Πανδημία παράνοιας (19.11.09)

Τι κοινό έχουν οι μεταλλαγμένες τροφές, τα κινητά τηλέφωνα και το εμβόλιο για τη νέα γρίπη; Το γεγονός ότι τα φοβόμαστε χωρίς να έχουμε αποδείξεις ότι βλάπτουν.

Πρόκειται για ένα νέο φοβικό σύνδρομο που μας καταλαμβάνει απέναντι σε κάθε καινούργιο πράγμα που προέρχεται από ισχυρές και μεγάλες εταιρίες. Γιατί και αυτές τις φοβόμαστε. Κάτι η γνωστή προπαγάνδα για «τις πολυεθνικές και τα μονοπώλια που μας πίνουν το αίμα», κάτι η καχυποψία ότι μπορούν να αλλοιώνουν τα στοιχεία, μας κάνουν και κουμπωνόμαστε. (Χωρίς να σκεπτόμαστε ότι ρισκάρουν την φήμη και την αγορά τους).

Και τα μεν κινητά τα χρησιμοποιούμε, διότι μας έχουν γίνει απαραίτητα (και σωστά – είναι η πιο χρήσιμη εφεύρεση των τελευταίων δεκαετιών). Αλλά εξακολουθούμε να τα φοβόμαστε. Τα μεταλλαγμένα τα ξορκίζουμε – έστω κι αν τα έχει επιτρέψει η μισή υφήλιος και η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το εμβόλιο όμως δεν θα το κάνουμε με καμία κυβέρνηση!

Γιατί; Ενάμιση εκατομμύριο Σουηδοί εμβολιάστηκαν και δεν άνοιξε μύτη. Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί, εκατομμύρια Γερμανοί, άλλοι συνάνθρωποι – χωρίς επιπτώσεις. Κι όμως κυκλοφορούν φήμες για νοσοκόμες που πέθαναν, για ανθρώπους που παρέλυσαν – όλες ανεπιβεβαίωτες από το Ράδιο Αρβύλα.

Βλέπω στο YouTube επιστήμονες (μη ειδικούς) να εξηγούν ότι ο ιός της γρίπης Η1Ν1 κατασκευάστηκε κατόπιν εντολών του Διεθνούς Διευθυντηρίου με βάση σχέδιο του Χένρυ Κίσιντζερ (πάλι αυτός!) για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 10%. Άλλο ένα 10% θα καθαρίσει το εμβόλιο που περιέχει δραστικά δηλητήρια.

 

(Τώρα γιατί οι ΗΠΑ, επικεφαλής του Διευθυντηρίου, εμβολιάζουν τον δικό τους πληθυσμό, δεν αναλύεται).

 

Διαβάζω σε άρθρο δικού μας επιστήμονα ότι το εμβόλιο περιέχει «ανοσοενισχυτικό σκουαλένιο» για το οποίο έχουμε περιορισμένες αποδείξεις ότι ΔΕΝ βλάπτει. (Αποδείξεις ότι βλάπτει, δεν έχουμε).

 

Αλλά με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να κάνουμε τίποτα. Και με το να απαξιώνουμε όλους τους ειδικούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των αρμόδιων ντόπιων και ξένων οργάνων, τους εαυτούς μας θέτουμε σε κίνδυνο.

 

Το θέμα είναι όμως να μην κερδίσουν οι πολυεθνικές. Κι ας καταλήξουμε εμείς στην εντατική.