Η επόμενη μέρα (25.04.2013)

Ήρθε επιτέλους! Εκλογές: πρώτο κόμμα Σύριζα, δεύτερο Χρυσή Αυγή, σε ισοπαλία με την ΝΔ. Τρίτοι οι ΑΝΕΛ, κάπου στο βάθος ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. ΚΚΕ δυσδιάκριτο.

Σύριζα και ΑΝΕΛ κάνουν κυβέρνηση. Πιστοί στις εξαγγελίες τους καταργούν το Μνημόνιο αυθημερόν. (Τα παραπέρα ανήκουν στον χώρο της μη-επιστημονικής φαντασίας).

Ο Καμμένος (Αντιπρόεδρος και Υπουργός Εθνικής Αμύνης, βέβαια) καταργεί  όλους τους ψεκασμούς. Κι επειδή είναι αδύνατο να πετάνε αεριωθούμενα χωρίς να αφήνουν πίσω υδρατμούς και καυσαέρια, πετάνε πια μόνο τα μικρά ελικοφόρα.

Τσίπρας και Καμμένος ανακηρύσσουν όλο το Αιγαίο, το Κρητικό και το Καρπάθιο μέχρι Καστελλόριζο, σε Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Η Τουρκία μας κηρύσσει τον πόλεμο. Δεν έχουμε αεροπορία (λόγω ψεκασμών) και τα πολεμικά μας πλοία είναι ανέτοιμα για επιχειρήσεις. Όμως, συγκινημένες από την αποκοτιά μας, παρεμβαίνουν οι Μεγάλες Δυνάμεις και νικούν τον Τουρκικό στόλο στο Ναυαρίνο. Μετά δίνουν δεξίωση στο Costa Navarino.

Η Τουρκία ταπεινωμένη δέχεται να αποσυρθεί από την Βόρειο Κύπρο. Η ΠΔΓΜ, τρομαγμένη, αποδέχεται ό,τι όνομα θέλουμε.

Η Διεθνής Κοινή Γνώμη έχει ενθουσιαστεί από την πολεμική αντιπαράθεση Χριστιανών και Μουσουλμάνων που μεταδόθηκε σε Υψηλή Ανάλυση και έπιασε θεαματικότητα 90%. Δεκάδες εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα. Το συνάλλαγμα ρέει άφθονο, έτσι που πια δεν χρειαζόμαστε ούτε δάνεια ούτε στήριξη. Το ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών γίνεται ανισοζύγιο προς όφελός μας.

Η Ελλάδα έχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έρχονται όλα τα αφεντικά για τη Σύνοδο Κορυφής. Εμφανίζεται ο Τσίπρας, ζωσμένος εκρηκτικά και απειλεί ότι θα τινάξει τα πάντα στον αέρα αν δεν μας χαριστούν όλα τα δάνεια. Πράγμα που γίνεται αμέσως. Μετά βγάζει το μπουφάν, που είναι άδειο.

Η Τρόικα διαλύεται. Τόμσεν, Μορς, Μπαρούχ και όλοι οι συνεργάτες παραδίδονται στους παραγωγούς φράουλας στην Μανωλάδα. Άνεργος και ο Τράγκας. Ποιος ακούει τώρα για τον «ψυχοπαθή καροτσάκια του Βερολίνου» και την «Γερμανική Κατοχή»; Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αποφασίζουν να ανοίξουν ταβέρνα, αλλά κολλάνε στο όνομα – ο Κουβέλης έχει επιφυλάξεις.

Πλούσιοι τώρα εμείς, δίνουμε από ένα καλό μπόνους στους μετανάστες για να επαναπατρισθούν. Φεύγουν σχεδόν όλοι. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει πια λόγο ύπαρξης και αυτοδιαλύεται.

Οι πρώτες γεωτρήσεις αποδίδουν τεράστιες ποσότητες ανθράκων (και υδατ- και υδρογον-). Αγοράζουμε το Κατάρ και το Ντουμπάι. Ο Τσίπρας γίνεται Μπαρόζο και ο Λαφαζάνης Όλι Ρεν. Η Μέρκελ αποσύρεται σε μοναστήρι.