Send As SMS

nikosdimou

Τα "Επίκαιρα" από το ndimou.gr σε άλλη παράλληλη έκδοση. The "Epikaira" posts from ndimou.gr in a parallel publishing format.

My Photo
Name:Nikos Dimou
Location:Athens, Greece

This blog belongs to my cat Don. I am his guest. I am now posting not only from my computer doncat but also from my mobile phone! doncatmobile

Τετάρτη, Ιανουάριος 11, 2006

Διάλειμμα


Σήμερα είναι μία δύσκολη μέρα όλο τρεχάματα. Ελάχιστος χρόνος για blog - ίσως το απόγευμα

Δεν έχω συνηθίσει τα καλά λόγια και με συγκίνησε ιδιαίτερα το κείμενο του Πιτσιρίκου (pitsirikos.blogspot.com).

Μια φωτογραφία για να μην μείνει εντελώς άδειος ο χώρος. Ο σοφός γάτος Ντον, που ήρθε στη ζωή μου με μαγικό τρόπο (τον ονειρεύτηκα 20 ώρες πριν τον συναντήσω) σας καλημερίζει.

35 Comments:

Cha. Giannakopoulos said...

Για να μη μείνει άδειος σήμερα και αυτός ο χώρος και για να αρχίσει καλύτερα η μέρα, αντιγράφω εδώ ένα ωραίο ποίημα του Ηλία Πετρόπουλου. Καλημέρα!

δεν εζήτησα συμβουλές και συμβουλές μου δίνουν
απρόσκλητοι συμβουλάτορες φαφλατάδες μικροαστοί
λένε λένε κι όλο προφητεύουν
τάχα θα με φάνε οι ωραίες γυναίκες
ενώ χαρά μου να με φάνε οι καλλονές
κι αλίμονο σε σας δυστυχισμένοι
που τα γεγονότα δεν σας χορταίνουν
κι η ζωή σας χτισμένη σιωπή και κακομοιριά
όσο για μένα
κρυφά την αγαπώ και είναι ωραία
και είναι αβρή και μυστικά την αγκαλιάζω
ούτε πουλί μάς βλέπει
ούτε ανθός μάς ακούει
φιλιόμαστε κι οι τοίχοι καμπυλώνουν

Τετ Ιαν 11, 10:32:30 πμ 2006  
losangelina said...

Διαβάζω αλλά ακόμη δεν έχω σκεφτεί αν θέλω να γράψω επί θέματος. Το δικό μου μπλόγκ είναι συνήθως μια φωνή στο κενό χωρίς αντίλαλο και απολαμβάνω την ανωνυμία. Καλώς σε βρήκαμε και εδώ, ο γατούλης του διαδικτύου. Ελπίζω να μην σε τρομάζουν οι μεγάλοι αρουραίοι που κυκλοφορούν...

Τετ Ιαν 11, 10:34:34 πμ 2006  
A.F.Marx said...

Έλα, με απελπίζετε σήμερα!
Ντροπή!
10:30 και μόνο 1 σχόλιο και μάλιστα άσχετο(θα διαγραφεί άραγε ως άσχετο;)
Δεν θα βρεθούν 100 σχόλια για τους σοφούς γάτους που είχατε ΚΑΙ σεις κάποτε ή για τα προφητικά όνειρα που είδατε ΚΑΙ σεις κάποτε;Μπορείτε άνετα να συνδέσετε το θέμα με τον βουδισμό που τσακίσατε χθες και με τις μετασαρκώσεις....
Εμπρός καλά μου Νικοδημοπουλάκια®...
Βάλτε τα δυνατά σας!!!

Τετ Ιαν 11, 10:40:08 πμ 2006  
Nibelungen said...

Εδώ βρέχει συνέχεια σήμερα από το πρωί. Κύπρος είναι εδώ, καλό κάνει.Θέλω μόνο να πεις στον Don πως η μορφή του, η ματιά του με μαγνήτισε στην οθόνη για ώρα πολύ. Ιδιαίτερος πολύ και σοφός όπως τον λες.

Το βλέμμα του, απαιτεί τον καλύτερο εαυτό σου.

Πολλά χρόνια πριν είχα πει πως οι Γάτες είναι οι ελεγκτές της Ποιότητάς μας.

Πολλοί, με θεώρησαν γραφικό. Όποιος δεν έχει αφεθεί στην εσωτερική σχέση που προσφέρουν αυτά τα Εξαιρετικά Πλάσματα, δεν μπορεί να το καταλάβει.

Τετ Ιαν 11, 10:41:35 πμ 2006  
tassos_papadakis said...

Κι εγώ σήμερα μετακομοίζω... Πάλι τα ίδια(3η φορά): να βάλεις σε τάξη το Χάος.

Ντον... καλημέρα.

Τετ Ιαν 11, 10:56:45 πμ 2006  
Yannis H said...

Marχ, θ’ ασχολιόσουν με κάποιον εξαιρετικά κακοπροαίρετο;


Ακριβώς…

Τετ Ιαν 11, 10:56:50 πμ 2006  
MIRACLE said...

Μούψη δεν τον έλεγαν ;

Εκτός και αν είναι άλλος (νεότερος) και του μοιάζει :)

Οι γάτες δεν ξέρω αν μπορούν να είναι σοφές πάντως ξέρουν να ισορροπούν μεταξύ εγγύτητας και απόστασης καλύτερα και από τους σοφούς.

Τετ Ιαν 11, 11:34:46 πμ 2006  
alombar42 said...

Βλέπω οτι ο Γερούνδιος Μαρξ υποπίπτει στο αμάρτημα για το οποίο κατηγορεί τους άλλους :)


(Τι σοβαρός αυτός ο γάτος, λες και φοράει γραβάτα - καμμιά σχέση με τους αλητόγατους των Κιούρκων)

Τετ Ιαν 11, 11:58:56 πμ 2006  
Nikos Dimou said...

Μικρό διάλειμα στο διάλειμμα.

Ο Μούψης, ιδρυτική μορφή όλων των γάτων μου, πέθανε στις 30.12.79.

Φωτογραφία του, σχετικά ποιήματα και η ιστορία του θανάτου του στο "Βιβλίο των Γάτων": http://www.ndimou.gr/articles_gr.asp

Ο Ντον ανήκει στην ίδια οικογένεια κι όπως ήρθε μεταφυσικά σκέφθηκα μήπως μου τον έστειλε ο Μούψης για να μου παρασταθεί στα δύσκολα χρόνια μου..

Τετ Ιαν 11, 12:58:25 μμ 2006  
epikairos said...

Πάντως στήνεται ωραία ο μπαγάσας για φωτογράφηση.

Τετ Ιαν 11, 01:08:37 μμ 2006  
πιτσιρίκος said...

Κύριε Δήμου, εύχομαι η μέρα σας να τελειώσει όμορφα. Τα μπλογκ είναι γεμάτα από καλά λόγια για εσάς - όχι μόνο τώρα που φτιάξατε το δικό σας, αλλά και παλαιότερα. Κι αν κάποιοι συνιστολόγοι έγραψαν κάτι πικρό ή περιπαιχτικό, ίσως τελικά αυτοί να σας αγαπούν περισσότερο απ' όλους μας - γνωρίζετε καλύτερα από εμένα την ανθρώπινη φύση. Ο Ντον, εκτός από σοφός, είναι και κούκλος. Καλημέρα Ντον, αν και σύμφωνα με τις στατιστικές το πιθανότερο είναι να κόβεις κανέναν υπνάκο.

Τετ Ιαν 11, 02:07:34 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Μπα δεν στήθηκε - περπατούσε... Αλλά η μαεστρία του φωτογράφου!

Τετ Ιαν 11, 02:09:55 μμ 2006  
NewLens said...

Άλλος ένας γάτος από το εργαστήριο κλωνοποίησης του Νίκου Δήμου...

Τετ Ιαν 11, 02:23:19 μμ 2006  
JustAnotherGoneOff said...

Κύριε Δήμου, θα γίνω πάρα πολύ κακός σήμερα. Αμάν πια με τον Πιτσιρίκο! Τον "Νέο Αριστοφάνη"!!! Μας πρήξατε! Μας εκμηδενίσατε όλους εμάς τους υπόλοιπους! Γίνετε ο Νίκος Δήμου που είστε κι αφήστε κατά μέρος τις "διαφημίσεις"! Καταλαβαίνετε ότι τροφοδοτείτε έτσι τις ανούσιες κι ανεδαφικές κόντρες που βρίθουν στην ελληνική μπλογκόσφαιρα;

Σόρρυ για το ύφος μου αλλά κατανοείτε που το πάω. Και δεν ομιλώ από κακία. Συνομιλάμε με σας, ο Πιτσιρίκος δεν χρειάζεται τόοοοση πολλή διαφήμιση πια (και του αναγνωρίζω ότι είναι ένας από 3-4 ευφυέστερους μπλόγκερς που διαβάζω ανελλιπώς).

Τετ Ιαν 11, 03:08:39 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

"Κύριε Δήμου" και "Κύριε Δήμου", μου θυμίζει λίγο δεξίωση του Πρέσβη της Σουηδίας. Αχ πιτσιρίκο, πιτσιρίκο, μού αρέσουν πολύ τα γραπτά σου (αν και η άποψή μου για το είδος της σάτιράς σου είναι αρνητική), αλλά ήρθα εδώ να σε γρατζουνίσω λίγο.

Δεν αποτάσσομαι την ευγένεια, το αντίθετο, αλλά απ'ότι ξέρω δεν συνηθίζονται οι πληθυντικοί στα blogs. Και επομένως θεωρώ ότι είναι λίγο άτοποι και πολύ ύποπτοι. O Νίκος Δήμου είναι ένας από εμάς, ή μήπως όχι; Θα μού μιλούσατε ποτέ εμένα στον πληθυντικό; "Κύριοι Μαύροι Γάτοι, λέτε βλακείες" ας πούμε; Γιατί μιλάτε στον Νίκο στον πληθυντικό; Έχω την (γατίσια) διαίσθηση ότι αυτό τον μπλοκάρει κιόλας, είδα κάπου πού έλεγε ότι σχεδόν μετανιώνει που μπήκε επώνυμα στα blogs, και ένας βασικός λόγος είναι προφανώς γιατί λόγω της επωνυμίας του χάνεται κάπως ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνεια των συνομιλητών.

Αγαπητέ μου συν-γάτε, φίλε που ποτέ δεν συνάντησα, πνευματικέ μου γκουρού, ευγενή γατάνθρωπε, εγώ θα σε φωνάζω με το τρίτο, το μυστικό σου όνομα, ναι, θα το αποκαλύψω: Δον Γάτε!

Δον Γάτε, σ'ευχαριστώ που είσαι εδώ. Να είσαι γερός κι εσύ και τα υπόλοιπα γατιά σου, και χαιρετισμούς στον Ντον.

Τετ Ιαν 11, 03:24:26 μμ 2006  
JustAnotherGoneOff said...

Ανεξιχνίαστε Μαύρε Γάτε, να αποκαλούμε τον Νίκο Δήμου με μπάτσικο λεξιλόγιο, το οποίο ντρέπομαι προσωπικά να μεταφέρω εδώ, είναι ντροπή. Όταν αποκαλώ τον κύριο Δήμου, με το προσωνύμιο "κύριο" είναι γιατί η απόσταση μεταξύ εμού και του κύριου Δήμου μέσω ίντερνετ, δεν μου επιτρέπει οικειότητες. Ακόμη κι αν δεν τις επιθυμεί ο κύριος Δήμου. Για μένα είναι καθόλα σεβαστός άνθρωπος, διάβασα αρκετά βιβλία του, διαφωνώ μαζί του σε πολλά θέματα, αλλά το τελευταίο δεν αξιώνει να ουρλιάζω ότι πιστεύω πως είναι ότι απαιτούν κάποιοι να τον τοποθετούν εκεί που τα γράφουν συνήθως. Δεν ξέρω γω τι και πως "κλάνουν" κάποιοι άλλοι που βιάστηκαν μέσω των blogs τους να τον απαξιώσουν.

Επαναλαμβάνω, διαφωνώ σε πολλά θέματα με τον κύριο Δήμου, αλλά ξέρετε κάτι; Λέω "κύριο" τον Δήμου διότι εσείς είσατε ανώνυμοι. Και είστε άδικοι να μας εγκαλείτε.

ΚΙ αν δεν θέλετε να αποκαλώ "κύριο" τον Νίκο Δήμου, υποδείξετε μας πως να του φερόμαστε... Μπορείτε και θέλετε να το κάνετε αυτό;

Τετ Ιαν 11, 03:45:55 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Κύριοι Τζαστενάδερ γκονόφ, μήπως αν ξαναδιαβάζατε το σχόλιό μου; Είπαμε ότι εμείς επιλέγουμε το "Δον Γάτε". Φτηνά την γλύτωσες Δον Γάτε γιατί πέρασε από το μυαλό μου και το Old Deuteronomy Σ;)

Κατά τα άλλα προσωπικά σαν μαύροι και σαν γάτοι που είμαστε, είμαστε πολύ φιλελεύθεροι (όχι με την πολιτική έννοια), και πιστεύουμε πως ο καθένας μπορούν να εκφράζονται όπως αυτοί επιλέγουν.

Μπαι δε γουαίη, το σχόλιο αφορούσε κυρίως τους Κυρίους Κυρίους Πιασαρίκους-πιτσιρίκους, από σπόντα σας πήρε και εσάς, κύριοι Τζαστενάδερ Γκονόφ.

Φιλικά

Σ:)

Τετ Ιαν 11, 04:25:07 μμ 2006  
MIRACLE said...

Επειδή σας είδα να μιλάτε για τον «πιτσιρίκο» και είδα κάπου και το λινκ του blog του, λέω δεν πάω να διαβάσω λίγο τι γράφει και αυτός.

Τι το θελα ;

Σας πληροφορώ ότι με τα λίγα που διάβασα, μου κόπηκε (προσωρινά ευτυχώς) κάθε όρεξη για οτιδήποτε.

Ο τύπος αυτός θυμίζει διασταύρωση Μαλβίνας με Πανούση.

Για κάποιον που έχει διατελέσει (και) διαφημιστής ίσως να αποτελεί πρόκληση να «διαφημίσει» έναν τέτοιο τύπο.

Όπως αντίστοιχα για αυτόν τον τύπο αποτελεί πρόκληση να βρωμίσει και το σπίτι του διπλανού του (σαν την αλεπού του Αισώπου).

Τετ Ιαν 11, 05:52:03 μμ 2006  
saltarw_sto_keno said...

miracle: δεν θέλω να συμφωνήσω μαζί σου και μη με πιέζεις. πρέπει να εννοήσεις εις την έκταση όλη τους τα εξής κάτωθι:

α) ότι τα αναρχικά έχουν όρια (και να παντρευτείς μία πασόκο με βλεννόρροια...)
β)να λάβεις επιτέλους το νεοελληνικό μάθημά σου: σάτιρα τύπου σατιρική κάμνουν αυτοί που δεν έχουν να πουν τίποτα.

Η μεγαλύτερη σάτιρα, αυτή που τη ζούμε είναι όταν τα πρεζάκια του καπιταλισμού στήνουν τη ζωή και τους ανθρώπους και τους μελετούν και τους προσδιορίζουν.

Όπως ο ψαράς που φωτίστηκε σαν πέταξε το καλάμι και το παρεό, και πήρε τους δρόμους διά να κηρύξει την αληθινή Αλήθεια και αυτά που δεν γνωρίζουν καλώς οι σοφοί του Κόσμου.

Τετ Ιαν 11, 06:30:14 μμ 2006  
mice and a pipe said...

Γεια!θα ήθελα κιεγώ να βάλω μια φωτό της γάτας μου-είναι πολύ όμορφη- αλλά δεν ξέρω πως γίνεται.Αγαπώ τις γάτες γιατί συνδιάζουν 2 βασικές αρετές.Είναι ταυτόχρονα χαλαρές και σε άμεση ετοιμότητα δράσης.Εκεί που νομίζεις ότι ονειρεύονται είναι ήδη στον αέρα κι έχουν πιάσει τη μύγα.Αυτό συμπυκνώνει για μένα την ιδανική στάση ζωής.Ηρεμία και δράση.Παρατηρώ τη γάτα μου καθώς βολτάρει μέσα στο σπίτι και νιώθω τρυφερότητα για τη μη ανθρώπινη αυτή ύπαρξη.Χαίρομαι που υπάρχει.Θα ήμασταν όλοι πιο ελλιπείς αν εξαφανίζονταν τα ζώα.

Τετ Ιαν 11, 06:31:27 μμ 2006  
HardRain said...

Μικρό Διαφημιστικό Διάλειμμα (βλέπω πως αξίζει τον κόπο να βάλω εδώ σποτάκι , είναι σχεδόν συνέχεια prime time το πρόγραμμα ,grp ots κλπ πιστεύω θα έχουν ικανή ανταπόδοση και δεν βλέπω ιδιαίτερο κλάτερ σε επικοινωνία καινούργιων B.B (Blog Brands)

Λοιπόν αν και είναι τελείως στα σκαριά, δείτε το σαν teaser :

www.welltonight.blogspot.com και πείτε μας τη γνώμη σας αν θέλετε.

Αντί να κάνετε copy και μετά paste στον browser, απλά, όπως ξέρετε, πατήστε το hardrain της ταυτότητος μου , θα σας μεταφέρει στο (ακόμα άδειο) προφίλ και από εκεί κατ ευθείαν στην πρώτη σελίδα του pillow talk.Θα πάρετε μια πολύ ελαφρά γεύση των προθέσεων...

Τετ Ιαν 11, 06:51:32 μμ 2006  
draminos said...

Γεια σας γατόφιλοι και μη,
αντί σχολιασμού όποιος έχει την περιέργεια να δει ένα ακόμη γάτο, μπορεί να το δει στο http://basan1.blogspot.com/

Τετ Ιαν 11, 06:58:14 μμ 2006  
harry said...

Οι γατες δεν αγαπουν ομως οσο οι σκυλοι...Να & 1 ωραια ιδεα,αντι για τον τιτλο-σιδηροδρομος να βαλετε το ακρωνυμιο ndbs,που εχει & σαρκασμο.

Τετ Ιαν 11, 07:13:03 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Πω πω παρεξήγηση που πέφτει! Είπα να ευχαριστήσω για ένα σχόλιο (θα έπρεπε κανονικά να αναφέρω και άλλα) και βρήκα τον μπελά μου επειδή υπάρχουν δυσαρέσκειες, απαρέσκειες και κόντρες (υπόγειες ή φανερές).

Kαι κατι φτηνά καρφιά περί διαφημιστών και διαφημίσεων - ντροπή παιδιά!

Λοιπόν παρακαλώ να σταματήσουν αυτά. Όταν μπαίνετε σε αυτό το blog να αποβάλετε τα κολλήματά σας και να τα αφήνετε απέξω, όπως οι Μουσουλμάνοι τα παπούτσια τους έξω από το τζαμί.

Εδώ είμαστε όλοι μία "ωραία ατμόσφαιρα" (που είσαι Ηλιόπουλε!) και θέλουμε να την κρατήσουμε. Είχαμε ήδη πολύ ωραίες συζητήσεις και ως οικοδεσπότης επιθυμώ να έχουμε κι άλλες στο ίδιο επίπεδο.

Όσο για μένα: το "κύριε" δεν το πάω καθόλου. Όποιος δεν μπορεί να με λέει σκέτο Νίκο ας με αποκαλεί Νίκο Δήμου (είναι και κολακευτικό - έτσι προσαγορεύονται οι "επώνυμοι"). Μα όπως κι αν με λέτε, θέλω να περνάμε καλά μαζί.

Τετ Ιαν 11, 07:20:42 μμ 2006  
tassos_papadakis said...

Η μετακόμοιση έλαβε τέλος. Τα έχω δει όλα κι ενώ το σπίτι -ακόμα- θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο...

"Με τελείωωωωσες, κι ας γινόμουνα για σένα, μια ζωή θυσίιιιιιιααα"(για την μετακόμοιση ο λόγος -απεχθάνομαι τις παρεξηγήσεις)

(το άσμα, έτσι, για να εκλαϊκεύσω παντελώς τη συζήτηση και να κατεβάσω το επίπεδο κάτω από τη μοκέτα...)

Τετ Ιαν 11, 07:37:20 μμ 2006  
araxtos said...

Γεια σου Νίκο Δήμου Καλά να περάσης και...σιδεροκέφαλος

araxtos & light

Τετ Ιαν 11, 09:24:20 μμ 2006  
losangelina said...

Αχ...και βαχ.

Και μετά ανησυχούσα εγώ για το εκτός θέματος σχόλιο. Όταν είσαι επώνυμος, ακόμη και η αναπνοή σου είναι θέμα κριτικής άμα λάχει. Δεν έχεις το πλεονέκτημα του 'έτσι μου ήρθε μια σκέψη και την κατέγραψα'. Οι πιο κακοί θα έλεγαν 'αν δεν σου αρέσει, αν μην γινόσουν γνωστός' αλλά η αλήθεια είναι, ποιός ξέρει ο καθένας μας ποιανού το Truman Show είμαστε;

Πέρυσι στο δικό μου μπλογκ έγραψα μερικές παραγράφους για την ανακοίνωση ενός κολλητού μου που απεβίωσε και σοκαρίστηκα όταν ένας αναίσθητος το έκανε πεδίο πολιτικής μάχης και διάλεξης. Μάθημα #1: τίποτε δεν είναι ιερό στην μπλογκόσφαιρα. Θα μου πεις, τί ήθελες και το έκανες δημόσιο; Ε, αντί να το βάλω στην εφημερίδα, το έβαλα στο μπλόγκ από συνήθεια και δεν έκλεισα τα σχόλια.

Από την άλλη, ένα από τα τυχαία σχόλια ήταν ένας συμμαθητής του φίλου που δεν του είχε μιλήσει για μια δεκαετία και τον έψαχνε. Βρήκε αντί αυτού εμένα και ανταλλάξαμε ιστορίες εις μνήμη του αγαπητού αποθανόντα.

Μέσα στους αρουραίους λοιπόν, βρίσκεις και μερικούς πρίγκηπες, φίλε Νίκο. Συνέχισε άφοβα και άσε μας εδώ στις μονομαχίες και στις σταυροφορίες. Ακόμη και ξυπόλυτοι να είμαστε, τα ένστικτα είναι δυνατά...

Τετ Ιαν 11, 09:50:59 μμ 2006  
epikairos said...

Είχαμε ήδη πολύ ωραίες συζητήσεις και ως οικοδεσπότης επιθυμώ να έχουμε κι άλλες στο ίδιο επίπεδο.

Θα βοήθαγε πολύ αν έβαζες και μια φωτογραφία γάτου σε καθημερινή βάση :)

Τετ Ιαν 11, 10:17:05 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Δεν νομίζω ότι το σχόλιό μου για το ύφος του πιτσιρίκου όταν σου απευθύνεται, Δον Γάτε, κατεβάζει το επίπεδο της συζήτησης. Ούτε ότι είναι εκτός θέματος. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον άνθρωπο, το αντίθετο είπα ότι μού αρέσουν τα γραπτά του και τα διαβάζω ευχάριστα, αν και διαφωνώ στην ουσία, στον τρόπο που λειτουργεί το είδος της σάτιράς του. Δηλαδή αν δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω επί της ουσίας τι δικαίωμα μού μένει; Εδώ όμως δεν είναι το σπίτι του, και ήταν λάθος να αναφερθώ στο θέμα, εγώ άλλο ήθελα να θίξω, τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας απευθύνεται στον Νίκο Δήμου.

Καλό βράδυ σε όλους

Τετ Ιαν 11, 10:38:40 μμ 2006  
Μαύρος Γάτος said...

Και μιά που κακώς φτάσαμε ως εδώ,και δυό που δεν συνηθίζω, σαν Γάτος, να κάνω την πάπια, το "Πιασαρίκους" δεν το είπα από ζήλεια, ή για να τον... ανταγωνιστώ. Το είπα γιατί διάβασα κάτι περίεργα σχόλιά του μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι "είχε αρχίσει να βαριέται λίγο χωρίς ανταγωνισμό κτλ". Μού δίνει την εντύπωση ότι έχει καβαλήσει αρκετά το καλάμι, και είναι φυσικό, γιατί η επιτυχία νομοτελειακά φθείρει, ακόμα και τους καλύτερους. Καμμιά φορά κάποιος πρέπει να μας δώσει ένα ελαφρό σκαμπίλι να συνέλθουμε, και αυτό είναι μια φιλική συμπεριφορά. Γι'αυτό το χώσιμό μου δεν το παίρνω πίσω, και δεν το θεωρώ μικροπρέπεια. Μικροπρέπεια θεωρώ την politically correct τύπου συμπεριφορά, την υστεροβουλία και την κολακεία. Ψηφίζω αντιπαράθεση με τα στραβά και τα ανάποδα, κι ό,τι βρέξει, ας κατεβάσει.

Τετ Ιαν 11, 11:13:32 μμ 2006  
mary said...

νιαααααααααααααάου!

δυσκολεύομαι να μην μπω στη συζήτηση.. παλιά οι γάτοι δεν μου άρεσαν. .τους έβρησκα ύπουλους.. δεν έδιναν σημασία σε μένα αλλά στον εαυτό τους.. ενώ ένας σκύλλος.. κολλητήρι στον αφέντη του!! ..στο τώρα.. τους σκύλλους τους απεχθάνομαι γιατί δεν είναι ελέυθεροοι ένω τους γάτους άρχισα να τους προσέχω επίμονα.. γιατί έχω να μάθω αποφάσια πολλά απο αυτούς! οπόταν.. καλωσορίζω τον Ντόν στο blog :)

νιαου :)

(και ένα μεγάλο ευχαριστώ νίκο για τα βιβλία σου που μου άλλαξαν κυριολεκτικτα την προσέγγιση προς τη ζωή εδώ και καμια 15ετία :)

Πεμ Ιαν 12, 12:27:24 πμ 2006  
chloe said...

me ti sovari tou mouritsa leei
"My name is Donne
John Donne."

Πεμ Ιαν 12, 01:22:05 πμ 2006  
stressprovider said...

Γάτες = όμορφο ζώο. Λίγο αθώο, λίγο υποχθόνιο.

Break = ΑΝΑΓΚΑΙΟ. Μετά απο αυτό επιστρέφεις πιο δυνατά.

Πεμ Ιαν 12, 01:58:54 πμ 2006  
alombar42 said...

Είπα να το γράψω εδώ, τόσο επειδή είναι διάλειμμα όσο και επειδή υπάρχει νεώτερο ποστ (να αποφύγω και τους χαριτωμένους).
Λοιπόν... αφιερωμένο εξαιρετικά :-)

Πεμ Ιαν 12, 01:29:23 μμ 2006  
Nikos Dimou said...

Ευχαριστώ Alombar42 για την αφιέρωση - το ξέρω το τραγούδι και μου αρέσει.

Πεμ Ιαν 12, 03:46:20 μμ 2006  

Ανακοίνωση Σχολίου

<< Home