βλέπουν ούτε το "mickey" στη σελίδα των σχολίων, αλλά έτσι θα χάσω την ωραία παρέα :(

Υ.Γ. 2: Ζητώ και πάλι συγγνώμη από τον οικοδεσπότη και τους συν-σχολιαστές (εκτός από τους "σοφούς" φυσικά) για το τεράστιο σχόλιο (μακράν το μεγαλύτερο που έχω γράψει). Αν πιστεύετε ότι το παράκανα καθ' οιονδήποτε τρόπο (μέγεθος, ύφος, ανάληψη ρόλου που δε μου ανήκει κλπ) μπορείτε να το επισημάνετε, να διαγράψετε το σχόλιο ή να κάνετε ότι άλλο νομίζετε. Και οι "κρίνοντες" κρίνονται.

Υ.Γ. 3: Κύριε Δήμου, ότι και αν αποφασίσετε, σας ευχαριστώ θερμά που μου δώσατε την ευκαιρία να επικοινωνήσω μαζί σας και με την καλή μπλογκοπαρέα με έναν τόσο ιδιαίτερο και "παιχνιδιάρικο" τρόπο. Σας ευχαριστώ και ως πνευματικό πατέρα για την ουσιαστική σας συμβολή στη θετική πορεία της ζωής μου. Θα επιθυμούσα μόνο κάποτε να συναντηθούμε "δια ζώσης" και να σας σφίξω το χέρι. Τίποτε άλλο...

Μιχάλης

Πεμ Ιαν 26, 04:42:47 πμ 2006  
μιαν ώρα πριν να μ' αρνηθείς said...

ρε θεϊκέ Μιχάλη, μην κολλάς. στο νετ υπάρχει αυτή τεράστια σαβούρα των αγάμητων βολεμένων ανίκανων να συλλογισθούν και να γκομενίσουν. και όλα τα τσόλια των τεχνών της δημοσιογραφίας και της ψωλοκοπάνας, διά τοις ταίχνοις, εδώ μαζεύτηκαν για να την εξασκήσουν. είναι, Μιχαλάκη, οι επαγγελματίες μαλάκες. δεν...τι...κανείς δεν τους μετράει, είτε μιλάνε είτε βήχουν...τίποτα...δεν. νομίζεις σε μια εφημερίδα ότι υπάρχει χώρος για..; δεν επίσης...φασισμός και λογοκρισία και ποιότητα και ανεμελιά. γι' αυτό είπα ότι είναι ελεύθερος χώρος αυτό το blog. για την αγάπη της κι εγώ σταυρώθηκα και βασανίστηκα σαν την Ιησούλα...

Πεμ Ιαν 26, 05:10:07 πμ 2006  
mickey said...

Το σχόλιο των 4:42πμ είναι κάτι παραπάνω από ΤΕΡΑΣΤΙΟ και η δημοσίευση σχολίων τέτοιου μεγέθους πιθανόν να αποτελεί έλλειψη σεβασμού. Για το λόγο αυτό, το πλήρες κείμενο του σχολίου υπάρχει και στα παρακάτω links για όποιον ενδιαφέρεται:

Word 2000 Format

Plain Text Format

Στη σελίδα που θα βγει, επιλέγετε το κουμπί Free, περνάτε από το word verification και το κατεβάζετε...

Κύριε Δήμου, επειδή μάλλον θα κοιμηθώ πριν ξυπνήσετε, αν κρίνετε ότι υπάρχει πρόβλημα μεγέθους, αλλά θα θέλατε να μπορεί κάποιος να δει το κείμενο του σχολίου των 4:42πμ, μπορείτε να το σβήσετε και να κρατήσετε το παρόν. Ευχαριστώ.

Πεμ Ιαν 26, 05:41:19 πμ 2006  
epikairos said...

@mickey
Ορισμένοι (ένας τουλάχιστον) κακοπροαίρετοι (εμπαθείς; άσχετοι; κάτι άλλο; ας κρίνουν μόνοι τους) δεν έχουν προφανώς τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να παραπονιούνται που οι δικές τους μοναδικές και ανώτερες "σοφίες" χάνονται μέσα στο πλήθος των "σκουπιδιών" που δημοσιεύουμε εμείς τα "κατώτερα" και φλύαρα "νικοδημοπουλάκια".


Προσπάθησα όσο πιο ευγενικά μπορώ να σου πω πως η συνεχής δημοσίευση σχολίων κάνει το blog δύσχρηστο. Ενδεχομένως να υπάρχουν κι άνθρωποι που να έχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πουν αλλά να τους αποσυντονίζει αυτός ο κυκεώνας ακατάσχετης φλυαρίας.

Σε κανένα σημείο δεν σε έβρισα, ούτε σου απηύθυνα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που αναφέρεις στο σχόλιο σου. Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η παιδεία σου σε αναγκάζει να βλέπεις παντού δαίμονες.

Στις 12:02 μου έλεγες «Ο μεγάλος "φαφλατάς" και κύριος υπαίτιος της μπλογκο-συμφόρησης είμαι μάλλον εγώ» και μετά από πέντε ώρες χωρίς να μεσολαβήσει άλλο σχόλιο άλλαξες γνώμη και είπες άλλα.

Τέλος, προσβάλεις τη νοημοσύνη μου ισχυριζόμενος πως προσπαθώ να πείσω τον οικοδεσπότη να σε περιορίσει. Κι αν τον σεβόσουν όσο λες θα καταλάβαινες πως αυτό που είπες τον μειώνει. Αλλά φαίνεται πως από την πολύ βιασύνη να πεις τον καημό σου δεν σκέφτεσαι και πολύ αυτά που γράφεις.

Κοίταξε να ωριμάσεις λίγο λεβέντη μου γιατί είσαι μονίμως με το δάχτυλο στη σκανδάλη.

Πεμ Ιαν 26, 05:46:54 πμ 2006  
mickey said...

Προς τον "γνωστό" άγνωστο των 5:10πμ (και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ξύπνιος τέτοια ώρα :)). Ευχαριστώ για την υποστήριξη, αλλά κάποιος πρέπει να πει τα πράγματα ...λιγότερο κομψά από ότι επιτρέπει η ευγένεια του οικοδεσπότη.

By the way, το νέο σου nick (και ύφος) είναι πολύ καλύτερο. Σου συνιστώ να το κρατήσεις! Καλημέρα (εγώ θα πάω να την πέσω λιγάκι...)

Πεμ Ιαν 26, 05:47:01 πμ 2006  
mickey said...

@epikairos
Ειλικρινά, ΔΕΝ αναφερόμουν σε εσένα (ελπίζω να το πιστεύεις)! Όσα γράφω ισχύουν...
Καλημέρα και σε σένα και δεν με πειράζει η κριτική.

Πεμ Ιαν 26, 05:50:27 πμ 2006  
mickey said...

Τελευταίες εξηγήσεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:

epikairos said at 5:46
"Στις 12:02 μου έλεγες «Ο μεγάλος "φαφλατάς" και κύριος υπαίτιος της μπλογκο-συμφόρησης είμαι μάλλον εγώ» και μετά από πέντε ώρες χωρίς να μεσολαβήσει άλλο σχόλιο άλλαξες γνώμη και είπες άλλα."

Κάνεις λάθος και εδώ είναι το "κλειδί" της "παρεξήγησης". Μεσολάβησε ένα σχόλιο από τον "φούφουτο" (πώς να το χαρακτηρίσω άραγε; απαξιωτικό; κάπως αλλιώς;) στις 2:24πμ και αυτό με έκανε να "πυροβολήσω" (δε λες ότι είμαι "με το δάκτυλο στη σκανδάλη;"). Το αναφέρω άλλωστε ΡΗΤΑ στην αρχή του τεράστιου σχολίου μου των 4:42. Δεν περίμενα να πάρουν κι εσένα τα "σκάγια"! Νόμιζα ότι μεταξύ μας είχε ήδη λυθεί το θέμα από το σχόλιό μου των 12:38. Αιτιολογώ την αγανάκτησή σου, αλλά δε δέχομαι ψυχανάλυση του τύπου "Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται η παιδεία σου σε αναγκάζει να βλέπεις παντού δαίμονες" από κάποιον που δε με γνωρίζει προσωπικά. Και παρά τα όσα μου σέρνεις περί "ανωριμότητας" (πιθανόν να έχεις δίκιο), συνεχίζω να εκτιμώ τις δημοσιεύσεις που κάνεις στο δικό σου blog και να θεωρώ ότι έχεις πολλά να πεις και σίγουρα με πολύ λιγότερη "φλυαρία" από μένα. Δε νιώθω την ανάγκη να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις ούτε να ανοίξω αντιπαράθεση. Κουράστηκα και μάλλον θα απέχω για μερικές μέρες...

Καλημέρα σε όλους!

Πεμ Ιαν 26, 06:28:39 πμ 2006  
mickey said...

Και επειδή ποτέ δε θέλω να κλείνω με γκρίνια και μιζέρια, ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω είδηση:

$12.000.000 για sex

Δε σέρνει απλώς ...καράβι, ολόκληρο τον πλανήτη σέρνει!

Περαστικά μας...

Πεμ Ιαν 26, 07:12:51 πμ 2006  
Nikos Dimou said...

Ωραία - σπάσαμε όλα τα ρεκόρ. (Ο Tim Berners Lee σταμάτησε στα 450). Λίγη αυτοσυγκράτηση στο μέλλον...

Πεμ Ιαν 26, 09:13:36 πμ 2006  
alombar42 said...

Μετά το τέλος των ρεκόρ και λίγο ετεροχρονισμένα, είπα να απαντήσω δημόσια στο φαινόμενο Νίκος Δήμου με μια σύντομη κατάθεση.

Πεμ Ιαν 26, 01:53:52 μμ 2006  
Ελεωνόρα said...

(μονάχα ένα τελευταίο σχόλιο για τον ntropalo...)

Φίλε ntropale, δεν είπα ότι προβάλλεις τον εαυτό σου, αλλά ότι προβάλλεις "κάτι" άλλο ΩΣ εαυτό σου στους άλλους...
Αυτό το είπα γιατί προηγουμένως εσύ είχες πει ότι:
"Έτσι πλασάρω προς τα έξω έναν ψεύτικο εαυτό , έναν εαυτό πλασματικό..."

Όλοι μας έχουμε ανασφάλειες αλλά αυτό είναι, άλλωστε, ένα από τα πράγματα που μας κάνουν ξ ε χ ω ρ ι σ τ ο ύ ς...δε συμφωνείς;
Έπειτα τα συναισθήματά μας, οι προτιμήσεις μας, οι απόψεις ΜΑΣ, ο τρόπος που σκεπτόμαστε, που αντιδρούμε, που συμπεριφερόμαστε και που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, κτλ. είναι τα πράγματα που μας κάνουν μ ο ν α δ ι κ ο ύ ς...
Η διαφορετικότητα και η μοναδικότητα είναι στοιχεία (κάποια, όχι τα μόνα) που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους.
Δεν πρέπει να νιώθουμε ντροπή για την διαφορετική από κάποιου άλλου άποψή μας...έχεις άποψη και δεν την εκφράζεις ή τουλάχιστον διστάζεις να την εκφράσεις?...όχι, μην το κάνεις αυτό...να συμφωνείς με κάποιον όταν αυτά που λέει σε "καλύπτουν" πλήρως...

Όχι, δεν γίνεσαι κουραστικός. Είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος να μπορεί να εκφράζει αυτά που τον απασχολούν και που αισθάνεται σε άλλους, και πάνω απ' όλα αυτή η πράξη θέλει θάρρος. Το ίδιο και παραπάνω θάρρος πρέπει να δείξεις και στην κοπέλα!..

Αυτά...
Ελεωνόρα. :)

Πεμ Ιαν 26, 02:16:20 μμ 2006  
fidi said...

529 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ
ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΙΜΠΙΜΠΙΜΠΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ
ΒΙΡΓΙΝΙΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΡΩΜΑ
ΔΙΕΣΤΟ ΚΙ ΕΣΥ!!

Παρ Ιαν 27, 05:05:55 πμ 2006  
Katerina ante portas said...

“έν γε ταίς τραγωδίαις μισογύνης εστίν, εν δε τη κλίνη φιλογύνης”, κατά τον Σοφοκλή,πάντα.

Παρ Ιαν 27, 02:13:56 μμ 2006  

Ανακοίνωση Σχολίου

<< Home